Sziasztok
Indigó
Szerintem azért ilyen babóca, mert nagyon a te közelségedet kivánja. Vagyis napközben azért alszik el csak ha veled van, vagy valaki kezében. Sogornőm kisfia is ilyen, alig lehet napközben lerakni, hetedik érzékkel ébred, ha kiságy felé közelitenek vele, viszont éjszaka simán abban alszik, minden cécó nélkül. A kendő nagyon sokat fog nektek segiteni, mert magadra kötöd és egy csomo mindent meg tudsz majd csinálni.
Tejcsi ügyben szerintem ha a gyerek szépen fejlődik, kakis és pisis pelusok száma megfelelő akkor nem kell parázni, mert nincs gond. De ha megnyugtat akkor mérd meg hogy kb mennyit eszik.
Anid
Van ez igy, valahogy a babók nem igazán birják ha rendelésre kell mocorogniuk
Nekem a kóla jött be egy félórával a ctg elött
Prücsök
Fejés ügyben azt mondom, hogy jól csinálod, semmi baj nincs vele. Nem szentirás hogy kötelező mindig fejni. Én Pepe egy hónapos koráig fejtem egy kis tartalékot, amit szépen oda is adtam sogornőméknek, hogy kor azonos tejcsit kapjanak az elején, bevallom csak is azért fejtem, hogy ha probléma van akkor tudjak segiteni. Utána már nem, mert beállt a kereslet kinálat, aztán ugye jött hogy kell a plusz tejcsi, igy újra neki álltam, de most is csak napi kétszer fejek, este a kajcsi után, és reggel a kajcsi után. Napközben nincs rá időm, meg nem is nagyon lenne értelme, mert Pepe szépen kajol
Ha ugy látod hogy kicsit csomos akkor fejd ki, de nem szükséges az egészet, nem romlik el a ciciben
Be fog állni a reggeli tultermelés is, ha megtanulja a cici hogy éjjel kevesebb szükség van rá.
Poharat persze jó elötte sterilizálni, de gondolom már bőven tul vagy rajta
Rita
A hason alvásnál, max annyi problémád lehet hogy a ciciket nyomod és fájhatnak , nem probáltad meg a szopipárnával esetleg a hason alvást? Én úgy alszom, hogy a szopipárnára dölök és igy nem nyomom a ciciket, meg nekem még nem is lenne igazán kényelmes hason aludni, mert vagy háromszor áltam ugye sorba mikor a ciciméreteket osztották
Sára
sajnálom hog ynem jött be a sárgarépa és barack, csak találtok olyan kajcsit amit megszeret.
Kguilia
Ne sajnáld, vagyis inkább azt mondom ne rágd magad a szoptatáson, igy alakult, nem tehetsz róla és ugyanolyan egészséges szép babóid lesznek, mint annak aki szoptatta
Húsi bevezetéséhez azt mondom, hogy mivel ti tápszereztek már, igy 5-6 hónapos kortól elkezdheted, vagyis a táblázatban lévő korhoz képest, ugy egy, másfél hónappal elöbb már kaphatja. Ha jól megnézed a bébiételeknél is ugy alakitják amugy az adhatóság idejét, hogy a tápszeres babákat veszik figyelembe elsődlegesen.
Vagyis a kizárólag szopis babáknál arra figyeljetek, hogy a 4 hótól adható bébideszerteket például csak 6 hótól adjátók, vagyis ami az üvegen van ahhoz tegyetek hozzá két hónapot
Timi, ha valamit rosszul irnék azért légyszi javits ki, mert te azért jóval tapasztaltabb vagy, mint én.
Huncut
Az oltások után általában ez egy velejáró dolog a hosszabb alvás. Nem tudom, hogy adtál e neki germicid C kupot utána, mert abban van egy enyhe nyugtató amitől még többet alszanak a babók, általában oltás után két három napon belül visszaáll a régi rend, de van akinél fel se borul, vagyis fel se veszi.
Az oltásoknak is vannak homeos kivezető szerei, amik segitenek a mellékhatásokat enyhiti és kivédeni.
Szofec
Most nem értem, hogy ki kell hagyni egy kis időt mire irod??
Arra hogy ha nem jött be egy kajcsi akkor mondjuk két hét mulva probáld meg ujra megkostoltatni?
A hozzátáplálásnál a védőnők és a dokik általában azt pártolják hogy előbb kostoltatás utána meg cici, mivel ugy gondolják, hogy jobb ha előbb utobb abbahagyja a szopit a gyerek, de aki szeretné sokáig szoptatni a babát az forditva álljon hozzá, igy is ugy is ki tudja majd váltani a szopikat szilárd étellel, de igy majd a baba dönti el, hogy mikor áll le a szopival.
Nah elsőre ennyit, tudom hogy hagytam ki dolgokat, de most nincs több időm, mert megyek fogdokihoz, és még ezer dolgom van elötte...
TALI akkor június 29. délelött 11 órakor kezdődik és tart amig ott vagyunk a helyszin akkor Millenáris park.
puszi
Ági és a fiúk