Sziasztok!
Reggel elmentünk Bálinttal a boltba és mire hazajöttünk ő üvöltött, én meg úsztam az izzadságban, szóval a reggeli sétánk is ugrott egyelőre. Marad az esti, fürdés előtti.
Toreau: Nagyon meglepődtem, mikor írtad, hogy apával fürdik a babátok. Mondtam is apának este, hogy próbáljuk ki mi is, de azt mondja, hogy ő még nem meri. Aztán győzködtem, hogy a Ti babátok sokkal kisebb és Ti is így csináljátok, erre azt mondta, hogy meggondolja
Nagyon vagányak vagytok!
Tök nagy haja van Robikának, nagyon édes.
Rita, Prücsök: Olyanok vagyunk, mint egyes kultúrákban, ahol már a gyerekeket születésük előtt/után összeházasítják.
Nem tudom mit fognak szólni a srácaink, ha nagyok lesznek
Jól van Rita, Tiétek akkor Dalma, de azért ezt beszéld meg Józsiékkal is
Prücsök: Én eleinte külön mostam, de aztán rájöttem, hogy semmi értelme féltölteten járatni folyton a mosógépet, viszont, ha nem mostam minden másnap, akkor elfogytak a textilpelusok. Szóval mostmár együtt mosom Bálint ruháit a mieinkkel. Fehéret és pelust a fehérrel, színeset a szinessel. Végülis nem lesz semmi baja, ugyanazt a mosóport, öblítőt, hőfokot használom.
Bevallom, amennyire parás voltam az elején, most annyira nem vagyok az, nem lettem az az agyonfertőtlenítgetős anyuka.
A párod Bálint? Nem is tudtam. Először meglepődtem, mikor írod, hogy Bálint, mondom ez biztos valami elírás, de aztán rájöttem, hogy a párodról van szó.
Angyalka: Hu, hát az nagyon jó lenne, ha így mennénk.
Főleg ha ilyen meleg lesz, mert akkor nem tudom hogy bírnánk a Bkv-t, azért nagyon remélem, hogy kicsit tényleg csak kicsit csökkenne addigra a hőmérséklet. Írok Neked mailt, küldöm a receptet is.
Tényleg Lányok, ha a tali napján is ilyen 40 fok lesz, azt hogy fogjuk bírni? Na meg a babák hogy bírják majd?
Nemrég még azon aggódtunk, hogy mi lesz ha esik az eső... Hihetetlen ez az időjárás.
A mi lakásunk félig tetőteres, sejthetitek akkor hogy milyen hőfok van. Pedig nyitva minden erkélyajtó, ablakok, tetőtéri ablakok. De áll a levegő. Két hete még fűtöttünk...
Dorka: Tök jó, hogy így el tudtatok menni kettesben. Egyébként már helyre jöttél lelkileg, fáradtságbelileg?
Ne aggódj, nálunk is ugyanez van szopinál, ha tehetné egész nap rajta lógna. Biztos szomjaznak szegénykék, de valahol szabni kell egy határt. A fő étkezéseit megtartotta 6-9-12-15-18-21 órakor (ébredéstől függően van néha félóra csúszás), és ezek között még kétszer-háromszor felkéreszkedik "inni", de ilyenkor csak 5-10 perceket szopik, amikor már csak cumizik, akkor leszedem.
Ági: A mai menü nálunk rakott tészta lesz.
Indigo: Veszprémbe költöztök?
Akik meg nem főznek azok nem rosszak ettől. Én meg nem vasalok, mert azt utálok, ezt apa csinálja és cserébe kap meleg vacsit minden este.
Ja, mosogatni is utálok, de azt meg muszáj, mert azzal mégse várhatok estig.
Jó szaunázást mindenkinek!
Lilla