Sziasztok!
Helyzetem: LH 2, ösztro 1626, doki szerint jók. Azt mondja, van egy focicsapat bennem, remélem lesz is belőle valami!
Ma este kapom a pukkasztót, péntek 8 óra leszívás! A visszaülti 7fő-szerda, majd meglátja.
Hát igen, ahogy a dal is mondja: "Az egyiknek sikerül, a másiknak nem, a sors olykor nem tudja, mit akar!" Pedig tud6ná! Itt MINDENKINEK babácska kell! Jár és kész!
Lois!
Nagyon, de nagyon sajni! Vigasztalnálak, de hát... inkább sírj!!!
Had jöjjön ki, aztán majd, ha begyógyultak a sebek... folyt.köv! Na és persze természetesen teniszezz, ússzál, fürödjél, menjetek el valahová a párocskáddal néhány napra, és buliiiiizz! Most megteheted! Utána... majd amikor... tudod...
akkor már nehezen!
Anikó!
Soxeretettel gratula!!! Olyan jó ilyet olvasni! A sikered felkorbácsolja a reményt soxorosára!
Ja, és mi a neve ennek a "csoda" progiszurinak? Ez az a sej-hajbaadós?
Nagy fáj?
Szonya!
Üdv it! Nagyon szorítok én is! És a türelem babácskát terem!
Zsebi!
Neked olyan jó!!! Ja, és boldog szülinapot!
Melcsike!
Neked is kell picike türelem! Különben is, férj nélkül??
Lona!
A helyzet az, hogy én is "Veled gondolkodom". 3 gyermekes anyuka szerettem volna lenni mindig is. Lehetnék, már 3-at veszítettem el. És most örülnék, ha 1 lenne! De talán még 2 is lesz!!! Istenem, ha ikrecskék lennének...!!!
Na de a realitás akkor is az, hogy örülök majd, ha 1 lesz!!
Katyerina!
Engem is apa szurkál, (ma utoljára...
) és az olyan jó! Annyira vigyáz, óvatos, lassan adja... még a kezét is lehűti szurik előtt, mert úgy kicsit jobb. Még ha fáj is, akkor is... nem egy idegen... vagy csak ismerős... hanem a papa! Ő is részt vesz AKTÍVAN a dologban, és bár utál nekem fájdalmat okozni, látom, ahogy várja a szuri időpontját, előkészül... mert Ő is nagyon akarja ezt a bébykét!
Bols!
Mi a helyzet??
Kismókus! Ha ráérsz, beírhatod a szept. 8-i punkciómat! Puszka!
Akit nem említettem, attól bocsika, ettől még mindenkire szeretettel gondolok, és most is azt kívánom, hogy az legyen a következő lépés (ki hol tart), amit a legjobban szeretnétek!!!
Puszi,