Sziasztok!!!
Bocsánat, hogy megint ennyire eltűntem, de olvasgattalak benneteket.
Ria,
Köszönöm, hogy drukkoltál a tesztelésnél, aranyos vagy!
Én is küldöm Neked a drukkokat, és a babatapit: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Viki,
Örülök nagyon az örömödnek!
Szuper, hogy ketten vannak odabent!
:):):)
A kezdeti nehézségek után meglátod még örülni is fogsz, hogy egyszerre letudtad a két gyereket
Milyen jól elfognak majd együtt játszani, ha nagyobbak lesznek, és segítenek egymásnak majd jóban-rosszban
Babáknak növesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várunk UH-képet, tessék felrakni
Chesti drága,
Hogy vagytok? Niki sokat rugdos? Gondolom, már egyre jobban érzed, hogy mennyit mocorog, és most már hétről-hétre látványosabban nagyobb lesz a pocakod is
Szuper a story, amit írtál! Jót mosolyogtam
Lucia kedves,
Örülök, hogy megismerhettelek, és hogy segíthettem!
Köszönöm a jó kis beszélgetést, na meg a jegeskávét is, nagyon fincsi volt!
Esperanza,
Sajnálom nagyon a negatív tesztet!!!!
A pihi viszont tényleg pihi legyen. Ne stresszeld magadat, kapcsolj ki teljesen, lazíts!!
Amint jobban leszel, várunk vissza!
Share,
A te negatív tesztedet is nagyon sajnálom!
De örülök, hogy pozitívan tekintesz a jövőbe! Várunk téged is, gyere, amikor csak tudsz!
Barbi,
Hát ez nem volt jó hír. Sajnálom!! De hajrá, nem szabad ám feladni! Nagy levegő, és tisztalappal újra kezdeni!
Kriszti drága,
Örülök, hogy sikeresen túl vagy a műtéten, és hogy nem volt borzalmas a kórházi benttartózkodás
Amúgy igen, azután, hogy felfújnak a CO2-vel, utána tényleg olyan pocak, mintha babó lenne benne
, mikor nekem jó pár éve epekő-műtétem volt, akkor ugyanez volt. Egyik szobatársam látogatója meg is kérdezte akkor, hogy hányadik hónapban vagyok
:D:D:D
Pihengessél!
És tényleg ne emelgess, még, ha nehéz is kibírni!!!!
Kérdésedre válaszolva: még soha nem volt HSG-m (lehet, hogy azért várom annyira
).
Én tuti, hogy lombikos leszek, akár átjárható leszek, akár nem. Elvileg azért kell lombik esetén is, hogy megnézzék a méh belső állapotát.
De azért persze remélem, hogy jó lesz az eredményem, mégha nincs is sok jelentősége az esetemben.
Edua,
Sikeres otthoni ügyködést kívánok
Jelentkezz néha, hogy tudjuk mi van veled!
Mot,
Örülök, hogy minden rendben van veletek!
Babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várunk UH-képet, tessék felrakni
Velem a helyzet: semmi
51.cn-on vagyok. Hétfőn felhívom a nődokimat, hogy írjon fel gyógyszert újra, hogy megjöjjön (Norcolut), és utána itt, a Jahn Ferenc kórházban megcsináltatom a HSG-t!
KÖSZÖNÖM LUCIA, HOGY RÁVETTÉL!!! :):):) Itt nem kell előtte vérsüllyedést nézessek, és így nem fogom végre tovább húzni-halasztani a dolgot. Őszig a fogaimmal kapcsolatos gondokat is megcsináltatom, és nyaralás után jöhet a lombik
Ezt most tényleg Luciának köszönhetem, mert mai találkozásunkkor tudott rám úgy hatni, hogy végre meghozzam ezeket a döntéseket.
Lucia, és persze Chesti : köszönöm a noszogatást - sajnos engem kell néha
Azt hiszem, most a heti lemaradásomat megint egy levélben pótoltam, ezért mindenkitől elnézést kérek.
Millió puszi!