Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Akkor ha nem gond írok is Nektek, nemcsak olvasok! :D
Beuka, nálunk az volt a babához vezető út,hogy mikor államvizsgáztam adtunk egy esélyt neki, mert, hogy ki tudja könnyen jön-e. :D Bence jönni akart, így el sem kezdtem dolgozni. De nem bánom, mindig is anyuka szerettem volna elsősorban lenni. :lol: Imádtam terhesnek lenni, nagyon boldog 9 hónap volt. Mikor megszületett elég nehezen rázódtam bele, sokat aggódtam(eszik –nem mennyit stb)Most már Bence kész nagyfiú aki várja a kistesóját. Nagyon édi odabújik a hasamhoz, simogatja. :lol:
Ezt a terhességet nehezebben viselem, talán mert túl sok mindent tudok az egészről. :roll: DE ez a 2. harmad sokkal jobb mint az első. Akkor én is egyfolytában aludtam volna. :lol: Meg olyan jó, hogy már érzem a mozgást. Bocsi, hogyha már írtad, érzed már a picurod? Neked nincs néha derékfájásod?


Incike, gratula a kis 6hóshoz! :D Megnéztem a képeken gyönyörű kisfiad van!

Vica, nekem is sokat fájt a hasam. Nő a méh, meg feszülnek a méhszalagok. Tényleg befészkeli magát a kicsi. :lol:

Nolina, Neked is gratula a bébihez! :D Bár nem tőlem kérdezted, az álmosság ált. A 12-14. hét körül megszünik. Az elején folyton fel keltem wc-re éjszaka is, de ez is elmúlik a 12. hét körül. De majd a vége felé újra kezdődik. :lol:

Nem tudom ismeritek-e a Terhességem naplóját. Minden kismaminak ajánlom!!! Én megvettem nagyon szuper. Hétről-hétre be lehet írni mi történt akkor. Van benne egy csomó tanács, lista, hogy mi kell a bébinek és minden héten leírja mi történik a pocakban. :lol:

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Jó reggelt!! :D

Lara :) Nem volt rossz a víz mellett, hogy nem mehettél bele? Én úúgy mennék fürdeni, de majd jövőre, babástól :lol: Remélem! Én is szerettem volna búvárkodni, de amikor kérdeztem, akkor még szemüveges voltam és nem láttam volna semmit . Aztán voltunk Jordániában és pipával "nézelődtünk" Szuper volt. Vissza is akarok menni. Egy pipával ráfeküdni a vízre és csak lebegve nézni a 10 méter mélyen fekvő korallokat, növényeket. :lol: Csak a korallzátonyok(asszem így hívják) közt nemigen lehetett fickándozni, néhol tök szűk hely volt , így csak cm-ként "eveztünk " a kezünkkel. Szuper volt! Még pipával is.

Bea :lol: Tök jó, hogy csinálod a táblát. Már úgy szerettem volna látni magam benne babásan:) Nem emlékszem, hogy írtad, de mióta érzed a kicsit ? Nevetek van már? Voltál 3D-UH-on? Küldj nekem légyszi pocis képet a nolina22@freemail.hu-ra . A nicked alatti pici, nem látom jól a pocid. Apropó! Mikor kezdett nőni? Nekem picit látszik, de mivel nem volt hasam, még belefér a pici pocak kategóriába. Még kb minden rámjön. De van amit inkább nem veszek fel.

Barbic :lol: Nem nehéz a kisfiadat emelgetni pocakosan? De jó, hogy azt írtad, elmúlik az álmosság egyszer! Ti tudjátok m ár , kisfiú, vagy kislány?

Vica, Lara :lol: Hogy vagytok? Hányinger , álmosság, sűsű pisilés?
nolina 25
 
 


Sziasztok!

Beu!
Egy kis helyesbítés: nem 25 éves vagyok, nanem 23. :D De nem baj, ám. :D Ma vagyok 4+6.
Köld

Nolina!
De jó, hogy jöttél.
Örülök, hogy mindenki megnyugatott ezzel a hasfájással. Már egyre kevesebbet fáj, de olyankor mindig beaggódok.
Nálam nincs fáradtság, se sűrű pisilés. Nekem a cicim kezdett el nőni, már alig férek bele a 3 hónapja vett Triumph melltartómba. (Ez az első márkás melltartóm, erre nem jön rám---de ilyen "áldozatot" bármikor hozok. :wink: )

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 

 
 

Lara!
Tök jó lehetett a pipával nézni a vizivilágot! Irígy-irígy. :wink:

Szerintetek mehetek strandra? Vagy mikor mehetek? Majd megkérdem szerdán a doki bácsit. :)

Nem irígylem azokat, akik fáradtak. Vagy engem is elér majd? :?:

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Jajj, most látom, hogy aBeunak írt mondatot nem fejeztem be. :oops: :oops: :oops:
Szóval: Küldesz nekem is pocis képet? harangozoattilane@gmail.com

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


SZiasztok! :)

Hogy mennyit termeltetek péntek óta! :shock:

Vica,
kotló-láz! :lol: Ezt én is szeretném elkapni! :lol:

Bár a hőmmel tuti nincs baj, olyan döngetős pé-m volt az éjjel, hogy ihaj! :shock:

Beu :)
Én is szeretnék pocis képet!

Csinálod a táblát? :wink: Jól látom, hogy belevettél? :) Csak mert az előzőből kivetettem magam... De ha ilyen aranyos voltál, akkor legyen! :lol:

Reni,
már nem olvasod, de jó nyaralást! :) PÉ-s lesz, igaz? :wink:
angel37
 
 


Sziasztok csajok!!!! :lol:

Meg vagyunk mi is,csak rossz a gépünk és majd talán a hét közepén lesz kész.De úgy látom nem nagyon jutottam eszetekbe!!! :oops:

Jól vagyunk,minden ok,nehezen bírom ezt a meleget!!!Már jó lenne babázni!!!De ezt már kibírjuk.Jósló fályások már vannak,pénteken azt hittem szülünk!!!!

Betti!!!

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!És sok-sok tejcsit!!!

Beu!!

Örülök,hogy jól vagytok!!!!

(36+6)
csanita
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Picit nem vagyok és fejemre nő az iroda.

Mit is akartam?
Ja igen.
Vicuska! Azt szeretném kérdezni, hogy érezted mielőtt teszteltél, hogy ez a hónap most összejött? Vagy csak nem jött meg és azért teszteltél? Ja meg azt is akartam kérdezni, hogy melyik cn-en jött össze? Vagy ezt nem lehet tudni mi? gondolom nem csak egyszer csináltátok.

Csanita, akkor most te vagy a következő. Mennek a drukkok.

Betti küldjél képet, ha hazaérkeztetek! Meg élménybeszámolót is! Olyan kiváncsi vagyok rátok!

Na léptem.

Pussz.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kép
zsuzska80
Szombathely
 
 


Sziasztok!

ez csak próba volt, de sikerült is:) de ügyi vagyok:)

Kamilla sokat gondolok Rád!!Biztos hogy sikerülni fog! Vicának is én mondtam hogy ez a hónap sikerült, de egyébként érezte, de majd jön és megírja...

Mikor is lesz most a HSG?
zsuzska80
Szombathely
 
 


Sziasztok!!!!

Barbi! :D
Valahogy én is úgy érzem, ahogy Te! Nem vagyok úgy oda a karrierért, meg a munkáért, inkább babákat, meg jó nagy családot szeretnék :) miért viseled nehezebben ezt a terhességet?
Igen már mozgolódik, de csak akkor érzem, ha nyugodtan fekszek.
Olyasmi érzés, mitha kidurranna odabenn egy buborék. Nekem is szokott fájni a derekam, főleg, ha sokat vagyok talpon. Mi lesz még későb :!: :?: :!: :?:

Nolina! :D
km 1 hete érzem ezt a "buborékos rugdosódásfélét", előtte nem tudtam eldöndeni, hogy éhes vagyok, vagy a baba mozog :)
Nem voltunk még 4D-n, majd a 28-30.hét környékén tervezem. Mikor kezdett nőni a pocim, nem is tudom, kb a 15. héttől, már poci formája kezdett lenni. Neked biztos hamarabb fog, ha egyáltalán nem volt hasad. (mármint nagy :)) Nem csodálom, hoyg várod a 30-át!!! Olyan jó lesz! Nos az álmosság nálam mostanra talán enyhült, de nem tudom pontosan megmondani mióta nem vagyok olyan szuszék :) Szüleid, munkahelyeden tudják már?

Viac! :D
:oops: :oops: :oops: NE HARAGUDJ!!! Nem akartalak öregíteni! kijavítottam! A strandon én is gondolkodom. Ma megkérdezem a dokit, hogy mire figyeljek, ügyeljek a nyaralás alatt. Az biztos, hogy nem fürdök ha hideg a víz . Hétvégén voltunk strandon, de nem mentem bele a vízbe. Meg a pocimat is takartam, hogy ne érje a nap, mert nem nagyon szabad direktben napoztatni!

Angel! :D
És kihasználtátok az éjjeli PÉ-t? Bocsi, ha túl indiszkrét! :oops:
Ne haragudj, nem tudtam, hoyg az előző táblában nem voltál benne. HA nem akarsz ott lenni, kiveszlek, de inkább legyél ott :)

Anita! :D
Mi volt pénteken? Begörcsöltél? Nem csodálom, hogy meleged van! :(

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Igyekszem pocakos képet küldeni!

Itt egy újabb próbálkozás:
Kép

DE MÉG NAGYON HIÁNYOS!! Írjatok légyszi adatokat!

Zsu! :D
Cukik a nyuszik! NEked van lógófülű nyulad, ugye?!?

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Beuka!! nekem van olyan nyulam mindjárt teszek fel képet is.

Fiygyi mi kb 10-11 óra felé leszünk a határon, mert ott talizunk anyósékkal, akik Szentesről jönnek. Nekünk Renault Kangoonk van KAE vagy KEA a rendszáma , pontosa nem tudom...de inkább KAE :) :lol: :lol:

És Ti hogy mentek??
zsuzska80
Szombathely
 
 


Kép
zsuzska80
Szombathely
 
 


Beu,
ááá! :roll: Meg is őrültem volna, kissé(?) fájt! De sebaj! :lol:

Táblicskuhoz:

Mióta: 2005 március
Cn: 12. nap
Ciklus hossza: 26-28
Kor: 32 most még :roll:
Megjegyzéshez írd mondjuk azt, hogy Kaáli+lombik

Zsuzska,
ez nyuszi mindig tündéri! :D
angel37
 
 


Vica, nekem miután megtudtam, még 2 hétig fájt (előtte 1 hét) . De szerintem szedhetnél Magne B6-ot, ártani nem árt és hátha enyhíti, én úgy éreztem, használ. Dokim végig szedeti . Nekem az elején nem volt semmi , csak a pocifájás, aztán először az álmosság , aztán a pisilés(ez még mielőtt teszteltem volna, akkor is volt). A hányinger kimaradt :) De én ezt előre tudtam :) A cicinövekedés az jó :) Csak sajnos az összesnek a kosara lett kicsi. Már vettem eggyel nagyobbat. A cicifájás már egy hónapja van, remélem már nem sokáig :)

Anita :lol: Ez már tényleg a finish. Milyen volt a jóslófájás? Megijedtél? Ugye már össze vagy csomagolva? Hogy bírod ezt a nagymeleget? Mindenetek megvan már? OOlyan jó nektek!!!

Angel :D Bocs, hogy nem válaszoltam az e-mailre :oops: Mi van veled mostanság? Engem is úgy feldobott , ha a pé "jól" sikerült.

Zsuzska :) Milyen aranyos a nyuszid! Én már láthattam Őt? Tök jó a vonalzód. Én nem tudom, hogy kell csinálni. :oops: Segítenél? :wink:

Bea, :) 2004 december óta próbálkoztunk. Ciklushossz 28-32. Olyan kíváncsi vagyok, milyen lehet a babát érezni! Afp után volt genetikai UH? Az mennyire alapos? Meddig tart? Mindent megnéznek?
nolina 25
 
 


SZia Nolina :)

Ó, semmi gond, most hirtelen azt se tudom mit is írtam! :oops:

Egyébként nincsenek nagy történések... Épp a chlamydiatenyésztés eredményét várom, aztán a hormonnal együtt viszem a Kaáliba.

Én is akarok nagyobb cicifixet!!! :mrgreen:
angel37
 
 


Nolina, egyszer már tettem fel a Benőről képet!

na akkor lépj a www.lilypie.com oldalra, aztán....tudsz angolul vagy németül?? én németet nyomom, oszt ott adja az utasítsát...hogy Ich erwartet ein Baby, beállítod mikor volt az utcsó menses, megkiválasztod milyen tricker legyen,aztán az alján leokézod, hogy erstellen tricker , aztán kidob egy oldlat,a van egy cím ugy kezdődik hogy url vagy valami ilyesmi aztán azt kell bemásolni...2. sor.remélem érthető voltam, bár iszonytosan :oops: magyarázok... senki semmit nem ért belőle...
zsuzska80
Szombathely
 
 


Nolina neked mikor volt a HSG-d? És a párodnak volt spermaviszgálata??
zsuzska80
Szombathely
 
 


Sziasztok!!

Beuka!

Én nem voltam a táblába de ha már betettél egye fene maradok :D !!
24 éves vagyok.
2004.szeptember óta prob,,
ciklusom :31.napos
Most a 8.cn vagyok!!
Pocis képed ne feledd eda_@freemail.hu!!

Hajnyval mi lehet ,nem tud rola vki,,? :( Már régen volt!
Csajok!
Megint neki álltam hömérözni, cickateát inni és az almaecetet se hagyom ki!!Na majd meglátjuk mi lesz belöle!Kb 10-12 nap mulva felteszem a görbét elemzésre,de nem tum mi van a fertiliti nem enged belépni,igy maradt a wunschkinder!!
Betti!!
Ha hazaértél én is kérek fotot :D :D !!

Na sziasztok!!
Vendég
 


Sziasztok!


Zsuzska :) Köszi, sztem jól elmagyaráztad. Majd kiderül, jól csináltam-e. :) Nekem az útvonal elmagyarázás okoz gondot, néha, főleg ha pasi kérdezi :oops:
Kép
nolina 25
 
 


Egy hülye kérdés, ha ápr. 16-n volt az ut. menstr.(vasárnap) akkor a heteket nem szombaton töltöm be? szerintem akkor 9+2, de lehet, hogy rosszul tudom.

Zsuzska :) Köszi, sztem bátran magyarázhatsz mostantól, ha nekem sikerült megérteni... :) A páromat dec. elején és márc. elején nézték meg ( 2 kül. városban) Nekem márc. 23-án volt a HSG-m. 8. cn-on. Ha tudom , hogy ilyen sikeres, már rég meg kellett volna csinálni :lol: Csak nekem ez volt az 5. ciklus, hogy jók a hormonszintek. Addig magas volt a prolaktin, alacsony a progi
nolina 25
 
 


nagyon ügyi vagy Nolina, na meg ugye én is!:-)

És a párodnál minden ok volt?neked mivel állították be a prokaltint meg a progit és mennyi idő alatt? és utánna jött a clostil ugye?Hányadik napokon volt a vérvétel?

köszike a válaszokat!
zsuzska80
Szombathely
 
 


próba

zsuzska80
Szombathely
 
 


Sziasztok! :)

Zsu! :)
Nagyon cuki a nyuszi! Hogy bírja a meleget? :) Akkor szerintem nem valószínű, hogy találkozunk. mi júli 1-én hajnali 2-3 küröl leszünk a határon, ráadásul mi Barcsnál megyünk át. Ti gondolom Letenyénél. (vagy ha tévedek, bocsi). Mad integetünk egymásnak látatlanban a szigetekről :)

Angel!:)
Nekem is kértek ilyen chlamidyát a Kaálihoz. Megcsinálták Tb-re? Nekem mondta a dokim, hogy egyébként nagyon drága.

Nolina!:)
Igen van ilyen genetikai UH, miután megjön az AFP eredmény, de előtte is van egy a 11 vagy 12.héten, amikor a tartóredőt nézik. Itt megnézik a felkarcsont, és a combcsont méretét, koponyaméretet, az AFP után koponyakerületet, és haskerületet is néznek. + mindkettőnél nézik, hogy hasfal, gerinc, szív milyenek. Olyan jó, tisztán lehet látni a négy kis kamrát a szívecskéjén, meg a csontokat, nagyon jó! Nem tart sokáig, kb 5-10 perc. Nekem a 11.hetit hüvelyi, az AFP utánit hasi UH-val nézte.

Lányok! :)
Köszönöm az infókat, estére összeáll lassan az egész tábla :)
ja igen, a kiskrapekok helyébe szívesen rakok be fotót, a gólyák helyébe UH-s képeket, a drukkoló kezek helyébe meg + teszteket kérek!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Nolina! :)
Szerintem jól tudod! Ha vasárnap volt az utolsó menstruációd első napja, akkor szombaton töltöd be a hetet, úgyhogy ma igenis 9+2 :)

Kép
Kép
beuka
 
 


Beuka, igen mi Letenyénél megyünk át...meg mi később.tavaly 4-kor voltunk a határnál...de olyan soka voltak hogy csak na... a szállást is csak déltől lehet elfoglalni..szóval mi nem sietünk annyira...szerintem elég hideg lesz a tenger... nem tudom én is belemegyek-e...
Na majd akkor gondolatban gondolunk egymásra...:-) :o

zsuzska80
Szombathely
 
 


Beu,
a Kaális doki javasolta, hogy ne náluk, mert asszem 8 rugó lett volna, és hogy inkább a hormont se ott (az még több).

A nődokimtól kértem beutalót vérvételre, múlt hétfőn meg is volt, a chlamydiához meg levette a mintát! Szóval, igen TB-re ment! :)
angel37
 
 


ja és az adatok...30 napos ciklus, 25 éves vagyok, hogy mióta próbálkozunk...a jó ég tudja olyan régen volt már..2005 áprilisa körültől...kell még valami??

zsuzska80
Szombathely
 
 


ja és még valami!! Betti kisfiának mi lett a neve??

zsuzska80
Szombathely
 
 


Sziasztok!

Kamilla!
Tudod, ez egy hosszú folyamat volt. Igazából még nem is késett, vagy nem is tudom...szóval kicsit bonyolult, de megpróbálom elmagyarázni.
A múlt hónapban 30 napra jött meg, azelőtt 29-re. Szóval egyáltalán nem késett még, ehhez képest. Viszont egyértelműen éreztem a 11. napon PÉ-t, ahhoz képest meg már késett(11+14=25)
Jó, biztos nem a 25-en kellett volna megjönnie, hanem leghamarabb a 26-on. De a legfőbb 2 ok, amiért mertem tesztelni, az a 22. napon megkívánt és elfogyasztott erőspaprika volt, és az hogy egy teljes napig itt állt előttem egy egész tábla mogyorós Milka(!!!) csoki, és nem kellett! Egyszerűen képtelen lettem volna megenni (még most sem kívánom a csokit), holott azelőtt ha 10 táblával raknak elém, akkor én 10 táblával eszek. Ez számomra biztosabb jel volt, mint maga a teszt. Azt meg csak azért csináltam, mert pár óra alatt úgy felpörgettem magam, hogy muszály volt valamivel lenyugodnom. Gondoltam majd egy negatív teszt lehűt. Hát nem így lett... :D
Szexelés: Mivel a 11 napon arra ébredtem, hoy "Igen, Ez PÉ!", arra készültem egész nap, hogy ugyan hol tudnánk sort keríteni a szexelésre. Az volt a baj, hogy mivel egy kempingben töltöttük a túra utolsó 3 napját, ott ugye nem lehet nappal szexelni, mert rettentően mozog a sátor (ez ugye erdőben nem zavar senkit:D). Egész nap nem sikerült sehol, este meg hiába próbálkoztam a Zuramnál, nem volt kedve. Nem akartam mondani neki, hogy "Basszus, PÉ van!!!", mert akkor még úgyse. Jól bedurciztam magamban, hogy ez a hónap is ugrott, aztán elaludtam. Reggel viszont ő keltett. :mrgreen:. nem sok esélyt tulajdonítottam neki, hogy sikerült, hisz, ha előző reggeltől szúrt, akkor kizárt, hogy 24 óra múlva még megvan, és még mire a katonák odaérnek, szóval nem bíztam benne egy percig se. ám mikor mentem utána zuhanyozni, akkor éreztem, még egy szúrást. Ekkor felvidultam. Hátha most... Aztán eszembe se jutott az ügy...egészen a 22. napig(erőspaprika).
Hogy éreztem-e? Éreztem. Egyik éjjel arra ébredtem, hogy a hasamon van a kezem. Mint mikor álmodban átkarolod önkéntelenül a párod. Én is átöleltem a kis Mákszememet. :)
A másik meg, hogy tudod, micsoda lelki munka áll emögött, hisz leírtam. Minden természeret módon ható babásodós módszerből kivettem azt ami nekem kellett. 100%-ban hallgattam amegérzéseimre, és nem is csaptak be soha. hosszú út volt, de végül is elvezettek a célhoz.
Ha érdekel, egyszer leírom hosszan priviben, micsoda változásoknak kellett végbemennni bennem. Nehéz volt, sokszor sírós, apátiás, sokszor semmi sem érdekelt, de tudtam, hogy közel már az idő. és egy mondat lebegett a szemem előtt: "Ha egy testileg és lelkileg érett nő nem védekezik, akkor gyermeke lesz"
Szó sincs itt petevezetékről vagy hormonokról. Lehet, hogy ha belevetem magam a kivizsgálásokba, akkor nekem is kiderítenek valamit, és valószínűéleg még most is ott bolyongok valahol a HSG és a Prolactin között. De én tudtam, hogy ha valami bajm is van, akkor az attól, hogy megérlelem a lelkem a feladatra, magától elmúlik. Hiszen jól működik a gyomrunk, képesek vagyunk levegőt venni, látunk, stb. ezek olyan egyszerű dolgok. és mégsem. ha valahol a rendszerben hiba történik, akkor a felügyeletünk alá kell vennünk a folyamat eglszét. Pedig nem vagyunk Istenek, hogy irányítani tudjuk az egész nagyon finom mechanizmust. Ki van az találva jól. Tudom, vágd a fejemhez, hogy könnyen beszélek, nekem már összejött. De annyira érzem, hogy körülötted is ott settenkedik már a babátok, csak valami picit kellene még előrelépned és már költözne is.

Jó, hosszú lett, bocsi.

Beu!
Nagyon tuti a tábla!!!!!
Nekem 28 napo ciklust írhatsz nyugodtan. Köszi. :)

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Hééé!

Akkor én is 5 hetes vagyok már, ha előző nap töltjük a hetet! Jupppííííííííí! :D

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Beuka Drága!!
Köszi,hogy beraktál a táblába,de légyszike,vegyél ki!Olyan ritkán jövök erre,hogy nem érdemes helyet foglalnom ott!
Köszike!
Puszika mindenkinek!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok! :)

Nolina! :)

Eltaláltad! Nagyon rossz volt a parton nézni ahogy más bent volt a vízben.
A Vörös-tengerben nem feltélenül lemuszály merülni, mert sznorizva is lehet szép halakat látni.

Vicus!:)

Bírd ki ezt a kis időt! :)
Szerintem kb. 3-4 hónap múlva biztonsággal mehetünk a vízbe.

Kép
lara26
 
 


Beuka! :)

Légyszi javítsd ki a tálbát: 5 hét+1 nap.

Köszi!

Kép
lara26
 
 


Halihóó!!!

Vica! :)
Akkor a túrán fogant a bébi!!!! DE JÓ!!!!!!

Zsu! :)
Nem tudom pontosan mi lett Betti kisfiának a neve :oops: :oops: ezért nem is írtam be. Mi azért megyünk olyan korán, hogy a kompnál ne kelljen annyit várni. A szobát valóban nem lehet elfoglalni, de majd fürdünk addig :)

Voltam ma dokinál, sajna nem csinált UH-t, úgyhogy nincs fotó, de megvizsgált és mondta, hogy szépen nő a poci, és zárt a méhszáj, szóval minden rendben.
Kérdeztem tőle a nyaralást, modta, hogy a tengerben nyugodtan lehet szerinte fürdeni, Ő sokkal jobban tart a meleg beülős, vagy a koszos vizektől.
Akart D vitamint felírni, de mivel még szedem az elevitet, és a nap is süt rendesen letett róla. Szóval a nap is jótékony htású, csak mértékkel!

Kismamik!!!
hogy álltok a gyomorsavval? Én nagyon küzdök :( Sokszor a torkomban van!

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Szép Jó reggelt!!!

Kép

Barbi!
Szeretnél a táblában lenni?

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


sziasztok!

Beuka nem akarok kötözködő lenni, szuper a tábla, de Angelnél és Ancsánál a próbálkozás ideje nem jó sztem...
Da nagyon jó, jó lenne ha a többiek is jelentkeznének, és akkor teljes lenne a tábla! :)

zsuzska80
Szombathely
 
 


Zsu! :D
Örülök, hogy kötözködő vagy! Tudom, hogy sok hiba van a táblában, ezért várom, hogy mindenki nyilatkozzon :) szívesen fogadom a javító kritikákat!!!!
Képzeld találtam egy régi táblát 2005 május 10-én lett elmentve, ahol a táblában szereplők közül már csak Te és Hajni nem babásodtatok be! Úgyhogy hajrá!!!
Tudom hogy ha rajtad múlna.... már rég...

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Igen gondolom Ancsánál 2004, Angelnél, pedig 2005 a jó "évjárat".
Túlságosan hozzászoktam már a 2006-os év leírásához, és ez lehetett a hiba. Nem fiygeltem oda, bocsiii!!! :oops: :oops: :oops:

B.

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Tegnap ismét voltunk az 1s számún, ezúttal a genetikán. Hát, egy nagy csalódás volt az egész, az ideg majdnem szétvetett!
Én azért megyek, hogy megkapjam a papírt a terhesség megszakításához, erre a "doki" (tanársegéd) meg magzatvíz vizsgálatra akart még hívni szerdára. Merthogy az uh eredményen nincs szó szerint az leírva, hogy a terhességet meg kéne szakítani. Hát igen, így szó szerint nincs, de hiába mondtam neki hogy a doktornő is, meg az én nődokim is ezt tanácsolta, mert születés után életképtelen lenne a baba. Nem hitte el. Aztán ráírta a papíromra, hogy megtagadtam a vizsgálatot.Meg még vmit írt rá, de nem tudjuk elolvasni. Már 19+3 vagyok, de még egy ilyen vizsgálatba menjek bele, hogy esetleg ki is csússzunk az időből. A 22hétig lenne időnk. Tele a hócipőnk, ez a doki azt hiszi, hogy poénból akarjuk elvetetni szegényt? :cry:
Holnap bemegyek a veszprémi kórházba, és remélem el is kezdik a folyamatot beindítani. Sajnos, napról napra rosszabb, mert ő mocorog, jelzi, hogy itt van a pocakomban, és akkor szegénykének meg kell halnia
Nagyon félünk az egésztől :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


SZiasztok!

Haga,
szegénykém, nem is tudom mit mondjak! :cry: :cry:
Próbáld meg átvészelni ezt az időszakot! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!

Beu,
de jó, hogy minden okés! :)

Látom a 2006-ot már kiszúrtátok! :wink: Hú, nem is lenne rossz, ha még csak ennyi idő telt volna... Vagy jobb így? Fene tudja! :roll:
angel37
 
 


Haga, nagyon sajnálom, nem is tudok mit írni...sokat gondolok rád, jajj istenem miért van ez így... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Beuka, sajnos nem tehetek róla, mi mindent megteszünk...lehet már Hajni is terhes .... :)

zsuzska80
Szombathely
 
 


Sziasztok! :)

Olyan jo olvasni hogy mar a terhessegi tunetekrol beszeltek!!!En meg mindig a hatasa alatt vagyok,annnyira orulok nektek!! :D

Hajni nekem is nagyon sokszor eszembe jut!Nem tudom miert nem jelentkezhet??? :(

Beuka!
Jol nezki a tabla! :D
Akkor en is kernek javitast!A probalkozas ideje 2003.oktober,a ciklusnapom meg a 6.Koszonom!! :)

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Haga!
Ez egy annyira szemet dolog,amit veletek csinalnak!Nem eleg baj hogy beteg a babatok de meg huzzak is az idot hogy jol kikeszitseg idegileg a szuloket!Neha annyira figyelmetlenek tudnak lenni az orvosok!(persze sok a kivetel)Sokuk abbol indul ki hogy biztos nem is akarta ezt a gyereket akkor hadd szenvedjen!Pedig ha tudnak hogy o mar egy regen vart baba!En meg mindig csak azt tudom kivanni hogy legyen nagyon sok erotok tullepni ezt az egeszet!Elmondani nem lehet hogy mennyire sajnalom!!!!!!!!!!![/i]

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Nem volt itt senki reggel ota????

Potter Agi!
Nincs meg szules torteneted????
Hogy telnek a napjaitok?

Betti!
Mar biztos hogy otthon vagytok!!
Toled is varjuk am a beszamolot!

Pihi???

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok! :D

Beuka, hajrá a nagy családhoz! :lol: Hány babát szeretnétek? Szerintem abszolút én vagyok a hibás, hogy nehezebbnek éreztem eddig ezt a terhességet. Ha bármi tünetem volt/van rögtön hülyeségeket gondoltam/ok. Sajnálom hogy neked is fáj néha a derekad. :oops: Nekem tegnap és ma is meg beleszúrkál az alhasam közepébe annyira rossz.
A bébi mozgása jó erős nekem. :D Kidugja mindig valamilyét, de meg is fordul a hasamban, meg kinyomja magát valahol és lesz ott egy kis labda. :lol: A a 19.héten voltam genetikai Uh-on ahol azt mondták, hogy már 340 gr. Kis óriás. :lol:
Láttam a táblában, hogy Botondotok lesz! Gyönyörű nevet választottatok!!!! Nálunk még nincs konkrét név, de B betűs fiúnevet keresünk. :D
Gratula a szuper Uh eredményhez, nagyon megnyugtató lehetett! :D Én a szurkálások miatt aggódom a méhszájam miatt.
Gyomorsav. :oops: Egyél sokszor keveset hátha segít.
Köszönöm, nagyon aranyos vagy a táblával, próbálok előbb minnél többet jönni. :D

Nolina, az emelgetés tényleg gáz. :roll: Főleg, hogy már majdnem 15 kiló a nagyfiú. Igyekszem, csak akkor, ha muszáj.Első babásan pedig én is mindentől óvtam a pocakom. Nálunk kisfiú jön ismét, már a 13. héten kiderült. :lol: A Praxisban voltunk 4Dn és jól látszott. De én már előtte éreztem, hogy fiú. Ti is terveztek 4d-t? Ti mit szeretnétek? Érzel már valamit?
Nagyon helyes a tickered! :D Én is pont ilyenre akartam múltkor javítani.

Vica, akkor Te csak a kellemes részét fogtad ki a tüneteknek. :lol: Szerintem is sok mindent lehet aggyal befolyásolni, a babát is. Szuper, hogy így tudtál hinni magatokban! :D

Haga ismeretlenül megrázott ami történik veletek, nagyon igazságtalan a sorstól. Sok-sok erőt kívánok neked és a párodnak!

Anita, drukk a könnyű és gyors szüléshez! :D

Zsuzska, nagyon édi a nyuszid, ilyent én is elfogadnék!

Egy ötlet még a babagyártáshoz. E vitamin nagyon jót tesz a méhnek, valahol olvastam is, hogy régen elsősorban ezzel segítették a teherbeesést. Abban a hónapban mikor összejött nekünk én szedtem. :D

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Szép jó reggelt!!!! :)

Haga! :( :(
Annyira sajnálom, hogy még a lehető legrosszabbat így megnehezítik Nektek! Sok sok erőt, és kitartást kívánok!!!!!

Barbi! :)
Nem semmi, hoyg ilyen erős mozgása van a babátoknak!! 340 gr!!! NEm semmi!!! nekem annyit mondott a doki genetikai UH-n, hogy 200 gr körül van :) Akkor nem csodálom, hogy labdákat produkál ak icsi fiad!!! Nekünk is már nagyon korán kiderült! Úgy néz ki a kis hiúk igyekeztek kitenni a kukit :) köszönöm a dícséretet :)
Megmondom őszintén szeretnék minimum 3 lurkót, remélem ezt a szülés után is így fogom gondolni, és persze remélem, hogy össze is jön :) sokat kellett várnunk erre a picurkára, de lehet, hogy most értünk csak meg rá. Remélem a terhesség helyretesz odabenn :)
Mi a baj a méhszájaddal? Nem zárt? mit mondott a doki? Sajnálom a szurkálásokat! :( nem semmi a 15 kg.os tesót emelgetni!

Itt a tábla, még egy-két hét, és pontos lesz :) :)
Akinél még hiányosságok vannak, jelentkezzetek!!!!

Egyet értek Ancsával: Ági, Betti! beszámolót kérünk, no meg ha lehet fényképet :)
Pihi, Móni??????

Kép

Kép
Kép
beuka
 
 


ANITA!!!! :D
MI ÚJSÁG???????

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Beu!
Bocsi a hülye kérdésért, de nem jövök rá, hogy mi az a jel az utolsó oszlopban, arra meg főleg nem, hogy nálam miért van 2.

Vica! Köszi a hosszú beszámolót. Nálam az a gond, hogy mindig találok valamit, hogy miért más ez a hónap, mint a többi.
Kivéve a mostanit, mert ugyebár sikerült a pé-s időszakot egy az egyben kihagynunk.

Kép

Kép
kamilla306
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?