Új privát üzeneted érkezett!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1150579582.96.jpg[/img] [/img]
judit_78
 
 


Jajj, de jó, sikerült!!!! :D Mármint feltenni a képet...
Akkor ha nem baj, felteszek a másik kettőről is egyet! :D
(Bocsika, ha most kisajátítottam majdnem egy oldalt... :oops: )
judit_78
 
 


Kép [/img]
judit_78
 
 

 
 

Judit!!
Gratulálok!!!!
Nagyon cukik,mind a 3 gyermeked!!!!!!!!!!!!!Sok boldogságot!



Csajok:Igyatok ca pezsgőtablettát-a tavaszi babásoknál olvastam-iszonyú jó tejcsi növelő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Enyire jó!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!
Judit!!
NAgy gratula, gyönyörű gyerekeid vannak!!! Tök jó, hogy így szoknak össze a gyerekek! MAjd írj, szüléstörténetet.. már ha lesz időd rá!
No mentem !

satuk
 
 


Sziasztok!

Iszonyat meleg van. Tegnap is ki akartam purcanni ma meg főleg. Igaz ezt vártuk, de valahogy most nehezen viselem. Mogyika is egész nap keménykedett. Étvágyam a nullával egyenlő, viszont annyit iszok, mint egy púposteve.
Tegnap talitam egy lánnyal, aki januárba szült és mondta, hogy szülés előtt beindul a fészekrakás nőkben. Azt mondta, hogy ő is mindent kimosott a férjének és mindent szépen rendbe rakott a lakásba és magát is rendbe hozta.
Kicsit aggódom, mert én is már vagy 3-4 napja mosok, mint a mosómedve meg a hajamat is ma akarom befestetni, szörteleníteni stb. Ajjaj lehet, hogy valamit érzek???

Mári: köszi a gratot a lakással kapcsolatban. Annyira jó. Igaz még szőnyeget kellene vennünk (meg még pár apróságot), de sztem ezt már Mogyival együtt megyünk venni. Tegnap voltunk a Praktikerbe meg az Ósanba, de azt hittem meghalok mire hazaértünk. Azt hiszem ezeket az utakat mellékelnem kell már.
Sajnálom, hogy te is kinyíltál, de még tartsatok ki!!!!!!! Drukkkkkkkk ezerrel nektek.
Én valószínű azért nyíltam meg idő előtt, mert a baba gyorsabban nő mint én. Csak 5-6 kg híztam összesen. És ugye én sajtkukac révén nem feküdtem az utolsó másfél hónapban szinte semmit. A gyógyiról való leállás sem egyszerű. Tegnap is vettem be belőle, mert attól féltem, hogy az este már a szülőszobán kötök ki. Szóval parázok abbahagyni, de igyekszek csak akkor bevenni, ha már nagyon sokat keményedtem. Igaz már tényleg teljesen le kellene állni, de még szeretném, ha legalább 2 hetet bent lenne a pocaklakó.
Látom a nevekkel ti is bajban vagytok. Nekünk talán Keve vagy Kende lesz, de én még mindig a Levit szeretném, de pont ma lenne a névnapja így közel lenne a szülinapjához.

Norwell: igen eddig azon izgult az emberlánya, hogy ne induljon meg a szülés, meg ne nyíljon ki idő előtt.
Most meg mikor már lehetne akkor meg nem akar indulni. Ez az a bizonyos Murrfy. Azért drukk nektek, hogy már hamarosan babázhass!

Pil: annyira édes a lányod. Imádom a képeit :)

Szücsi: akkor a ti lakásotok is megszépül :) Nálunk is majdnem mindet a férjem csinált. Szegényke is már nagyon unja, de Mogyika érdekében még kitart. A babaszobába még a kiságy meg a szőnyeg hiányzik. Na meg pár kép a falra. A kiságyat már megrendeltük, a többit majd Mogyika kiválasztja :) Amúgy nálunk egyből külön fogunk aludni a csöppség. Ha nagyon nem lesz jó, akkor átköltözök hozzá :)

Satuk: Olivér édes lehetett :) Kérjük a képet.

Judit: gratula neked a csöppséghez :) Örülök, hogy jól vagytok. Nagyon cukik a gyerkőcök :)

Csajok: a babakötvényről tudtok valami infót adni? Hogy kell igényelni? Nekem kell számlát nyitni, vagy az állam csinál mindent???

Megyek letusolok, mert az alsómból is folyik a víz. Remélem nem a magzatvíz :lol:

Puszika: Kisvirág
kisvirág_30
 
 


Helló!

Tudom rég jelentkeztem, olvaslak titeket, csak írni vagyok lusta...Most van ídőm kicsi erkélyen alszik kocsiba, nagyot elvitte az apja sétára, margitra.
Kisvirág: Nekem annyit mondott a védőnő, hogy akkor kapjuk meg a Babakötvényt ha az adókártyáját kiváltjuk, csak már elfelejtettem hol kell. Még nekünk sincs elintézve, pedig egy hónaposak vagyunk.
Pilchard! Olvastam a kérdéseidet, csak annyit, hogy nekem sem szereti az ágyát, napközben az erkélyen, éjszaka alszik az ágyban, kivéve az utolsó hajnali szopit, mert azután is sír, és akkor velünk alszik reggelig. Este sem könnyű elaltatni, de azért nem panaszkodom, hízik a kislány rendesen, és jóval nyugodtabb mint a bátyja volt.
Lehet, hogy még csak próbálgatja az arcizmait használni, de már többször mosolygott.
Csajok!!Aki megszült már, rajtatok van még fölös kiló? Rajtam még van 5, és tök parázok, hogy így maradok, semmi sem jön föl rám. Elkeztem tornázni, tudom, még nem kéne, de olyan rossz ez a dagiság. Kérek vélaszokat!!
Pogi! Te mennyi Infactolt adtál a Gergőnek, én csak egyszer adtam este, de szerintem kicsit könnyebben kakilt. Azóta nem tudom adjak e, mert nem érzem rajta, hogy mostanában szenvedne, napközben meg felveszem úgyis, ha kiabálgat.
colett77
 
 


No itt az ígért kép, az ágyrácsos kajáról.. Ja, az asztal sarkát nem Olivér rágta meg!!!
:)
:D Kép Éhenkórász

satuk
 
 


Satuk: ez tök édes :lol: Azért néha adj neki rendes kajcsit is :)
kisvirág_30
 
 


Satuk, szenzációs ez a kép! Azt tudod, hogy amig ilyen kicsi, addig csak tejcit eszik????? :D Olivérnek is jó kis hurkái vannak :D

Judit, nagy-nagy gratula nektek! Nagyon szépek a gyermekeid, nem is tudom hogy manővereznék hárommal! Most a kettővel próbálok, és háááááát!
A kicsi du 5-től éjfélig ordít. Tegnap volt az egyedüli este, hogy elfogadta a cumit, és ezért nagyrészt csendben, de végig fent volt.

Colett, próbálgatja az arcizmait :lol: Rajtam az első gyerek után maradt nagyon sok, kb.10 kg. Le se tudtam adni. Most a második terhességgel viszont csak 5 kg-ot híztam, így valamelyest mínuszban vagyok, de még kell leadnom kb.5 kg-ot. Még én sem tudom hogyan... :cry:

Kisvirág, pihenj még amennyit csak tudsz, igaz a babával az időbeosztást nehéz majd megszervezni, de valóban könnyebb lesz vele menni, mint most a nagypocakkal.

Norwell? Hogy vagytok?

Pilchard, köszi az infot, ezt is kipróbálom. Látom tigrised szereti micimackót :D
Teszek egy képet, direkt a kedvedért :D Cicás rugiban... :wink:

Kép

szép napot,
Doren
doren
 
 


Colette, én még nem adtam infacolt, csak a papaverines trutyit...

Képzeljétek, rájöttem, milyen szupi babakocsim van. Eddig azon méltatlankodtam, hogy nem átfordítható karos, ami azért rossz, mert ha szemből süt a nap, nem tudod árnyékolni. Namost rájöttem, h nem a karja, hanem az árnyékolója átfordítható, jeeee!!!! :D

pogacsa
 
 


Satuk:Szenzációs!!!!!!Szegény kis Olivér,nem kap cicikét!!!!!!!!!

Doren:NAGYON TECCIK!!CUKIKA!(Mindkettő :D )Amelita is igy alszik ha háton van,mindkét keze a feje mellett.

Colett:sajna van,és lesz is mert nassolok ezerrel.kiéheztettek a nasikra a terhesség alatt,igy most pótolom,bár nem kéne,de most is majd megveszek egy kis fagyiért,itt nyúzom Petit hogy hozzon már vácról,de ninc s kocsink,és ezért meg nem akarja elkérni a faterjától. :( :( :( :( :(


Csajok!!!!!HA nem válaszoltok,akkor nem lesz tali,mert igy nehéz szervezkedni!!

Puszika
Kisvirág:vigyázz Magadra,az ilyen nagy vásárlásokat meg hagyd ki.Nekem is folyik mindenhonnan!!Ha lenne kocsink találkozhatnánk egy fagyira,de sajna még nincs.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Csajok, azért nem teljesen csak az arcizmait próbálgatják, mert csak akkor vigyorog, ha jól érzi magát, pl tele a pocak és nem kell kakkantani sem :D.

Amúgy édik a babák!!! :D:D:D

pogacsa
 
 


Üdv!
Judit, nagy gratula Balázshoz! Táblit frissítettem, de most sietek, mert mindjárt jönnek Peti keresztszülei...és persze rittig, hogy ilyenkor nyügibügi a drága...ma negyed tíztől idáig, ha összesen 2 órát szundizott, akkor szerintem sokat mondok.
Colett és Kisvirág, mi kaptunk egy tájékoztatót, miszerint a babakötvényt csak akkor lehet "kiváltani" (értsd: start-számlát nyitni a bébinek), ha megérkezik az államkincstáras levél, hogy tudják, hogy a baba a világon van, valamint kiváltja az ember az adókártyát. Az államkincstári levél kb. a szülés után 20 munkanap után jön, az adókártyához is kell min. egy hónap, mire megérkezik. Ami még kell: a családi pótlék kifizető helytől igazolás a cs.p. folyósítására, a gyerek szül. akv. kivonata, a gyerek lakcímkártyája, és ugye az adókártya, de ez utóbbi helyett elég az is, ha a szülő felhatalmazást ad arra a banknak, hogy az adóazonosító jelet a MÁK-tól lekérje.
Hirtelen ennyi ezzel kapcsolatban.
Satuk, ari ez a kép!!! :D
Doren, ez a mosoly... :) Néha Peti is húzza a száját....
Pilchard, én írnék, de mivel nem tudom, hogy egyáltalán tudunk-e menni, egyelőre hallgatok...
Na puszka.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Üdv!
Látom, van pangás rendesen...hiába jó az idő.
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik csaszival szültek: Ti mennyi ideig véreztetek? Tudom, hogy ennek nincs sok köze a bébijeinkhez, de engem néha aggaszt, hogy lassan négy hete, hogy Peti megszületett, és még mindig megvan pirosszka...

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!!!

Kisvirág!Jaj de jó,hogy itt vagy!!!:)Már kivi voltam mi van veled!:)Biztosan gyönyörű a lakás,ügyesek vagytok!Jó érzés,igaz?Na de mostmár pihi,mert utánna nincs pihi! :lol:

Pilchard,Doren!Enyém is így alszik!Ha megjön apa rakok fel képet!:)
Kegyetlen,ma arra ébredtem,hogy alába át van fűzve a rácson!
Folyamatosan elkúszik,és tudom hihetetlen de S alakban alszik!Néha rosszúl vagyok!Oldalt is alszik,magától!Nektek?

Édesek a babák!!!:)

Kismamiknak drukkolok!Szegények ebben a melegben!

Exdeus!
Nekem egy hete nincs meg,de szerintem nem baj hogy még vérzel!

Kép Itt jól érzi magát a babakocsiban!
Kép Kitekeredve!
Kép Így alszik
Kép Függölegesen a kiságyban

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok!

Szombaton délben érkeztünk haza a kórházból.Végignéztem ami 7 nap termése volt de igazán most nem tudok reagálni mert még eléggé fáj a hasamon a vágás így nem tudok a gép előtt sokáig ülni, inkább fekszem.

Köszönöm a gratulációkat nagyon jól esett.

Magunkról. A mellbimbóm ki van sebesedve ezért az csinálom, hogy lefejem a tejet és cumis üvegből (avent) adom oda a kicsinek.Persze ahogy meggyógyul azonnal visszaálunk a kizárólagos szoptatásra.
Minden szoptatásnál sikerül 100 ml lefejni szerencsére elég a tejem. Csak az a baj, hogy a kicsim mindíg bealszik amikor enni kell.
Na majd ha meggyógyul a cicim abból könnyebben fog jönni mint az avent cumisüvegből. ( Azért a kevésbé sebes cicimre mindíg ráeszem és szopik belőle 40 ml, mielőtt a cumisüvegből adnám neki.)
Tegnap éjjel éjfélkor szopott és utána pedig reggel 5:30-ig aludt.

Ex!
A vérzéssel kapcsolatosan azt mondta az orvosom, hogy akinek császára volt és nem volt teljesen eltűnve a méhszáj annak tovább tart a tisztulása.Nekem az első császár után így volt és 6 hétig véreztem. Most teljesen el volt tűnve a méhszájam és ma már alig véreztem inkább csak akkor amikor szoptatok.

Csajok!
A ti babátok visszanyerte 1 hetesen a születési súlyát? Mennyit szopott ilyen idősen a gyereketek?

Most többet nem írok mert k.... fáj a hasam, pusi mindenkinek.

Katus
katus73
 
 


Ex, én kedden leszek hat hetes és még mindig barnázok néha.

Katus, mi egy hetesen még vígan fogytunk... de nem vagyunk mérvadóak ugye...

pogacsa
 
 


Üdv!
Köszi a válaszokat!
Katus, nekem asszem teljesen el volt tűnve a méhszájam... Igaz, a védőnő is mondta, hogy akár még hathetesen is vérezhetek.
Ma Peti hipernyügi...de tényleg. Most igaz, épp horpaszt, de szinte egész nap fent volt, jó, hogy elvileg 20 órát kéne aludnia a 24-ből... :), asszem nem olvasta a könyvet, vagy a netet. :D

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Katus73!
3 éve a fiamnál nekem is mindig ki volt sebesedve a cicim, még vérzett is és sokszor csak lefejve tudtam adni a tejecskét. Aztán már annyira fájt, hogy elmentem az István kórház ambulanciájára és egy nagyon aranyos doktornéni, aki főleg szoptatással foglalkozik segített. Sajnos nem jut eszembe a neve. A lényeg, hogy az ok nálam elsősorban a bimbóvédő használata volt, amire a kórházban beszéltek rá :( illetve rosszul volt cicin a baba. Próbáld meg másik pózban, vagy vedd rá, hogy jobban bekapja a cicit és ne csak a végét. Hátha ettől javul a helyzet, bár lehet nálad más a probléma.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Ez a kánikula itt Pesten elviselhetetlen.....a hétvégénk nagyon jól sikerült. Fürödtem a Balatonban, és még vitorlázni is elmerészkedtem. Nagyon jó volt kikapcsolódni:)

Ma korán keltem (fél hatkor) hogy még a nagy meleg előtt ki tudjak takarítani-fél tízre végeztem is de már akkor is nagyon meleg volt:(
Egyetlen negatívum, hogy annyira vizesedik a lábam, hogy már fáj ahogy feszül a bőr rajta...ja és a lábbeliket lassan elfelejthetem, mert semmibe nem fér bele :( :( :( :(
Nincs valami ötletetek, tapasztalatotok erre?

Kisvirág, mostmár gyönyörködhetsz a szépen felújított lakásban, és talán könnyebb lesz pihenned is :D

Norwell furcsa lehet, ez a nagy nyugodtság, de szerintem nagyon jó, hogy így hangolódsz rá a nagy eseményre:)

Szücsi, nekem is naponta kell mérnem a vérnyomásomat. Ha egyszer magasat mérsz, akkor mérd meg még kétszer, mert ezek a digitális készülékek nem nagyon pontosak.


zsu34+3
zsu11
 
 


Sziasztok!

Zsu! Ne is mondd!!!!! Ez valami borzalmas, mármint a lábdagadás, Én is ezzel küszködöm. A vérnyomásom ellenben 90/60, és minden rendben. Nemhogy cipő, azt már 1-2 hete elfelejtettem, de már lassan a papucs sem jön fel a lábamra. A múlt héten voltam belgyógyásznál, mert még csak most értem oda. Azt mondta, hogy sószegény diéta, meg folyadékmegszorítás... Semmit sem használ. A meleg a probléma. De az most nagyon. Legalábbis Nekem. Imádom a nyarat, de most valahogy nem nagyon tudok neki örülni.
Próbáld meg a sajtot. Valakinek bejön. Nekem special az sem. Még a zöldséglevelet fogom megpróbálni.

Ma 16-ra megyek dokihoz. Ja és kerek 35!!!!

Puszi Mindenkinek: Emese
jurem
 
 


sziasztok! pár sort írok, mindíg azon izgultunk, hogy nekem kell a mentő. hát ma reggel a férjemet szirénázva vitte be...soha nem volt még beteg....
elindult munkába, bár akkor is szédült, fél óra múlva jött vissza, addig a garázsban szenvedett, egyre rosszabbul lett, már a végtagjait sem érezte, akkor megérkeztek a mentők szerencsére, mert már nagyon kétségbe voltunk esve...bementem vele a kórházba, mentők azt mondták agyérgörcs, de ott nem nagyon vizsgálgatták, doktornő szerint magas vérnyomás, meleg, idegesség. most a házidokinál van, még ,most is rosszul van, de az a rohamszerű elmúlt. szombaton én is rosszul voltam, de hasmenéssel megúsztam, aztán jobban lettem az is szar volt, de amit most átéltünk....tegnap mentek haza a szüleim, 300km...most jönnek vissza, mondtam, hogy nem kell, de jönnek, aranyosak.

nagyjából átolvastam amit írtatok, gyönyörű szépek a babáitok, ha megszületik a miénk is, megvígasztalódunk, már úgy várjuk

Kisvirág! nekem sajna nem marad gyógyszerem, már egy féllel csökkentettem, de szerencsére nem éreztem változást, bár azt tapasztaltam, a hidegfront okoz nálam galibát...csütörtökön jön és akkor már csk 1 szem gyógyi marad...

puszi mindenkinek...remélem nem ájult be férjecském a rendelőbe....
mári
 
 


Gyors tábli

Kép

Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok Lányok!

Hétvégén nem tudtam jelentkezni, mert anyukámnál voltam :) , ott pedig nincs net :( .

Ma reggel végigolvastam a hozzászólásokat:

Doren, Pil: gyönyörűek a kislányok, annyira édesek :) .

Satuk: Olivér nagyon éhes lehetett :lol: . Gyönyörű, gömbölyű kis baba.

Judit: édes a kisbabád, gratulálok!!!

Jurem, Zsu: sajnálom, hogy vizesedik a lábatok és már nehezen bírjátok, de azért kitartás!!!

Mári: sajnálom, ami a férjeddel történt :( ha este többet tudsz már, azért írj.

Katus: egy kicsit Én is félek, hogy mi lesz, ha kisebesedik a mellem a szoptatás miatt, de azért reménykedek, hogy minden jól alakul. Tanácsot Én még nem tudok adni, hogy mi lenne a hatékony gyógymód :cry: .

Szgoron: hihetetlen, hogy ki tud csavarodni a kis Renáta :lol: . Gyönyörű baba.

Irigy vagyok mindenkire, aki már babusgathatja a babáját :cry: . Na jó, inkább mégsem :) .

Néhány szó rólunk:
Tegnap 2 piknikre is hivatalosak voltunk. Éppen azon gondolkodtam, ha Én szerveznék egy ilyet, akkor biztos, hogy szombaton lenne, de ez így alakult, egy hétvégén és ugyanazon a napon. Na mindegy, mind a kettő nagyon jól sikerült :lol: :lol: :lol: . Az egyik összejövetelen volt egy csaj, aki januárban szült (3 kg-mal született a kis Maya), most 5 hónapos a baba és még csak 5,5 kg. Szerintem nagyon kicsike, de ebből is látszik, mennyire különbözőképpen fejlődnek a babák. A barátnőmnek 5 hónaposan a kisfia 11 kg volt (na mondjuk ez a másik véglet). Egyébként mind a két baba jókedélyű, nyugodt és szereti a társaságot :lol: .

Ma de. Én is takarítottam, most ragyog a lakás :lol: . Délben elmentem a házidokimhoz a táppénzes papírért, de csak 12-ig rendelt, úgyhogy volt egy felesleges utam :( . Hihetetlen meleg van, úgyhogy nem hiányzott. Most pihenek és megpróbálom kirakni a puzzle-t. Már a háromnegyede megvan :lol: :lol: :lol: . Mire megszületik a babi, addig végezni szeretnék vele és be is szeretném kereteztetni.

Üdv.:
Eni

Kép
marcy
 
 


Sziasztok!

Már baromi rég nem jelentkeztem. Kicsit sok problémám van mostanság, de nem fárasztalak benneteket ezekkel.

Minden nap olvastam a topicot, de válaszolni már nem volt energiám.

Akinek még eddig nem, annak most gratulálnék a babához. És jó egészséget és sok tejcit kívánok. :lol:

A babák tényleg nagyon édesek. Mindenkinek nagyon helyes lurkója született. És az a kis éhenkórász, amelyik az ágyrácsot szopizta, az tényleg csúcs. Szóval nagyon jó nézni Őket és már én is nagyon szeretném az enyémet látni. :lol:

PotterÁgi, sajnálom, hogy csaszi lett. De nem ez a lényeg. Azóta meg folyton együtt járunk szülni. :roll: Azért szerencse, hogy mégsem. :wink: Bár én már nagyon túl lennék rajta.

Kisvirág, mi még tényleg mehetünk együtt. Jó lenne. :D

Csajok, akik még pocakosok vagytok, hogy bírjátok ezt a meleget :?: Én imárdom a hőséget, de most teljesen kikészültem tőle. Én szívem szerint már holnap szülnék. Voltam pénteken dokinál, a külső méhszáj nyitva van, de azt mondta ez még nem jelent semmit, még kihúzhatom a végéig is.

Most elég is volt, elfáradtam. Még a számítógép előtt is bepunnyadok. Szóval ez már a vég.

Mindenkinek puszika!

Edig
kanyin
 
 


Sziasztok!
Nyanya!!!!! Nekem is ez a gondom, hogy bimbóvédőt kellett használnom, mert az kiemelte a bimbóm, most meg a jobb mellemen még nem tudok nélküle szoptatni, mert kisebesedett.. de nem adom fel.. NEm emlékszel, hogy mit tanácsoltak?
A bal mellbimbómat már eléggé kiszívta Olivér, azt tdom simán használni, de a jobb... kenem én tejjel, és hagyom rászáradni, de nem tom.. azért elkeseredni nem fogok, de akkor is!! :(
HA eszedbe jut valami, szólj!!
MEgyek, mert bolond meleg van.. nem is bírnám, ha nem lenne segítségem, Olivér egyszerűen megzakkant tőle.. nem alszik, csak kézben van el.. hát el kell beszélgetnem vele... egy jó kis hideg esőért mit nem adnék.. csak fél órát!!! :)
No megyek, és eljárom a gyerekkel az esőtáncot.. :)
Puszi

satuk
 
 


Sziasztok!

A változatosság kedvéért ma is bent voltunk Pesten. Egyszerűen nem bírok a seggemen maradni. Oda kéne engem láncolni valahogy az ágyhoz :)
Holnap megyünk dokihoz és CTG-re. Remélem nem nyíltam tovább és nem fektet be. Azért drukkoljatok, hogy ne küldjön kórházba. Nincs kedvem oda menni. Bár ahogy a baba képeket nézem már szívesen a karomba tartanám Mogyikát. :)
Szerintetek hány ujjnyi nyílásnál vagy milyen C értéknél muszáj már kórházba menni? Nekem a múltkor C1222 írt.

Doren: édes a kicsi Virág :)

Pogi: akkor mégis jó kocsit vettél. Még azért időben rájöttél, hogy működik :lol:

Pil: a fagyi jól esett volna tegnap és ma is, majd valamikor összehozzuk :) Most is annyira meleg van, lehet, hogy beülök a fagyasztóba :lol:

Ex: köszi a babakötvényes infót. Ne csodálkozz, hogy nyügi Peti szerintem ez a meleg rendesen megviseli őt is.

Szilvi: hát nem panaszkodom szépek lettünk :) Most már csak Mogyika aki igazán a legjobban hiányzik belőle :) De már nemsoká itt lesz.
Szenzációs a lányod ahogy így alszik. Meg tudnám zabálni a kis drágát :) Annyira édes!!!

Katus: örülök, hogy már otthon vagytok. Viszont sajnálom, hogy kirepedt a cicid remélem azért gyorsan rendbe jön.

Zsu: irigyellek a Balcsiba fürdés miatt! Én ma mondtam a páromnak vigyen le a Dunára és felejtsen ott, de hát sajna nem lehet. :( A lábdagadásra max a felpolcolást tudom javasolni. Bár nekem nem dagad annyira, csak épp hogy egy kicsit és ez segít.

Mári: mi van a férjeddel???? Remélem jobban van. Drukk nektek. Írj este amikor tudsz!!!
Én a hétvégén nagyon sokat keményedtem főleg szombaton. Tegnap meg egy kicsit görcsöltem is, így megint bekaptam a gyógyiból. Még van vagy 30 szem, de igyekszem nem megenni őket.

Marcy: irigyellek, hogy ilyen melegbe van türelmed puzzle-zni. Mi a felújítás előtt raktunk ki egy tök jó képet, de sajna nem volt időnk bekereteztetni, így össze kellett törni. Most ki kéne rakni újra, de nincs türelmem már hozzá. Majd Mogyikával együtt kirakjuk :)

Kanyin: tényleg jó lenne együtt menni. Remélem a babáink is így gondolják :) Bár múltkor a dokim megint azt mondta, hogy a Schöfibe menjek, lehet, hogy azért mert csak 36 hetesek voltunk. Holnap megyek újra hozzá. Kíváncsi vagyok mit mond.
A meleg egyébként kitikkaszt. Amúgy napimádó vagyok, de most nehezen viselem.

Kari: mi van veletek? Jobban vagytok már?

Megyek eszek egy kicsit és lepihizek.
Kisvirág
kisvirág_30
 
 


Üdv!
Kanyin, én már nem vagyok pocakos, de ettől függetlenül marhára nem bírom a meleget...Peti sem. Újabban nagyon keveset alszik... :( Most is apukám pociján aludt be egy kajcsi után, most tettem be a kiságyába. Szóval Satuk-Olivér nincs ezzel a bajával egyedül.
Marcy, nekünk egy csomó puzzle-nk van kirakva, bekeretezve. Igaz, nekünk csak a puzzle-ért kellett fizetni, mivel a nagypapám asztalos, adott falapot, amire ráragasztottuk, és ő bekeretezte. Az itteni szobánk falát három, a férjem otthoniát két ilyen kép díszíti. :D
Puszika.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Kisvirág, nekem szülés előtt kb. 2 héttel volt ilyen cervixem, és mégse akart Peti annyira kijönni. :)
Pilchard, a múltkor kérdezted, csak akkor valahogy mindig elmaradt: szóval ugye mint anno tanultuk, egy hónap 4 hét, egy év 52 hét, stb.
Tehát, tény, hogy valaki pl. 4 hetes, de ugye azt is tudjuk, hogy egy hónap nem csak 28 nap, és az 52 hétből se jön össze a 365 (366 nap), tehát az egy hónap mindenféleképp a születése napja+1 hó. Tehát Peti szerdán lesz 4 hetes, de csak 24-én egy hónapos.
Na ez egy kicsit bonyi lett, de remélem, mégis ki lehet bogarászni.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok Lányok!

Már nagyon régen írtam ide, sajnos nincs lehetőségem net közelben lenni, Julcsika eléggé leköti az időmet. De júliustól Pesten leszek, otthon van gépünk, és meg is fogtok unni! :)

Sajnos most sincs időm olvasni, láttam pár képet, gyönyörűek a babók! És mindenkinek gratulálok, akinek már azóta megszületett a kisbabája, mióta nem jelentkeztem! :) Elképedve néztem a táblit, hát tényleg jól le vagyok maradva.

Felteszek én is egy telcsis képet, sajna itt csak ilyenre van lehetőségem.
Julcsi nagy zabagép, amit a mellékelt toka is mutat. :)
Szinte egész nap cicin lenne, már szerencsére tudok szoptatni. A meleg bennünket is megvisel, elég nyűgös volt ma.

Nem sokára bővebben jelentkezem, remélem addig sem felejtetek el! :)
A pocakosoknak kitartást, a babásoknak sok tejcsit!

Puszi mindenkinek,
Andi és Julcsika

Kép
mézgombi
 
 


Sziasztok kedveskék!!!

Szomorúan hallom, hogy mindenkit mennyire megvisel a hőség. Nekünk szerencsére nincs nagyon meleg bent a házban, ki meg nem nagyon megyek. Mondjuk tegnap délelőtt végigjártuk fél Pestet, mert babaágyat kerestünk. Voltunk Brendon, Ikea, Sconto, Retz, RS, meg még az ég tudja hol. Végül levontuk a konzekvenciákat, hogy a Faktum bútorok az egyedüli elfogadhatóak. Valaki írta itt régen, hogy ott vásárolt bútort, de már nem tudom ki volt. Most úgy 50000 körül kezdődött a kiságy pelenkázóval + a matrac. AMint hazajöttünk szétnéztem a neten és lehet, hogy találtunk egy használtat. Ha a Béla hazaér időben, akkor elmegyünk és megnézzük. Eperke tök jól van, bár elég sokat mocorog, de nem vészes.

Nem tudom, hogy írtam-e, hogy pénteken bevásároltam néhány babarucit meg pelust, popsitörlőt, miegymást. Képzeljétek, ma elővettem az orrszívót amit pénteken vettem és kibontva észrevettem, hogy hiányzik egy alkatrésze. Én voltam a marha, mert nem néztem meg ott helyben, no de viszem a Bélát balhézni :) Neki nagyon megy :D Remélhetőleg kicserélik. Majdnem 2000 Ft. volt.

Ma elkezdtem összerakni a korházi csomagomat. Olyan irreálisnak tűnik, hogy nemsokára (?!?!?) megyek majd szülni :D

Én még nem fészekrakok, csak balhézok a Bélussal, mert már emgint egy hete ki van pakolva a fürdőszoba festés címén. NEmsokára ez vár az egész házra én meg kapom az idegbajt, hogy hónapokig nem lesz rend és mindjárt itt a babó...szóval...elvagyok.

Imádnivalóak a babók és annyira jó nézni őket. ANnyira jó nektek , hogy már ölelgethetitek. MOndjuk én valszeg többet alszok még egyelőre, ezzel bíztatom magam...:D :D

Puszi mindenkinek

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Üdv!
Gombi, ez a Julcsika...még mindig hatalmas a haja! Asszem, ha egyszer meglátja egy fodrász, elszalad ijedtében. :D
Enci, nekünk pl. Faktumos ágyunk van...igaz, ez csak ágy...ezt mi 24-ért vettük, de a boltban is csak 5e-volt drágább.
Orrszívó miatt :( , Feri a miénket a gyógyitárban vette, ott 1500 valamennyi volt...és megvolt mindene. :)
Pusz. Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Nálunk is hihetetlenül meleg volt ma, de ez a vizesedés-téma nálam elmaradt, azt hiszem, a szerencsések közé tartozom.
Csütörtökön tényleg hidegfront lesz??? Pont akkorra vagyok kiírva! FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, de jó is lenne, ha.... :D

Doren!
Jól vagyunk és még 2in1. :D Gyönyörű babód van!!!

Satuk!
Hát nem eteted rendesen azt a gyerkőcöt??? Szegénynek rágnia kell a rácsot... :D :D :D Díjnyertes kép! :lol:

Gombi!
Gyönyörű lyány ez a Julcsika, milyen szép hajakat tudtok majd neki csinálni! :)

Szilvi!
Nem semmi, ahogy alszik Renike!!! Perecbe meg még össze is húzza magát! Zabálnivaló! :D

Zsu!
Igen, nekem is furi, hogy ilyen nyugis vagyok, de most vagyok azon a ponton, hogy el is hiszem, hogy gyerek még nem maradt benn... :D

Judit!
Nagyon gratulálok a kisfiadhoz!!! Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!

Enci!
36 hetesen nekem is úgy tűnt, hogy még marha messze van a szülés. Néha még most is hihetetlen, hogy talán egypár nap, és a kezemben tarthatom...

És akkor a végén: ma megint voltunk nst-n. Megint ismételtünk! :lol: Persze nem volt rossz, mert 8-9-es határon mozgott, ami még jó, de asszem, Kende baba marhán komálja a nővérkéket, mert igen gyakran szeret menni... Az első után ettünk egy fagyit, sétáltunk egy kicsit, és mindjárt rendben volt minden, a második már 10-es lett megint... :)
A szülésznő azt mondta, hogy ez akkor szokott előfordulni, ha rövidebb vagy hosszabb a köldökzsinór az átlagosnál, de mondta, hogy az uh úgyis kimutatta volna, ha gond van. A dokim meg azt mondta erre, hogy majd csak a vajúdásnál lesz jelentősége a köldökzsinór hosszúságának. Flowmetriát pedig azért nem csináltunk eddig, mert minden egyes alkalommal az ismételt nst már teljesen jó lett, így indokolatlan lett volna, mert ha a lepénnyel gond lenne, akkor az ismételt nst-k nem lettek volna jobbak, mint az elsők. Úgyhogy megint belenyugodtam, hogy az én kicsi fiam egyszerűen így viselkedik, és kész. Egyébként a szülésznő (olyan jó ötvenes lehetett) épp azt mondta, hogy szerinte egy csomó vizsgálat csak arra jó, hogy a kismamát az őrületbe kergessék vele, hiszen pl. a felnőtt ember szívverése is olyan sok mindentől változhat, hogyan várhatná el az ember egy babától, hogy mindig egyformán teljesítsen??? Mondta, hogy régebben tényleg fele ennyi vizsgálat nem volt. Persze aztán én mondtam neki, hogy csak egyszer adódik az ember életében tragédia...

Csütörtökön megyünk újra, és akkor már csinál a dokim egy amnioszkópiát is, mondta, hogy megkukucskálja a gyereket, én meg majd megmondom neki, hogy csinálja úgy, hogy utána hamarosan én is láthassam... :D

No, most aztán hosszú lettem, Pil, nem mondhatod, hogy nem írtam sokat... :D

Pusszantás mindenkinek, jók legyetek!

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok Csajok!

Nagyon régen jelentkeztem, olvasgattalak benneteket, de írni már nem nagyon volt erőm. A 36. hét betöltése után "talpra álltam" és azóta megint nincs megállásom a lányomtól, hihetetlenül eleven még ez a meleg sem gátolja a pörgésben, ellenben velem, aki - mint többen is írtátok - imádom a nyarat és a meleget, de most valahogy... :shock:
Frontok: hát vasárnap hajnalban volt egy "kis" kalandunk. Az előzmény, hogy szombat reggel óta 5 percenként keményedett a hasam, aztán délutánra elmúlt. Este lefekvés után kb. 5-6-szor ami már egy kicsit fájt is, de sikerült elaludnom. Éjjel 1h-kor megébredtem, a hasam beton volt, vártam fél órát és még mindig. Na beparáztam, mivel a lányomnál is ez volt, hogy nem ment le, aminek az eredménye a gyors császár lett, mert oxigénhiányos állapot veszélye állt fent, mivel leesett a szívhangja nagyon. Szóval szülésznőt hívtam indultunk a kórházba, ja előtte még 2-3-szor hasmenést is produkáltam. Itthonról 3/4 óra volt az út a kórházig, úgy hogy a párom 170km/h-val repesztett az autópályán, és alig volt forgalom Bp-en is. Útközben a betonkeménység lement a hasamról, aztán jó kis hányingerem lett, közben pedig 5 percenként jöttek a fájások. Összeszedtük a szülésznőt is (ott lakik a kórház mellett), és együtt mentünk. Nem hiszitek el, de mikor beértünk a kórházba és rám tették az nst-t leállt minden. Megvizsgált az ügyeletes doki a cervix állapota semmit sem változott. Választhattam, hogy maradok, vagy hazajövök. Nem lehet tudni, hogy még aznap lesz folytatás, vagy esetleg egy-két hét múlva. Hát persze, hogy a hazajövetelt szavaztam meg, meg is hülyültem volna, hogy a lányom itthon én meg bent. Na hazafele megint kezdődtek a dolgok, de nem fordultunk vissza, amikor hazaértünk már szarul voltam, megint hasmenés, hányinger...stb. Szóval nem voltam a toppon, aztán aludtam egy órát és elmúlt. Azóta keményedések vannak, de nem fájnak, a fiacskám jól van, rúgdalózik ezerrel, szóval "jót röhög a markában".

Nagyon édesek a babák, olyan jó gyönyörködni bennük, remélem nemsokára én is rakhatok fel képeket.

Mézgombi
Hihetetlen milyen hajasbaba a lányod, nagyon édes.

Nowell
Türelem: irigyellek érte. Nálam változó a dolog, van hogy sürgetném az időt, van amikor meg "ej ráérünk arra még..." :)
Azért látom a fiacskád hozza a formáját
:lol:

Encus
Azért ez az alkatrészhiány nem semmi. Remélem sikerült elintézni a dolgot és nem kellett nagyon leordítani a fejüket.

Kisvirág
Hát Te tényleg nem bírsz megmaradni a fenekeden, de szerencsére a kritikus időn már túl vagy, szóval nagy baj nem lehet.

Zsu
Hát én a helyedben már nem vállalkoznék az útra, de ezt neked kell érezned.

Satuk
Olyan jót nevettem a sztoritokon, miket tudnak produkálni ezek a kisemberek :lol:

Judit
Nagyon szépek a gyerekeid és büszke lehetsz magadra, hogy ilyen jól bírod a három lurkóval. Én tartok kicsit tőle, hogyan fogok bírni a kettővel, dehát valahogy majd megoldom :wink:

Na megyek elteszem magamat holnapra, még jó, hogy itt bent a házban elfogadható a klíma, remélem tudok aludni normálisan.

Üdv mindenkinek:

KépKép
KépKép
*csibemanó*
 
 


Satuk!
Annó a kismamaújságból hívtam az LLL-t és Ők adták meg ennek a dokinőnek a számát. Ha hallanám a nevét beugrana. Egyetlen egyszer voltam nála (gyerekkel kellett menni) és csak annyit csinált, hogy a gyerek szájába nyomta a tejet, mert nekem az volt a bajom, hogy nem fogadta el a cicit bimbóvédő nélkül, annyira megszokta. Anélkül már fel sem ismerte. Én meg nem tudtam tejet fakasztani, csak a mellszívóval. Pedig mindenhol végigolvastam, hogy mit hol és hogyan kell nyomni, hogy jöjjön a tej, de nem ment. Ha neked megy, próbáld meg bimbóvédő nélkül, de azért várd meg, míg meggyógyul. Tényleg ne várj vele én fél évig szenvedtem, mire léptem valamit és egyik napról a másikra megoldódott. Na jó a gyerekorvostól meg a védőnőtől próbáltam segítséget kérni, de nem sikerült.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Ja és én is anyatejjel kenegettem, az sokmindent gyógyít

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Nyanya! Köszi! Remélem, akkor nem túl későn kezdtem el bimbóvédő nélkül etetni.. mert megismeri a lurkó, mondom, a bal mellemből abszolút már úgy eszik.. a jobból is ehetne már védő nélkül, mert pont néztem, hogy ki van már szívva, csak megvárom míg begyógyul, mert védővel is iszonyúan fáj..
Ja, vettem még a kórházban kenőcsöt, ami nagyon jó a sebesedésre, Medela, ha érdekel valakit, leírom pontosan..
No megyek visszaaludni, Olivér is elaludt.. ,,,,, remélem!! :)
Mégegyszer köszi!
Puszi

satuk
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

Ismét egy kánukila-nap!
Ki vagyok tikkadva......pedig még nagyon korán van. Igaz reggel jöttem haza, mert tegnap este a hugoméknál voltunk grillezni és inkább ottaludtunk.

Ja, nem utaztam el Pécsre...nem mertem ebben a hőségben. Ha belefér két hét múlva lemegyünk autóval hétvégére.


Kérdés: gyerekorvost mikor kell elkezdeni intézni a Manónak? Mert ugye az utolsó hetekben már bármi lehet, és aztán akkor rögtön szükség lesz rá. Na, nem kezdek parázni, csak jönnek sorra a kérdőjelek, hogy mi lesz, ha.... :D :D

zsu 34+4
zsu11
 
 


Üdv!
Csibemanó, szép kis kalandotok volt, szórakozik veletek ez a kis lurkó...mi tagadás, korán kezdi. :D
Satuk, nálunk mindenki a Bepanthent isteníti sebesedésre, néha már én is kenegettem, de hál' Istennek a sebesedésig nem jutottam el. Mert ugye a mi kis drágánk szopizna, csak ugye kevés jön, és olyan erővel megy neki a cicimnek, hogy néha ki akarnak esni a szemeim a helyükből. :)
Zsu, nem tudom, hogy nálatok hogy van, de nálunk a védőnőm már az elején megkérdezte, hogy ki lesz Peti gyerekorvosa. És akkor ő elintézett mindent. Nálunk úgy volt, hogy felhívtam a védőnőt, ő felíratta a recepteket (D-vitamin, K-vitamin, hintőpor, fürdető kenőcs, popsikrém), és mikor én hazaértem (mert ugye Peti később jött), akkor elhozta, kiváltottuk. Ezek után meg tanácsadásra járogatunk, múlt héten nem voltunk, ezen a héten viszont megyünk (gondolom én). Ott is ránéz a doktornő úgy általában (szívhallgatás, csípő ellenőrzés).
Hirtelen ennyi.
Puszi.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál. Kerek 35 hét voltam, 3000-3100g-ot saccolt. Még minden állja a sarat, szóval rendben a lepény, keringés, köldökzsinór- áramlás stb. Hamarabb meglesz azt mondta, úgy készüljek, kb. 18-20 körül babázunk!!!!!!
Azt is hozzátette, hogy igazság szerint már a jövő héttől bármi lehet, de azért még ne legyen, de sose lehet tudni.
Ja és a lényeg, befordult azaz fejvégű , úgyhogy nagyon szófogadó a kisfiam. De ez a legkevesebb, a lényeg, hogy minden O.K. Még azért július 3-ra visszarendelt a magánrendelőjébe, azaz két hét múlva. Addig nincs teendőm, csak egy anesztes vizsgálat, mivel az első babám császáros lett.

Nem tudom, hogy vagytok vele, de rettenetesen nehezen bírom a meleget.

Nagyon nagyon ég a gyomrom, az éjszaka is alig tudtam aludni.
Na nem panaszkodom tovább.

Szép napot mindenkinek!

Puszi: Emese
jurem
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk és egy kérdés, bocsi.

A hétvégén lehet, hogy lenne lehetesőgünk lemenni a Balcsira péntektől vasránapig. Szívesen mennék. Szerintetek így 36 hetesen be lehet még menni fürdeni? Nagyon kívánom és azt mondják, hogy nagyon tiszta a víz. Nem akarok én órákig benne ülni, de egy öt perc jól esne néha-néha. Mindig átcserélném a fürdőrucimat. Szerintetek? :?:
Mondjuk pénteken megyek NST-re, megkérdezem a dokimat is, de kicsáncsi vagyok Ti szerintetek bele éljem-e magam addig is?
Pusszancs

Edit
kanyin
 
 


Sziasztok Lányok!

Kanyin: ha Én a helyedben lennék nem mennék be már a vízbe, feleslegesen nem kockáztatnék meg egy felfázást, vagy akár egy fertőzést :( . Már nagyon a végén vagy, ne kockáztass szerintem.

Üdv.:
Eni

Kép
marcy
 
 


Kanyin, én lehet belemennék, de csak egy mártózásra, le-fel oszt kész. És azonnal ruhacsere, ahogy írtad. Ha gondolod.

pogacsa
 
 


Sziasztok!!

Hú,annyit irtatok hogy csak lestem!!SZUPER!!

Sajnos nem fogok tudni most irogatni,de azért olvasni igen,mert Amelit szoktatom a kiságyba,és ott maradok vele végig amig elalszik,és ez változó időtartam.

Minden pocakost rettentően sajnálok,én igy is megdöglök,kitartás csajszik!!!!

Encus:nekünk is faktumos,kombi de lux,újonnan vettük ,kb.68 000 volt.én nagyon szeretem.

Mári.férjed hogy van?remélem semmi komolyabb,vigyázz Rá!!

Kanyin:én nem mennék be,mert tényleg könnyen összeszedhetsz vmit.nem éri meg.

Norwell:szuper vagy,mindig irj ennyit.

Mert ha nem tudnátok,én vmi iszonyú gyorsan tudok olvasni,szombaton megvettem a suttogó1-et,és gyakorlatilag estére szinte ki is olvastam :D :D :D

Mézgombi:szépen kerekedik valóban Julcsi baba.

Akik nem tudnak szoptatni,drukkolok hogy minnél hamarabb visszaálljatok!!!

És várjuk az újjabb babákat!!Ki lesz a következő?????????


NA ÉS CSAJOK:LÉGYSZI VÁLASZOLJATOK,MERT IGY NEM LEHET SZERVEZNI,MÁR KÉRDEZTEMKÉT NAPJA KB,HOGY KAJÁLÓS HELYRE MENJÜNK E,VAGY A JÁTSZÓHÁZBA.MINDKETTŐ 3 ÓRA IDŐTARTAM,A JÁTSZÓHÁZ 25000 FT,A KAJÁLÓS MEG KB.3-4 EZER /FŐ.
DE LÉGYSZI PRIVIT IRJATOK,MERT ÚGY TUDOM ÖSSZESZEDNI KÖNNYEN AZ INFÓKAT.Puszi.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Zsu11!
Szerintem nyugodtan intézd a gyerekorvost már most, mert ahogy megszületik a baba fel kell hívnod, hogy jöjjön, és nem árt ha tudod a telefonszámát és rendelési idelyét. Ha Te választod akkor már előtte érdemes felhívni, hogy tudja létezel. Ha meg a körzetes, akkor a védőnő valószínű meg tudja mondani kihez tartozol.
Nekem a fiamnál olyan speciális helyzet volt, hogy 2 hónapos volt mikor költöztünk és én már jóval előre beszéltem az új lakhelyünkhöz tartozó gyerekorvossal, hogy kijárna e a szomszéd kerületbe 2 hónapig, mivel nem akartam orvost váltani. Gondoltam aki ezt megteszi a babáért az nekünk jó orvos. Nem is bántam meg.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Üdv!

Jurem, és akkor a mostani babád is tuti császáros lesz??? Mert ugye nem feltétlen törvényszerű...
Egyébként is furi, mert ugye akinél csak útközben derül ki a csaszi, azzal semmit nem csinálnak...
Kanyin, ha nem vagy nyitva, akkor szerintem menj! De ha igen, hát akkor ne. Ill. ha mégis, akkor tényleg csak be és ki, olyan felfrissülés-szerűen.
Pil., ahogy én írtam, még egyelőre nem szólok...talán a hónap elején fogok tudni valamit.

Képzeljétek, megjött a MÁK-os levél Peti babakötvényéről: Kisvirág, ezen még az adóazonosító jele is rajta van! Szóval szvsz adókártya nélkül is lehet intézni...ha eljön az ideje. :)

Puszi mindenkinek.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Helló lányok!

Kisül a zsírom!!!!

Ex! Nem feltétlenül leszek császáros, de mivel az első az volt, el kell mennem altatós vizsgálatra is. Formalitás. Bár ha választhatnék, inkább a császár. Egyre jobban parázom, mert Jankánál 2 nap vajúdás után császároztak meg. Hát most ezt nem nagyon szeretném....
jurem
 
 


Sziasztok!

Ledöltem fél 11-kor pihenni, és most háromkor ébredtem!!!! Biztos a meleg... :D

Kanyin én igaz a 35 hétben vagyok de én hatalmasat fürödtem a Balatonban hétvégén többször is. Ezerszer a Balaton, mint egy uszoda, már ami a fertőzést illeti. És most tényleg nagyon tiszta. Ha zárt vagy szerintem semmi gond!

Ex, Nyanya felhívtam ma a gyerekorvost, nagyon aranyosnak tűnt:) Mivel nem a körzet szerinti, holnap megyek hozzá ismerkedni, meg a kezdő receptcsomagért.

olvadozok tovább... :( Kitartás mindenkinek: babáknak, anyukáknak, pocakosoknak

zsu 34+4
zsu11
 
 


Sziasztok!

No, apa megint meccsezik, úgyhogy enyém a gép! :twisted:

Kanyin!
Kérdezd meg a dokidat, de én is azt mondom, hogy bizony ha teljesen zárva vagy, és cseréled a rucidat, akkor nem lehet gond, én tutira belemennék, főleg ebben az iszonyú melegben. Jaj, de jó is lenne... Ha egy hónappal fiatalabb babás lennék, már lementünk volna... :D És biztos, hogy tisztább a víz, mint egy zárt medencében!

Csibemanó!
Téged is jól megjáratott a picurod, úgy tűnik, ezek a gyerkőcök nem olvasták a szülészeti tankönyveket... :lol:

Jurem!
Nagyon ügyes, szófogadó kisfiad van, hogy ilyen szépen befordult!

Pil!
Remélem, én leszek a kövi!!! :D

A meleg engem is eléggé megvisel, bár szerencsére nem vizesedek, ezt nagyon jól megúsztam, úgy tűnik... 8) Most ettem (kizárólag hűtési célból :P ) egy nagy adag sk-eperfagyit, jujjjjjj, de fini volt!!!! Nem hasonlítható össze egy fagyizói fagyival! :D

Szép napot mindenkinek, valahogy csak túléljük a kánikulát (bár másfél hete meg azért sírtunk, mert fűteni kellett, hát akkor inkább a meleg... :wink: ).

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?