Sziasztok!
Bea, aranyos vagy, hogy hiányoltál! Jól vagyunk, köszönöm . Tegnap voltunk 9 hetesek
Bár csüt.ön kellett volna megjönnie és kicsit fájdogált néha a pocim, olyasmi volt, mintha kő nőtt volna benne
Nekem pé utáni 8. naptól 3 hétig görcsölgetett a hasam. Remélem nem jön vissza. 30-án megyünk UH-ra. Már nagyon várom. Az álmosság kb. meddig volt nálad "súlyos", ha nem alszom délután, szörnyen nyűgös vagyok és este 6kor is képes vagyok aludni egy órát. Emiatt ált. fölnézek a netre , elolvasom, miket írtok és utána zuhanok az ágyba, hogy majd , ha felkeltem, írok. Na akkor meg már alig térek magamhoz.
A pisilés meg változó , most egy hete újra sokszor járkálok. Ez így hullámokban jön?
Amire most hirtelen emlékszem, amit írtatok:
Haga, nagyon sajnálom. Rengeteget gondolkoztam a helyzeteteken és kívánom, hogy minél hamarabb túl tudjátok tenni magatokat rajta és el tudjátok engedni a Kicsikét, utána pedig remélem egymásban találtok vígaszt, míg egy egészséges pocaklakótok lesz. Biztos nem lehet elfelejteni a veszteséget, de talán az idő és az új baba kicsit enyhíteni fogja a fájdalmatokat.
Lara, Vica
Tök jó, hogy így együtthaladtok!
Incike, gratula a féléves Marcihoz!
Kamilla
Sajnálom, hogy ilyenen kellett keresztülmenned. Én is nagyon kiborultam volna. Mikor a HSG után visszakerültem a kórházba, nem estem annyira kétségbe, mert legalább túl voltam rajta. De végülis , ha júli-ban megcsinálják,akkor az már csak pár hét. Kitartás!!! Utána pedig egy-két hónap-remélhetőleg- és jön is a baba. Reménykedtem, de azért nem hittem a HSG után, hogy majd másfél év után csak "ettől" rögtön babánk lesz.
Bocs ,csajok, de megyünk anyuékhoz névnapozni!
Puszi!