Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem sikerült az első lombikom :cry: , még nem tudom hogy mikor folytatjuk most lelkileg szedem magam össze.

Barbi
zbarbi

Zbarbi :cry:
Most úgyis kell 3 hónap szünetet tartani, addig össze tudod szedni magad, majd meglátod majd alig várod, hogy kezdődjenek a szurik.
Biztosan sikerülni fog egyszer, bízz benne!
nviki
Budapest III. kerület

Barbi, :D
ne add fel, a múltkor találkoztam valakivel, akinek a 4. lombik sikerült és most ikreket vár és Nagyon Boldog!!!
Sikerülni fog Neked is, biztos vagyok benne!!! :D
Esperanza, :D
megértem a fájdalmadat, lehet, hogy jót is fog tenni az a kis szünet!
Főleg ha elutaztok, ott kizökkentek a hétköznapokból és így jobb lesz, hidd el!
Utána feltöltődve mehetsz tovább a célig! :D
Mi nagyon szorítunk Neked!
Adri
adri23

Sziasztok Lányok!!!!

Végre itthon! :lol:
Nincs is ennél jobb dolog a világon!
Nem mondom, hogy rossz volt bent lenni, de mégis kényelmetlen az ágy, zajongnak, a folyosón van 1 wc, és egy fürdő...., szóval nem egy otthon.
A nővérek viszont nagyon aranyosak, a dokik is.

Túl vagyok rajta! Sikerült megmenteni a jobb oldali pvezetőt is, amit majdnem kivettek, a "kiöblösödés" miatt, valamint, mind a két pvezető átjátható lett!! :lol:
Azt mondta a doki, jövő hónapban akár spontán is össze jöhet. Na azért nem bízom el magam nagyon!
Egész jól bírtam a műtétet, rögtön utána már éber voltam,este már fel is keltem, de a katéterem csak tegnap reggel vették ki.
Az első utam a zuhanyzó volt, de még 1 hétíg el kell felejtenem az "igazi" tusolást.
Kicsit még feszül a hasam, de kibírható, ám a párom hímes tojásként bánik velem, nem emelhetek, feküdnöm kell a nap nagy részében.
Most is gyorsan ideszöktem, míg nem lát, aztán "futok"( :lol: ) visszsa az ágyba.

Kedden megyek varratszedésre, és a BMC-be, hogy a továbbiakat megbeszéljük.
Nagyon nagyon boldog vagyok!

Zsókuci!:)
köszönöm, hogy gondoltál rám, nagyon aranyos vagy!
Sajnálom viszont, hogy nem jó hírekkel jöttél, pedig annyira drukkoltam! :(
Volt már HSG-d valaha?
Ha igen, és minden rendben, nem értem miért csinálják, ha pedig nem, akkor nekem is azt mondta a doki, azt meg kell csinálni, és ha átjárható, inszeminációval kezdik, pedig párom spermaképe nem volt jó(7 millió, 35 % mozgó).
Aztán műtét., (mint nekem), és ha nem sikerül átjárhatóvá tenni, akkor lombik. Legalábbis nekem ezt mondta.
remélem nálad minden rendben lesz!

Wolves papa!

Nagyon nagy gratula az ikrekhez! Kívánok sok erőt, kitartást, és boldog pocakosodást "nektek"!

Lucia!

Szerencsére vége a rémálmomnak, most kicsit regenerálódom, 3 hétíg nem megyek dolgozni, és aztán belehúzunk mi is!

Esperanza!!

Nagyon sajnálom! :(
Pedig tényleg bíztam benne, hogy ez most sikerül, már jelnek vettem a múltkori kis szédülést az üzletben is! :(
Pihenj sokat, és ne gondolj a sikertelenségre, csak pozitívan nézz előre!
Sok erőt kívánok!

Zbarbi!
Sajnálom! :(
Erre mást nem nagyon lehet mondani, pedig itt egy emberként drukkolt mindenki!
Ne add fel, Te is, akárcsak Esperanza pozitívan előre nézz, és ne a kudarcon rágódj, hogy vajon miért nem sikerült!
Pihenj, töltődj fel!

Chesti!

Remélem Ti is jól vagytok! További szép pocakosodást!

Bocsi lányok, csak mivel régen nem voltam, így hosszúra sikerült a levélke.

Ha valakit kihagytam volna bocsánat, kissé még figyelmetlen vagyok!
Puszi mindenkinek, majd még jelentkezem.
Vendég

Kriszit78 :lol:

Örülök, hogy ilyen jól alakultak a dolgok! Egy HŐS vagy! :lol:
Mindent bele!!!!!!!!!
nviki
Budapest III. kerület

Nviki!
Köszönöm! :)

Gratulálok neked is az ikrekhez! Párodnak már megtettem!
Kívánom, hogy minden a terveitek szerint alakuljon...
Vendég

Tényleg hős vagy, Kriszti! Olyan jó, hogy ilyen pozitívan számolsz be nekünk. Inszeminációnál eléggé feljavított (válogatott) állapotban adják a "sejteket" úgyhogy elméletileg nem akadály a kicsit gyenge spermakép - én így hallottam.

Ikreseknek és egy babásoknak én is gratulálok, akinek nem sikerült, meg kívánom, hogy könnyen tegyék túl rajta magukat, bár szerintem is nagyon nehéz lehet felállni a padlóról. Én is beszéltem egy lánnyal, aki mesélte, hogy ez lesz a 4. lombikja, a 3. sikerült, de sajnos nem tudta megtartani a babá(ka)t, egyik méhen kívül tapadt meg, másik pedig méhen belül, de elhalt :-( Operálták, és mindne tortúra, most mégis nevetve mondta, hogy erre olyan kicsi az esély, hogy így történjen, nem szabad félni, hogy megismétlődik; most már újra talpon van, és igenis nevetve indul az újabb stimulációja. Nagyon becsülöm, aki ilyen erős...

Magamról nincs semmi különös, amit írjak. Orvosi "receptre", de ügyködünk otthon, hozzátok képest ez kissé egy helyben toporgás, de azért bizakodó próbálok lenni. Amikorra végképp beleununk, kezdjük az első inszeminációt. Még nem tudom, mikor.

Jaj, tényleg, szerettem volna megkérdezni, hogy inszemináció után valóban javasolnak otthoni ismétlést? Mennyi idővel az inszemináció napja után? Vagy ezt csak félrehallottam?
edua

Edua :lol:
Kellemes "ügyködést" kívánok! :D

Asszem a Kaális fórumon olvastam ezt, hogy az inszem után ajánlott a szexelés. Kérdezd meg ott is.

Lucia????????? :lol:
Mi van veled? Hogy érzed magad?

Chesti :lol:
Ti hogy vagytok?

Dedina, Szuszi ?

[/b]
nviki
Budapest III. kerület

Kriszti, ezek valóban jó hírek! Most aztán mindent bele! :D

Légyszíves engem vegyél ki a táblából. Én nem tudok rendszeresen járogatni. Így nincs értelme. AMikor lehet, azért majd benézek hozzátok.
Kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon boldog, és minél hamarabb teljesüljön az álma!
Sziasztok!
share

Share!

Szerintem az nem akadály ha ritkán tudsz jönni, és szeretém, ha van időd, nézz be, néha egy egy jó szó sokat fog jelenteni....
Szorítunk érted is, mint mindenki másért!

Neked nem május végén volt inszemed?
A táblázatban ez van.
Elmaradt? Megvolt?
Vendég

Share!

Olyan figyelmetlen voltam, az előző oldalon van hozzászólásod...
Pozitívan állj a dolgokhoz, sikerülhet!

Ria!
Köszönöm kérdésed, már jól vagyok, bár azt hittem bírok egy kicsit ma dolgozni, vagyis csak mosogatni szerettem volna de 15 perc után iszonyatosan el kezdett fájni a apocim, feszült, nyilalt. Az orvoshoz is alíg bírtam elmenni, de oda muszály volt.

Most megint fekszem, és nem kelhetek fel(ez a párom utasítása).
Vendég

Mot!

Nektek nem szombatonként van a fordulótok? Nekem az volt a táblázatba írva...
Ha nem, bocsika, kijavítom.Következő UH?

Kiscsillag!

Veled mi újság? Hol tartassz?

Lucia!
Mikor mész UH-ra?
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntem ám el... csak nem kapcsolom be mindig a gépet. Jó néha a csend.

Barbi, nagyon sajnálom. :cry: De ne keseredj el és olyanokat főképp ne írj, hogy "miért is gondoltad hogy nektek sikerülhetne". HIBÁS GONDOLKODÁS!!!! Ilyenre ne is gondolj. Az élet rendje hogy legyen bébi, kinek előbb, kinek később. Ez legyen a szemed előtt. És az, hogy ha most nem is sikerült, akkor is egy hajszállal közelebb jutottatok HOZZÁ.

Kriszti, le a kalappal... Nálatok hogyan tovább? Spontán próbálkozás? Vagy inszem lesz?

Velem semmi különös, ma kinn olvasgattam a teraszon a reggeli kávé mellett, és nem gondoltam volna, de megpirult az arcom. Lenne egy nagyon hülye kérdésem: ha ikrek, akkor is elég a napi 1 Elevit? Nem kell mellé még plusz Folsav? Niki, nem mondtak neked ilyet?

Mindenkinek további szép napot, és jó hétvégét, ha már nem jönnék!

Lucia
lucia1

Sziasztok!

Nem tűntem ám el... csak nem kapcsolom be mindig a gépet. Jó néha a csend.

Barbi, nagyon sajnálom. :cry: De ne keseredj el és olyanokat főképp ne írj, hogy "miért is gondoltad hogy nektek sikerülhetne". HIBÁS GONDOLKODÁS!!!! Ilyenre ne is gondolj. Az élet rendje hogy legyen bébi, kinek előbb, kinek később. Ez legyen a szemed előtt. És az, hogy ha most nem is sikerült, akkor is egy hajszállal közelebb jutottatok HOZZÁ.

Kriszti, le a kalappal... Nálatok hogyan tovább? Spontán próbálkozás? Vagy inszem lesz?

Velem semmi különös, ma kinn olvasgattam a teraszon a reggeli kávé mellett, és nem gondoltam volna, de megpirult az arcom. Lenne egy nagyon hülye kérdésem: ha ikrek, akkor is elég a napi 1 Elevit? Nem kell mellé még plusz Folsav? Niki, nem mondtak neked ilyet?

Mindenkinek további szép napot, és jó hétvégét, ha már nem jönnék!

Lucia
lucia1

Lucia :lol:

W.doki egy elevitet mondott egy napra nekem is mint mindenki másnak. :wink:
De azt mondta, hogy majd kellene vasat szednem.
Hányinger,émelygés, fáradtság, ilyesmi?
nviki
Budapest III. kerület

Lucia!
Nekünk kedden dől el, hogyan tovább, akkor megyek varratszedésre.
Gondolom a lapar után kell vmennyi időt spontán próbálkozni, csak a hormonjaimra fogok gyogyit kapni,és ha úgy sem jön össze, akkor inszem.

Nekem már mindegy, mit csinálnak, csak gyerek legyen belőle. Kép
Vendég

Sziasztok!
Kriszti
Örülök hogy jól vagy és hogy itthon vagy,de azért tényleg vigyázz magadra.Kiváncsi vagyok mit mondanak majd kedden hogy hogyan tovább.Ne izgulj lesz kisbabád igy vagy ugy de lesz! :D
ria75

Ria,
köszönöm a bíztatást, nem is adom fel, jövőre már szeretném tologatni a babát.
Vendég

Kriszti
Én is igy vagyok vele,szeretném jövőre tologatni,nem is szabad fel adni,én se adom fel,akkor is végig csinálom,bár remélem most értünk a célhoz,majd kiderül 26-án,de nagyon bizom benne!!!!!!Pihizzél ám,fogadj szót!!!!!!!!!! :D
ria75

Ria, szót fogadok, hisz eléggé fáj most!
Biztos a CO2 amivel felfújtak, nyomhatja a belső szeveket,hisz akkora hasam van, mint egy 4-5 hónapos kismamának.
Délután kissé beparáztam, hisz a szívem környékén fájt, a hátamba sugárzott, és már minden rosszra gondoltam.
Most hogy fekszem, már jobb.
De ha kellene még egyszer vállalnám a műtétet.

Nagyon drukkolok Nektek, biztos sikerülni fog! Csak pozitívan!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Péntekenként van a fordulónap. Ma 9. hét. Kedvesem épp most ül a battai dokinál egy frankó ultranhangot akar(unk) látni!!! Amint felhív mondom a híreket.

Kellemes napot Mindenkinek! :)
mot

Zbarbi nem szabad feladni. Meríts erőt a lányokból, látod mennyi mindenen mennek keresztül, de fel tudnak állni belőle, és újra neki vágnak. Mindent a kis csodáért, fel a fejjel Barbi.

Esperanza mit is írhatnék. Egy kis kikapcsolódás, nyaralás biztos jót fog tenni nektek, és talán magától is összejön amikor nem görcsöl rá az ember, csak felhőtlenül élvezi az együttlétet :D

Kriszti micsoda jó hírek :) Örülünk, hogy újra itt vagy, és hogy minden rendben van nálad :) Szoritok, hogy a spontán dolog bejöjjön, hiszen nagyon nagy esélyetek lett igy :) Jővőre babakocsit kell tologatnod, emlékszel :)
Kiscsillag most nem jön egy darabig ahogy a kaális topikon olvastam :(

Ria drukkolok nektek, és semmi idegeskedés:)

Mot, Lucia hogy vagytok :) Tényleg Lucia fagyibabákat kaptál vissza, vagy kezdted a stimut? :)

Viki hogy vagy az ikrekkel? :)

Velünk minden rendben, ma jön a védőnő felmérni a terepet :) Kiváncsi vagyok :)
Ja igen, és csak olyan ruhákat vagyok hajlandó felvenni ami kiemeli a pocit :) Tegnap felvettem az egyik kedvenc kifejezetten terhes felsőt :) Nagyon szép fehér lenvászon, ami ráadásul cici kiemelős is (elég nagyok lettek :) ). Bementem a Kikába, először a pasi csak a mellemet látta meg, ahogy ült az asztal mögött. Csábitó mosolyok búgó hangon köszön, aztán meglátta a pocakom....zavarba jött :) Barátnőmmel ott mentem elnevettük magunkat :D
Ez csak egy kis vidám story, erre a szép napra. MIndenkinek kellemes hétvégét :)

Kép
chesti

Chesti Drága :)

Jó, hogy hallani a hangodat!!! :)
mot

Drágáim!

Kedvesem kijött a dokitól!!! Minden rendben 9 hetes állapotnak tökéletes. Elég gagyi persze itt is az UH!!! Na mindegy !!!
mot

Jó a sztorid! :wink:

Még nem volt kint a védőnő?
Te mikor csináltattad meg a kiskönyvedet?

Velem a helyzet nem nagyon változott, hányinger csökkent a B6 vitaminnak köszönhetően, fáradékonyság is múlik az idővel, bár estére olyan vagyok mint egy mosott szar. 8-18-ig nyomom :)
Amúgy jól vagyok :)
Doki ügyben eléggé tanácstalan vagyok :( , mert nem ismerek senkit.
A védőnő /anyu kolléganője volt/ jövő hét szerdán csinál nekem kiskönyvet, bár nem az ő körzetéhez tartozom így még el kell majd mennem ahhoz akihez tartozom. :cry:

Nemtom meddig fogok dolgozni. A munkahelyemen már elég sokan kérdezték, de nem nagyon tudtam konkrét választ adni, pedig jó lenne.

Kicsit hosszú lettem. Bocsi, de tele vagyok mindenféle gondolatokkal meg kérdésekkel.
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mot, javítottalak benneteket, és örülök, hogy minden rendben van!

Esperanza, nagyon gondoltam rád reggel, bár lehet az eredményedet nem tudom meg ma, mert délután vidékre utazunk, és csak vasárnap jövünk vissza.
De én még reménykedem!
Íme egy friss táblázat:

Kép Kép

Puszi mindenkinek, és nagyon szép napsütéses hétvégét.
Vendég

Chesti,

jót mosolyogtam a sztoridon...
Szegény srác pár évet késett.... :lol:
De így járt.

Nagyon kellemes hétvégét Nektek is, pihenj sokat.
Vendég

Esperanza :) Ria :) Share :) vagy valaki más esetleg...

A kolléganőmnek most lesz az első inszeminációja a Forgách Intézetben és persze be van tojva :lol: természetesen.

Szeretnék kérdezni erről:
Hányadik napon csinálják?
Mennyi hormont, szurit vagy tablettát kaptatok előtte és mennyi ideig?

Köszi előre is köszi, ha valaki ráér válaszolni.

Hali
nviki
Budapest III. kerület

Szia Viki!
:)

Hogy vagytok???
mot

Szia Mot,

Jól vagyok, múlik a hányingerem, tök jó :lol:
Viszont nagyon elkezdett dagadni a lábam, valószínű vizesedek, elég korai :roll:

És ti?

Hun vannak a fotók?
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Viki
Megprobálok válaszolni kérdésedre,az hogy melyik nap csinálják az inszemet függ attól is hogy hogyan reagál a szervezete a stimulációra,nekem az elsőnél 50 egység puregonnal iditottak ami kevésnek bizonyult és 75 re emelték azzal már szépen növekedet a tüszöm éa ha jól emlékszek a 14. napon csinálták,de a másodiknál már elöbb,most a4.nél meg 10. napon,szóval változó.Majd a szervezetén mulik.De ne féljen,fájni nem fáj és kb.5 perc az egész.Sok sikert kivánok neki!!!!!!
Chesti
Jó a sztorid,tetszett nagyon.Képzeld nekem a tüszőrepesztötől mindig megnől a mellem,mondjuk amugy se kicsi,most is teljesen be van dagadva,de nem bánnám ha igy maradna mert az jó jel.Vigyázz magatokra! :D
ria75

Ria :lol:
Köszi a bíztató szavakat!
Az a fura, hogy neki valami tablettákat írtak fel, az egyikre azt mondta a doki, hogy a terhességig kell szedni a másik pedig a clostybegit :arrow: ezt olvastam valahol. Nemtom, hogy lehet, hogy ohne szuri :?: Lehet, hogy intézete válogatja a módszert is?

Én is drukkolok neked! 8)
nviki
Budapest III. kerület

Viki
Ahány intézmény annyi szokás.A Forgách az nem magánkórház?Köszönöm a drukkokat.
ria75

Ria,
De igen, az ő nőgyogyija ezt ajánlotta, mert ismeri az orvost.
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!!! :)

Bocsánat, hogy megint ennyire eltűntem, de olvasgattalak benneteket.

Ria,
Köszönöm, hogy drukkoltál a tesztelésnél, aranyos vagy! :)
Én is küldöm Neked a drukkokat, és a babatapit: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Viki,
Örülök nagyon az örömödnek! :) Szuper, hogy ketten vannak odabent! :):):):)
A kezdeti nehézségek után meglátod még örülni is fogsz, hogy egyszerre letudtad a két gyereket :)
Milyen jól elfognak majd együtt játszani, ha nagyobbak lesznek, és segítenek egymásnak majd jóban-rosszban :)
Babáknak növesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
Várunk UH-képet, tessék felrakni :)

Chesti drága,
Hogy vagytok? Niki sokat rugdos? Gondolom, már egyre jobban érzed, hogy mennyit mocorog, és most már hétről-hétre látványosabban nagyobb lesz a pocakod is :)
Szuper a story, amit írtál! Jót mosolyogtam :)

Lucia kedves,
Örülök, hogy megismerhettelek, és hogy segíthettem! :) Köszönöm a jó kis beszélgetést, na meg a jegeskávét is, nagyon fincsi volt! :)

Esperanza,
Sajnálom nagyon a negatív tesztet!!!! :( A pihi viszont tényleg pihi legyen. Ne stresszeld magadat, kapcsolj ki teljesen, lazíts!!
Amint jobban leszel, várunk vissza! :)

Share,
A te negatív tesztedet is nagyon sajnálom! :(
De örülök, hogy pozitívan tekintesz a jövőbe! Várunk téged is, gyere, amikor csak tudsz! :)

Barbi,
:( Hát ez nem volt jó hír. Sajnálom!! De hajrá, nem szabad ám feladni! Nagy levegő, és tisztalappal újra kezdeni! :)

Kriszti drága,
Örülök, hogy sikeresen túl vagy a műtéten, és hogy nem volt borzalmas a kórházi benttartózkodás :)
Amúgy igen, azután, hogy felfújnak a CO2-vel, utána tényleg olyan pocak, mintha babó lenne benne :D, mikor nekem jó pár éve epekő-műtétem volt, akkor ugyanez volt. Egyik szobatársam látogatója meg is kérdezte akkor, hogy hányadik hónapban vagyok :D:D:D:D
Pihengessél! :) És tényleg ne emelgess, még, ha nehéz is kibírni!!!!
Kérdésedre válaszolva: még soha nem volt HSG-m (lehet, hogy azért várom annyira :D).
Én tuti, hogy lombikos leszek, akár átjárható leszek, akár nem. Elvileg azért kell lombik esetén is, hogy megnézzék a méh belső állapotát.
De azért persze remélem, hogy jó lesz az eredményem, mégha nincs is sok jelentősége az esetemben.

Edua,
Sikeres otthoni ügyködést kívánok :D Jelentkezz néha, hogy tudjuk mi van veled! :)

Mot,
Örülök, hogy minden rendben van veletek!
Babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
Várunk UH-képet, tessék felrakni :)

Velem a helyzet: semmi :) 51.cn-on vagyok. Hétfőn felhívom a nődokimat, hogy írjon fel gyógyszert újra, hogy megjöjjön (Norcolut), és utána itt, a Jahn Ferenc kórházban megcsináltatom a HSG-t! KÖSZÖNÖM LUCIA, HOGY RÁVETTÉL!!! :):):):) Itt nem kell előtte vérsüllyedést nézessek, és így nem fogom végre tovább húzni-halasztani a dolgot. Őszig a fogaimmal kapcsolatos gondokat is megcsináltatom, és nyaralás után jöhet a lombik :)
Ezt most tényleg Luciának köszönhetem, mert mai találkozásunkkor tudott rám úgy hatni, hogy végre meghozzam ezeket a döntéseket.
Lucia, és persze Chesti : köszönöm a noszogatást - sajnos engem kell néha :D

Azt hiszem, most a heti lemaradásomat megint egy levélben pótoltam, ezért mindenkitől elnézést kérek.

Millió puszi!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
MA kezdtem a stimut. Háááát, nem mondom, hogy para nélkül ment az első szuri, de bent van, és tényleg simán elintéztem. :D

Zsókuci, extra drukkokat küldök, hogy végre jöjjön az a mensi. :) Azért van, amikor emiatt kell drukkolni. Örülök, hogy végre rászántad magad. Csak az első lépések nehezek, utána már megy minden magától. Tapasztalat. :roll:

Viki, én sem tudnék többet mondani az inszemről. Talán annyit, hogy Forgách tanár úrral anno én is beszéltem, és ott tényleg csak clostival kezdik az első inszemeket, és ha nagyon nincs peteérés, akkor váltanak erősebbre. Üzenem a kolléganődnek, hogy ne izguljon. :lol:

Kriszti, akkor maradok a táblában. :)

Sziasztok!
share

Sziasztok!

Szia Share,
tök jó, hogy ma kezdted a stimut, ügyes csajszi vagy, bírod te ezt :lol: Kép
Köszönöm az extra drukkokat a mensihez :)

Milyen csönd volt ma itt :), de nem is csodálom, ezen a csodás nyári napon, hogy nem a gép előtt ültetetek.
Remélem, hogy holnap sem fog esni, mert egy kisebb társasággal megyünk ki a Kapcsolat-koncertre :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Harcos Lányok!

Talán nem is emlékeztek rám - amilyen sűrűn írok :oops: de olvasni minden nap olvaslak Titeket és egyesével izgulok mindenké kis harcáért!

Az én történetem volt - aki még emlékszik - a túlstimus, hat napos fagyibabás, menzesz-elmaradós....

Nos, holnap megyek a BMC-be meglesni, hogy a kis eszkimók hogyan ébrednek fel kényszeredett "álmukból", és ha minden rendben, kettőt kapok vissza. Talán már többet fogok tudni utána (sejtszá, sejtszerkezete, esélyek.

Most még azt sem nagyon tudom, hogy beültetés után mi a jó? mozogni, feküdni? Mindenki mást mond.

Én járok akupunktúrás dokinőhöz is, ő eüszik rá, hogy nem kell - sőt nem is jó - feküdni állandóan. sokat pihenni igen, sokat aludni igen, guggolni, hajolni, emelni, idegeskedni, forró fürdőt venni (na meg fürdőt általában) megintcsak nem....

Hát így állunk 3 műtét, egy túlstimu és 3 fagyibaba után.

Szorítsatok, ha lesz rá egy pici energiátok!

Köszi!
realdream

Jó reggelt Mindenkinek!

Viki Drága :)

Hogy bírjátok szex nélkül??? Kedvesemnek az "álommanó" megoldotta a dolgot, görcsölt is ébredés után rendesen.....

Amúgy semmi extra, némi fejfájás.....

Kellemes napot!

Sok folyadék Mindenkinek!!!!
mot

Zsókuci :lol:
Köszi a bíztató szavakat, kezdem megszokni a helyzetet. :lol:

Share 8)
Köszi, megmondom neki!
Magadat szúrod? Én ezt sosem tudtam volna megtenni.
Ügyi vagy :lol:

Realdream :lol:
Drukkolok a fagyikhoz!
Én a legutóbbi beültetésem után 5 napot voltam otthon, pihentem, ettem, ittam, tulajdonképpen semmit nem csináltam ami megeröltető lenne. Utánna visszamentem dolgozni, persze én irodában dolgozom, azt lehet, ha fizikai munkát csinálnék akkor nem dolgoztam volna. Mindezek után kiderült, hogy SIKERÜLT.
Így most két babó van a hasamban :)
Tulajdonképpen mindenki más, mert van akinek 2 hetes folyamtos fekvés után sikerült.
Drukkolok neked, hogy teljesüljön a te álmod is! :lol:
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt mindenkinek!

Kezdem magam halálra unni itthon, pedig ma még csak hétfő van...

Zsókuci, köszönöm szépen a kedvességedet. Jó volt találkozni. Nógatni mindenkit szívesen nógatok, a férjem emiatt néha rabszolgahajcsárnak nevez. Ma reggel már elpanaszoltam neki, hogy tetvesek a leanderek, és hát ugye én mostanában nem permetezhetek... örült nekem.

Chesti, rendes lombik volt, rendes stimulálással, meg minden. 3 babát kaptunk vissza 3 naposan, 1 db 8 sejtest, és 2 db már kezdődő blasztot, az nem is tudom hány sejtből állt. Ők a fiúk, gondolom, mert a fiúk az elején kicsit gyorsabbak. És hát jutott a mélyhűtőbe is, úgyhogy a fagyasztott petesejtek mellé fagyasztott bébik is kerültek.

Kriszti, ügyes vagy! A lapar ilyen, a a felfúváshoz használt gáz legalább 1 hét, amíg teljesen felszívódik, addig eléggé sok kellemetlenséget okoz. De utána sokkal jobb.

Viki, Mot, hogy vagytok? Illetve inkább hogy van a nejed, Mot. Nálam semmi extra, az éjszakai pisilőjáratot leszámítva. meg eléggé sokat alszom. És néha émelygek.

Ria, mennek a drukkok. És mindenkinek ami kell.

Lucia
lucia1

Viki Drága:)

Nekem nem is írsz??? :(
mot

Jó reggelt :)

Gyors bekukk :) Jól vagyunk, jól telt a hétvége, napozgattam, és nyugi volt :)
Viki csakhogy megnyugtassalak, ikres barátnőm akiről meséltem (1,5 évesek) most jelentették be jön a 3. :) Teljesen meglepődtem, de látod-látod mégis csak jobban el vannak együtt az ikrek, ha már azonnal bevállanak egy harmadik babukát, és nem véletlen volt hanem tervezett :) Most 8 hetes :) Szóval kitartás, meglátod mennyire jól eljátszanak egymással majd a porontyok :)

Mot :) A kérdés az te hogy bírod szex nélkül :) Remélem jól vagytok :)

Realdream, persze hogy emlékszem rád. Drukkolok neked, hogy a kis eszkimókok felébredjenek, és meg is tapadjanak :)

Kriszti remélem jól vagy már :)

Zsókuci puszi :) Fogdoki tudod :)

Puszi mindenkinek rohanok melózni :)
chesti

Chesti Drága :)

NEHEZEN!!!!!!
mot

Mot :)
Ezt most nem vágom :cry: , volt szex vagy nem volt szex?
Amúgy bírjuk még egy darabig, nemtom, hogy mikor csinálhatjuk mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül, hogy valamit bajt teszünk a babáknak.

Lucia :)
Egész jól! Hányingerem nagyrésze elmúlt, de most jön a "nem tudok aludni"! Kib@szott meleg van, nem tudok hasra fordulni mert fájnak a cicieim meg a pocim is húzódik vagy mi, ja és estére úgy bedagad a lábam, hogy eltűnik a bokám. :)
Holnap megyek védőnénihez kiskönyvért, meg talán kitatáljuk együtt, hogy ki lesz az orvosom. :wink:
Te mikor mész UH-ra?
nviki
Budapest III. kerület

Mot :lol:
Írok neked is, csak valószínű mind egyszerre írunk :D

Köszi, de csak két gyerekszoba van!
És te hogy vagy? Magadról nem írsz semmit?????!!!!!!
nviki
Budapest III. kerület

Viki :)

Nem volt szex (és még nem is lesz egy darabig), megoldotta egy álom....
mot

Látom közben mindenki rengeteget írt... Le vagyok maradva. Hát igen, a szexnélküliség engem is elkeserít.. Na de mindegy. Meddig van tiltás?

Az külön rossz, hogy halálra unom magam. Pedig tuti nem mehetek vissza dolgozni, főleg nyáron nem, így is júliusban drága főnököm azt tervezte, hogy hátamon viszem a fél osztályt, konkrétan 30 beteget. A héten meg "csak" 3szor ügyeltem volna, szerda-péntek-vasárnap. És hát napközben sem ülök, hanem emeltre fel-le. Meg a 3 órás nagyvizitek, amiket ugye lazán végig kell állni. Bárcsak ülő munkahelyem lenne... na mindegy.

Chesti, örülök hogy jól vagy. Hol is tartasz? Nálad is hétfő a fordulópont, ugye? Ha jól emlékszem, hétfőn voltál punkción. Bár már régen volt. A nappal azért óvatosan!!
lucia1

Viki, nem jó, ha bedagad a bokád, bár lehet hogy csak a melegtől mg a két baba együttes erejétől van. Azért mérjél rendszeresen vérnyomást, ha van valakinek a családban vérnyomásmérő. És extra mennyiségű fehérje!!!!
lucia1

Lucia :lol:
Hát még nekem milyen nem jó!
Holnap megkérdezem ezt is a védőnénitől, amúgy alacsony a vérnyomásom.
Tiltás a 12.hétig, ha minden rendben megy :wink:

Süssé, főzzé, kézimunkázzá, meg ilyesmi :wink:
nviki
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?