Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A mozgásos dologban, annyira nem vagyok jártas, nekem nagyon keveset mozgott, mint utóbb kiderült ez is a mérgezés miatt volt, nem kapott elég tápanyagot, és spórolt.
De amikor befeküdtem a SOTE-ra, ott a terhesosztályon figyelni kellett a magzatmozgást, és azt mondták, hogy ki kell a nap folyamán választani egy 30-40 perces időszakot, amikor aktívabb, pl evés után, vagy este, és abban a 30 percben kell minden rugást számolni. Remélem tudtam segíteni.

Pogi!

Köszi a privát üzit, már olvasgatjuk is a férjemmel, be is jelentkeztem, majd leírom én is a történetünket.
Már akartam írni, szerintem mi találkoztunk a SOTE-n. Ott volt a babátok hátul a nyitott ágyon, aztán betették a 9-es inkubátorba, aztán átkerült a polyásokhoz, és amikor bejötettek, mindíg kérdeztétek, hogy hányt e a Gergő. De lehet hogy nem ti voltatok.

Szép napot mindenkinek. Andi
csandy
Budapest XVII. kerület
 
 


Na ez igy félreérthető.SÍzóval hogy Peti mondta hogy nem direkt nem irok,hanem mert pont akkor vmit csinálok,aztán sokszor el is felejtem,mit akartam még csinálni.Szóval nem direkt nem irok,de nemharagszok,csak rossz éjszakánk volt,és az előbb kicsit még nyügi volta.Bocsika.De tényleg.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Jó régen nem néztem felétek sem.
Minden ok velünk, már 32+1 vagyok. De tegnap a doki szigoru fekvésre itélt, mert a méhszáj megrövidült, a baba feje lent van nagyon és ha nem fekszem akkor koraszülés lehet a vége.

Pedig én nem éreztem, hogy bármi gond lenne.

Edina Kép
edina77
 
 

 
 

Sziasztok!
Férj elment lottózóba! De kezdődik a Laktérítő! Úgyhogy most olvastam el a hozzászólásokat, de már nem írogatok :oops:
De puszi mindenkinek! Jól vagyunk, megkezdtem a 34. hetemet! Végre! De így egyre több felkelést engedélyezek magamnak, mondjuk a bélműködésemnek jót tesz! Én csináltam férjecskémnek ágyba reggelit- bundikenyeret- és olyan jól esett, hogy kényeztethetem kicsit! De megyek fekszem és nézem a műsorom!

Mári
mári
 
 


Helló lányok!

Aranyosak vagytok, hogy izgultok de még nem szülünk .
Délelőtt 9-kor voltam az dokinál a kórházba és azt mondta nagyon jól állok. A 2 ujja nem fért be a méhszájba de csak egy kicsi hiányzott hozzá.Nagyon el van vékonyodva a burok. Szívhangja jó.
Azt mondta, hogy most még nem repeszti meg a burkot menjen minden magától.
Kérdeztem, tőle hogy lehet hogy este találkozunk erre azt mondta nem elképzelhetetlen.Nagyon jó lenne.

Kari!
Nehogy hideggel borogasd a cicid mert elapad a tej.Nekem is volt mellgyulladásom beszedtem az antibiotikumot ( másnapra elmúlt a 39 fokos lázam ) és közben szoptattam igaz a gyulladt cicimből csak fejtem mert az nagyon fájt.

Bocsi, hogy most másra nem reagálok de megyek aludni hátha éjjel sok dolgom lesz és pihentnek kell lennem.

Ha valami lesz a férjem meg fogja nektek írni.

Puszi. Katus
katus73
 
 


Sziasztok

Mellgyulladás témához: én úgy tudom, hogy a jegelés szigorúan tilos, ugyanis elapasztja a tejet. Inkább a meleg vizes borogatás és dunsztolás az ami hasznos és hatásos, és persze a gyakori mellretétel.

Csandy
Én is megkönnyeztem a történeteteket. Hozzáteszem én is koraszülött voltam, 32. hétre születtem 1490g-mal, annyi különbséggel, hogy volt egy ikertestvérem (kétpetéjűek voltunk), ő 2000g volt. Azért írom múltidőben, mert sajnos 11 napot élt, de nem a koraszülöttségből kifolyólag (mondjuk úgy, hogy kórházi hanyagság), de ez már egy másik történet.

Mári
"Látom" te is úgy vagy a hetek számolásával, mint én, minden egyes napot és hetet ajándéknak tekintek. Most már nyugodt vagyok, mivel holnap töltjük be a 36. hetet.

Edina
Tessék akkor betartani a doki utasítását és pihenni. Nekem csak annyi tünetem volt a 31. héten, hogy sűrűbben kellett pisilni járnom és nagyon nyomta a hólyagomat (ez most is megvan).
Nekem is szigorú fekvést "írtak" elő, kb. két hétig ment a kivitelezése, akkor itt volt anyukám segíteni, azóta módjával végzem a dolgomat, igaz a lányom utáni futkosás, pakolás a férjemre hárul, szerencsém van, nagyon rendes pasi, főz, takarít, bevásárol, szóval univerzális :lol:

Pogi
Anno én is az Aloe Vera sprayt használtam, tényleg sok mindenre jó, a szobatársamnak is kölcsönöztem belőle a kórházi tartózkodás idejére, neki pl. a gátsebre volt nagyon jó. Két éve került kb. 3000Ft-ba, de nagyon sokáig elég.

Nowell
Kende baba érdekeseket produkál, úgy látszik az az időpont nem nagyon tetszik neki, vagy tényleg repetázni akar :lol:

Enci
Biztos nagy élmény lesz a 4D, majd tegyél fel képeket.

Pilchard
Kakilás: jót nevettem rajta, ugyanis a lányom is a látványos kakilósok közé tartozott és tartozik még a mai napig is, pedig nem kemény a széklete, de mégis olyanokat nyög mellé, mint egy szorulásos vénasszony :lol:
Egyszer - kb. 3 hónapos - lehetett, lefényképeztem, ahogy tök vörös fejjel erőlködik, elő is hivattuk, aztán olyan lelkifurim lett, hogy ki is dobtam a képet. Ma már azt csinálja, hogy olyankor félrevonul, hogy ne lássuk és szövegel közben, hogy elterelje a figyelmet. Sajnos a bilire vagy wc-re szoktatás még várat magára, ha szólunk neki, akkor olyankor inkább abbahagyja, azt meg nem akarom, hogy visszatartsa, majd eljön az idő, hogy ő akarja, addig már eljutottunk, hogy utána szól, hogy vegyük ki.

Ma kicsit depi vagyok ettől a hülye időtől megint. Tegnap olyan szép napos meleg idő volt, ma reggel már szakadt az eső, igaz most már süt a nap, nagy hévvel ki is robogtam a teraszra, hogy jaj de jó, de hüvös van. Mindegy holnaptól már mondják a felmelegedést.

Üdv mindenkinek:

KépKép
KépKép
*csibemanó*
 
 


Üdv!

Ez az idő tényleg sz@r. :( Tegnap tényleg jó volt, oda is voltunk a Corában Petistől. A férjem tolta a bevásárlókocsit (azon volt a hordozó), és élvezte, hogy dícsérik a kicsi fiát. Képzelhetitek, egyszer merészeltem elvenni tőle a bevásárlókocsit, és rám szólt, hogy adjam vissza! :D
Kaki: nekem röviden annyit mondott a védőnő, hogy minden színű lehet, a fehér és a piros (véres) kivételével. A többi miatt nem kell aggódni!
Melinda, nagyon édes a kisfiatok!
Edina, nagyon vigyázz magadra, remélem, nem lesz gond!

Az éjszakánk egy kicsit fáradtságos volt, de most meg horpaszt Peti, pedig fél nyolc táján evett utoljára. Néha felnéz, nyög egyet, és alszik tovább. Úgy látszik, pótolja az estit, mert akkor keveset aludt, azt is leginkább mellettem a nagy ágyban (apa legénybúcsúban volt).

Na puszika, megyek teregetni.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok,

olyan boldog vagyok, de. megrendeltük a babakocsit :lol: :lol: :lol: . Babahordozót nem szándékoztunk venni, de volt kimondottan ehhez a babakocsihoz és az üzletvezető egész jó ajánlatot tett, úgyhogy nem hagytuk ott.

Képet majd csak akkor tudok feltenni, amikor megérkezik, mert rendelni kellett. Kb. 1 hónap, mire megérkezik, de nem bánom, mert nagyon drága :? .

Edina, nagyon szép, formás a pocid. Egyébként szerintem inkább legyél aktív, nem hiszem, hogy probléma lesz. Én a 33. hétben vagyok, kedden nekem is azt mondta a doki, hogy azért olyan pici a pocim ???, mert nagyon szépen beilleszkedett a baba. Hát Én nem látom picinek, de örülök, ha mások így látják :lol: .

Az időjárás itt is nagyon változékony, reggel szakadt az eső és fújt a szél, most úgy néz ki, hogy tisztul az idő és már egy kicsit süt is a nap. A kedvem is jobb, bár nem kellene, hogy az időjárás befolyásoljon.

Enci: majd ha elkészültek a 4D felvételek a babáról, akkor várjuk a fotókat :) .

Üdv.:
Eni

Kép
marcy
 
 


Csandi, deeee, azok mi voltunk, tutis!!! Hát akkor biztos láttunk mi is titeket... csak nem nagyon láttam ki a fejemből akkoriban, elég gyorsan váltakoztak a körülmények, sosem tudtuk, h akkor most nagy-e a baj vagy nem. Ti hol voltatok akkor? A kisoldalon ti is? Egyébként a tápit mindig is kihányta, az anyatejet kevésbé. Akkor a másik fórumon tali! :D

Edina, akkor futás feküdni! Még olyan 3-4 hetet húzz ki!

Csibemanó, :( olyan szomorú, h meghalt a tesód :( nekem is meghalt, vagyis elvetélődött 4 hónapra, egy csomót gondolkodtam rajta, milyen lett volna, ha nem én lennék a legnagyobb...

Időjárás: itt 5 percenként váltakozik a napsütés és a jégeső... fura...

pogacsa
 
 


marcy:
Milyen babakocsit rendeltetek?
Edina
edina77
 
 


Sziasztok,

Csandy, szuper anyuka vagy! Kicsi fiad biztosan tudta, hogy érdemes küzdenie, mert ilyen stram szülei vannak. A soraidat olvasva én is bálltam a sírók táborába...
Igaz nekem a szülés napján (40+3) derült ki, hogy toxémiám van, akkor megkérdeztem a dokit, hogy ez mitől alakult ki, de azt mondta, hogy ha erre ő most válaszolna, akkor nobel-díjat kapna...

Mi is megvagyunk, most van egy kis "szabadidőm", hiszen a férjem suliban, édesapám meg elvitte a nagyfiamat magukhoz, így maradtunk magunkra lányok...
Nagyon furi, hogy mikor még egy gyerkőccel voltam itthon, akkor is sokan felkészítettek, hogy majd milyen nehéz, etetni, szoptatni, pihenni, lakást renbentartani, stb. Hát most, a másodikkal nem is mondom! Pedig még egy szavam sem lehet, hiszen a fiam édesen kitalál magának elfogaltságot, amíg szoptatok. A lánykánk is édes, eddig az éjszakákat nagyon szépen megúsztuk, igaz nappal van hogy a fél napot átsírja valamiért.
A férjem még velünk van a jövő héten, de utána már elkezd dolgozni az új munkahelyén, egy hónap múlva meg költözünk, talán sosem lesz kialakult napirendünk...

Pocakosokat nagyon irigylem, én imádtam "hordani" a pocakomat, bár a vége felé tényleg nagyon nehéz volt.

Mellgyulladásra sajna én sem tudok tippeket, nekem a garmastan anno bejött, most még nem volt rá szükségem.
Pogi, ha érdekel tudok aloé-s termékeket szerezni :D (ez nem ingyen reklám akart lenni)

Jópofák a sztorik, amiket írtatok a fiúk pisiléséről. Nekem a fiam sosem produkált ilyesmit :? vagy örüljek neki???
Most a lányom mindig akkor pisil, mikor pelenkát cserélek, de ugye az nem olyan mulatságos... :D

És megszültem a törénetünket, kicsit lehet hosszú lett, bocsi, de lehet Pilchard örülsz is neki? :lol:
1149946674.16.doc

Mindenkinek további szép napot,
Doren
doren
 
 


Potter Ágiról semmit sem tudunk?

Doren
doren
 
 


Üdv!
Potter Ágiról semmit nem tudok. :(
Pilchard, tennék én nagyobb táblit, de jelen pillanatban csak úgy tudom megcsinálni, hogy képként teszem fel, aminek ugye mellékletként követelménye a max. 600*600-as felbontás, és ez ekkora... :S
Doren, jó, hogy így elvagytok hármasban (négyesben). :)
Marcy, időjárás itt is hasonló, most épp világít a napocska. :D

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Szia Edina,

bocs, hogy eddig nem válaszoltam, de csak most jutottam gépközelbe (vendégeink voltak).

Driver a babakocsi típusa és szerintem szuper. Mózeskosár+sportkocsi+hordozó (esővédő, táska, szúnyogháló) tartozik hozzá. Az az előnye, hogy a mózeskosár rész teljesen egyenes és nem kemény. A többi babakocsihoz képest vastagabb a szivacs az alján. Úgy lehet átalakítani, hogy le kell venni a mózeskosarat, mert a sportkocsi rész teljesen külön egység. A hordozót is külön fel lehet tenni a vázra. Ma kioktattak az üzletben.

Mi a négykerekű változatot választottuk. Elküldöm a linket, ahol meg tudod nézni: http://www.minimano.hu/index.php?main=m ... 60&start=0

Világoskék színt választottunk, szerintem nagyon jó :lol: :lol: :lol: .
marcy
 
 


Sziasztok!
Ádám vagyok, Andi férje.

Nos, Szerintem már tudjátok jó hírt, mert még aznap Pogácsa felrakott képeket ide, meg írta, hogy megszületett Julcsika!

Andi öt napig volt kórházban. Pénteken, 26-án hajnalban kezdődtek nála a fájások, bementek a kórházba, majd egy hosszabb vajúdás következett. Julianna kb fél egykor született meg. Sajnos Én nem lehettem jelen, mert államvizsgáztam, de délutánra nekem is sikerült leérnem Kiskunfélegyházára, hogy láthassam az én kicsi lányomat. Már akkor is nagyon aranyos volt, ott a pólyába bugyolálva, de aztán napról napra szebb lett. Andin szinte alig látszott meg a szülés, mire hazakerültek már teljesen jól volt. Mindenki csodájára járt milyen jól bírta és mennyire nem viselte meg a szülés.

Szóval kedden hazajöttek délután. Sajnos az elején még nem volt teje Andinak, de aztán mostanra már beindult neki, és a kicsi is szopik rendesen, ha épp van kedve hozzá. Ha nem, akkor viszont kéri a tápot. Nagyon szeret enni és szinte mindig kajás. Most szerdán mentek védőnőhöz és 3550 grammot mértek, ami nagyon király, mert 3290-nel hoztuk ki. (egyébként 3350-nel született és 51 cm)
Az első pár nap sokat nem aludtunk:)De ahogy megszokta a környezetét és egyre okésabb lett. A végén már csak kétszer kelt fel, beadtuk a kajcsit neki, kis ringatás aztán aludt is a kis Drága. Sajnos nekem el kellett jönnöm(most lent vannak még Andi szüleinél), mivel van még egy ráadás vizsgám , és tanulok ezerrel, de már alig várom , hogy lemehessek, ha befejeztem az egyetemet.

Egyébként rám hasonlít:)!!!!Nagyon szép kislány. Hogy Ti is lássátok küldök egy képet. Andi üdvözöl mindenkit itt a Babaneten, és amint feljövünk Pestre , írni fog Nektek.

Sziasztok
Ádám Kép
mézgombi
 
 


Ági, Norwell!
Köszi :)

Kanyin!
Igen a kis kezecskéje az arca előtt van

Ádám!
Gyönyörű hajasbaba, gratulálok.

Bocsánat, hogy mindig ilyen szűkszavú vagyok, de mire végigolvasom a topikot már nincs erőm írni.
Mindenkinek gratulálok a babákhoz. Akik meg még pocakosok pihenjenek sokat. Én is megpróbálom, bár nehéz rávenni magam, mikor annyi dolog lenne.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


marcy:
Megnéztem a babakocsis oldalt, nagyon jó. Igaz mi már régen megvettük, csak kíváncsi voltam milyen.

Ha nem titok, mennyibe került?

Edina
edina77
 
 


Edina: 100.000 Ft volt a babakocsi, ha nem adott volna kedvezményt, akkor olyan 115.000 Ft lett volna. Nem szándékoztunk ennyit adni babakocsiért, de egyszerűen ezt tartottuk a tökéletes választásnak, ráadásul a babakocsi az, amit tényleg ki lehet használni, ha lesz még egy baba is :) .

Mézgombi: nagyon édes a kis Julcsika, hihetetlen mennyi haja van :lol: .
marcy
 
 


Sziasztok!
Hát gratula Mézgombi a bébihez, el sem hittem, hogy újszülött, annyi haja van.. nem semmi :)

Ja, képzeljétek, kitaláltam valamit, eddig bevállt- kop-kop.. tehát, hogy ne fájjon a babóm hasa, néztem az édeskömény teát, amit még nemlehet adni neki, tehát.. én iszom, jókat, és könnyen durrogtat tőle Olivér, én meg ugye nem megyek társaságba :)
Ja, és a tea "mellékhatása", hogy a tejtemelést serkenti.. :) Nem rossz.. Ja, és tök fini a tea, tehát, eddig bevállt.
Puszi mindenkinek, megyek, mer dolog van. Jövök még
Puszi!!!!!!!!
Ja... ZSU!!!!! JELENTKEZZ!!!

satuk
 
 


Satuk,
köszi ez nagyon jó ötlet, én is kipróbálom :D

Doren
doren
 
 


Sziasztok!

Csak röviden: tegnap este 8 óta vannak fájásaim.Hajnalban 2 órát sikerült aludnom azóta 7 percesek, nem nagyon akar sűrűsödni.
Várom, hogy 5 perces lehyen és akkor majd elindulunk a kórházba.
Hát ezt a szülésemet sem kapkodom el. :roll:
Puszi mindenkinek. Katus
katus73
 
 


Katus, HAJRÁ!!!!! :D

Na ennyire futotta, megint ordítás van... :(

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Edina77:nagyon csini pocakod van.Az enyémhez képest ez kis picike.

Csibemanó:hát igen,aztán én is gondolkodtam hogy milyen kis szenya vagyok,de azért házi videónak tutira felveszem.

Marcy:Te mere laksz?
Megnéztem én is a képet,jól néz ki nagyon a kocsi.

Doren:akkor az éjszakai pihenéseteket behozza nappal.Kézben is sir?

Satuk:én akartam adni a tigrisnek,de olyan pofákat vágott tőle hogy azután én meg sem mertem kostólni.Amúgy ez nehéz,mert azt mondják van akinek attól még jobban fájhat a pocija.De a tejserkentő hatás az szimpi. :D :D :D :( :( :(
Bocsi,tudom volt egy kérdésed a zöld kaki,a védőnöm szerint akkor zöld ha náthás a baba,sztem ez hülyeség,mert tigris nem náthás de szokott zöldet kaksizni.A legtöbben azt mondják hogy olyankor túleszi magát.

Katus:drukkolok nagyon!!!!!!!De jó,mindjárt lesz ujjabb babszika.

Csajok:Ti hogy viselitek ha sir a babátok??Ex,Pogi tudom Ti is rosszul,Többiek?
Belőlem egy fél embert kivesz amikor annyira bömbizik szegénykém.. :( :( :( :(

Képzeljétek,átléptük az öt kilót..Most 5002 gr csupaszon.na látszik is rajta,tökre kikerekedett.Majd vannak új képek,csakmég megvárom az esti pancsit,mert ma Petivel fürdik a nagykádban,és le akarom fotózni azt is.Én is nagyon vágyom már egy kádfürdőre,holnap megyek a hat hetes kontrollra,remélem zöld utat kapok.Kb.10 hónapja nem fürödhettem,azt hiszem nagy élmény lesz!!!!!
:D :D :D És holnap vásárolunk is,mert szinte minden kicsi rá,délelőtt már hirtelen nem is tudtam mit adjak rá,hát később láttam hogy az is kicsi,a lábánál szét van feszülve a varrás.
Nagyon kicsi a rugiknak a talp része,ha meg ott nagyobb akkor az egész rugi óriási.Lassan nadrágot kell ráadnom.
Voltunk pénteken dokinál,kicsit hasfájósok vagyunk,kaptunk rá gyógyszert.
A többit majd kb.pénteken leirom,és azt is hogy miért akkor.Ja és pénteken megyünk hosszmérésre.

Puszika.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Ezt süssétek!
Kép

pogacsa
 
 


Sziasztok Lányok!

Encus, merre vagy? Már régen írtál :) .

Pilchard: gratulálok az 5 kg-os bűvös határ átlépéséhez. Várjuk a képeket :lol: . Egyébként szombathelyi vagyok, nagyon szeretünk itt élni.

Pogi: hát Gergőcske eszméletlen tündéri, kis mosolygós baba. A férjemnek is már többször mutattam róla képeket, ő is el van ragadtatva. Természetesen mindenki babája ugyanilyen tündéri :lol: , Gergőcske jókedve a ritkaság. Biztos nagyon jól érzi magát, főleg, ha a közelében vagy.

Mindenkinek további szép napot!

Üdv.:
Eni

Kép
marcy
 
 


Marcy, köszönjük! :oops: De amúgy csak marha sok időt töltök a fényképezőgéppel való vadászattal :D

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Még mielőtt vkinek feltünne hogy nem reagálok Pogi üzieire,mi skypon kapcs.vagyunk.

Csináltam egy kis meggyszószt!!!!!!!Persze szigorúan diétásan!!!hahaha.
Az már nem annyira hogy miket eszek egész nap....húcsajok,csak a nasi.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!!

Kriszta: nem megbántani akartalak, csak aggódtam értetek és ezért zavart, hogy nem írtál választ MSN-en. De igazad van. Van neked fontosabb dolog is, most, hogy Ameli már veled van. AZ, hogy a Petivel dumcsizunk nagyon aranyos és örülök neki, de nem ugyanaz, mintha veled beszélgetnék. Valszeg én reagálom túl a dolgot. Te voltál az első kismama aki szült, amióta én ide járok és valahogy nagyon közel kerültetek a szívemhez. Bocsáss meg ha túlreagáltam. Egyébként nincs harag semmilyen szinten.

Szücsi: Én is nagyon örültem, hogy sikerült beszélgessünk a korházban. Remélem holnap megint talizunk.

Marcy: aranyos vagy, hogy aggódsz. Köszönjük, jól vagyunk, csak nagyon utálom a pocsék időt és állandóan fázok.

Egyébként azért nem írogattam mostanában, mert szombaton esküvőn voltunk, ami nálunk nem egy egyszerű mozzanat. Reggel óta készülődtünk és így is épp, hogy időre odaértünk. Ha annyit mondok csak, hogy a Vivien lányomnak a hajmosása fésüléssel 1,5-2 óra akkor talán kezditek kapisgálni a dolgot. Tök sokat táncoltam az esküvőn, bár mi 1/2 12-kor hazajöttünk, mert a csajok kifeküdtek, ennek ellenére nem akartak hamarabb eljönni :)
Szóval jó buli volt.

Tegnap a férjem és az unokaöccse nekikezdtek lakaparni a fürdőszoba falat, ma glettelnek és holnap festünk.

Ma megyek du. dokibácsihoz, kíváncsi vagyok mit mond, hogy Eperke fiú lesz vagy lány. Ha ő nem mond semmit akkor talán a 4D-n kiderül. Oda szerdán megyünk és utána megyünk a Karolina útra ellenanyagos vérvételre ha minden igaz. Egyébként elvagyok, mindenki ájuldozik, hogy mekkora pocim van, de Eperke rendesen rúgdos, így nem aggódok. Néha fáj a szemérem csontom, ami nem tudom, hogy mitől van és hogy normális-e így a 34 hét környékén.
Csütörtökön megyek házidoki nénihez. Pénteken voltam védőnéninél. Nagyon jó kis erős szívhangja van a Csiperkémnek, jó nagyokat rúgott dopplerezés közben :) A súlyomról már nem is írok, bár senki nem hiszi el aki lát, hogy 15 kg-ot szedtem fel, de én érzem és a talpam is fáj miatta.

Egy érdekes sztori: Én mindenki véleményével ellentétben, terhességem alatt végig forró vízben fürödtem. Én örök életemben nagyon forró vízben fürödtem és semmi bajom nem volt tőle. Doki bácsi azt mondta, hogy ha nincs gond, akkor nosza. Ugyanígy vagyunk a házasélettel is :) Naszóval szombaton kiengedtem a vizet a kádba, de elbambultam és nem zártam el időben, így elfogyott a melegvíz és kihült a fürdővizem. Nosza elkezdtem melegíteni a 20 l-es fazékban :) a második után már egész jó lett és amikor a férjem behozta a harmadikat akkor már engedtem hozzá hideget. (ezek fontos mozzanatok) no ezekután lekezdte megmosni a hajam (mindig ő mossa :) ) és egyszer csak észre vettük, hogy veszettül sárgás színe van a víznek. Veszettűl megijedtem, hogy most akkor mi a fülem van, csak nem a magzatvizem folyt el, de ha igen, annak sem kellene ennyire sárgának lennie. Totál kész voltam. Férjem nyugtatgatott, hogy biztosan az egénytől lett ilyen, amiben forraltuk a vizet. Végem volt. Elkezdtem veszettűl figyelni, hogy mit csinál a babó. Minden okésnak tünt. No ezek után elkezdtem folytatni a készülődést és kb 1 óra mulva amikor odajutottam, hogy megszárítsam a hajam, fésülködés közben jutott eszembe, hogy múlt héten befestettem a hajam kimosható samponnal és az okozta a sárga színt a vízben. Én birka!!!! De annyira megijedtem, elkezdtem hibáztatni magamat, hogy miért kellett nekem fürdeni meg stb... Szóval ahogy a férjem mondja..akinek nincs esze legyen notesze :lol:

Ennyi mostanra.

Puszi mindenkinek és szép napot nektek :)

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Sziasztok Lányok!

Hol vagytok??? Reggel, mivel egyetlen új üzenet sem volt kínomban elkezdtem beleolvasgatni a 2006. őszi kisbabák hozzászólásaiba :( .

Encus: Én eddig 12 kg-ot híztam, szerencsére Én sem érzem, hogy bármiben akadályozna. Én is mindig forró vízben fürödtem és ezen a jó szokásomon azóta sem változtattam :lol: .
Aranyos volt a fürdős sztori, na és hogy a férjed mossa a hajad, hát el vagy kényeztetve :) :) :) .

Nekem ma nincs túl jó kedvem, de ez valószínű azért van, mert múlt héten anyukám szabin volt és sokat együtt tudtunk lenni, most viszont itt vagyok egyedül és azt nagyon utálom!!! Mindjárt megyek fürödni, aztán összekapom magam és elmegyek könyvtárba. Imádok ott olvasgatni, szeretem a hangulatát.
Néha bánom, hogy nem dolgoztam végig, mert nagyon jó volt a csapat és hiányzik egy kicsit a nyüzsgés. Ezért is várom már nagyon, hogy megszülessen a babi, mert úgy érzem, hogy haszontalanul töltöm az időmet.

Ma mosni akartam, és az alig 1 éves siemens mosógépünknek vmi baja lehet, mert kattog benne vmi, úgyhogy elegem van. De szerencsére még garanciális, ha tényleg komolyabb a baj.

Marci baba hihetetlenül sokat mozog, de már megszoktam, az lenne a furcsa, ha órákig nem tudatná, hogy hahó Én is itt vagyok :lol: :lol: :lol: .

Írjatok, mert jó lenne beszélgetni.

Üdv.:
Eni

Kép
marcy
 
 


Encus, ne aggódj, nekem a 16. héttől fájt a szeméremcsontom. Attól van, h kezdenek távolodni a csontok, készülnek a szülésre.

pogacsa
 
 


sziasztok!

Hát, a hétvégénk elég rossz volt, nagyon féltünk, hogy szülés lesz a vége! Állandóan keményedtem, amint elmúlt, 1 perc múlva ismét jelentkezett. És hosszan. Csak az nyugtatott meg, hogy nem fáj még mindíg, csak feszül. De olyan csúnya deformált olyankor a pocim. Borzasztó, hogy mennyire be tudja paráztatni az embert ez a fránya keményedés! Ma alig volt szerencsére, így bizakodóbb vagyok! A hétvégén engedélyezni akartam magamnak egy rövid sétát vagy kocsikázást, már nagyon be vagyunk savanyodva, régen alig volt egy szabad nyugis hétvégénk. De ha felkeltem, még rosszabb volt, akkor végig kőkemény volt a pocim. Szóval így voltunk :cry:
De volt 1 nagy élményem is, a pólómon tegnap megjelent 2 nagy folt a cicimnél! :D

Edina! Sajnálom a fekvést, de a 32. hét az nagyon jó! Simán kihordod a babót a végéig! De azért feküdj szorgalmasan, hogy tehermentesítsd a méhszájat. Az első hét nagyon rossz, de utána könyebb-fizikailag.

Csibemanó! Igen, nagyon számolom a heteket és mit nem adnék a 36.-ért! De pénteken töltöm a 34. et, az is jó lenne először. Sajnálom az ikertestvéredet! Fájdalmas törtnet lehet! Nekem is volt részem az orvosi hanyagságban 3 évesen, de én 2 szépséghibával megúsztam. Mondjuk jó nagy szépséghiba, de így is elvettek:) Neked miért kellett feküdnöd?

Pogi! Biztos hogy Gergőcskétek a 34. héten született? Most tűnt fel a tábliban, hogy 52 cm és több mint 2ésfél kg-val született? És hát továbbra is ennivaló!

Marcy! Jó érzés a babakocsit kipipálni :D

Doren! Jó volt olvasni a szüléstörténeted! Köszi, hogy megosztottad velünk! Ügyesek vagytok! Akkor meg lehet ezt csinálni felkészítő nélkül is, ugye? Mert én ugye nem jártam.

Mézgombi Ádám! Gratulálok a hajasbabátokhoz! :D Valld be, hogy odaragasztottátok utólag! :D Aranyos vagy, hogy írtál és üdv a családnak!

Pil! Gratula az 5 kg-hoz!!! És jó ruhavásárlást :D

Puszi mindenkinek! Mári
mári
 
 


és még:
Encus! A fürdővizes sztori így utólag :D
A doplerezést nagyon szeretem, kistücsök kevésbé! A hugom mikor itt volt, elhozta és hát zaklattuk szegénykémet. És jókat röhö9gtünk, mert állandóan belerúgott, vagy bokszolt! Elég gonoszak vagyunk :D , de nagyon édi volt. Nem képzeltük be, apukám is meglepődött, hogy mit csinál :D

Marcy! Hát nekem is hiányzik a nyüzsgés, elhiheted, de én már annak is örülök, ha nem izgulom agyon magam és nyugisan fekszem! Na de egyszer álljak talpra!!! Bár ember tervez ugye..., úgy értem, hiába akarok én baba mellett ezer dolgot csinálni, ha mégsem lehet majd a rosszcsontomtól! Mert érzem, hogy igazi rosszcsont lesz, mint az apukája :D
mári
 
 


Hát sziasztok Mindenkinek!!

Attól, hogy nem nagyon hiányoltatok, azért most benézek egy kicsit. Igaz, hogy nem olvastam vissza. De...

CSANDY! Teljesen átérzem a helyzeteteket!!!! Én 2,5 hónapot töltöttem bennt a klinikán. Azt mondták, kevés a magzatvizem... Hát nem tudom. Biztosan jól gondolták. Az én problémám pedig nagyon kicsi a tiétekhez képest és a többi toxémiáshoz képest. Én nagyon sok mindent láttam, ami nagyon megviselt lelkileg. Jártam bennt a PIC-en. Szerencsére csak egyszer. De az pontosan elég volt. A kislányomat császár után oda vitték fel megfigyelésre. Janka nagyon hamar összeszedte magát, de sokkal rosszabbul is történhetet volna az egész. Ami nagyon megnyugtató volt, hogy valóban nagyon profin felszerelt az egész gyerekintenzív centrum, és minden elkövetnek a babákért..
Az a lényeg, hogy minden rendben van veletek, és rendben is lesz.

Nem tudom hogyan vagytok vele, de nagyon megviselnek ezek az állandó frontok. Lehet, hogy már panaszkodtam erre, de ez szörnyű... Ráadásul annyira ég a gyomrom, hogy az egész hétvégét végigszenvedtem, minden kijött... (Bocs) Valamikor már a savlekötő sem használ, mint például most az elmúlt napokban. Teljesen mindegy, hogy mit eszek, lassan már egy pohár víztől is.

Alig tudom elhinni, hogy ennyire megy az idő! Már csak egy bő hónap!!! Ma pedig kerek 34!!!

Puszi Mindenkinek: Emese
jurem
 
 


Sziasztok Csajszik!

Csak most van időm írni nektek, de úgy látom senkinek sem hiányoztam.

Megszületett Dominik baba 2006. május 27-én 01.39-kor, 3350gr és 54cm.

Ex: kérlek a tábliba rakj bele. Köszi.

Szüléstörténetem:

26-án reggel arra keltem, hogy picit görcsölget a hasam. A barátnőm jött át hozzám, mire megállapítottuk, hogy 5-10 perces fájásaim vannak. Javaslatára felhívtam a szülésznőmet, aki azt mondta, hogyha erősődne a fájás azonnal, ha nem változik, akkor 1 óra múlva induljunk a kórházba.
Felhívtam a páromat, hogy jöjjön haza, mert megyünk szülni. Be is indultunk a kórházba 1/2 3-kor (5 percre van tölünk) Az ügyeletes doki megvizsgált ekkor csak bő 1 újjnyira voltam nyitva. Csináltak Ctg-t, majd mondták, hogy foglaljam el a szobámat, majd 6-ra menjek le Ctg-re újra.
Sétálgathatok nyugottan azt mondták, legfeljebb előrébb leszünk egy kicsit. Újra Ctg, közben megjött a szülésznőm is aki újra megvizsgált. 8-ra lehívott egy újabb Ctg-re, majd ezután megkaptam a beöntést is, ami kissé felgyorsította a folyamatokat. A fájások ekkor már kissé erősek voltak. 9 órakor megrepesztették a burkot. Megjött közben a dokim is. A fájásaim tolófájásokká változtak.
Egészen 3/4 12-ig szenvedtem, de ekkor már két orvos is segíteni akart nekem, de nem tudtam kitolni a babát. Mivel már én eléggé elfáradtam és a babának is kevés volt a levegője, a dokim javaslatára sajnos császármetszést kellett végezni. (Rosszul tartotta a fejét, ezért nem tudtam kitolni)
Elaltattak és 01.39-re meg is volt Dominik. Így nem tudtam magamhoz ölelni azonnal, de a párom a kezébe vehette.
Én csak reggel 6-kor kaptam meg elöszőr, de így is felejthetetlen volt az, hogy ez a pici emberke bennem volt.

Most már jól vagyunk, csak küzdünk a szopizással (nem igazán akar szopizni).

Ennyi így most hirtelen.
Puszika mindenkinek:
Annamari+ Dominik

Kép Domi baba
pannamari
 
 


Sziasztok!
Pannamari, gratula! Domi meg rájön a szopira, ne aggódj!
Pogi.. :) Reggel Olivér is belepisilt az arcába, és a szájába :) - Aztán úgy üvöltött, mintha én eröltettem volna a dolgot..
Vicces volt :)

Ismét egy kérés lenne.. NE KEZDJÜK MÁR ÚGY A MONDATOKAT, HOGY LÁTOM SENKI SEM HIÁNYOLT, MERT EZ OLYAN GÁZ!!!

Jurem- és Pannamari, de most komolyan.. írod is, hogy nem olvastál vissza, akkor meg honnan tudod.. bocs, de most komolyan.. És csak azokat hiányolják, aki sokat ír, és folyamatosan.. Pl. Pil., Pogi, Blackrose, Mézgombi, Ex., de van még sok ember, akit most én sem tudok felsorolni, és nem akarok megsérteni, de .. értitek..
Bár tudom, a hormonok is segítenek, de ne sértődjünk meg egymásra egy intenetes fórumon..
Bocs, ha megsértettem valakit, de most már tényleg..

Egyébként mindnekit hiányolok, tessék írni.. ennyi
No puszi, mentem..

satuk
 
 


Sziasztok!

Pannamari: gratulálok az édes kis Dominik babához :lol: . Ne aggódj, szerinem néhány nap múlva már tökéletesen fog szopizni a baba. Sajnálom a császárt, de ahogy írtad, ennek így kellett történnie, legalább az egészséges, gyönyörű kisbabádat már a karodban tarthatod.

Jurem: sajnálom, hogy megviselnek a frontok :( . Gyomorégés ellen sajnos nem tudok semmit javasolni, mert nekem nincsenek ilyen problémáim, de többen panaszkodtak korábban, talán majd ők tudnak vmi jótanácsot adni :) .

Voltam könyvtárban, szuper volt. Utána elmentem anyáékhoz, felpakoltam egy kis vacsit. Férjecském értem jött, úgyhogy most már csak pihi van :lol: .

Úgy döntöttem, hogy csak holnap megyek be a dokihoz a kenetvételem eredményéért, hogy legyen miért kimozdulni, legyen egy cél.

Lehet, hogy már írtam, július 4-re hívott vissza a doki, akkor lesz NST. Már nagyon várom, remélem nem viccel meg engem is úgy kis Marcika, mint többeteket, hogy pont akkor nem akar mocorogni, pedig nagyon aktív egyébként.
Én szeretek dokihoz járni, mert ott mindig lehet beszélgetni a többi kismamával és az olyan jó érzés :) .

Mi társasházban lakunk (eddig még erről nem írtam) és az egyik fiatal pár eddig kiadta a lakását albérletbe, de úgy néz ki, hogy visszajönnek, mert gyarapodik a család :lol: . Éljen, legalább lesz napközben is társaság :lol: .

Rájöttem, hogy a reggeli rossz hangulatom a hétfőnek köszönhető, mindig utáltam :evil: . Már nincs semmi bajom, szép az idő és az élet :lol: .

Na, csak azért írtam ennyit, hogy legyen mit olvasni a sok lustaságnak, aki nem akar írni... :lol: :lol: :lol: .

Üdv.:
Eni

Kép
marcy
 
 


Üdv!
Pannamari, hatalmas gratula Dominikhoz! Látom, Te is pont úgy jártál, ahogy én, annyi különbséggel, hogy nálam hamarabb döntöttek a csaszi mellett, így nem szenvedtem.
Nálunk Peti még mindig nem cicimániás... :( Fejni meg keveset tudok, de azt szorgalmasan fagyasztgatom. Sok nap alatt, de egyszer majdcsak meglesz egy kajcsira való...
Hát most röviden ennyi. Puszika.

Tábli:

Kép

Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Kép Norwell:ilyen a kalács,a nutellás.Nem szép de finom!!!


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Encus:Ne haragudj,mint irtam a msn-n ,lehet nem olvastad,sokszor hamarabb jár a szám,mint az agyam.És nagyon jól esik amit irtál,meghatódtam!!!És gyere gyakrabban!!Kiváncsi vagyok Eperke milyen nemű.

Doren: :D igen,imádok olvasni sokat!!Klassz hogy igy összejött simán,ügyesek voltatok!!Szuper a kép!!!


Satuk::Teljesen egyetértek!!!!

Vmint lányok,vegyétek figyelembe hogy sokan is vagyunk,plussz van aki valakivel másmilyen kapcsolatban is áll,azt jobban fogja hiányolni.Pl,én most Szilvit hiányolom,nagyon rég nem irt.Merre vagy Szilvi?????????Egy kh-ban szültünk,pont jött ctg-re mikor vajúdtam,utána is találkoztunk,nyilván igy másabb kicsit,de sztem ez érthető,és ezért nem kell megsértődni senkinek!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok! Péter vagyok, Kata férje.

A bevezetőből biztosan sejthető, hogy azért írok én ( "megbízásból") mert megszületett Panna :D június 12-én 01.02 órakor. Kata is biztosan írta, hogy szombaton este nyolctól rendszertelen és eltérő erősségű fájásai voltak. Vasárnap este 10 után vált " komolyabbá a helyzet ", amikor hirtelen erős fájások jelentkeztek, kb. 5 percenként. Higgadt készülődést :lol: követően nem sokkal éjfél előtt érkeztünk a kórházba. Éppen nem szült senki, mindenki Katával tudott foglalkozni, a dokink is hamar beérkezett. Elég gyorsan teljesen kitágult, eltűnt a méhszáj és megállapították, amit már tudtunk, hogy császárra van szükség.
A műtét kb. félóra volt, de a kicsi már 10 percen belül felsírt, rövidesen ki is hozták, és megmutatták. 3900 grammal és 52 centivel született gyönyörűségét fokozza a hosszú sötét haja és az igéző sötét szeme. Mindeketten egészségesek, most csak egymással foglalkoznak, Kata pedig nagyon gyorsan kezdi magát összeszedni. A további részletekről szombat után majd Kata beszámol és persze gratulálunk minden babához ! Üdv. Péter
katus73
 
 


Halihó mindnekinek!!

Hazaértem a dokibácsitól. Megállapította, hogy nagyon lent van a babó feje és jól éreztem, hogy nagyon nyom lefele ha sokat állok, de szerencsére nem vagyok nyitva. Azt mondta, hogy valszeg mégiscsak csajszi lesz Eperke, de nem tudja 100%-ra mondani...no de majd a 4D-n szerdán.... Bélus azt mondja, hogy most már ő is akarja tudni. Annyira rettegek, hogy csalódás lesz neki, hogy ismét lánya lesz. Tudom, hogy azt is imádni fogja, mint az első kettőt, de annyira szeretne egy "trónörököst" :( Én meg inkább lányt szeretnék, de imádom a férjem és azt szeretném, hogy ő boldog legyen. No de mindegy...mindenképp imádni fogjuk a kis hiperaktív Dudorkát :) Ma a doki várójában is majd leestem a székről úgy focizott. Meg is kérdezték a többiek, hogy jól vagyok?... :D

Mári:az én babóm nem veszi zokon a dopplerést, csak amúgy is viszi a prímet mozgás terén :)

Doren: annyira aranyos volt a szülés sztorid. Aranyos a fényképetek és te sem úgy nézel ki rajta, mint aki éppen szült :)

Pogi fájás: aggódni éppenséggel nem aggódok, de mint kiderült nem is kimondottan a medence kinyílását érzem és ha leülök vagy fexek nem is érzem, csak hát a babó nyomja magát lefele...azt mondta a doki, hogy lehet, hogy hamarabb is fog jönni egy kicsit :) Szóval beszélnem kell majd vele, hogy bírja még ki odabent :D
Nem tudom, hogy írtam-e már, és lehet, hogy nem is illik másokkal szemben, de annyira tetszik nekem a kis Gergő. A gyönyörű kis kölök annak ellenére, hogy koraszülött. Mutogattam is a férjemnek, imádom ahogy mosolyog. :)

Eni: amióta csak ismerem a férjem mindig ő mosta a hajam. Mi majdnem mindig együtt fürdünk. Amikor mindketten dolgoztunk ez volt az egyedüli nyugis időszak amikor megbeszélhettük a napi történéseket. Így szokás lett belőle. :D
Kriszta: nincs harag. Olvastam az MSN-t, de válaszolni már nem tudtam, mert már nem voltál fent. Én minden nap olvaslak benneteket, sőt van olyan, hogy majdnem óránként. Az, hogy nem írok vagy idő hiánya vagy egyszerűen nem tudok hozzászolni az aktuális témákhoz. Egyébként tényleg gyönyörű a babótok

JA! És jövő csütörtökön már megyek az első CTG-re :D :D :D
Már mi is nagyok vagyunk ám!!! :lol: Ja..és állítólag akkor lesz kenetvétel is.

Csajok...így a 34 hét környékén nem kellett volna megcsinálják már az utsó vérvételt?!?!? Én úgy tudtam, hogy az a 32 hét környékén lesz...

No megyek csicsika

Puszi nektek

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


sziasztok!

Most van időm leülni ide...

Mári, 34+3 voltam, ez tehát a 35. hét. A baba meg nem tudom, hogy lett akkora, de nagyon örültünk neki mi is! Mondjuk elég vizenyős volt, azért fogyott olyan sokáig (9 nap).

Pannamari, Jurem... khm...:(

Pannamari: nagyon gratulálok! Sajnálom, h neked is csaszid lett, de Dominik gyönyörű baba, ez bizti kárpótol! :D Remélem, hamar belejöttök ti is a szopiba, Gergő sem akart kb 2 hétig, utána még 2 hétig rendszeresen pótolnom kellett, mostmár csak elvétve!

Katus, neked is nagyon gratulálok!!! (Meg persze az egész kis familinek!!!) Katának gyors felépülést!!! (Nekem kb 10 napig fájt a sebem, azóta nem olyan vészes.)

Encus, köszönjük! :D Majd ha nagyfiú lesz, elmondom neki :D. Amúgy hogy fértek be egy kádba??? Nekünk nem megy ... a koliban volt zuhanyzó, ott ment csak, de ott meg nem lehetett dumálni, mert 6 cm-es fal választotta el a mellette levő szobától...

Pil, ÉÉÉÉDI!!!! Főleg a hasonfekvős-kézmegevős tetszik nagyon!!! :D Meg a hason fürdis is! :D na és látom, milyen szépen megáll már a cumi a szájában (legalábbis egy fénykép erejéig mindenképp :D )

Na megyek elzuhanok én is, a tegnapi pocsék éjszaka után asszem rám is fér... Pusza!

pogacsa
 
 


Sziasztok!!!

Itt vagyok ám!

Pilchard:
Aranyos vagy,hogy hiányoltál!Teljesen egyet értek veled,más az ha az ember személyesen találkozik a másikkal,meg szimpátia is van még ha arc nélkül akkor is!
Nagyon édes a bébitek!
5kg,ez igen!3 óránként etetsz még?Olyan szép a baba,anyukám is mondta!
Biztos jó volt a papás fürcsi,tetszett Amelinek is ahogy látom!
Én is várom már a 6 hetet,de én nem csak a fürcsi miatt.....!:) :lol: :oops:
Ha értitek mire gondolok!:)

Azért nem voltam mert a bébike leköti minden időmet!
Sajna megfáztunk,de láza nem volt csak taknyosodott,de kiszívni nem tudtam,így a doki írt fel orrcseppet,és fiziológiás sóoldatot,és így már jött a cucc!:)
Szerencsések vagyunk mivel így is csak egyszer kelt éjjel!Nagyon rendes baba!
Most csak a szopi izgat:Két ciciből szív le 70 grammot,eddig ezt egyböl szívta le,sőt volt,hogy 90-et!Ez mitöl van????
Szájpenész miatt???Tényleg azt meddig kenegessem még?Már látszólag nincsen!
Pénteken voltunk elöször sétálni,nagyon élvezte!
Most már minden nap megyünk!:)

Pogi!
Jó volt a pisilős sztori!Jót nevettünk!:)
Nagyon édes a kép!Nektek is álmában csinálja?Nekünk igen

Pannamari!Gratula a babához!!!

Katus,Peti!
NAGY GRATULÁCIÓ A BABÁHOZ!
Jó épülgetést,sok tejcsikét!
Ja,és ÜDVÖZÖLLEK A CSÁSZÁRNŐK TÁBORÁBAN!!!!:):):)

Encus!
Te is közeledsz már!
CTG nagyon jó lesz ,főleg ha nem addig kell járnod mint nekem!Az már inkább nyűg volt!De az elején nagyon jó!!!

Satuk!!!
Teljesen egyet értek veled!Engem miért nem hiányolsz????:):)
Nem is tudtam,hogy nem lehet édesköményt adni!
Én úgy tudtam,hogy két tea van,a kamilla és az édeskömény amit az első naptól lehet adni a babának!
De ez kipróbálom,amit írtál úgy is rámfér egy kis pukk pukk!:)

Ádám!
Andinak sok sok puszi!Gyönyörű Julcsika,és a haja!...Nagyon édes!
Szép napokat!

Rakok fel képet a babókárol!

Most jó sokat írtam ám...magamhoz képest!!!!


Mindenkinek 1000 puszi!

Kép Kép Kép

Kép
szgoron
 
 


Napsütéses szép jó reggelt mindenkinek!

Olyan jó, hogy ennyit írtatok :lol: !

Katus, Péter: gratulálok a kis Pannához :lol: :) :lol: . Sajnálom a császárt :( , de lényeg az, hogy minden rendben van veletek.

Minden kisbaba annyira édes, aranyos, tünemény, hogy kezdek irigykedni :) , na jó, ez nem igaz, de már Mi is nagyon várjuk, hogy megláthassuk a babónkat :) .

Encus: az Én dokibácsim is azt mondta, hogy szépen be van illeszkedve a babó, de szerencsére zárt a méhszáj és nem érzek fájdalmat. Remélem Te is kihúzod a végéig és minden rendben lesz :) . A 32. héten tényleg kellett volna egy utolsó vérvételt csinálni, de szerintem még most sem késő... :?

Szilvi: tündéri kisbabátok van, sajnálom, hogy megfázott :( .

Pilchard: nem is tudom mit mondjak, ezt már nem lehet ragozni :) , eszméletlen aranyos a kistigris :) . Látom élvezi a fürdést.

Néhány szó rólunk: ma jön a mosógépszerelő, kiváncsi leszek, mekkora a baj. Bár elvileg működik, remélem csak vmi alkatrészcsere lesz :( .
Pár hónapja vettünk egy 1500 db-os puzzle-t, megpróbálom a héten kirakni...
Hétvégén férjecském hazautazik (Kiskőrös). Én már nem tartok vele, úgyhogy egyedül leszek :( . Utálom!!! Mármint az egyedüllétet :) .

Sziasztok

Eni

Kép
marcy
 
 


Szilvi, nagyon helyesek vagytok! :D Nahát,nyitott szemmel mosolyog? Ritka! :D Amúgy hááát, leginkább akkor csinálja, amikor még nem alszik, csak majdnem. Náthát remélem, hamar elhagyjátok!

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Pannamari, gratulálok a babához. Nagyon cuki. sok tejcsit neki. :lol:

Katus. Neked is nagy gratula, sok boldogságot az egész családnak. :lol:

Szilvi, nagyon, nagyon édes a kisbabád.
:)
Pil, hát Kis Tigris is egy gyönyör. :D

De nem is emelnék ki senkit, mindenkinek nagyon cujki a babája, és olyan jó látni Őket. :lol:

Ez a hiányolás érdekes. Nekem is néha beugrik, hogy valakiről rég hallottam. Engem se nagyon szoktatok hiányolni, de nem is várom el, hiszen van hogy napokig nem írok. Meg hát tényleg nagyon sokan vagyunk. Van egy kisebb csoport, akik naponta többet is írnak, nyílván, jobban feltnik, ha közülök eltűnik valaki. :roll:

Legutobb írtam, hogy összeraktuk Kis Csinos ágyát, Nagy Csinos ágya mögé került. Nem volt rá reakció ezért most nem menekültök, rakok fel róla képeket. He-he-he.

Egyébként tegnap volt a nagyim temetése. Eléggé megviselt. A párom attól félt, hogy onnan megyünk szülni. Mióta meghalt a gyerekek miatt próbáltam magam tartani, meg elhesegetni a rossz gondolatokat, de egy temetésen, sajnos már nem tud uralkodni az érzésein az ember. A ravatalozóból kirohantam, mert annyira elöntöttek az érzések, de sikerült erőt vennem magamanon és végig ültem a szertartást. Olyan volt nekem mint az anyám. Sőőőt, talán még több is. :cry: Bocsánat a szomorú téma miatt. Ígérem többször nem hozom fel.

Marcy, jó puzzel-özést. Én is bírom, de nem lenne türelmem, meg nem tudnám hová tenni ha itthon van a lányom. Mosogép :x

Jurem. Gyomorégés nekem is nagyon erős volt úgy a 32. hét tájékán kb. 1-2 hétig. Semmi nem használt, már a víztől is szenvedtem. Majdhogy nem ülve aludtam, különben szét égette a torkom. aztán valahogy csillapodott. Most is van, de közel sem olyan vészes. Talán neked is jobb lesz idővel. :)

Na, most ennyi voltam. Megyek be a munkahelyemre intézni ezt-azt. Végre szép idő van.

Mindankinek pusszantás.

Edit

Ja, a képek:
Ez mind a lányomtól maradt a babóra.
Kép


Kép

Itt Nagy Csinos ágya is látszik, de nem tudtam teljesen lefényképezni.
Kép
kanyin
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Ma rossz kislány voltam és 9-ig aludtam. Párom vitte be a csajokat suliba :) No de élvezkedek amig lehet. Kijön Eperke vége az aranyéletnek :D :D :D

Eni: nem tudom, hogy miért nem küldött el vérvizsgálatra. Jövő csütörtökön talizunk ismét, talán akkor. Holnap megyek a vérközpontba az ellenanyag kiderítésére :)
Sajnálom a mosógéppel történteket, így babó előtt van épp elég kiadás, reméljük, hogy tényleg javítható. Hajrá puzzle!! Én szeretek egyedül lenni, de ha valamilyen okból éppen olyanom van, hogy mégsem, akkor egész nap háttértévézek. Így nem tűnik olyan üresnek a lakás. :)


Szilvi: imádnivaló a mosolya ennek a kis kölöknek :) ...és hogy-hogy lyukad az arcocskája...:!!! A CTG-re azt mondta a védőnénim, hogy ő is megcsinálja, de a dokim azt mondta, hogy inkább a korház. Ez csak azért nyűg, mert jobb lenne ha nem kellene becaplatni Pestre, no de túlélem.

Pogi: Mindig elég nagy kádunk volt... A régi házban egy 190-es, itt meg egy bazinagy sarokkád...Szóval nincs gond... :D :D :D
Zuhizni is jó együtt, de annak általában más a vége :D a szűk hely miatt....no meg ott az egymás fürdetése...na jóóó abbahagyom, mert tudom, hogy van akivel szemben ez most kegyetlenség...meg aztán megrágalmaznak közmegrontásért :) :lol: :lol:

Itt van a legújabb fehérenemű kollekció reklámja :)
Más szóval apuci tegnap este fotós kedvében volt :D

Kép

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Sziasztok!

Hé Satuk! Félreértettél! Namegaztán végképp nem vagyok egy sértődős fajta...
Csak most egy kicsit lemorzsolódtam, és azért szeretnék tudni mindenkiről, ha csak egy kicsit is.

A múlt héten nagyon beteg volt a kicsi lányom, nagyon előjött nála az allergia, annyira fulladt, minden nap hordanom kellett vaponephrines inhalálásra. Még mindig megrémisztenek a rohamai, pedig már elég jól reagálom. Voltak olyan napok, amikor már csak a pipák segítettek, állandóan azon rettegek, nehogy asztmás legyen. Azt mondták kinövi, mindenesetre elviszem egy bőrpróbás allergiavizsgálatra a héten.
Voltam ma vérvételen, még a múlt héten le kellett volna tudnom, de Janus most fontosabb volt. Remélem minden rendben lesz.

Apropó ellenanyagosok! Nekem most veszik le 3.alkalommal, és azt mondta a laboros hölgy, hogy ha most is negatív lesz, akkor már nem kell a 4. szűrés, mert egyrészt időben nem fér bele, másrészt, ha eddig nem termelt a babus ellenanyagot, akkor már nagyon minimális az esély, hogy ezután fog.

Hétfőn megyek dokihoz, és nagyon remélem, hogy "befordult", bár nem igazán érzem, hogy fejvégű lenne... 31 hetesen medencés volt. Hát kíváncsi vagyok.


Szép napot mindenkinek.
jurem
 
 


Eni!
Milyen vérvételt kellett volna a 32. héten csinálni? Nekem se csináltak semmit. Mondjuk a cukor miatt nekem hetente vesznek vért, de mást nem néztek.
2 hét múlva be kell feküdnöm a kórházba, de jelentkezem, ha itthon vagyunk, addig is mindenkinek jó babázást. Azért még 2 hétig továbbra is olvasgatok, talán néha írok is :) de annyi mindent kell még elintézni. Ráadásul hétfőtől bezár az ovi is.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!!

Encus:fürdősstory:jó hogy jó vége lett,én hogy bepánikoltam volna.
Szép nagy lett a pocikád Neked is!!!

Jurem:nekem sem segitett sokszor semmi a gyomorégésre,néha a tejtől is vsak fokozódott.Néha a renne viszont bejött.Kitartást!!

Pannamari,Katus:GRATULÁLOK MINDKETTŐTÖKNEK!!SOK TEJCSIT!!!


KAnyin:engem megfogott a kis csinos ágya,hiszen cicás!!!!! :D :D
Nagyon cuki!!

Szilvi:ne tünj el ilyen sok idöőre máskor!Reni irtó édes,mind a 3 kép nagyon szuper!!Gyógyulást Nektek!!


Hát megvolt tegnap a hat hetes kontroll!Szilvi:nekünk már zöld jelünk van :D :D :D :D
Bár őszintén szólva nekem nem sokszor jut eszembe hogy hú de jó lenne már......meglátjuk.Amúgy még kúpot kell előbb használnom,de ahhoz sincs sok kedvem,utálom!!!!
Azt mondta a dokim hogy a Tigris óriási.Nem véletlenül hivom mostanában húsgombócnak! :D :D

Ja és vásásroltam két cicás bodyt, 2rugit ,sapit,cumiláncot,sampont,még egy bodyt,1 csörgőt,mindezt potom 13000ft-ért.REMÉLEM 2-3 HÉTIG JÓ LESZ RÁ!!

Lányok!Olvastam egy másik fórumon hogy kinek mi szaporitott a atejet,irok pár dolgot,próbálgassa mindenki kedvére:
urtica-homeós bogyó
laktoherb,vagy fitolac tea
Szaporitó süti
Sör
Macikávé
100 %-os ananászlé
olajos magvak
Aloe vera gél
Kecskerutafű tea
Főtt tészta,ill édes tészták
Sok pihenés

Norwell????????????SZülsz???VAgy már babázol????????

Hello pl.egyezer éve nem irt,de legalább azóta hogy megszült.Pedig megnézném a babáját!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


El felejtettem az előbb!


Pocakosok,már anyukák,pestiek és Mindenki aki el tud jönni,nincs kedvetek egy találkozóhoz??????
Mert olyn úgysem lesz hogy Mindenkinek pont akkor jó,mindig lesznek kisebb babák,de majd megnőnek és jönnek a következőre,szóval irjátok meg lenne e rá jelentkező,és hoyg kinek van ötlete a helyszint illetően.Tök jó lenne személyesen is dumcsizni kicsit!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?