Sziasztok Csajszik!
Bali-Livi, először Neked, mert szerintem
elég jó híreim vannak számodra!!!! Priviben leírom, jó? No para, pussz.
SzKata - szerintem én megyek
29-én, Rejo Szilvi gyere Te is! Meg jöjjön mindenki, aki csak tud!
Hallod, ezeken az oktatófilmes szereplőkön én is csodálkozom-megdöbbenek néha, de szerintem az is közrejátszik, hogy a nyolcvanas években még a dzsungel volt a divat
Egy jó beretva csodákra képes, nem?
még ha nem is látod a célterületet
mer én is már hetek óta csak vaktában csinálom
Képzeld, ugyanez volt nekem is a PCO miatt, de nekem "csak" hormonkezelést kellett volna kapnom, de mire indult volna, már megvolt a baba. Még a párom mondogatta is, hogy mi lesz, ha hormonkezelés közben fogan meg a baba?! aztán nesze.
Rolex - OBI, Praktiker, Baumax. készülj, horroráron vannak a babaszobaába való "rendes, azaz tapétaragasztóval ragasztható" bordűrök, majdnem 2 ezer ft/ méter. én öntapadósat vettem, 2400 volt 10 méter, állatkák vannak rajta, fogják egymás kezét
Iza, pont tegnap gondoltam Rád, hogy merre vagy, máris elfelejtettél minket? Jó volt hallani rólad, majd azért jelentkezz, kiváncsiak vagyunk hogy mi van Veled a ködös Albionban. Megértem az érzéseidet, szerintem várjatok türelemmel és hagyatkozz a női ösztöneidre. Ezerszer többet tudunk magunkról, mint bármelyik orvos
De azért én csak drukkolok, hogy hamarosan tesztelj egy kétcsíkosat
Melinda - az érdi tali lefújva, mindenki vagy takarít vagy lakást fest vagy fexik, ez a meleg kiborító. Majd akkor inkább olyan időpontban (du 5 körül) szervezzük, hogy Marcit is tudd hozni, jó?
Aranyos vagy, hogy azt írod, felelősségteljes vagyok, de néha tényleg azt érzem, hogy túlaggódok mindent és ebben a korban már nem is szabad gyereket szülni
(Mentségemre legyen mondva, hogy mostanában mindig megtalálnak a horrorsztorik...)
Piciri-Erika - azért mindenáron ne vesszetek össze anyukáddal, számolj el tízig mielőtt visszaszólsz - nekem be szokott válni
Tényleg, Te is érdi vagy?
(A baby-funos fickó másodszorra tök paraszt volt velem, légzésfigyelőt akartam venni, kérdezem, mennyibe kerül - mert egy csomószor tapasztaltam, hogy a honlapjukon más ár szerepel, mint a bótban - erre azt válaszolja, hogy szerinte én azt jobban tudom nála. Mennyen a p-ba. ott is hagytam és direkt nem ott fogom megvenni a cuccot. Ha neki ez jó, akkor csinálja csak. Egyébként először egész szimpatikus volt)
Gesztenye - szegénykém, elég ijesztően hangzik ez a betegség, gondolom, a Te esetedben inkább EDA-t javasolnak, nem? az segít normálisan tartani a vérnyomit és egyéb pozitívumai is vannak. Nem voltam végül a Madarászban, hanem a jövő héten megyek kedden, remélem, nem lesz ötven fok!
Csajok, ez a CTG nagyon jó!!! olyan aranyos és megható hallani a szívdobogását! (egyébként minden ok volt, jó sokat mozgott, minden érték szuper.)
Viszont megégettem a kezem a sütővel, hogy lehetek ennyire béna?!
ÁKatának jó főzést és jó étvágyat a kajához, kitartás a melegben és sokat pihenjetek!!!
Puszi Mindenkinek,
Krisszi