Sziasztok!
Kamilla!
Tudod, ez egy hosszú folyamat volt. Igazából még nem is késett, vagy nem is tudom...szóval kicsit bonyolult, de megpróbálom elmagyarázni.
A múlt hónapban 30 napra jött meg, azelőtt 29-re. Szóval egyáltalán nem késett még, ehhez képest. Viszont egyértelműen éreztem a 11. napon PÉ-t, ahhoz képest meg már késett(11+14=25)
Jó, biztos nem a 25-en kellett volna megjönnie, hanem leghamarabb a 26-on. De a legfőbb 2 ok, amiért mertem tesztelni, az a 22. napon megkívánt és elfogyasztott erőspaprika volt, és az hogy egy teljes napig itt állt előttem egy egész tábla mogyorós Milka(!!!) csoki, és
nem kellett! Egyszerűen képtelen lettem volna megenni (még most sem kívánom a csokit), holott azelőtt ha 10 táblával raknak elém, akkor én 10 táblával eszek. Ez számomra biztosabb jel volt, mint maga a teszt. Azt meg csak azért csináltam, mert pár óra alatt úgy felpörgettem magam, hogy muszály volt valamivel lenyugodnom. Gondoltam majd egy negatív teszt lehűt. Hát nem így lett...
Szexelés: Mivel a 11 napon arra ébredtem, hoy "Igen, Ez PÉ!", arra készültem egész nap, hogy ugyan hol tudnánk sort keríteni a szexelésre. Az volt a baj, hogy mivel egy kempingben töltöttük a túra utolsó 3 napját, ott ugye nem lehet nappal szexelni, mert rettentően mozog a sátor (ez ugye erdőben nem zavar senkit:D). Egész nap nem sikerült sehol, este meg hiába próbálkoztam a Zuramnál, nem volt kedve. Nem akartam mondani neki, hogy "Basszus, PÉ van!!!", mert akkor még úgyse. Jól bedurciztam magamban, hogy ez a hónap is ugrott, aztán elaludtam. Reggel viszont ő keltett.
. nem sok esélyt tulajdonítottam neki, hogy sikerült, hisz, ha előző reggeltől szúrt, akkor kizárt, hogy 24 óra múlva még megvan, és még mire a katonák odaérnek, szóval nem bíztam benne egy percig se. ám mikor mentem utána zuhanyozni, akkor éreztem, még egy szúrást. Ekkor felvidultam. Hátha most... Aztán eszembe se jutott az ügy...egészen a 22. napig(erőspaprika).
Hogy éreztem-e? Éreztem. Egyik éjjel arra ébredtem, hogy a hasamon van a kezem. Mint mikor álmodban átkarolod önkéntelenül a párod. Én is átöleltem a kis Mákszememet.
A másik meg, hogy tudod, micsoda lelki munka áll emögött, hisz leírtam. Minden természeret módon ható babásodós módszerből kivettem azt ami nekem kellett. 100%-ban hallgattam amegérzéseimre, és nem is csaptak be soha. hosszú út volt, de végül is elvezettek a célhoz.
Ha érdekel, egyszer leírom hosszan priviben, micsoda változásoknak kellett végbemennni bennem. Nehéz volt, sokszor sírós, apátiás, sokszor semmi sem érdekelt, de tudtam, hogy közel már az idő. és egy mondat lebegett a szemem előtt: "Ha egy testileg és lelkileg érett nő nem védekezik, akkor gyermeke lesz"
Szó sincs itt petevezetékről vagy hormonokról. Lehet, hogy ha belevetem magam a kivizsgálásokba, akkor nekem is kiderítenek valamit, és valószínűéleg még most is ott bolyongok valahol a HSG és a Prolactin között. De én tudtam, hogy ha valami bajm is van, akkor az attól, hogy megérlelem a lelkem a feladatra, magától elmúlik. Hiszen jól működik a gyomrunk, képesek vagyunk levegőt venni, látunk, stb. ezek olyan egyszerű dolgok. és mégsem. ha valahol a rendszerben hiba történik, akkor a felügyeletünk alá kell vennünk a folyamat eglszét. Pedig nem vagyunk Istenek, hogy irányítani tudjuk az egész nagyon finom mechanizmust. Ki van az találva jól. Tudom, vágd a fejemhez, hogy könnyen beszélek, nekem már összejött. De annyira érzem, hogy körülötted is ott settenkedik már a babátok, csak valami picit kellene még előrelépned és már költözne is.
Jó, hosszú lett, bocsi.
Beu!
Nagyon tuti a tábla!!!!!
Nekem 28 napo ciklust írhatsz nyugodtan. Köszi.