Új privát üzeneted érkezett!

Kókusz,
örülök hogy neked sikerült!!! :)

Én is megjöttem lányok, elmondom én is: a műtét érdemi részét, hogy a petefészkeimet megszabadítsák a cisztáktól nem lehetett megcsinálni, mert rengeteg összenövés van a hasamban, és ha a petefészkeimhez nyúltak volna mindenképp belet sértenek, annak meg igen igen komoly szövődményei vannak. Volt a császárom, és 10 éve egy vakbélműtétem, ezeknek (is) köszönhetem az összenövéseket. De ha a petefészkeimet sikerült volna is rendbe tenni, akkor sem mentem volna messzire vele, a bal oldalam teljesen el van záródva, a jobb oldali petevezetéken csak igen nagy nyomással és igen kevés kontrasztanyag jutott át. Ha nem volnék PCOs, még akkor sem lehetne gyerekem többet! Ez van. IVF javasolt, ez áll a zárójelentésemen nagy betűkkel. De idén már nem csinálnak több lombikot a pécsi klinikán (sem) az egészségügyi megszorítások miatt. Meg amúgy is talán 1re tudnánk a pénzt összeszedni, ha elsőre nem sikerül akkor nincs tovább. Azt hiszem örökbebabám lesz. Ha lesz valamikor... az nagyon sok idő, évek. Nem tudom mi lesz.
Nagyon köszönöm mindenkinek aki szorított, Cocának Enikőnek az SMSeket, sokat segítettek. Hogy így alakult nem hőmérőzök tovább, semmi értelme. Most megint csak lógok a levegőben, ide már nem tartozom, a lombikosokhoz még nem tarozom, pedig nagyon kellene a sorstársak közössége...
Vendég

Hat ma nem nagyon sikerult ide irnom, mert nem hagyott a net :evil:

Afonya:
Nem is tudom mit mondjak. Teljesen lesokkolt a hir. Remelem azert meg van nalatok anyagilag nemi remeny a lombikokra. ha pedig nincsen, akkor az oribaba is megoldas. Mi is gondoltunk mar ra, mint lehetosegre. Nagyon sajnalom, hogy nem csak ez a hulye PCo kavar be neked, hanem meg ez is! Tenyleg nincs igazsag!

kokusz:
Hat nem egy jo hir, hogy Te is PCOS vagy, meg az sem, hogy hozza kellett nyulni a petefeszkekhez. nagyon remeltem, hogy erre nem lesz szukseg. Ha viszont a PCO igaz, akkor latogassal el a szomszedos topikba, ott sok okos lany van, aki majd felvilagosit, hogy mit tehetsz meg a baba erdekeben evvel a betegseggel. remelem a petefeszkeid hamar rendezodnek es hamar jon a baba.

Letezik szerintetek, hogy a closti igy bekavarjon mint az en gorbemnel? Kezdem megutalni a gorbemet :? Kép

baratodildi

Áfonya

Nagyon sajnálom .... annyira szorítottam neked. Neked nem fáj a seb? Nekem elég kellemetlen.
Szerintem jó ötlet ez az örökbebaba. Nekem is talonba van ha esetleg nem sikerülne. Van egy ismerősöm egy doki a Rókus kórházban, ő mondta hogy oda minden hónapban tesznek be újszülöttet az inkubátorba és pár hét alatt el tudják intézni az örökbefogadást. Ha gondolod megkérdezem hogy is megy ez. Tudom hogy most nagyon rossz neked lelkileg, de szerintem nyugodtan gyere ide továbbra is tartjuk benned a lelket.
kokusz

kokusz:
Per het alatt. :shock: En ugy olvastam evekig tarthat az orokbefogadas, foleg ha ujszulottet szeretne az ember. Ez most nagyon meglepett. :shock:
Pihenjel, meg frissek a sebek. Mikor lesz a varrat kiszedes?

baratodildi

Áfonya

Igen, pár hét alatt elintézik. Ha érdekel tényleg megkérdezem. Nekünk is felajánlotta hogy ha így dönünk csak szóljunk.
Jövő hét szerdán szedik ki a varratokat.
kokusz

Kókuszka,
nincs MSNed? Jó volna beszélgetni erről.
Vendég

kokusz

Sziasztok lányok!!!

Áfi, Kókusz!

Sajnálom nagyon én is, hogy ilyen szomorú hírt kaptatok!Mert bizony egy gyerek tényleg egy AJÁNDÉK!Biztosan nehéz feldolgozni mindezt, de én kívánok nektek kitartást, s még sok örömöt az ÉLETBEN!!!!! :)

Teszt előtt állóknak nagy drukkkkkkkkkk! Igaz, hogy lassan már egy gólya sem lesz az országban, de én elfelé menet felétek irányítottam néhányat!!!! :D :D :D

Nekem elvileg ma van peteérésem, bár ezt csak a hőm alapján gondolom, merthogy az előző hónap cisztás dolgai után már nem tudom. Hisz legutóbb-lehet van aki emlékszik közületek-, hogy 38 napra jött meg a vérzésem, s már teljesen azt hittük, hogy babóca van a dologban, mert ráaadásul minden tünetem megvolt, ami terhességre utal, de sajnos csak a ciszta a petefészkemben babrált ki velünk.
Vissza kellett volna már mennem a múlt héten, hogy megnézzék, hogy mi lett a ciszta sorsa, csak sajnos nem jutottam el. De pénteken mindenképpen megyek.

Reméljük azért a tegnap este megleptük a petécskémet, s ijedtében ajtót nyitott vagy éppen ma fog a párom szorgos, ügyes kis sejtecskéinek!!!
De jó is lenne!!!

Borzasztó azért, hogy hogy tud egy nő gyerek után sóvárogni, s mi mindent meg nem teszünk érte!
Ezért haragszok borzasztóan azokra akik egyszeri összefekvéssel bekapják a legyet, aztán pedig egy laza mozdulattal eldobják maguktól!!!
Hát nem felháborító????!!!!!!! :( :( :(

Na jó, elég a siránkozásból!

Mindenkinek sűrű babásodást kívánok, a kismamiknak pedig sok örömet és jó egészséget!!!

Kellemes estét!!!
judithappy

Sziasztok!

Áfi,
tényleg nagyon sajnálom :( Én szeretném, ha továbbra is írogatnál ide, hiszen itt mindenki ismer téged, meg hát törzstag vagy, nélküled ez a topic nem lenne az igazi, meg nyilván a további fejleményekre is kiváncsiak vagyunk! Ugye Lányok? :)
És milyen volt az altatás, ugye, hogy kár volt tőle félni? :wink:

Kókusz,
jó híreket hoztál. Gyógyulgassál, pihengessél, hogy újult erővel tudjatok belevágni a projektbe!

Zöldi,
szurok-szurok, megfognak tapadni azok a szép sejtecskék, lehet, hogy több is :lol:

Ági, sajnálom, hogy megjött... pedig úgy bíztam benned.

Sonjus, te még esélyes lehetsz, ne vedd készpénznek a hőgörbét!Meddig vársz a teszttel?

Athiz,
erről az összenövésekről és elzáródásokról sajna semmit nem tudok, de az tény, hogy sok barátnőm, amint megcsinálták az átjárhatóságit, rögtön teherbe esett. De hogy mitől lehet elzáródva? hát ezt csak a Jóisten tudja... Lehet, hogy neked is "csak" ennyi bajod van... Mikor mész kivizsgálásokra? Vagy most inkább pihentek?
szerika

Áfonyaa!

Nagyon sokat gondoltam Rád, annyira bíztam benne, hogy sikerül és kitisztítanak..őszintén sajnálom!
Nekem anyu azt mondta 2 hónapja..mikor mondtam neki, hogy úgy néz ki nem nagyon lesz baba..HOGY VANNAK MÉG CSODÁK! És lett is.
Szóval nem feladni, azzal az egy petevezetővel is terhes lehetsz még. Ha máshogy nem megy, akkor lombik. De saját gyereked lehet még.

Kép
babancs

Sziasztok!

Végre nekem is van egy ki időm bekukkantani.

Áfonya: én is nagyon elszomorodtam azon, ami történt...De annyira jó látni, hogy ennek ellenére mégis előre nézel, és már befészkelte magát a gondolataidba az örökbefogadás...Nagyon tisztellek érte. És ne menj el a topikból.

Kokusz: örülök, hogy sikerült. Pihenj sokat, vigyázz Magadra!

Ági: sajnálom, hogy megjött. Már Athiznak is írtam, hogy októberre is kellenek a babások :D

Coca: most már nem kell mást csinálni, mint várni! Asszem ez a nehezebb része :wink:

Judit: ha ma van pé, akkor hajrá :wink:

Kismamik: jóóóó gömbölyödést :lol:

Sonjus: de még nem jött meg ugye????

Ildi: azt hallottam, a Closti megkavarhatja a hőt...

Ceni: fő az optimizmus! Hátha bejönnek az alternatív módszerek!

Moni, Ancsa: mennek a drukkok!!!

Bocs, ha kihagytam valakit...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Felrakom a görbém:
Kép

Senkit ne tévesszen meg a hőm....Én már átlátok rajta!!! :-) Nagy az esélye, hogy holnap vagy holnapután megjön...Nagyon úgy fáj a hasam...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csajok én készen vagyok!!! Az előbb a szomszéd kiszúrta a hasam és rákérdezett a dologra. Én meg olyan zavarba jöttem és bevörösödött a fejem a hirtelen kérdéstől, hogy kénytelen voltam neki elárulni, hogy terhes vagyok. Persze kértem tőle a diszkréciót, remélem be is tartja és remélem, hogy holnap nem csámcsog rajta az egész lépcsőház...
Én mondtam, hogy tökre látszik :( :( :(
Hogy a fenébe lehet így titokban tartani????????
Azt közben az a ciki, hogy még orvos se látott, lehet nincs is bennem senki...
De ha valaki rákérdez, akkor nem tudok hazudni.
Légyszi adjatok tanácsot, hogy mi a fenét csináljak ilyenkor???Nem akarom szétkürtölni a világnak, de basszus! ha látszik, akkor látszik! Megbeszéltük a párommal, hogy nem áruljuk el még egy hónapig biztos, és tessék!
szerika

Hát, Eri, nem tudsz szerintem mit csinálni...Esetleg mondd azt, ha rákérdeznek, hogy nem tudod biztosan, hogy terhes vagy-e :lol:
vagy ez hülyeség? A legtutibb persze az lenne, ha elutaznál 1 hónapra valahova, ahol senki sem ismer :D

Hát, lányok, most jövök az NLC-ről, sürgősen meg kellett védenem a hőmérőzést, mert valaki elavultnak titulálta, viszont megesküdött az LH tesztre.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
ha nem előre néznék, nem volna hova lépni tovább biztosan belebolondulnék. Már régóta gondolkodunk ám az örökbebabán, csak most lett biztos. Így az út végén mindenképp lesz valaki, ha örökbebaba akkor az, ha lombikbaba akkor az, ha mindkettő akkor mindkettő, úgyis hármat akartunk. És köszönöm a marasztalást :)
Era,
nem szeretnék írni az altatásról mert nagyon negatív tapasztalaim vannak, de biztos vagyok benne hogy ez nem általános, és senkit nem akarok rémítgetni. Neked is köszönöm az együttérzést, vígasztalást!
Ha valaki rákérdez szerintem mond meg nyugodtan. Vagy hordj kicsit bővebb rucit, úgyis hűl a levegő, vegyél pulcsit.
:wink:
Babancska,
az az egy petevezető sem átjárható :( Persze próbálkozunk tovább, ha akarnám sem bírnám abbahagyni amíg egyetlen módszer is van amit még nem próbáltam.
Cocus,
neked itt is leírom hogy nagyon nagyon szorítok nektek!!! +++++++++++++++++++
Judit,
tényleg nagyon nehéz feldolgozni. Nekem főleg a "miért velem és miért nem azzal aki küretre futkos" témakörrel vannak gondjaim. :(
Nagy nagy drukk a nagy találkozáshoz a petécskédnek!!! ++++++++++++++++++++++
Ildi,
neked is köszönöm. Tényleg nincs igazság. Nagyon szorítok neked is ehhez a Clostis hónaphoz!!! Ne utáld a görbéd! :roll:

Biztosan van akit kihagytam, nem szándékos, de (szerencsére) annyian szurkoltatok nekem és aggódtatok értem! Mindenkinek köszönet érte! A férjem mellett ti tartjátok bennem a lelket.
Vendég

Na sziasztok!

Ma olyan voltam, mint akit megcsapott a balszerencse szele. Már ha lenne ilyen. :lol: De csak az első hülyeséget mondom el, mert azon még nevettem, a többin már sírtam az idegtől.
Szóval ma a klotyóba öntöttem a maradék kaját, és olyan béna voltam, mint még soha, mert az evőkanállal ki akartam kotorni a maradékot az edényből, hát persze, hogy beleesett a kagylóba a kanál. Próbáltam kihalászni, erre jobban belecsúszott. Akkor gumikesztyűt húztam, és benyúltam, mint nőgyógyász a punciba, és kihúztam a kanalat. :lol:

Na mindegy, a lényeg: Áfonyám, nehogy elmenj ebből a topicból, gyere csak, és mesélj ezt azt, ami épp eszedbe jut. Vagy csak siránkozz egy picit. Persze ha egyenlőre ez nehezedre esik, azt is megértem, de ne menj el örökre, szerintem neked is jól jön, ha az ismert emberekkel osztod meg örömödet és bánatodat.
Az örökbefogadásról annyit, hogy azt hiszem, hogy ha a Bölcső alapítványhoz fordultok, ott állítólag szintén hamarabb hozzájutnak a babára várók a picihez.
De ha egy lombikra sikerül összegyűjteni a pénzt, lehet, hogy érdemes lenne azért megpróbálni, nem? Az is több a semminél, sőt!
És ebben az évben is csinálhatnak még lombikot, mert most olvastam pl. egy csajról, aki sebtiben készítette el a leleteit, mert lombikra készült. Csak lehet, hogy Bp-re kéne feljönni ezért.
Szóval ne add fel, bár tudom, most nehéz!

Erika, persze, az ember amíg biztosat nem tud, inkább szeretné még eltitkolni a babut, de ha egyszer nem lehet, és hát erre vártál, hogy végre babád lehessen, Ő pedig megérkezett a pocidba végre, ennyivel tartozol neki, nem? Ne titkold, ha úgysem tudod! És hát neked is könnyebb lesz a lelked, hogy elmodhattad! :wink:

Szezso, hát pedig nagyon tuti ez a görbe és bíztató, nehogy már megjöjjön neked! Drukk, hogy baba legyen benned!+++++++++++++++++++++++++

És drukk Zöldinek, Judithappynek és Barátodildinek a sikeres akciókhoz!++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Puszika
Vendég

Áfi, úgy sajnálom, hogy negatív tapasztalatod van az altatást illetően is... Legalább az lehetett volna jó... Na mindegy, drukkolok Nektek nagyon, sok megoldás létezik még a Babócára, lényeg, hogy ne adjátok fel!!!!

Szezso, Áfi, Athiz: köszönöm a tanácsokat, majd vonok belőle gyököt és valahogy próbálom megtalálni a középutat... :lol: Már sokat segítettetek a véleményetekkel, jól esett.
Szezsoé különösen tetszett, az az elutazósdi... de jó is lenne :)
Egyébként én vékony alkat vagyok, szerintem ezért is feltűnő a hasam nagyobbodása... Gondolom egy testesebb nőn nem látszik meg ilyen hamar és ilyen könnyen...
szerika

Áfi!

Köszike!! :D :lol: :D

Jó éjt mindenkinek!!!!!
judithappy

Szerika!

Megnyugtatlak..rajtam is láccik, tök mind1 mit veszek fel. Te is szedsz Elevitet? Attól tartok, az is hízlal. Mostmár baromira odafigyelek mit és mennyit kajálok. Ez a korai nagy has mondjuk a puffadás miatt van. Eszméletlen mennyiségű húst és felvágottat kívánok. Mondjuk nem eszem olyan sokat.
Vasárnap UH..aztán ha minden ok, pár héten belül mki megtudja..

Kép
babancs

Jo reggelt!!

Csak gyorsan feldobom a gorbemet
Kép

Marci megint lebetegedett :( !

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!

Egy, csak egy leány van talpon e vidéken...

Na de jövök én!

Ancsa!
Szerintem tartalékoljatok holnapra. Hőőőőőőesééééést látoooook!

Én görbém:

Kép

Kép
zölddisznó

...na, ez nem látszik.
Maradok na ferty Kép nél:

Kép
zölddisznó

Bocs , hogy itt bénázok!

Marcíííííí! Gyógyulj meg gyorsan!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Ancsa: Mi baj van Marcival???? Gyógyulást++++++++++++++++++

Babancs: Rájöttem ám miért tart 6 hétig a vérvétel eredmény. Becopyzok egy ezzel kapcs. hozzászólást:

"A pm gyanús esetekben a TSH értéket nézik először, ami normál vérvétel idejű, nálunk reggel leveszik, este már van eredmény. Ha ez nem jó, akkor van egy másik vizsgálat, ezt már biztosan csak az endokrinológus végezteti el, amivel azt nézik, hogy autoimmun eredetű-e. Ez nálunk is kb 6 hét, de addig - ha alacsony a tsh szint - adják a hormonpótlást, mert mindegy hogy mi okozza, azt pótolni kell."

A magzatvédő vitaminok a baba súlyát növelik (állítólag, bár ez nekem nem tűnt fel, a napi 1 szem Materna mellett 41. hétre 2980grammal szültem a Bogit :lol:) A B6 vitamin az (ami a magnaB6-ban van) aminek a hatására állandóan éhségérzeted van és zabál az ember lánya...... :lol:

Görbülnek felfele azok a görbék kéremszépen???????? :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Megelégeltem a várakozást. Beszéltem az orvosommal. Jövőhéten megyek hozzá. Megvizsgál, megnézi átjárható-e a petevezeték, csinál hormonszintet.
Remélem tud majd valami okosat mondani. Szerintetek ezek hasznosak?

Ági
ági 76

Ági!
Király vagy! Nagy döntés ez! Szerintem is megéri tisztázni a lehetőségeket, így elkerülheted a felesleges várakozás, a szükségtelen gyógyszereket, stb.
Átjárhatóságid milyen lesz? HSG?

Enikő!
Szerintem a vitaminok okozta hízás attól lehet, hogy elterjesztették, hogy hízlal, meg hogy éhségérzet...mi meg újabb ürügyet találtunk rá,hogy nagyokat zabálhassunk. :lol:

Én ma még pihizek, görcsölget a pocim. Hogy az inszemtől, vagy a tegnap megevett 2 kg szőlőtől, azt majd eldönti. No para.

Kép
zölddisznó

Én 38. héten szültem 4 kilós gyereket, meggyőződésem hogy a végig szedett napi 1 Elevit is ludas volt ebben. :P

Ági,
ezek a leghasznosabbak!!! Ha én átjárhatóságival kezdtem volna megspóroltam volna 2 hónap hormonozást, sok szúrást, és kb 50 ezer forintot amit hormonokra költöttem tökéletesen feleslegesen. A hormonszint pedig szintén alap, nagyon sokminden kiderülhet belőle!
Ancsa,
gyógyulást kisfiadnak!!! Nagyon beteg?

Felhívtuk a helyi tegyesz-t, jövő hét csütörtökön mehetünk aktanyitni, adatokat felvenni, kideríteni mi minden is kell. :roll:
Vendég

Áfi!
Ez jóóóóó!

Én 4,6 kg-os "kisbabaként" születtem, és az anyukám még narancsot sem látott akkortájt, nemhogy ElevitetMaternátGravidát... :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Ági, bölcs döntés volt, hajrá!

Zöldi, szép a hőgörbeszed, remélem, sikeres volt az action!

Ancsa, mi baja szegény babádnak? Gyógypuszit küldök neki!

Nálam semmi extra, és remélem, ma nem leszek olyan bénus, mint tegnap! :mrgreen:

Mindenkinek óriási cuppantás
Vendég

Áfonya, ha netán ezt még nem láttad volna:
http://www.orokbefogadas.lap.hu/

A lombikról is szó van benne többek között!

Puszillak
Vendég

Szasz Athiz!

Köszi a görbe-dícséteret, nekem is tetszik :lol:

Mi jót csináltok ma? Én még döglök egy kicsit, aztán du. lájtosan aktivizálom magam.

Kép
zölddisznó

Áfi:
Örülok, hogy megis maradtal :wink:

Zöldi:
Jo a gorbed nagyon!

athiz:
Na en ha velem ilyen tortenne oklendeznek a feladat elvegzese kozben. :oops: Irto WC undorom van...

Ági:
Drukkolok, szerintem jo dontes es legalabb ugy fogod erezni tortennek nagy dolgok elore.

babancs:
Szerintem ilyenkor nem veleteln, hogy mit kivan eppen az ember. A sok feherje nagyon kell a babanak. :lol: Latszik jol kommunikal veled. Hanyingered meg nincsen?

Marcinak javulast!

Nalam ma esett a ho 3 tizedet, holnap kiderul micsoda novoget bennem. Nem rakok uj gorbet, mert meg ezen az oldalon latszik az elozo is...

baratodildi

Én és az új ciklusom üdvözöl mindenkit!

Kép
sonjus

Áfi!
Ez jó hír! Nagyon szurkolok nektek, hogy mielőbb babhoz jussatok! És tudod vannak még csodák!!! Lehet hogy spontánka lesz hármaska!

Zöldi!
Milyen repszurit kaptál? És csak egy inszemed volt nekedis uyge? Másnap nem ismételtek? Hányadik c.nap csinálta az orvosod? Mennyivel előtte kaptad a reőiszurit?

moni

Zöldi, Szilivel sétáltunk egyet, majd hazavánszorogtunk, és most épp ordibál, hogy húzzak már le hozzá az udvarra, mert nélkülem nem tud játszani. :roll: :lol:

Sonjus, kár hogy megjött, de én is üdvözlöm az új ciklusodat, hátha szerencsésebb lesz a vége! :wink:

Ildi, szerencsére jó a humorom, és úgy is fogtam fel a klottyantós story-t. :lol: A görbuszt azért feltehetnéd, főleg, ha esett 3 tizedet!
Vendég

Hat akkor legyen. Itt a gorbuszom...
Kép

baratodildi

Sonjus!
....sza meg! :twisted:

Móni!
MSN? Privi?
...és ha Áfi babhoz jutott, majd főzhet bablevest a családnak! :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi, röhög a májam! De csirke vagy! Mellesleg tényleg babot írt! :lol: :lol: :lol:

Ildi, köszi, hogy mégis feltetted! Így azért jobb látni. Meg ha már úgyis hőmérős topic. :D
Túl sokat nem tudok még erről mondani, na de majd holnap talán kiderül a turpisság, mármint hogy mikor van peteérés. Te szoktál LH tesztelni? Mert ha igen, már itt lenne az ideje elkezdeni. :wink:
Vendég

athiz:
Kepzeld tegnap is akartam mar, de egyszeruen elfelejtettem az LH tesztet. :? Ma mar mindenkeppen tesztelek, meg hat holnap megyek a dokihoz tuszolesobe, majd csak mond valamit, hogy mikor fog beerni es van e minek . :roll:

baratodildi

Sziasztok!

Köszönöm a bíztatást.

Zölddisznó!
Gőzöm sincs milyen átjárhatósági lesz. Azt sem tudom hogy csinálják. Írnál róla valamit? Hogyan történik a vizsgálat?

Ági
ági 76

Móni, Ági!
Privik mentek!

...most már tudom, a szőlő volt a ludas!

Kép
zölddisznó

Szia Zölddisznó!

Köszia a privit. Hát egy kicsit be vagyok sz..va. :oops: Nem vagyok nyugodt, de a cél érdekében mindent megteszek. Remélem tényleg nincs semmi baj. Ha már 2 terhesség könnyen sikerült, remélem menetközben nem lett semmi baj.

Érdemes apát is nézetni, vagy 9 hónap próbálkozás még nem olyan hosszú idő?

Ági
ági 76

Ági!
Apa az első!
Anélkül szóba sem állnak veled. Egyrészt, mert 50 %-ban esélyes, hogy Nála van a bibi, másrészt, mert az egyszerű a vizsgálat, és a páciensnek sem okoz "túl nagy megterhelést". Sőt! :wink:

A vizsgálattól meg ne legyél betojva, és az eredménytől se. Még ha nem is lesz túl jó - bár miért ne lenne? - akkor is egy csomó időt spóroltok meg, ha tisztában vagytok a lehetőségeitekkel.
...szerintem.

Kép
zölddisznó

Jó estefelét Lányok!

Sonjus, azt hiszem kezet foghatunk...Nekem is megjött ma :cry:

Mindegy, következik a következő ciklus, jövő héten bejelentkezek dokihoz...Annyira fáj a gondolat, hogy már egy év eltelt...De a legjobban az, hogy ebből fél évig csak bébiprojekteltünk bele a vakvilágba...Amikor még hittem benne, hogy elég az elhatározás...

Remélem Nektek jobb napotok volt...

Egész jó kis görbéket láttam itt ma :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Baratodildi!

Nincs hányingerem abszolúte. Egy bajom van már csak: elalszom napközben...sajna muszáj a kávé - bár tudom nagyon jó, hogy vetélést okozhat - de a feketetea sem használ. Pedig minimum 9 órát alszom..és mégsem elég. Attól félek, hogy megyek a folyosón és állva elalszom. :)

Kép
babancs

babancs:
Kave helyett aludjal nap kozben is :wink:

szezso:
:(

baratodildi

Szezso, rohadtul sajnálom, éppen ezen rágódtam én is megint, hogy szemét egy sors, hogy mindig olyannak ad babát, aki talán meg sem érdemli!
Elhiszem, hogy el vagy kenődve, hát én sem vagyok feldobva, és egyszer úgy érzem, na majd most sikerülni fog, máskor meg úgy, hogy nekem egyszerűen nem sikerülhet, hiába minden csodaszer, szuri, valamiért nem lehet. És látod, attól is tartok, ha netán dokihoz megyek, hogy esetleg olyan bajom van, mint mondjuk szegény Áfonyánknak, és közlik majd, hogy nekem már nem lehet csak úgy babám. Igaz, egyszer már tökéletesen rácáfoltam erre, na de semmire sincs garancia, hogy mégegyszer ez sikerül. És látom, hogy tényleg nem sikerül. De ha netán meg mindent rendben találnának, akkor meg egy csomó kellemetlen vizsgálaton vettem részt, és megint nem állapították meg, miért nem jön a baba. Akkor pedig olyan tehetetlennek érezném magamat.
Szóval egyik sem lenne felemelő érzés!

Na, bocs, hogy sok lettem!
Vendég

Babancs, én rengeteg kávét ittam anno, főleg, amikor még nem is tudtam, hogy babát várok, és nem vetéltem el szerencsére. Ez nem azt jelenti, hogy arra bíztatlak, hogy vedeld literszámra a kávét, de szerintem max. 2 csészével ihatsz 1 nap, reggeli és ebéd után nyugodt szívvel. Vagy igyál többször cappuccinot, az gyengébb. :wink:
Vendég

Szezso,
:( :( :( sajnálom...
Athiz,
köszi a linket! Ugyan rátaláltam már, de a szándék a fontos. :)
A vizsgálatokat pedig még így is (ahogy jártam) csak ajánlani tudom. Ha az derül ki hogy nincs semmi baj akkor legalább tudod hogy megvan minden esélyed, és biztos lehetsz benne hogy ha nehezebben is a méhed miatt de sikerülni fog. Ha meg probléma derül ki nagy valószínűséggel segíteni lehet rajta. (Hát most a petevezeték elzáródáson pont nem, de ez nem egy veszett gyakori elváltozás, ne ebből indulj ki!) Menj csak szépen és vizsgáltasd ki magad, mi nők bátrak vagyunk és erősek, és az esetek túlnyomó többségében van megoldás.
Móni,
bár babot akarnék ilyen veszettül! :D Én észre se vettem, de így Coca által rávilágítva tényleg vicces! :lol:
Sonjus,
neked is megjött? :( :( :(
Vendég

Szezso!
Virtuális kézfogásom küldöm! :)
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?