Sziasztok
Vio
Remélem jól (jobban) vagy, sokat gondoltam rád tegnap este. A szövettani vizsgálatra kitérve, én úgy tudom, hogy azt két okból végzik el: egyrészt kizárják, hogy élő magzatot távolítottak el. Ugyanis nem mindenkinél várják meg a spontán vetélést, hanem kiürítik, mert igazolt a magzatelhalás. Nem mindenkinél indul meg magától a vetélés. Másrészt pedig azért végzik el a szövettanit, mert abból kiderül(het) a vetélés oka. De nem mindig!!! Nálam pl. csak a szövet(maradvány) elhaltságát bizonyították, és bakteriológiai laborvizsgálatból derítették ki a vet. okát. Nyilván akinek genetikai ok volt, annak a szövettani kimutatja. Rem. érted.
A másik kérdésed, hogy kell-e abort., hát szerintem - bár nem vagyok orvos - de terhességi kortól, magzatmérettől is függ. Ha valakinek lezajlik a spontán vet. és szépen ki is lökődik, kitisztul, annak nem szokták kitisztítani a méhet. Bár ez ritka. Igazából ez már egy utólagos "eü. tisztítás". Hogy ne maradjon benned semmi maradvány. Hú, ennyi elég a rosszból.
Hidd el, nem butaság, amit írtál a fogyatékos emberekkel kapcsolatban. Lehet jel is, de nem feltétlenül. Ezek olyan fura véletlenek inkább. Talán "felkészít" lelkileg, hogy másképp lásd a dolgokat, ha megtörténik. Hogy még mielőtt elkeseredsz, rávilágít a legrosszabb oldalára a dolognak. De ne éld bele magadat teljesen a legrosszabba.
Na ebből elég, most már arra koncentrálok, hogy ezt nem kell átélned, hiszen nagyon szorítok neked, hogy jól alakuljanak a dolgok. Veled vagyok!
Timi
Szerintem is korai volt a teszt!
Ne add fel!!!!!!!
Gigi
A prolaktinról próbáltam keresni valamit, de mindenütt csak a magas értékről esik szó. Igazából az a rossz. Nézd meg a
http://hipofizis.uw.hu oldalon. Az, hogy valakinek alacsony az értéke, hogy mit jelent, nem tudom. Próbálok keresni még valamit. Pusza
Cirk
Köszi Füleskét. Nagyon cuki.
Cic
Örülök, hogy jó hírekkel tértél vissza, végre jó hírt is olvashatunk.
Még jövök, akit kihagytam, majd pótolom!
Benita