Rolex!
Szerintem csak akkor éri meg kimenni Ausztriába, ha egyébként is a környéken jártok vagy ha valami jó fülest kaptok a leértékelésekről. Mi sem mentünk volna ki, ha nem Szombathelyen és Sopronban nyaraltunk volna. Már csak a benzinpénz miatt is érdemes megfontolni, mert ha azt hozzászámolod már nem is olyan akciós a babaholmi.
Te nem kaptál e-mail-t a babanettől? Egyébként én úgy tudom, hogy július 29-én lesz, de addig még Bettussal is egyeztetek telefonon, mert ő is jönne, ha ráér. Jó lenne, ha te is ott lennél. Unatkozni nem fogunk az biztos

Sz_Kata!
Remélem hatni fognak a szerek és hamarosan jobban leszel. A végén még teljesen összerázod szegény kis lurkót

Bujka!
Köszi, már várom a listákat. Azt hiszem lesz elég dolgunk az elkövetkező 2 hónapban, úgyhogy már éppen ideje, hogy aug. 1-től táppénzen legyek. A párom 1 hét alatt akar minden helyre elmenni, mert ha valahol akció van akkor nem akar lemaradni róla. Azért ez eléggé maratoni vásárlásnak ígérkezik

Viola!
Manapság már másfél, 2 hétnél többet nem hordhatod túl a babát és ezt nagyon szigorúan veszik. Általában attól függ, hogy mikor indítják meg, hogy mennyire lehetett pontosan kiszámítani a szülés időpontját (nem mindenkinek pontos a ciklusa és úgy nehezebb) és jók-e a körülmények odabent a babának (magzatvíz, szívhang, stb).
Nagyon szépre sikerült a szoba és én ilyenkor döbbenek rá, hogy még mennyi minden áll előttünk, amit el kell intézni és meg kell venni. Nálunk először a selejtezéssel kell kezdeni, mert különben nem fog elférni a kicsike

A tegnapi nap folyamán megszületett a barátnőm kisfia, Benedek. Elvileg minden rendben van velük, de még ma beszélünk telefonon. Ő másfél héttel hordta túl és vasárnap este indították meg a szülést. Ilyenkor azért furcsa belegondolni, hogy nemsokára már mi is kettőben leszünk és nem fogom érezni a pocimban a rugdosásait. Azoknak akik már szültek nem volt utána hiányérzetük, nem simogatták továbbra is a pocit. Vagy ez egy elég hülye kérdés?

Gesztenye