Hello Mindenki!
Nagyon aranyosak vagytok az érdeklődéssel meg drukkolással:
még mindig iszonyúan egyben vagyok, bár van ezer nyavajám már. Ez a meleg kész káosz, baromi sz*rul vagyok tőle. Tegnap voltam ctg-n meg vizsgálaton, és jó magas vérnyomást mértek, meg is ijedtem. (Aztán itthon egy zuhany után már nem is volt olyan magas, persze...) De még minden zárva. Úgyhogy a doki egy hetet tippelt még - szépen vagyunk, ilyen melegben
Ma viszont húzott erre-húzott arra, még ilyen pecsételős folyásom is lett: fene, aki érti a rendszert. És persze három könyvben is ellenőriztem: semmiből nem lehet megjósolni semmit
Viszont minden rokonom kötelességének érzi, hogy pár naponta érdeklődjön, hogy "hogy vagyok?". Szerintetek mit akarnak hallani, úgy konkrétan? Ha itthon vagyok, akkor ugye nem szültem még, és vajon hogy lehet az ember szülésre várva?? Állati idegesítő, ami azt illeti...
Hétfőtől nekem is naponta ctg, jajj! Az egy óra bkv-zás oda, egy vissza, vagy autó - de az sem jobb sokkal.
Na, nem kesergek tovább, jusson hely másoknak is
(Hajrá, most jöttök Ti! Kórus: ...)
Nikike: tök jó, hogy túl vagy a vizsgán!!! Nagyon gratula. Remek érzés az ilyesmi - tiszta tömény felszabadulás. Jó takarítást! (Én a minap vettem a piacon és főztem be 10 kiló epret az egyik nemalvós hajnalban- és még mondják, hogy nem biztos, hogy van fészekrakó ösztön...
)
Varva: A "mennyit adjunk neki" kérdésekkel csak óvatosan: állítólag nagy botrány volt régebben valami fórumon a nyílt infókból - és persze ez mindig az orvosnak gáz, de nagyon. Úgyhogy az ilyesmit priviben vagy "kódolva" érdemes írni!
Nálunk a baba velünk lesz a szobában eleinte, aztán majd meglátjuk. Hosszabb távon szeretnénk elköltözni innen, és ha addig nem kell új struktúrát kitalálni, az nem baj... A hálószoba a nappaliból nyílik, ezért ha a babó kinn aludna a nagyobb szobában, megállna az élet, attól félek. Úgyhogy ha addig is itt leszünk még, akkor lehet, hogy nekünk kell kizsuppolnunk magunkat
Jó lenne már látni ezt az Andris babát, annyit mondok!
Zsolka