Sziasztok Lányok!
Icus kedves!
Én olyan maradi vagyok, hogy majdnem a textilpelus mellett maradtam (a régiek talán még emlékeznek a dilemmámra). Na abból nem lett semmi, mert kiderült, hogy Máté pelusait a hugom gyerekei kinyuvasztották. De a kifőzésből nem engedek, én a mikrót nem is használom Pörinek, ezért a mikros sterilizátor se játszott nálunk. A tablettátó meg azért féltem, mert vegyszer, igy maradt a főzés. Persze olyan vizköves tőle minden, hogy időnként ecetezem. Én még hetente 1x kifőzöm a cuccost. Bár a lányom a takaróján már szinte sosincs, olyan mindig mint 1 kismalac, mert bejárja a lakást, 1 hét alatt megtanult kuszni, mint a rakéta olyan gyors.
De a cumit azt kifőzöm.
Viszont a tüneteidet emlitsd meg dokinak, van későterhességben vmi baj ami ilyen tünetekkel járhat, nekem az utolsó 2 hónapban 2 hetente kellett menni laborba, de nem volt semmi bajom, csak megelőzésképpen csinálta a dokim. De a 135 azért még nem olyan magas. A cukrod viszont kifejezetten alacsony evés után, szerintem bünözzél kicsit.
Kedves Rabkri!
Sajnálom hogy Lucusnak ilyen rosszul sikerült a szülinapja, bár azért sok boldogságot kivánok Neki. Gondolom a bácsi ijedtében csapta agyon, bár én ijedtemben elszaladtam volna, vagy visitottam volna.
Azt hiszem kár lenne pénzt elfogadni, de talán magától eszébe jut majd a bácsinak, hogy kiengesztelje Lucát.
Irigyellek a bringa miatt. Az enyém 2 éve porosodik, pedig én rengeteget használtam. De Pörit nem merném szállitani rajta, igy várnom kell mig az összes tervezett gyerekem megszületik és megtanul egyedül bringázni.
Kedves Paga!
Hát jól hülyének néznek Benneteket! Én sem hagynám, bemártanám az ismerős előtt, csak hogy tudja ő is, kivel áll szemben.
Lányok, nagyon irigyellek Benneteket, mikor a gyerekek jó tanulmányi eredményéről irtok. Én sajnos nem tudok ilyesmivel dicsekedni, a nyáron programváltozás lesz. Máté pótvizsgázik irodalomból, és erre egyáltalán nem számitottunk
Igy a Sziget kimarad az idén. Nagyon szomoru vagyok Miatta, sirtam is. Nagyon sajnálom Őt, mert ráadásul olyan nagyon nem szeret tanulni, és azt hiszem a tanár nem volt tul igazságos Vele. Ugyanis szin 2-re állt, de nem felelt még az idén bizonyos müfaji fogalmakból. Felkészült mára a kért cuccból, és a tanár másból kérdzte. És mivel azt nem tudta, megbuktatta. Emiatt ma nagyon sokat sirdogáltam, ráadásul Dezső nagyon ki van akadva, szidja a gyereket ezerrel (ez nekem olyan mintha kést forgatna a szivemben), és fogadkozik, hogy nem engedi sehová, itthon nyuvasztja egész nyáron, stb. Én ezzel nem értek egyet, attól hogy ez van, még kell Neki kikapcsolódás. Erre azt mondta az uram, hogy ő se volt nyaralni gyerekkorában, stb, szóval összeszólalkoztunk emiatt. Aztán valahogy dülőre jutottunk, kértem, hogy ne dörgölje percenként az orra alá, elég ha 1x elmondja Neki. Erre, mikor hazajött a gyerek, alig szólt hozzá. Máté feljön, és azt mondja: Akkor szeretheti Pörit jobban, mert én szégyent hoztam a nevére. Szegény azt hitte hogy nem is szereti az apja. Aztán mondtam Dezsőnek, hogy mondja meg Neki, hogy ettől még szereti. De az én férjem 1 fafej, ki nem mondana ilyet még a gyerekének sem!
Beszélgettek, aztán elkezdett vmi olyat, hogy ugyanugy számithat rá Máté mint eddig, szóval ebből kell kiszürnie a fiamnak, hogy szereti még. Aztán megegyeztünk, hogy az evezőstáborba elmehet, és szombatonként bulizni is, egyébként meg nálunk lehetnek a gyerekek (van 1 rendes kocsmai csocsóasztalunk), és augusztusban tanulás.
Aztán mondta az uram, hogy ne sirjak, mert az árt a kapaszkodni akaró bébiknek. Hát hogyne sirnék, mikor az én imádott fiamat egyelik!!! Persze hogy hibás, ha 3-asra állt volna, akkor ezek után lezárják 2-esre. De nem igy volt sajnos.
Kedves Ancsi!
Örülök hogy jól alakul a lakáseladás!
Kedves Mandula!
A 13.hét az a 3.gyereknél már igenis nem bébiháj, hanem a pocak kidudorodása a benne lévő bébi okán! Dugd ki még jobban!
Nyanyuska kedves!
Amit Icusnak irtam erről a bajról, az pont Rád is vonatkozik, vigyázz addig is mig orvoshoz mész, és ha bármi gyanud van, inkább menjél soron kivül. De hát ebből már legfeljebb kicsit korábbi szülés lehet. De csak maradjon ott bent Blanka még 1 ideig, mert olyan jó dolga sose lesz mint odabent.
Kedves Druszám!
Téged különösen irigyellek, mert a dolgok állása szerint a Te fiad hamarosan érett ember lesz!
Nem olyan fontos az eredmény, csak a papir, amit majd bemutat a munkahelyén, nem? Vagy vannak továbbtanulási elképzelései?
Még gyorsan leirom, hogy Pöri tegnap az apájával ment uszni, és a férjem szerint ez sokkal jobb hatással van a fejlődésére, mintha velem menne, mert én csak dajkálom a vizben, bezzeg Ő usztatja, és a gyerek végig is evickélte a medencét az Ő erős biztatására.
Remélem a jövő héten megengedi majd, hogy elmenjek Velük, majd én öltöztetem Pörit( mert ugyebár a beültetés sikerülni fog
)
Hát remélem hogy tényleg sikerül. Mostmár ott a zabszem...
Icuskám, nekem el lehetne menni már hétfőn vérvételre, de babonából nem megyünk, Pörivel se voltam.
Na mire ezt végigolvassátok, felkel a Nap.