Sziasztok!
Helyzetem: LH 2, ösztro 1626, doki szerint jók. Azt mondja, van egy focicsapat bennem, remélem lesz is belőle valami!
Ma este kapom a pukkasztót, péntek 8 óra leszívás! A visszaülti 7fő-szerda, majd meglátja.
Hát igen, ahogy a dal is mondja: "Az egyiknek sikerül, a másiknak nem, a sors olykor nem tudja, mit akar!" Pedig tud6ná! Itt MINDENKINEK babácska kell! Jár és kész!
Lois!
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Nagyon, de nagyon sajni! Vigasztalnálak, de hát... inkább sírj!!!
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Had jöjjön ki, aztán majd, ha begyógyultak a sebek... folyt.köv! Na és persze természetesen teniszezz, ússzál, fürödjél, menjetek el valahová a párocskáddal néhány napra, és buliiiiizz! Most megteheted! Utána... majd amikor... tudod...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
akkor már nehezen!
Anikó!
Soxeretettel gratula!!! Olyan jó ilyet olvasni! A sikered felkorbácsolja a reményt soxorosára!
Ja, és mi a neve ennek a "csoda" progiszurinak? Ez az a sej-hajbaadós?
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Nagy fáj?
Szonya!
Üdv it! Nagyon szorítok én is! És a türelem babácskát terem!
Zsebi!
Neked olyan jó!!! Ja, és boldog szülinapot!
Melcsike!
Neked is kell picike türelem! Különben is, férj nélkül??
Lona!
A helyzet az, hogy én is "Veled gondolkodom". 3 gyermekes anyuka szerettem volna lenni mindig is. Lehetnék, már 3-at veszítettem el. És most örülnék, ha 1 lenne! De talán még 2 is lesz!!! Istenem, ha ikrecskék lennének...!!!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Na de a realitás akkor is az, hogy örülök majd, ha 1 lesz!!
Katyerina!
Engem is apa szurkál, (ma utoljára...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
) és az olyan jó! Annyira vigyáz, óvatos, lassan adja... még a kezét is lehűti szurik előtt, mert úgy kicsit jobb. Még ha fáj is, akkor is... nem egy idegen... vagy csak ismerős... hanem a papa! Ő is részt vesz AKTÍVAN a dologban, és bár utál nekem fájdalmat okozni, látom, ahogy várja a szuri időpontját, előkészül... mert Ő is nagyon akarja ezt a bébykét!
Bols!
Mi a helyzet??
Kismókus! Ha ráérsz, beírhatod a szept. 8-i punkciómat! Puszka!
Akit nem említettem, attól bocsika, ettől még mindenkire szeretettel gondolok, és most is azt kívánom, hogy az legyen a következő lépés (ki hol tart), amit a legjobban szeretnétek!!!
Puszi,