Sziasztok
Mellgyulladás témához: én úgy tudom, hogy a jegelés szigorúan tilos, ugyanis elapasztja a tejet. Inkább a meleg vizes borogatás és dunsztolás az ami hasznos és hatásos, és persze a gyakori mellretétel.
Csandy
Én is megkönnyeztem a történeteteket. Hozzáteszem én is koraszülött voltam, 32. hétre születtem 1490g-mal, annyi különbséggel, hogy volt egy ikertestvérem (kétpetéjűek voltunk), ő 2000g volt. Azért írom múltidőben, mert sajnos 11 napot élt, de nem a koraszülöttségből kifolyólag (mondjuk úgy, hogy kórházi hanyagság), de ez már egy másik történet.
Mári
"Látom" te is úgy vagy a hetek számolásával, mint én, minden egyes napot és hetet ajándéknak tekintek. Most már nyugodt vagyok, mivel holnap töltjük be a 36. hetet.
Edina
Tessék akkor betartani a doki utasítását és pihenni. Nekem csak annyi tünetem volt a 31. héten, hogy sűrűbben kellett pisilni járnom és nagyon nyomta a hólyagomat (ez most is megvan).
Nekem is szigorú fekvést "írtak" elő, kb. két hétig ment a kivitelezése, akkor itt volt anyukám segíteni, azóta módjával végzem a dolgomat, igaz a lányom utáni futkosás, pakolás a férjemre hárul, szerencsém van, nagyon rendes pasi, főz, takarít, bevásárol, szóval univerzális
Pogi
Anno én is az Aloe Vera sprayt használtam, tényleg sok mindenre jó, a szobatársamnak is kölcsönöztem belőle a kórházi tartózkodás idejére, neki pl. a gátsebre volt nagyon jó. Két éve került kb. 3000Ft-ba, de nagyon sokáig elég.
Nowell
Kende baba érdekeseket produkál, úgy látszik az az időpont nem nagyon tetszik neki, vagy tényleg repetázni akar
Enci
Biztos nagy élmény lesz a 4D, majd tegyél fel képeket.
Pilchard
Kakilás: jót nevettem rajta, ugyanis a lányom is a látványos kakilósok közé tartozott és tartozik még a mai napig is, pedig nem kemény a széklete, de mégis olyanokat nyög mellé, mint egy szorulásos vénasszony
Egyszer - kb. 3 hónapos - lehetett, lefényképeztem, ahogy tök vörös fejjel erőlködik, elő is hivattuk, aztán olyan lelkifurim lett, hogy ki is dobtam a képet. Ma már azt csinálja, hogy olyankor félrevonul, hogy ne lássuk és szövegel közben, hogy elterelje a figyelmet. Sajnos a bilire vagy wc-re szoktatás még várat magára, ha szólunk neki, akkor olyankor inkább abbahagyja, azt meg nem akarom, hogy visszatartsa, majd eljön az idő, hogy ő akarja, addig már eljutottunk, hogy utána szól, hogy vegyük ki.
Ma kicsit depi vagyok ettől a hülye időtől megint. Tegnap olyan szép napos meleg idő volt, ma reggel már szakadt az eső, igaz most már süt a nap, nagy hévvel ki is robogtam a teraszra, hogy jaj de jó, de hüvös van. Mindegy holnaptól már mondják a felmelegedést.
Üdv mindenkinek: