Új privát üzeneted érkezett!

Hol van MINDENKI????

Reggel jövök, írjatok!!!!!
mot

Szép jó napot mindenkinek!!!! :lol: :lol: Ma voltam a BMC-be vérvétel.pisi,UH, és elég hamar végeztem ,csak a nagyrutint ,kb 5-6 csővel 3 helyről tudták levenni.Most szép lilla mind a két karom.Ennyire jók a vénáim. :cry: :cry: Szóval kicsit szenvedtem.De a csajok a laborban SZUPEREK!! nagyon aranyosak. :lol:Most éppen a mensit várom utána pedig kezdődik a második szakasz:Puregon, merional.Aztán már ott a cél hamarosan.Na röviden ennyi a BMC-s kalandomról.
JA, a lényeg MA VAN A SZÜLINAPOM!!!! :D :D :D :D
MIndjárt jön a kiscsaládom felköszönteni, úgyhogy sziasztok!Folyt.köv! :D
Puszi mindenkinek!!
Brigi
brigii

Sziasztok lányok!:)
Nagyon Boldog Szülinapot Brigi, a JóIsten éltessen sokáig! :D
Mi holnap megyünk a BMC-be, kiskatona vizsgálatra és szándékomban áll bemenni a férjemmel:)
Majd holnap mesélek!
Puszi Mindenkinek!
Adri
adri23

Sziasztok!

Ria drága,
Ez nagyon-nagyon jó hír!!! :)
A holnapi inszemre mennek a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++ :)

Mot,
:):):) ez nagyon jóóóóóóóóó! Annyira örülök, hogy már itt tartotok! Látom a táblázatban, hogy már a 8. hetet tapossátok!!! :)
Babanövesztőt küldök: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Chesti kedves,
Köszönjük a táblát! :)

Viki,
Kitartás, nemsokára vége a rosszullétes időszaknak, már csak 4-5 hét! :)

Adri,
tök jó ötlet, hogy bemész a férjecskéddel :) Ha ezt tudtuk volna, szerintem én is bementem volna....:) Na, majd ha még kell menni, akkor.

Brigii,
Kép

Mindenkinek jó éjt kívánok!

Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!

Esperanza! :)

Nagyon aranyos vagy, hogy érdeklődsz felőlem, de szó szerint még élni sem volt kedvem, minden nap dolgoztam 12 órában, reggel 7-től este 7-íg, így mire hazaértem, már 1/2 9 is elmúlt, és nem volt kedvem írni, csak beestem az ágyba, és aludni akartam....

Most is nemrég értem haza a melóból, holnap csak éjszakára megyek, így most van időm írni, olvasni.

Nagyon készülök a 13.-ára, nem is magától a fájdalomtól félek, inkább az altatástól, nehogy vmi komplikáció lépjen fel.

Veled minden rendben??
Nagyon szorítok érted, és ha tudsz valami eredményt, remélem megosztod Velünk is!
Biztos sikerülni fog, ez nem lehet másképp!

Valamelylik nap a héten,(bár csak szombaton vagyok egész nap szabad), ellátogatunk Feléd...és akkor személyesen is találkozunk.

Chesti! :)

Nagyon örülök, hogy Ti is jól vagytok, és a kis hercegnő remélem nem okoz sok kellemetlenséget, rosszullétet.
A rosszakarókkal ne foglalkozz, Neked , Nektek csak a nyugalom fontos. Gondolj mindig a szép dolgokra, hogy "nemsokára"! a
karodban tarthatod a kis csöpséget! És ez mindennél fontosabb!
Az a fentmaradó 20 hét hamar el fog telni! :wink:

Kérdeztem páromat, ért e a táblázathoz, azt mondta, megpróbálhatjuk megcsinálni(Ő egy zseni! :lol: ).
Ha gondolod, küld át, de ha Esperanza vállalja, nem szeretném elkapkodni előle! :lol:

További nagyon jó egészséget kívánok Nektek!
Puszi

Brigi! :)

Így ismeretlenül is :

Kép

Jó pihenést mindenkinek!

[/img] Kriszti
Vendég

Sziasztok!

Brigii:
Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT! Ha kell Puregon, szólj, maradt még az ampullában.
Kriszti:
Szombaton egész nap ott vagyok (9-18-ig) jöhettek. :D
Egyébként 16-án megyek tesztre a BMC-be. :D
esperanza

Sziasztok!

Jó reggelt!

Brigii :)
Boldog születésnapot!!!!!

Zsókuci :)
Drága vagy!!!!
mot

JÓ REGGELT MINDENKINEK!! :D
Köszönöm a jókívávságokat, nagyon aranyosak vagytok!! :D :D
Mot:Remélem azért ti maradtok köztünk, végig késérjük egymás örömét,(bánatát) -ezt már igazán senkinek sem.Szeretnénk majd képeket a picikről!
Ez neked is szól Chesti!Nagyon rohan az idő,már biztosan szépen kikrekedtettek minannyian.
Kriszti:Neked most laporoszkopiád lesz?Hol csinálják, és ki?
Ne félj az altatástól, mert olyan gyors lesz minden, hogy csak azt veszed észre, hogy keltegetnek.
Esperanza:Hogy vagytok?Dolgozol?MOst válltottam ki a gyógyszereket, de köszi ha kell szólók.
Valószínüleg hétfőn fogok a BMC-be menni legközelebb.
Adri:Mások is mentek be a párjukkak, ha nektek így (Jobb),senki nem szól ezért.Hajrá!! :)
Zsókuci:Látom mozgalmas lesz a nyaratok,a legjobb amit tehetsz, hogy kikapcsolodsz, és feltöltödve nekivágtok a nagy programnak!
Majd azért kérjük a szép beszámolokat.Mikor lesz az első nyaralás?
Viki:Jó pocaknövesztést neked is , és várjuk a fejleményeket, képeket, beszámolókat.Jó pihenést!
Mindenkinek szép napot , és kívánom hogy szívetek minden kívánsága teljesüljön!!! :lol: :lol:
Üdv.Brigi
brigii

Brigii BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :lol:

Kép Kép

Esperanza, küldtem mail-t tegnap a citromailedre megkaptad? Jó lenne ha valaki átvenné a táblicskut :) Elküldöm Krisztinek is, esetleg tudnátok ketten csinálni, ha nincs az egyik akkor a másik tudná rakni a frisset :)

Kriszti akkor neked is küldtem mail, :) rosszullétek abszolute nincsenek :) semmi kellemetlenséget nem okoz a kis Tündér, nagyon jó kislány.....még :D :D :D
Hát ezaz, hogy olyan hamar repül az idő, és ez egy csodás korszak az életemben, boldog szeretnék lenni, ha már ennyit küzködtünk érte. Napról napra egyre jobb lesz, próbálok nem foglalkozni a hülye emberekkel, mert meg sem érdemlik.

Zsókuci :)

Mot drága hihetetlen úgye? :D :D Mikorra vagytok kiirva? Kislányt kisfiút szeretnétek? Nevek vannak már? :)
Melyik kórházban szültök?

Nviki jobban vagy már? Amugy te szedted az elevitet az elejétől fogva?

Többieknek puszi, és mindenkinek kellmes szép napot :)

Kép
Kép
chesti

Brigii :)

Szeretnénk maradni!!! :)

Holnap skennelek be UH képeket!!! Remélem sikerül felrakni...:)

Mindenkinek Nagyon Kellmes Napot!!!

+++++++++++++babanövesztők is!!!
mot

Chesi :)

Hogy te milyen aranyos vagy!!! :)

Csak egészséges picúrka legyen....Botond vagy Krisztina lesz (apuci, anyuci után)...lehet, hogy már ódivatú dolog, de mi ezt szeretnénk...

Rókus Kórház lesz....

Ti hogy vagytok???

Vonalzót szeretnék.....
mot

Brigi :lol:
Boldog szülinapot és sok-sok fájdalomdíjas ajándékot Kívánok!
Köszi a kívánságokat, a jó pihenést kihagyom, mert dologzom közben.

Zsókuci :lol:
Ari vagy! 4-5 hét pikk-pakk eltelik, ez legyen a legnagyobb bajom.

Chesti :wink:
Köszönöm kérdésedet "jól vagyok". Tök gáz, mert a tegnapi vacsorát is kiraktam. Elevitet szedem az első szuri óta /04.06./
Most már csak tényleg abban reménykedek, hogy "csak" 12 hétig tart ez, mert akkor már "csak" 1 hónap van hátra.

Dedina, Szuszi, Share ?????????? és még sokan mások, akik nem jelentkeznek??????????
nviki
Budapest III. kerület

Nem tudom jpg-ként menteni, felugrik egy ablak amivel nem tudok mit kezdeni....:(
mot

sziasztok csajok. sajna nincs internet se közel, se távol. most a munkahelyemről írok, mert ma voltunk tartkóredő vizsgálaton és bejöttem 1picit. a baba jól van, vígan fickándozott a pocomban.
annyira sajnálom, hogy nem tudom elolvasni, hogy kivel mi van, mert rohanunk a védőnőhöz. de remélem mindenki és az összes babák jól vannak és napról-napra többen lesznek :)
puszi
szuszi

Kép
mot

Mot :wink:
Én nemtom ide varázsolni a vonalzómat, mert a feltöltésnél kiírja,
hogy a fájl típusa nem megfelelő :twisted: Majd megkérem a páromat, hogy csinálja meg. Te ügyes vagy!
:lol:
nviki
Budapest III. kerület

Figyu Niki!

Ha megvan a vonalzód, mentés másként és rakd el valahova a gépeden. Utánna 2x klikk rá, majd mentés másként és ott jpg kiterjesztést válassz (meg kell változtatni mert más kiterjesztése van) és úgy kell elmenteni. Jpg-t már fel lehet tölteni.

Engem is a Chesti tanított meg!!!

:)
mot

Kép

.....lehet, hogy sikerült? :wink:
nviki
Budapest III. kerület

Hurrrrááá!!!

Ügyi vagy!!!!
mot

Sziasztok lányok! :)
Mot, Nviki, gyönyörűek a vonalzók! :D
Reggel háromnegyed 8-ra beértünk a BMC-be, de rengetegen voltak!
Vérvétel volt a férjemnek, aztán bementünk a kabinba kiskatona vizsgálatra! Mondanom sem kell, hogy megmosolyogtak minket! :D
De nem hagytuk volna ki!
Hétfőn megyek a ciklus 3. napján történő vérvételre és előre rettegek, mert rossz a vénám és attól félek mellé szúrnak majd!
Mot, nagyon várjuk a képeket holnap! :D
Kriszti, sok erőt a munkádhoz, biztos totál fáradt lehetsz de nemsoká itt a hétvége! :D
Szuszi, örülünk, hogy minden rendben a babával, további boldog babavárást! :D
Puszi mindenkinek!
Ja, képzeljétek, beszélgettem egy lánnyal a BMC-ben, akinek a 4. lombik jött össze, és most boldogan újságolta, hogy már egy hónaposak, mert hogy ketten vannak a babócák!
Óriási, nem? Nem adta fel, hanem kitartottak végig és most két picurkát is kaptak!
Azt mondta, az itteni orvosoknak nincs lehetetlen! Ő Zekéhez jár!
Legyünk mi is ilyen optimisták!
Puszi!
adri23

Szia Adri :)
Ne félj kibírod, meg ügyesek a csajok is szerintem, csak eltalálják.

Szuszi :)
Én is sok boldogságot kívánok a babához!

Hajrá optimizmus!!! 8)
nviki
Budapest III. kerület

Mot :lol:
Holnap lesznek képek?????????
nviki
Budapest III. kerület

Adri:
Ne félj a vérvételtől, én tudnék mesélni, milyen jók a vénáim, :cry: de a lányok a BMC-ben tényleg nagyon ügyesek! :D Igyál sok folyadékot vérvétel előtt.Nekem is ezt tanácsolták.
Köszönöm, a még meg nem köszönt jókívánságokat! :lol: :lol:
Üdv mindenkinek!!
Brigi
brigii

Kedves Chesti:
Sajnálom, de én ezt a táblázatos dolgot baromira nem értem :( , talán Kriszti nagyobb szerencsével jár majd.
esperanza

Jó reggelt Mindenkinek!

Elfeleljettem a fotókat!!! :( bocsika!!!

Ma 8 hetesek vagyunk !!! :)

Kellemes napot!!!

Hogy frissül a vonalzó????
mot

Kép
mot

Kép

Béna voltam!!!
mot

Mot :)
Hogy csináltad a frissítést?

A fotók miatt szégyeld magad :x
nviki
Budapest III. kerület

Bocsika a fotók miatt :( !!!!

Újra csináltam az egészet!!! Ha valaki tud jobb megoldást írja meg!!! Légyszi, légyszi, légyszi!!!!
mot

Jó reggelt!

A segitségeteket kérném. Tegnap voltam az új dokimnál, aki most azt ültette a fejembe, hogy igenis a beültetés időpontjától kell számolni a dolgot. Nem mindegy hogy októbet 20-ára vagy november 6-ra vagyok kiírva. Meg vagyok kavarodva. Kérlek aki odajár még BMC-be kérdezze már meg mikortól kell számolni.

Mot én úgy tudom mindig újat kell csinálni, magától hogy frissitené?

Esperanza sajnálom, hogy nem sikerült :(

Viki akkor ti átveszitek?

Puszi mindenkinek, mennek a babatapik +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
chesti

Chesti Drága :) !!

Mi is rákérdeztünk (nyomatékosan) W. dokinál, hogy akkor most mi a helyzet!!!!

Az utolsó menstruáció első napja az 1. nap!!!!
mot

Jó reggelt Mindenkinek!

Chesti,
én úgy gondolom, hogy logikus lenne amit a doki mond, bár szerintem nem a beültetés időpontjától számítódik...

Mot, Viki, Szuszi :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brigii,
az első nyaralás júli 15-től lesz, Debrecen :) Nagyon várom már!!! :D

Ez csak egy gyors bekukk volt, ma kivételesen délutános vagyok, de lassan akkor is készülnöm kell, úgyhogy hétvégén jelentkezem újra!

Millió puszi addig is mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Chesti :)
Anyu volt munkahelyén egy védőnő is azt mondta, hogy az utsó mensi 1. napjától kell számolni.
Most mikorra vagy kiírva végülis???????
Mit is veszek át?

Zsókuci :lol:
Köszi :wink:
nviki
Budapest III. kerület

Köszönöm a gyors válaszokat akkor mégis csak jól tudtam :)

Viki kicsit gyorsabban jár az agyam és összevontam dolgokat :) Neked azt akartam írni, hogy igen elvileg a 12. hétig tartanak a rosszullétek, többször egyél keveset, vagy az is mindegy?

Krisztinek akartam írni, hogy akkor átveszitek a táblát?

Én okt.20-ra vagyok kiírva, de ha beültetéstől számoljuk akkor november 6, ezért volt a nem mindegy. A doki elutazik nov. elején.

Puszi
chesti

Chesti :lol:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha okt.20-ra is vagy kiírva abból is lehet nov.6, mert +-2hét. Nem így van??
Amúgy tegnap már nem hánytam ki a vacsit :lol: , keveset ettem.
Ma már reggeliztem és azóta időközönként rágcsálok valamit, így nem vagyok rosszul. Köszi a tanácsot :)
Puszi
nviki
Budapest III. kerület

Nagyon jó hétvégét!!!

:)

Kép
mot

Chesti:
Nekem egyszer ezt mondta a dokim:
"amikor az inszemet csináltuk, akkor már 2 hetes voltam"
:shock:
Szóval tuti a mensi első napjától kell számolni, mindig úgy számolnak.
esperanza

Szép jó reggelt mindenkinek!

Nálunk nagyon sz.r idő van! :lol: Mindenhol így esik az eső?

Chesti drága,
átnéztem a táblázatot, szerintem menni fog, csak épp a legfontosabb dolgot nem tudom, hogyan kell kis szivecskét beilleszteni, vagyis azt honnan tudom megszerezni??

Vagy csak elég ha kijelölöm, és másolom? Ezt még nem próbáltam...
Ugyanis remélem nemsokára babaeső fog ránkköszönteni, és akkor sok szivecskét kell raknom....

Próbáltam képet is feltölteni, azt hiszem sikerült is, majd mindjárt teszek fel egy táblázatot, legalábbis megpróbálom.

Esperanza,
Itt vagy most??

Lehet elhalasztom a látogatást, szakad az eső, a taxisomat(párom) behívták aqua pol. akcióra, este 11-íg...
Én sem örültem neki, ez a nap lett volna a héten az egyetlen, amit együtt lettünk volna, erre behívják.
Igaz holnap szabad, de holnap reggel én megyek.
Ez a jó házasság titka! [img]
Na lassan befejezem, megnézem mit csináltam a táblázatban.....

Kitartás a dolgozóknak!
Vendég

Chesti,
akadt egy kis gondom, nem engedi, hogy feltegyem!
Párom nincs itthon, hogy megkérdezzem tőle, hogyan is kell, ha esetleg tudnál vmi támpontot adni, megköszönném...
De azért én próbálkozom addig.
Vendég

Brigi,
köszi a megnyugtatást, jól esett!
Majd hétfőn mesélek! :D
Mindenkinek nagyon jó hétvégét a vacak idő ellenére is!
Puszi :D
adri23

Szia Adry!

Chesti átküldte a táblázatot, ha minden sikerül én fogom csinálni ezután....

Látom Te még nem vagy benne, ha gondolod, küld el az adataid, és beírlak......

Legalábbis remélem sikerül!
Szép napot Nektek is.
Vendég

Adri23!

Bocsika, rosszul írtam a neved.... :oops:
Vendég

Szia Kriszti!

Itt vagyok, dolgozom, csak volt egy rohamom, most mentek el. Ha legközelebb erre jársz majd benézel. Jövőhéten is hétfőtől-csütig itt leszek.
Jó hétvégét mindenkinek!
esperanza

Kép Kép
Chesti,

Ha minden igaz, sikerült, de át kellett méreteznem, mert nagyobb volt mint 600*600-as...azt legalább tudom.

Esperanza,
hétfőn mindenképp megyek arra, ha esik, ha fúj, mert kedden hajnalban megyünk a kórházba, és be kell vásárolnom. Tehát, akkor tuti!
Vendég

Talán még a számokat kellett volna eltüntetnem, de azzal is megbírkózom! :lol:
Vendég

Kép Kép

Chesti, eltüntek a számok, de miért ilyen homályos?
Valamit nem jól csináltam?
Vendég

Adri.
Hétfőn mi is megyünk a BMC-be.Te hánykor szoktál menni?
Talán összefutunk, bár egyszer már az Esperanzáért végig rohantam a BMC-t mire megtaláltam.De meglett! :lol: :lol:
Zsókuci.
KIcsit irigykedem, hogy ilyen jó kis nyarad lesz.mi még nem terveztünk semmit, ha úgy jön ki pár nap Balcsi talán belefér.De nagyon az időjárástól is függ majd.
Mot:
miért azt válaszoltad, hogy szeretnénk itt maradni?Itt a helyetek!!! :D :D Kell az erősítés!!
Kriszta:
Még nem válaszoltál, hogy mit is csinálnak most neked a kórházban?
Esperanza:
Mi újság veled??Mostmár hamarosan hozzád is eljutok végztem a vizsgákkal.
Chesti és Niki baba, hogy vagytok??
Jó egészséget minden kismaminak!Üdv mindenkine!Sok sok pihenést és jó hétvégét kívánok!
Brigii :D
brigii

Kriszti és Brigi:
Várlak titeket bármikorjöhettek. :D
És persze bárkit szívesen látok aki itt jár. :D
esperanza

Brigi!

Ne haragudj, csak épp küszködök egy program felrakásával, ami majd a táblázat készítéséhez kell, de lehet megvárom vele páromat, mert mindig valamihibát ír ki....
Lapart csinálnak, kedden megyek be hajnalban, és csütörtökön már jöhetek is haza....

Tényleg ne haragudj, csak futólag olvastam vissza az elmúlt pár napot, mert dolgoztam... :oops:

Esperanza!

Még jó, hogy nem sétáltam el, most ronggy áztam volna.....
Majd legközelebb.
Vendég

...szóval-ronggyá áztam volna. Ez az idő, teljesen elálmosít, írni sem tudok már.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?