Zsu, Ági: tegnapi aktivitásomat az tetőzte még, hogy bementem Pestre házi doki nénihez. Most relatív hamar végeztem de utána a Podmaniczky- körút sarokról majdnem 55 percig tartott, hogy eljussak a Margit híd PESTI hídfőjéhez. És mindez csak azért, mert odaállítottak egy kis irányító zsarukát, aki ott tobizott. Buda tök üres volt, mert ő az egész forgalmat Pestre rekesztette. No de azon is túljutottam és felmentem a cégemhez leadni a táppénzes papírkákat és oly kellemes meglepetés ért, hogy a főnökasszony ki akarta fizetni az első 15 napot a szabimból
Nem néztem volna ki belőle…Valamikor 8.30 körül értem haza
Zsu: gratula a fogyihoz. Én nem foglalkozok ilyesmivel, bár lehet, hogy kellene. Sajnos imádok mindent ami CH tartalmú
pl: kumpri.
Emese: én már sokadszor voltam a dokimnál, de nem vizsgált meg belgyógyászatilag. A vizesedés sem gáz nekem, nem dagad semmim, csak a gyűrűm szorul egy picit, ezért le is vettem. Helyette most azt a gyűrűt hordom amit a szerelmünk elején kaptam a páromtól, de egy kicsit nagy volt, így nem nagyon tudtam hordani …
Szerintem beszélj a Janával. Nem tudom, hogy ő mennyi idős, de az a lényeg, hogy ha most ennyire érzékeny, akkor lehet, hogy tényleg zűrös lesz. Én a te helyedben azt tenném, hogy leülnék beszélgetni vele, hogy most egy nehéz időszak következik az életedben és most nagy szükséged van őrá. Meséld el, hogy most ő lesz a nagy testvér, és ugyanannyira az ő rokona is, mint a tied. Minden gyerek más és a tiedet te ismered legjobban, de nekem mindig nagyon jól bevált, ha felelősséget ébresztettem a gyerekben és bevontam őt is a dologkban. Ez csak ötlet volt, TE tégy a legjobb belátásod szerint.
Gratula a férjednek.
Kriszta: jól értem,. Hogy téged a dokid folyamatosan gyógyszerezne? Mi marad így a természetes védekező flórádból? Nekem is voltak ilyen gondjaim régen és rögtön el is akartak temetni. Nekem a Lactacid Femina nagyon sokat segített, bár azt várandósan nem szabad használni.
Szerintem 29 éves vagy. Tegyük fel úgy a kérdést, hogy hány éve vagy a Földön és akkor egyértelmű a válasz. Szerintem…..(gumicsirke)
Cicifájás: doki szerint mindig a hónalj felé eső oldal az, ahonnan a gyerkőc a legnehezebben szívja ki a tejet. Ezért szoktak különböző pozíciókban szoptatni. Szerintem próbáld meg újbeggyel körkörösen masszírozgatni, rendszeresen, hátha az segít.
A 22-e egy jó dátum, de szerintem én már sajnos nem fogok tudni asszisztálni akkor.
Mári: pocikrém
Szerintem frászt kapnánk, ha meglátnánk, hogy mi is van odabent
Úgy irigyellek az előtej miatt… Nekem nincs
Eni: sajnálom, hogy így jártatok a vásrlással. Én ezért nem vásárolok neten…Nem bízok bennük. Most használtan, kézből akarok venni légzésfigyelőt és Avent Isis fejőkét. Nagyon jó áron lehet kapni és megéri.
No megyek vásárlani nagylányommal és utána megyünk elbúcsúzni óvó néniktől, mert a lányom most már iskolás lett !!!!!!!!!!!!!
Puszik