Sziasztok!!
Esperanza!
Nagyon aranyos vagy, hogy érdeklődsz felőlem, de szó szerint még élni sem volt kedvem, minden nap dolgoztam 12 órában, reggel 7-től este 7-íg, így mire hazaértem, már 1/2 9 is elmúlt, és nem volt kedvem írni, csak beestem az ágyba, és aludni akartam....
Most is nemrég értem haza a melóból, holnap csak éjszakára megyek, így most van időm írni, olvasni.
Nagyon készülök a 13.-ára, nem is magától a fájdalomtól félek, inkább az altatástól, nehogy vmi komplikáció lépjen fel.
Veled minden rendben??
Nagyon szorítok érted, és ha tudsz valami eredményt, remélem megosztod Velünk is!
Biztos sikerülni fog, ez nem lehet másképp!
Valamelylik nap a héten,(bár csak szombaton vagyok egész nap szabad), ellátogatunk Feléd...és akkor személyesen is találkozunk.
Chesti!
Nagyon örülök, hogy Ti is jól vagytok, és a kis hercegnő remélem nem okoz sok kellemetlenséget, rosszullétet.
A rosszakarókkal ne foglalkozz, Neked , Nektek csak a nyugalom fontos. Gondolj mindig a szép dolgokra, hogy "nemsokára"! a
karodban tarthatod a kis csöpséget! És ez mindennél fontosabb!
Az a fentmaradó 20 hét hamar el fog telni!
Kérdeztem páromat, ért e a táblázathoz, azt mondta, megpróbálhatjuk megcsinálni(Ő egy zseni!
).
Ha gondolod, küld át, de ha Esperanza vállalja, nem szeretném elkapkodni előle!
További nagyon jó egészséget kívánok Nektek!
Puszi
Brigi!
Így ismeretlenül is :
Jó pihenést mindenkinek!
[/img]
Kriszti