Szia Mindeninek!
Remekül telt a mai napunk.Nyugodt volt és vidám,sok levegőzéssel.
Ennek ellenére nem tudok aludni,vagy tán épp ezért:nem akarom,hogy egy álommal véget érjen...
Párom dolgozik,Marci és a nagyi már szundítanak.
Olvastam kicsit,aztán átültem ide olvasgatni.
Előrelapoztam ebben a könyvben,egészen 2002-ig.Már a negyedik oldalnál tartok.Csoda izgalmas volt rálesni az elhangzottakra.Talán,Bogi és Sorsoly,rajtatok kívül nincs is más aki még mindig írna a "folyók városába".
Megrendítő (mert valóságos),érdekes és szép pillanatokat osztottatok meg társalgóitokal.Mindig őszinte és lényegretörő,ugyanakkor kedves.Együtt izgultam,örültem Veletek.
Rengeteg jótanács elhangzott.
Például babatáplálásról,fogápolásról,egészségmegőrzésről.
Erről jut eszembe.Találtam egy babaúszás telefonszámot:
Móra iskola;Bánkiné Jutka,szombat 11:30
20/352-98-67
Vajon működik még?És ha igen,nyáron is tartanak foglalkozásokat?
Nem szeretnénk kihagyni pont nyáron a babaúszást,de nekünk csak a hétvége volna jó,apa miatt.
És:Ti már mossátok a kibújt fogacskákat?Én elkezdtem egy kiköphető babafogkrémet és egy ujjra húzható,gumisörtés, "első" fogkefés szettel.Picúrom nagyon élvezi.Főleg fogzás idelyén.Kicsit megcsócsálja ugyan az ujjaim,de oda se neki,a lényeg,hogy élvezi a fogmosást.Maradjon meg jó szokása...
Kicsit furcsa is volt a "visszaolasás".
Kiváncsiskodónak,betolakodónak éreztem magam (talán ezért nem is szoktam más oldalakra átolvasgatni),de míg kerekké nem vált az elkapott történet,nem bírtam elszakadni.Zavaromon kívül még az járt a fejemben,hogy akkoriban már én is mennyire szerettem volna kisbabát,de nem voltak még érettek a körülmények.S éppen ezért egyre hihetetlenebb,s egyre örömtelibb,hogy ma már anya lehetek.
Tegnap éjjel sem jött álom a szememre,éjfélig Marcimat nézegettem,mint szuszog.Ma nagyon elfáradt,nem akartam zavarni...
Talán végre elhiszem,hogy itt van,nem csak egy álom.
Bogi!Mielőtt teherbe estem volna,nagyon féltem a meddőségtől,mert az akkori orvosom túlsúlyomra hivatkozva nem sok jóval bíztatott.Ennek ellenére könnyen teherbe estem,de az első baba elment.Öt-hat hetes lehetett.Egy kivizsgáláson kívül semmi nem történt velem,bár a lelkemet mélyen megérintette.Talán a szervezetem így készült fel az egészséges magzat fogadására.
Három hónap múlva ismét gyermekem fogant.Vele már nem volt semmi baj...
Látjátok,hogy kicseréltem az életkor szalagunkat.Zavart,hogy az almában Marci töredék fotója látszott csak.Ez a Lilypie oldal is remek.
Remélem,nem bánjátok,hogy levél stílusúak a hozzászólásaim!
Mire begépelném az elhangzottakhoz fűzendő megjegyzéseim,gondolataim szárnyra kapnak...
Igyekszem "lecsillapodni",nehezen megy,mert jó/rossz hatással vagytok rám.
Persze aki hosszúnak találja mondandóm,biztos nem is olvassa el,tehát senkivel nem teszek rosszat.