SZiasztok,
JOlka,
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk.
Te honnan látod, h. ki olvassa a fórumot? Ha belépek én is fent látom, h. kik vannak jelen, de mindig más topicba irogatókat látok. Neked van valami látnoki képességed?
Amugy meg, képzeljétek valamelyik nap este kérdi a férjem, h. a total commander-t nyitottam meg napközben? Mondom dehogy, csak mert tuti biztos, h. este nem igy hagyta. Ergo, valaki szétnézett a gépünkben.
Nem vagyok egy számtekguru, számomra ez felfoghatatlan, ugyhogy annyit kért, ha nem netezek, akkor mindenképp lépjek ki a net-ből. Mondjuk nem itt tároljuk a titkos pin kódjainkat, de mégis ki az a rohadt sz...láda, aki erre ráér.
Márkó nem semmi a 13 kilójával. Tényleg jó lehet a tejed.
Petra,
Nem mentem vezetni, mert lementem és mondta a pasi, h. mégsem ér rá. Nem volt nagy baj amugy, mert már épp elállt az eső és tudtunk menni sétálni. Kérdezte, h. ki ajánlotta őt nekem, téged emlitettelek, de mondtam, h. nem te vagy a közvetlen ismerőse, de nem tudom elmondani pontosan, h. kinek a kijének a kije ő.
Jövő szerda 4-től beszéltük meg a kövi alkalmat a pasival (aki amugy élőben is szimpi volt), ugyhogy a talin esetleg csak v.mikor 5 után tudok részt venni. Pár napig mi is tervezzük, h. elmgyünk Anyukámékhoz, figyeljük az időjárást és ha tényleg jó lesz a jövő hét eleje, akkor egy kicsit kiszabadulunk innen a harmadikról. Nagyon jó, h. feltetted a függőágyas képet, Anyukáméknak is van, eszembe sem jutott volna beletenni.
Nem tudom nálatok Bence mennyire tartja be a fejlődési fokozatokat, de mi szerintem megint kihagytunk fokokat. Na, még nem jár Zalán, de hihetetlen, h. már a levéltépés és az ajtócsapkodás is szerepel a napirendjében. Egész jól tarja már magát állva is, alig lehet lenyomni, h. pihenjen. A házimunkákat egyre nehezebb mellette megcsinálni, mert nem tarthatom órákig a járókában, ha ennyire igényli a mozgást.
ANita1,
Nem vagyok bőrgyógyász, de nem atópiára (gyerekkori ekcéma)hajlamos Botond? Zalánnak erre van némi hajlandósága, sajnos, néha baromi száraz a bőre, amire kaptunk szteroid tartalmú kenőcsöt, meg persze gyógyszertárban kutyult testápolót. Előbbit nagyon ritkán kenem az érintett felületre, mert túl erős, ha viszont rákentem, fél óra múlva, mintha lefújták volna, gyögyörű a bőre, de óvatosan kell vele bánni.
Anita2,
Nagyon szépek a fiaid, ez természetesen igaz a többiek bambinójára is, viszont még csak te dupláztál, ugyhogy ezért emeltelek ki. Na meg mit panacskodok én itt az egy gyerekkel, h. nem úgy megy a házimunka, ahogy szeretném, amikor kettővel ez még nagyobb mutatvány lesz, ugyhogy jobb emésztenem. Nagyon szép az a terméskő. Ha egyszer még az életben lesz házunk, nagyon birnám, ha a kerítés és a kert szilárdabb része ilyen lenne. Nagyon drága mulatság?
Csilla,
Elképzelem Flórát, ahogy mindenkit az újja köré csavar a gyönyörű pofijával + most még a dumával is. Szerintem esélytelenek lettünk nálatok. Kicsik is vagyunk, nem is beszélünk, sőt még nem is járunk (csak segítséggel). Gondolom udvarlók tömegesen. Ezért is költöztök inkább ki a városból
.
Pampers zacsik csak gyűlnek, gyűlnek én meg nem dobom ki, nem kell senkinek?
Ezt a hsz-t amugy két nekifutásra sikerült megirnom, mert közben a kisfiam elfáradt, gondoltam, akkor egyen, mielőtt lefekszik. Azt még megvárta ébren, h. elkezdjem neki adni a kaját, de már csak csukott szemmel tátotta a száját. Beájult az etetőszékben. Mindig tud valami újat mutatni. Én meg röhögtem hangosan, mert elég érdekes volt a látvány, aludni + enni egyszerre.
Zsuzsi,
Mizujs veletek?
Szép napot mindenkinek.