Sziasztok Csajok!
Nagyon régen jelentkeztem, olvasgattalak benneteket, de írni már nem nagyon volt erőm. A 36. hét betöltése után "talpra álltam" és azóta megint nincs megállásom a lányomtól, hihetetlenül eleven még ez a meleg sem gátolja a pörgésben, ellenben velem, aki - mint többen is írtátok - imádom a nyarat és a meleget, de most valahogy...
Frontok: hát vasárnap hajnalban volt egy "kis" kalandunk. Az előzmény, hogy szombat reggel óta 5 percenként keményedett a hasam, aztán délutánra elmúlt. Este lefekvés után kb. 5-6-szor ami már egy kicsit fájt is, de sikerült elaludnom. Éjjel 1h-kor megébredtem, a hasam beton volt, vártam fél órát és még mindig. Na beparáztam, mivel a lányomnál is ez volt, hogy nem ment le, aminek az eredménye a gyors császár lett, mert oxigénhiányos állapot veszélye állt fent, mivel leesett a szívhangja nagyon. Szóval szülésznőt hívtam indultunk a kórházba, ja előtte még 2-3-szor hasmenést is produkáltam. Itthonról 3/4 óra volt az út a kórházig, úgy hogy a párom 170km/h-val repesztett az autópályán, és alig volt forgalom Bp-en is. Útközben a betonkeménység lement a hasamról, aztán jó kis hányingerem lett, közben pedig 5 percenként jöttek a fájások. Összeszedtük a szülésznőt is (ott lakik a kórház mellett), és együtt mentünk. Nem hiszitek el, de mikor beértünk a kórházba és rám tették az nst-t leállt minden. Megvizsgált az ügyeletes doki a cervix állapota semmit sem változott. Választhattam, hogy maradok, vagy hazajövök. Nem lehet tudni, hogy még aznap lesz folytatás, vagy esetleg egy-két hét múlva. Hát persze, hogy a hazajövetelt szavaztam meg, meg is hülyültem volna, hogy a lányom itthon én meg bent. Na hazafele megint kezdődtek a dolgok, de nem fordultunk vissza, amikor hazaértünk már szarul voltam, megint hasmenés, hányinger...stb. Szóval nem voltam a toppon, aztán aludtam egy órát és elmúlt. Azóta keményedések vannak, de nem fájnak, a fiacskám jól van, rúgdalózik ezerrel, szóval "jót röhög a markában".
Nagyon édesek a babák, olyan jó gyönyörködni bennük, remélem nemsokára én is rakhatok fel képeket.
Mézgombi
Hihetetlen milyen hajasbaba a lányod, nagyon édes.
Nowell
Türelem: irigyellek érte. Nálam változó a dolog, van hogy sürgetném az időt, van amikor meg "ej ráérünk arra még..."
Azért látom a fiacskád hozza a formáját
Encus
Azért ez az alkatrészhiány nem semmi. Remélem sikerült elintézni a dolgot és nem kellett nagyon leordítani a fejüket.
Kisvirág
Hát Te tényleg nem bírsz megmaradni a fenekeden, de szerencsére a kritikus időn már túl vagy, szóval nagy baj nem lehet.
Zsu
Hát én a helyedben már nem vállalkoznék az útra, de ezt neked kell érezned.
Satuk
Olyan jót nevettem a sztoritokon, miket tudnak produkálni ezek a kisemberek
Judit
Nagyon szépek a gyerekeid és büszke lehetsz magadra, hogy ilyen jól bírod a három lurkóval. Én tartok kicsit tőle, hogyan fogok bírni a kettővel, dehát valahogy majd megoldom
Na megyek elteszem magamat holnapra, még jó, hogy itt bent a házban elfogadható a klíma, remélem tudok aludni normálisan.
Üdv mindenkinek: