Sziasztok!
Nagyon rossz volt ma arra ébredni, hogy Apa nincs mellettem
Mától már dolgozik ő is, hamar eltelt ez a két hét...
Rita: Neked küldöm mailben a leves receptet,
Sára: Neked pedig a kórházi csomagot.
Hát Lányok, én nem érzem nagy dicsőségnek ezt a
minusz 17 kg-ot, ugyanis összesen 23 ment fel, szóval így is van még plusz, na meg a terhességem előtt is volt rajtam vagy 10 kg felesleg, amit épp készültem leadni, de mivel Bálint nagyon hamar ott termett a pociban nem volt már rá időm. Szóval még 16-ot kéne leadnom. Egyébként az égegyadtavilágon semmit nem tettem az ügy érdekében, de komolyan. A kórházban ott maradt sok, aztán itthon naponta ment le egy-egy kiló eleinte, aztán megtorpantunk, és mostmár kb hetente megy le egy. Szerintem azért, mert ez mind víz volt nem pedig zsír. A zsír az sajnos maradt, főleg a hasamon, meg a derekam körül.
Most viszont gőzerővel nekiállok, futás, hasizom és társai, mert fogadtunk a férjemmel, hogy jövő nyárra 60 kg leszek. Persze én fogadtam arra, hogy igen, ő meg hogy nem. (Milyen kis rendes, nem? ) A dolgot megnehezíti persze, hogy kajálnom azért kell rendesen, mert szoptatok.
Rita: Kérdezted, hogy nem bántja-e Bálint pociját a hagyma. Igazából eddig csak a zöldbabot szúrtam ki, amitől szelesedett és fájt a pocakja, de semmi mást. Apránként bepróbálkozok mindennel, hétvégén ettem pár szem epret is, és amire nem reagál rosszul, azt már merek enni. Szerencsére a cseresznyétől semmi baja nem volt.
Az Infacolt evés előtt kell beadni, én úgy tudom, és a egy cseppentőnyi mennyiséget fel kell szívni, azt kell a szájukba csurgatni, úgy hogy előtte kétszer felszívod, majd visszaengeded a cseppentő tartalmát.
Indigo: Nálunk kb 3-4 hétig volt egy a hasfájás, és a kamillateától múlt el. Mostmár egyáltalán nem kell neki adnom semmit. Amíg fájt a pocija kapott 3-4 teáskanál üres kamillateát és az elmúlasztotta neki.
Mindenkinek gratula az
átaludt éjszakához!! Ugye milyen klassz?
Nálunk mostmár beszélhetünk ezügyben tendenciáról, mert azóta mindig végigalusszuk az éjszakát (hú gyorsan le is kopogom).
Gabek: Nagyon ismerős ez a mély alvás. Ugyanígy voltam vele én is, sokszor olyan kómásan mentem ki Bálintért a szobájába éjszaka, hogy magam se tudom hogy értem ki. Volt úgy, hogy bealudtunk mindketten a szopiba éjszaka.
Prücsök: Voltak olyan babák, akiknek már a kórházban berakták a fülbevalót, szóval szerintem már nyugodtan mehet nálatok is.
A
szopitémával kapcsolatban, nálunk van úgy - általában az esti nagy éjszakára való feltankolásnál - hogy Bálint egy-másfél óráig szopizik. Na ilyenkor persze nem végig eszik, néha bealszik, néha felveszem büfizni, de ez a procedúra így alakult ki. Soha nem ázott fel a mellbimbóm, sebes se volt még.
Nálunk is magyarázott a védőnő olyanokat, hogy alakítsak ki rendszert, ne hagyjam sokáig szopizni stb stb, de én úgy vagyok vele, hogy ő tudja, hogy mire van igénye. Én a szopizásnál soha nem zaklattam őt, ő maga kialakította a kis rendszerét, addig eszik és akkor amikor kedve van, mégis beállt a kb három óránkénti evésre. Egyébként most, hogy meleg van, inkább jellemző az, hogy kevesebbet eszik, de gyakrabban kéreszkedik fel a cicire. Nyilván szomjas szegényke inkább. De én ezt természetesnek veszem, hiszen nyári melegben én is így működök.
Hétvégén el lett rontva a gyerekem
anyukáméknál voltunk, és persze egész nap kézben volt, vagy babakocsiban tologatva. Ma már nem marad el egyedül. Pedig olyan szépen el volt már. Na nem baj, majd visszaszokik.
Olyan furcsa volt, mert szombat-vasárnap alig láttam, folyton anyukám vagy apukám tologatta valamerre (mindketten vitték ugye megmutatni az unokát a cimboraságuknak). Szinte csak a szopizásra hozták nekem oda, estére már komolyan hiányzott nekünk a bébi apával
Anyáék azon nevettek, hogy este nem győztünk vele betelni.
Azért bevallom jól esett a kis pihi, sokat aludtam és néztük a meccseket.
Na megyek, mert tele velem az oldal, meg úgy érzem megéhezett a Fiatalúr.
Puszi
Lilla
Ps: Timi, pont a napokban küldtem el a féltve őrzött utolsó wiw meghívómat, de majd próbálok neked szerezni.