Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Anikó
gratulálok, nagyon nagyon örülök a jó hírnek, nagyon nagyon vigyázz magatokra.

Erika
erika13

Anikó!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Öröm volt most ide jönni! Gratulálok! Végre megtörted a gonosz varázslatot, most majd sorba mindenkinek összejön! Nagyon-nagyon örülök, és titokban remélem, hogy 1 picit segitett Neked a csuri :wink: Komolyan kijött a könnyem, ilyenkor azt érzem, hogy most rögtön kéne az a lombik nekem is. Annyira lelkesitő amikor sikerül valakinek.
Akkor ird le a receptet légyszi, hogy mit csináltál és mit nem, főleg mivel Neked is kisgyerkőcöd van.
Megismerkedtél Harcimokuskával is :D
Micsoda jó hir! Nagyon boldog babavárást kivánok Neked! UH mikor lesz?

Lona kedves!
Miért gondolod azt, hogy örülsz, ha csak 1 is lesz mostmár? Lehetsz még többgyerekes anya, attól függetlenül, hogy milyen problémád van. Látod, nekem 1 spontán volt, 1 lombik, és most a 3.-ra készülünk!
Ági!
Igazad van, hátha mégse jön csak jövőre :D
Angel!
Remélem hamarosan Te is megtudod milyen az az érzés!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Anikó gratula vigyázz nagyon nagypn magatokra!!
Ági28

Melcsi!
Tudod így, hogy még nincs gyerekem az egy is nagy elôrelépésnek t?nik. De teljesen igazad van, ha lesz rá lehetôségem én is küzdök a tesókért :D . Most olyan elképzelhetetlen számomra, hogy majd több gyerekem is lesz.
Köszi, hogy emlékeztettél rá: ez nem lehetetlen!
Puszi:Lona, aki elszégyelte magát a hitetlenségéért
:oops:
lona1

Sziasztok!

Helyzetem: LH 2, ösztro 1626, doki szerint jók. Azt mondja, van egy focicsapat bennem, remélem lesz is belőle valami! :D
Ma este kapom a pukkasztót, péntek 8 óra leszívás! A visszaülti 7fő-szerda, majd meglátja.

Hát igen, ahogy a dal is mondja: "Az egyiknek sikerül, a másiknak nem, a sors olykor nem tudja, mit akar!" Pedig tud6ná! Itt MINDENKINEK babácska kell! Jár és kész!

Lois!
:cry: Nagyon, de nagyon sajni! Vigasztalnálak, de hát... inkább sírj!!! :cry: Had jöjjön ki, aztán majd, ha begyógyultak a sebek... folyt.köv! Na és persze természetesen teniszezz, ússzál, fürödjél, menjetek el valahová a párocskáddal néhány napra, és buliiiiizz! Most megteheted! Utána... majd amikor... tudod... ;) akkor már nehezen!

Anikó!
Soxeretettel gratula!!! Olyan jó ilyet olvasni! A sikered felkorbácsolja a reményt soxorosára!
Ja, és mi a neve ennek a "csoda" progiszurinak? Ez az a sej-hajbaadós? :( Nagy fáj? :?

Szonya!
Üdv it! Nagyon szorítok én is! És a türelem babácskát terem! ;)

Zsebi!
Neked olyan jó!!! Ja, és boldog szülinapot! :lol:

Melcsike!
Neked is kell picike türelem! Különben is, férj nélkül?? :lol:

Lona!
A helyzet az, hogy én is "Veled gondolkodom". 3 gyermekes anyuka szerettem volna lenni mindig is. Lehetnék, már 3-at veszítettem el. És most örülnék, ha 1 lenne! De talán még 2 is lesz!!! Istenem, ha ikrecskék lennének...!!! :lol: Na de a realitás akkor is az, hogy örülök majd, ha 1 lesz!!

Katyerina!
Engem is apa szurkál, (ma utoljára... :) ) és az olyan jó! Annyira vigyáz, óvatos, lassan adja... még a kezét is lehűti szurik előtt, mert úgy kicsit jobb. Még ha fáj is, akkor is... nem egy idegen... vagy csak ismerős... hanem a papa! Ő is részt vesz AKTÍVAN a dologban, és bár utál nekem fájdalmat okozni, látom, ahogy várja a szuri időpontját, előkészül... mert Ő is nagyon akarja ezt a bébykét!

Bols!
Mi a helyzet??

Kismókus! Ha ráérsz, beírhatod a szept. 8-i punkciómat! Puszka!

Akit nem említettem, attól bocsika, ettől még mindenkire szeretettel gondolok, és most is azt kívánom, hogy az legyen a következő lépés (ki hol tart), amit a legjobban szeretnétek!!!

Puszi,

Csibe
csibe73

Anikó!
Nagyon nagyonnagyon nagyon gratulálok. Várunk ám a babás topikon. :)

Annyira tudtam éreztem belül hogy neked sikerülni fog nem tudom miért de éreztem. Jaj de szép napot okoztál nekem. :)

Most aztán tessék jegelni azt a popsit mert 12 hétig kapni a progi szurit igen sok és hát én tapasztalatból tudom a bal oldalam még most is sajog.

Kép

Csibe!
Gondolom azért jó nekem mert babát várok. Ne keseregj neked is itt van már a küszöbön higgyél bennük és sikerülni fog. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Erika! :D
Nagyon köszönöm!

Melcsi! :D
Köszönöm!
A te honapod a december lesz! :wink:
Én Zsebike utasitásait követtem!
De leirom nagyon szivesen nektek ide!

Ági! :D
Köszönöm szépen!
Mikor mész Déviszhez?

Csibe! :D
Köszönöm szépen!
Le a kalappal a párod elött!
Az enyém még a környékre sem jött nehogy valamit lásson! :shock:

Zsebike! :D
Nagyon köszönöm!
Mindent megfogadtam amit mondtál! :D
És ugy látom hatásos! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Szívből gratulálok! Nagyon-nagyon örülök Neked! Akárcsak Zsebi, esküszöm én is azt éreztem, hogy sikerülni fog Neked! Még azon is gondolkodtam, hogy megírom priviben, de aztán nem mertem.

Most aztán nagyon vigyázz magadra, illetve már magatokra! Most már csak az a kérdés, hogy hányan is vagytok? :lol:

puszi:samyke[/b]
samyke

Angel :)
olajalapú injekció, nehezen szívódik fel, izomba adják, fáj és utána becsomósodhat az izom... nem egy lányálom :D

szerencsére a progival nekem sosem volt gond :d bízom benne, hogy Kr. dokinak eszébe sem fog jutni. :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Babás Anikó! :D

Hát igen, egy tündérfiú a párom! Azt hiszem, ha nem lett volna/nem lenne! ennyire velem, akkor nehezebben csinálnám végig. Végtére is nem csak nekem, nekünk lesz - remélhetőleg - babánk!

Hány babókát láttak bent?

És nem írtad le, hogy mi a neve. És hogy nagyon, de nagyon fáj? Olyan, mint a Gynevac? Azt már kaptam... köszi... :( .

Samyke!
Én is hasonlóan éreztem Anikó ügyében. Másnál is hasonlót érzek, de inkább le sem írom, nehogy elkiabáljam!!!

Zsebi!
Igen, azért, mert már babácskás vagy, sőt! Egyszerre kettő! Hmmm ... ez olyan jó!
Tényleg nagyon szeretném, nagyon kívánom, hogy azoknak a lányoknak/asszonyoknak, akik itt vannak, illetve, akik nincsenek, de lombikra járnak, azoknak mind-mind sikerüljön. Hát nem megérdemli az, aki ennyit kiáll a baba reményében? Másoknak, akiknek meg nem kell.... de hagyjuk!

Ma megkapom este 10-kor a pukkasztót, most arra gyúrok! ;) A többit már belőtte apa!

Nagyon szép estét, nyugodt éjszakát Mindenkinek!!!!

Csibe
csibe73

Anikó!

Nem a baba nevét akartam kérdezni, hanem a progiszuriét! :oops: :lol:

Csibe
csibe73

Anikó!
GRATULA! Igaz én szerencsés helyzetben voltam és személyesen ott lehettem melletted a jó hír hallatán. Nagyon édes volt mikor örömödben elsírtad magad és a férjed azzal nyugtatott, "ne sírj hisz ezért jöttünk". (Bocs, hogy ezt másokkal is megosztom, de nagyon jó volt hallani!)

Sajna nálam nem maradt(ak) meg a pocaklakó(k). Valami elkezdődött, de mára már épphogy a határérték fölött volt a HCG-m.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols70!
Nagyon sajnálom! :cry:

Lányok! :lol:
Próbáltam követni az eseményeket, és mindent beírni a táblázatba. Ha valami nem jó, szóljatok!
Vannak benne olyanok, amik már valószínűleg nem valósak, de amíg nem tudok újabb információt, hagyom, ami van!

Jelentem, ma bevettem a 3. szem Marvelont.
Van egy kérdésem: Ma reggelre lett rajtam pár kiütés, meg sok helyen viszketek is. Szerintetek elképzelhető, hogy a Marvelontól van??? (A gyógyszer papírján mellékhatásként van ilyen, hogy bőrtünetek...)A párom megígértette velem, hogy holnap felhívom Krizsa dokit, és elmondom neki ezt, de én még várnék. Tapasztalt valaki hasonlót???

Szóval a táblázat!

Anikó! :)
Kaptál egy ZEBRÁT!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

Csibe!
Hajrá!! Szorítok!

Bols!
Huu... sajnálom! Úgy érzem nem tudok olyat írni, ami segítene, pedig hidd el szeretnék!

Ölelés:Lona
lona1

Anikó
Nagyon Nagyon gratulálok! Nem is találok rá szavakat, hogy mennyire örülök neki! jujj, tényleg nagyon jó! azért a doktornőnek is jár egy szép piros pont :)
szóval mégegyszer fogadd őszinte jó kívánságaimat, és nagyon izgatottan várom az uh képet
pusz

katyerina

Anikó kedves!!
Ennél ma kevesebb hírnek örültem volna jobban!!! :lol: :lol:
Szívből gratulálok nektek akárhányan is vagytok!!! :wink:
Pusz!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe kedves!
Nagyon szoritok hogy sok szép kis petikéd legyen!
Nem értem, miért irtad azt, hogy férj nélkül? :?:
Lona!
Már leirtam ide korábban, amit a férjem mondott nekem miután elvesztettük a babát, és azután mindig ez lebegett a szemem előtt:
Minden nap eggyel közelebb kerülsz a babához. Ezt tartsd szem előtt! És amikor meglesz az a baba, utána gondolkozz tovább! Mert mindenkinek sikerül, aki ezt nagyon komolyan akarja.
Bols!
Nagyon sajnálom... Gondoltam, azért a pecsételgetés ellenére hátha... Zsebinek is volt...
Anikó drága!
Te vagy a topic hőse! Lassan bemutatkozhatsz odaát is. Párod gondolom dagad a büszkeségtől :D

melcsi1967

Sziasztok!

Anikó, én is szeretnék gratulálni. Könnyes lett a szemem, mikor elolvastam. Tök jó, hogy így tapasztalhatja az ember, hogy igenis sikerülhet. Kívánom hogy egészséges, boldog 9 hónap várjon Rád!
A Kaáliban miért nem nézték meg a progiszintedet, illetve miért nem törődtek vele?

Katyerina! Tudom, mi a Gynevac, mert én is beadattam magamnak. Azért kérdeztem csak, mert nekem Kovács doki nem kezdet el addig a stimut, míg le nem jár a Gynevac. azt mondta, hogy nem szeretik egyszerre. Egyébként sem volt vmi jó véleménye róla.
zsofian

Sziasztok,

Csibe,
megvolt a repesztő? :wink:
Nagy drukk a péntekhez!
A stimu 8. napi UH-n én is focicsapatnál tartottam! :lol:

Icsilya,
na ez valóban nem hangzik túl jól! :shock: Merem remélni, hogy nem lesz rá szükségem! :roll: De ha Krizsa doki azt mondaná, ellenkeznék én? :lol: (Azért inkább ne mondja...)

Bols,
sajnálom, hogy így végződött :(
Van fagyibabátok?

Kismókus,
gratula 3. szemhez! :wink:
Nem Marvelont szedtem, de valszeg mellékhatás lesz ez! Egy telefont megér!
A tábla részemről okés! :)
angel37

Szemyke! :D
Köszönöm,most engem is az foglalkoztat leginkább hányan is lehetnek! :roll:
Három embrikét kaptam vissza,bármi lehet! :D
Én azért rákérdeztem a doktornőtől,hogy akkor most három baba van hogy ilyen magas a hcg? :shock:
De azt mondta hogy hcg-böl ezt megállapitani nem lehet mert az függ a sejtosztodástol!
Mondta hogy az egyik páciensnél ezer fölötti volt az érték pedig egy embrikét kapott vissza.
És ugyan azon a napon tartottunk!

Szerencsés vagy hogy ilyen a párod!
Az enyém is egy tünemény csak más területen! :wink:
Ettöl az egésztől irtozik,igaz elöször nagyon rosszul
esett de utána bekellett látnom,hogy ő más beállitottságu ember!
Dolgozzon az a pukkaszto szuri! :wink:
A szurinak nincs neve csak hogy PROGESZTERON INJEKCIO!

Bols! :D
Borzasztoan sajnálom,annyiszor eszembe jutottál délután! :(
Ha tudtam volna a számod 100x hivtalak volna!Nagyon szoritottam,hátha még is a pecsételés ellenére sikerül!
Annak viszont örülök,hogy egy nagyon kedves és aranyos lányt ismertem meg a személyedben!
Irok neked privit!

Kismokus! :D
Köszönöm a zebrát! :D
Könnybe lábadt a szemem amikor megláttam! :D

Katyerina! :D
Nagyon szépen köszönöm!
Aranyos vagy!

Lois! :D
Köszönöm,nagyon jol esik tőled!
És nagyon fogok szoritani a következőhöz!
Le a kalappal az erőd és a hozzáállásod elött!

Örülök,mert nekem is mindig sok erőt adott más sikere!
És remélem én is ennyi erőt tudok adni most másoknak!

Zsofian! :D
Köszönöm szépen!
De nézték és a hormon tükrön minden érték trökéletes volt!
Ez a Sotén egy speciális vizsgálat volt a közvetlen tüszörepedés utáni eredményt mutatta!
És abbol derült ki ez az egész!
De ha gondolod leirom a menetét a vizsgálatoknak privibe!
Nem szeretném a többieket untatni vele!

KépKépKépKép
aniko24

Aniko,
nem untatsz, én is kíváncsi lennék!!!
De jöhet priviben is!
angel37

Csibe!
Dehogynem érdemelnék meg. Most amikor búcsút vettem az Intézettől mondta a doki hogy akkor pár év múlva vár vissza szeretettel az ötödik lombikra hogy legyenek kistesók. Mondtam neki hogy nagyon remélem hogy addigra bezár ez az intézet, mert senkinek nem lesz szüksége meddőségi kezelésre, de sajnos tudom hogy ez soha nem fog bekövetkezni. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán

hát én ellenkeznék Vele :D

Ma voltunk a kaáliban - 4esben, fiúk kaptak fecskendőt, meg körbejárták az intézetet, és összeszedték az összes virágot kint. :D -
szept. 17ig szedem a fogigátlót, utána szept. 22én indul a stimu, 29én lesz az első UH.
minden ugyanazon a forgatókönyv szerint, ahogy korábban volt.
Kr. doki most nem írt fel antibogyót -hehehehe a múltkor sem szedtem be :D-.
suprefact 1-4 nap, majd gonal 150ne a 2. naptól.

Anikó :)
ha 1 babát ültetnek vissza még lehetnek ikrek :D :D a brnőm Orsi fiai lombik babák, de egypetéjű ikrek :)
én azért nagyon nagy valószínűséggel úgy gondolom, hogy a babák száma több, mint1 :D ilyen magas HCG esetén.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya,

óóó, én olyan kisangyal-páciens vagyok! :D :D

Ugyanaz a forgatókönyv? Ebből egy újabb páros lesz! :lol:
angel37

én meg gyógyszer és fájdalom-minimalizáló :D :D

megint páros? álomszerű lenne :D de a min.1 baba a cél :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na mondjuk fájdalomtűrő bajnok én sem vagyok :shock: :oops:

Tudod, az álmok néha valóra válnak! :wink:

Kiegyeznék én is a minimum 1-gyel! :D
angel37

Angel!
Nincs fagyibabánk, de amint lehet indulunk a következő menetre, amit már meg is beszéltünk tegnap a dokival. :)

Anikó!
Várom a privit! Mikor mész ultrahangra, tegnap a nagy sietségben elfelejtettem megkérdezni. (két hét múlva?)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Lányok

Én pár hónapja nem jártam a Kaáli Intézetben, így a dokit most nem tudom megkérdezni, de hátha Ti többet tudtok: Van-e arról szó, hogy lecsökkentik a tb által támogatott IVF programok számát?
Engem ez most komolyan foglalkoztat, mert én simán el tudom képzelni, hogy egyik napról a másikra ez életbe lép. Elég sűrűn járok orvoshoz (más ügyben) és 2-3 hónapon belül is drasztikus változásokat (szigorításokat) érzek. Ha valakinek van erről valami biztos információja, megköszönném, nálam a folytatás időpontját ez befolyásolja, mert én várnék még hónapokat, de ha várható lesz ez rövid időn belül, akkor azonnal folytatnám a köv. lombikot.
zsuzsi73

Anikó :-)
óriási nagy gratulát küldök, nagyon, nagyon örülök nektek! :P :P

Bols,
nagyon drukkoltam neked, de most annak örülök, hogy már a következőre készültök :-)

Sajnos mi a tesztig sem jutottunk el, tegnap - az ET utáni 5. napon - elkezdtem görcsölni és vérezni és ez azóta is tart. Most már biztos nincsenek meg a babák. A tegnapi nap borzalmas volt, de ma már jól vagyok, decemberben megyünk a következőre. Nekem azt mondta a doktornő, hogy a három hónap szünet úgy értendő, hogy a stimut sem lehet addig elkezdeni, remélem, azért beleférünk még a decemberbe :roll:

Kedves Lányok, bocs, hogy ilyen evidenciára merek rákérdezni, de ki az a Harcimókus? :-)
szonya

Szonya!
Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Hogy kicsoda Harcimókus?
Ő a budapesti Kaáliban dolgozik (beépített ember), és időnként olvasgat minket.
Nekem egyszer azt írta, hogy nyíltan nem szeretné felfedni magát (a Kaáliban sem tudják, hogy ő olvas minket), de ha írsz neki privit, mindig válaszol! :lol:
Őszintén bevallom, személyesen még én sem ismerem (vagy nem tudok róla, hogy ismerem :lol: ), csak priviben váltottunk egy-két levelet, és beszéltünk telefonon is.
A Lányok közül többen személyesen is ismerik, sokan tőle tudták meg a jóhírt, hogy sikerült nekik. :D
kismokus

Sziasztok!

Bols!
Nagyon sajnálom, nem erre a hírre vártam! :cry:

Kismókus!
Először is köszi a beírást! Tök jó első helyen lenni! Szeretném követni Anikót és zebrácskát kapni nemsokára! :)
Ami a kiütéseidet illeti, ha van ilyen mellékhatás a papíron, akkor igenis tessék a dokit felhívni! S.O.S. segítségnek pedig: kalciumot igyál - vegyél be, az enyhíti a tüneteket! Én is azt kaptam a kórházban a gyógyszer allergiámra, igaz, infúzión keresztül, de akkor én egy nagy piros pötty voltam! :D

Melcsi!
Bevallom, félreolvastam! Azt hittem, a férjed van Kuala Lumpurban. De most visszaolvastam, és látom, h a dokid! Bocsika! Ezért írtam, h férj nélkül... :oops:

Angel!
Igen, apa este beadta, már majdnem elaludtam, mikor jött, hogy: na, jössz a helyedre? Ez azt jelentette, h a nappaliban a kanapé, ott szokott lezajlani ugyanis a szuris jelenet! Közben megy a TV, h lefoglaljon... :lol: Hát, remélem, hogy lesz is belőlük egy(-két) kisember!

Zebrás Anikó!
Köszi, majd én is jól rákérdezek a dokimnál! Inkább adjon mindenféle szurit, csak maradjak babás! Kibírjuk azokat a csúnya szurikat!

Zsebi!
Túl optimista akartál lenni! Látod, nekem pl. a 2 méhen kívülim miatt kell járnom lombikra. És milyen jó, hogy feltalálták! Különben most szomorkod6nék! És az is milyen jó, h az orvostudomány ott tart, h a méhen kívülikbe nem kellett belehalnom, "csak" megműtöttek.

Szonya!
Nagyon sajnálom a Te esetedet is! :cry: Örülök, h nem vagy annyira elkenődve, és pozitívan nézel előre!

Csibe
csibe73

Szonya!
Rettentően sajnálom. :( Fel a fejjel fog sikerülni. Bár tudom ilyenkor ez nem vigasztalja az embert. :(
Igen Harci mókus nagyon szívesen segít priviben, de nem szeretné megírni hogy ki is ő valójában. Érthető szerintem .

Csibe!
Tudom hogy jó hogy van lombik hisz akkor nekem sem lennének a babaák a pocakomban. Én úgy képletesen értettem hogy milyen jó lenne ha mindenkinek megadatna spontán babásodni.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Tudom én, h képletesen értetted, csak hát az igazából olyan "soha nem fog eljönni" dolog. Jó lenne, ebben tökéletesen igazad van, de sajna... és én örülök, h van ez a megoldás. Ahogy Te is, és itt mindenki. Talán azoknak lehetne némi reményük, h spontán is összejön, akiknek nem szervi eredetű a probléma. Szóval tulképpen nem értettelek én félre, inkább csak elgondolkodtam azon, amit írtál, hogy milyen jó lenne, ha nem lenne rá szükség... és tulajdonképpen milyen jó, hogy ha már mégis van rá szükség, akkor van ez a megoldás. Na, ezt jól összehoztam! Remélem azért megértetted! :)

Szép estét Neked és Mindenkinek!!

Csibe
csibe73

Anikó!!!!
Nagyon nagyon gratulálok!ügyi vagy!remélem a jövő heti beültivel hamarosan utolérlek.
puszi
lola29

holnap jön vki győrbe?fél 8-kor ott vagyok!
lola29

Sziasztok

hát zajlik az élet elég rendesen

Bols 70
nagyon sajnálom, de a következő szerintem tuti biztos. Mikor kezditek a következőt?

Csibe
szorítok nagyon nagyon hogy neked is sikerüljön

Anikó
mégegyszer gratula, 1 tuti, de te igazából hány babócát szeretnél?

Szonya
nagyon sajnálom, de remélem, hogy neked is és Csibének, és Lolának is olyan karácsonyotok lesz mint még soha

Lola
remélem nagyon, hogy a jövőhéten követed Zseboroszlánt és Anikót

Mindenkinek szép álmokat

Erika
erika13

Csibe!
Egy kalappal a holnapihoz!!!
Bols!
:cry: :cry: :cry:
Zsuzsi!
A csökkentésről én Krizsa doktortól hallottam, még késő tavasszal, nem tudom az ő információi honnan vannak, gondolom nem csak egy "egészségügyis" pletykát terjeszt... :? Nekem felháborodva mondta, hogy ez is napirenden van a szigorító intézkedések között (még a választások előtt), mostanság pedig bármi agyatlanság elképzelhető.... Remélhetőleg van azért ott is egy-két értelmes ember, aki nem hagyja, hogy megvalósítsák... :oops:
Szonya!
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled.. :cry: Nekem még mindig nem teljesen tiszta, hogy számolják ezt a három hónap pihit, mert engem meg október elejére hívott vissza az orvosom, tehát gondolom november lenne a 2. lombik várható időpontja...
Kismókus!
A táblázatnak: loislane-----2. lombik- November :)
Babásanikó :) !!
Nekem is elküldenéd priviben azt a proginézést a Sotén, hogy hogyan ment?? És egy kérdés: Amikor -korábbi lombikoknál-, Utrot (v. Duphastont) szedtél ET után, akkor is érezted a mellfeszülést és az egyéb progeszteron kiváltotta tüneteket??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép

Kedves Lányok!
Olvaslak ám Titeket és Mindenkit figyelemmel kísérek! :) Csak írni nem nagyon tudok. :oops:

Kismokus
Léccives írd át, már szuri van. Kedden UH. :) Remélem akkor már többet fogok tudni! Te csak lelkesen szedd a fogikát! :) Képzeld nagyon megijedtem amikor már 3-nak láttam magam!! :shock: :shock: :shock:

csibe
Juuj, neked ma van a punkció! Egy kalappal! :) Jó naggyal! Aztán mesélj milyen volt!? Én még mindig nagyon félek az altatástól. :(

Katyerina
Mi kb. egyszerre akciózunk?

Anikó
Mégegyszer gratulálok!!!!!! Igyekezlek követni a jó úton!!! :lol: :lol:

Mindenkit pusszilok!
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag! :D
Délután irok neked privit!
Remélem is hogy követni fogsz! :wink:
Lehet hogy morbid amit irok de nekem az egészben az altatás jött be a legjobban!Jo kis mentolos izt érzel a szádba és nagyon jo érzés jön!Nem szédülsz utána nem vagy rosszul olyan mintha egy kis délutáni pihiből felkelnél!Az elsőtől én is nagyon féltem napokig aludni sem tudtam az idegtől!De a második nál már tudtam hogy jo lesz!Elnézést ha más nem igy gondolja ez csak az én tapasztalatom!!!!

Lois! :D
Privi ment!

KépKépKépKép
aniko24

Erika!
Köszönöm!
Igazábol ugy vagyok vele,hogy amennyi sikerül egyik felállást sem bánnám most már hogy itt tarok! :wink: Ha estleg ugy alakul hogy 3-om baba lesz akkor kicsit átkell szerveznünk az életünket amitől féltem hogy nem fog menni de most a férjem is nagyon lelkes és anyukám is felajánlotta a segitségét!De 20-án kiderül hányan is vannak! :D

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Szonya,
sajnálom :cry:
Ráadásul már 5. napon... hogy lehet ilyen hamar? :?

Csibe,
jó kis esti program! :)

Lola,
drukk! :)

Kiscsillag :)
ne félj az altatástól!
Hipp-hopp elalszol, aztán már vége is! Mintha egy pillanat lenne az egész! :wink:
Jó szurizást!

Ez a csökkentés meg! :? Igen rosszul érintene... Nagyon szemét dolog lenne, de sajnos, ahogy Lois is írta, bármi agyatlanság... :roll:
angel37

Szonja!
Nagyon sajnálom! Kép
De nem értem,ilyet még nem hallottam! Kép
Mi történhetett?

KépKépKépKép
aniko24

Kedves Lányok,
köszi a sok drukkot és együttérzést, igazság szerint most kicsit megijedtem, hogy ennyire szokatlan ez az 5. napi vérzés. Még egyikőtök sem hallott ilyet? Sajnos a doktornővel (Kováts Tímea) nem tudtam érdemben beszélni még, csak telefonon, nagyon izgulok, hogy ez vajon mit jelent.

Harcimókus, Zsebi,
köszi az infókat a Harcimókusról :-) persze, hogy érthető az anonimítása és izgalmas ez a talágatás, van egy-két tippem :-)

Csibe,
nagyon drukkolok ma neked, bár már biztos túl vagy rajta, remélem, minden rendben és a babajelöltek azóta talán már létre is jöttek .-)

Kiscsillag,
az altatás nekem ugyan nem volt olyan szuper élmény, mint Anikónak (lehet hogy ez a titka a sikernek ;-), de én is nagyon féltem tőle és tényleg semmi az egész. Előtte talán egy kicsit kellemetlen , egy vénás szuri és asszem bekötik az infúziót, aztán már alszol is egy jót és nagyon rövidet, aztán az ágyon ébredsz. Nekem utána sem volt nagyons emmi bajom, ott az ágyon még kicsit fájt a hasam, de adtak egy fájdalomcsillapítót és aztán semmi. Úgyhogy nyugi :)
szonya

Kiscsillag :)
az altatás nekem is szuper élmény volt :D teljesen kipihenve ébred az ember lánya utána :D
tényleg ne félj, ez rövidaltatás, nem a hagyományos :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Anikó, Angel, Szonja, Icsilya :)
Köszönöm szépen a bíztató szavakat! Egészen megnyugodni biztosan csak akkor fogok mikor már túlleszek rajta, de valamennyire megnyugodtam, majd azt gondolom, hogy ott vagytok mind-mind velem és fogjátok a kezem! :) Aranyosak vagytok nagyon! :)

Kellemes hétvégét mindenkinek!! Kedden reggel gondoljatok lécci rám!!
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

De hülye vagyok, KISMÓKUS, téged szólítottalak az előbb harcimókusnak :P :P , bocs, szóval, köszi a felvilágosítást, úgy látszik, nekem még ez sem használt :P
szonya

Szonya! :)
Semmi baj! Rögtön kitaláltam, hogy nekem írtál! :lol:

Csibe! :)
Köszi az ötletet a kalcium-ról.
Úgy tűnik, múlóban vannak a kiütések, és újak sem jelentkeztek, úgyhogy nem zaklatom a dokit!
kismokus

Sziasztok Lányok!
Szonya!
Ötödik napon? Tisztázd ezt gyorsan!
Lola!
Jövő héten megint beülti? Ez már biztos sikerülni fog! Nagyon szoritok és megy a csuri.
BabásAnikó!
Fú ha lennének hárman! De a 2 lenne a legszuperebb, és az 1 is tökéletes lesz! Jó találgatást! Kicsi fiadnak mondtad már? :D :D :D
Kiscsillag!
Hát már Te is közeledsz! :D Ne félj, szépen el fogsz aludni, vigyáznak ott Rád, és hamar fel is ébredsz, aztán majd otthon alukálsz még. Csuri!
Csibe!
Tul vagy a punkción? Hányan vannak? Szoritok Értetek!

melcsi1967

BabásAnikó!
Képzeld, nekem is sikerült ilyen aranyos képeket elmentenem, mint ez itt: Kép

melcsi1967

Nagyon kis ügyes vagy! :wink:
Hogy van a füled?Meggyogyult már?
A kisfiamnak még nem mondom el azzal még várok mint Zsebike a vonalzoval! :wink:

Nagyon szoritottam!
Hány lett?
Mi volt,mesélj!

Kiscsillag! :D
Keddre megy a drukk!++++++++++++++++++++++++

KépKépKépKép
aniko24

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?