Új privát üzeneted érkezett!

Nyanyus!

Megkaptam az e-mail, köszönöm, a képeket megnéztem, szerintem jól sikerültek, csak kevés. Jó lesz, ha a többiekét is felrakod.
Balázs pedig igazán jól viselkedett. Nagyon jól feltalálta magát.

Melinda!

Benji nagyon édes! És milyen jó gyerek volt, pedig már biztosan nagyon álmos lehetett, és mégsem nyügösködött. És ez az ülve alvós képe nagyon jó.
Barnának is nagyon szimpatikus volt Bence, majd összehozzuk, hogy találkozzanak, most már nyugisabb, tanulásmentes időszak következik.

Nagyon jókat játszottak, jó, hogy Regi is elhozta Ádámot, így aztán tényleg ebben a korosztályban Luca egyedüli volt lány.

Ancsi!

Jó is a nagy család, én legalább is megszenvedem a hiányát!

Bea!

Marcell baba csodaszép. Remélem Kyra kisasszony is tud egy kis időt szakítani a fotózkodásra, mert őt is szívesen megnéznénk.

Zsenge!

A cicák szívósak, és szerintem hamar meg fogja szokni Nikit, és minden macerálása ellenére őt fogja szeretni legjobban.
És tényleg nem látszott rajta, hogy éppen betegségéből lábadozik, nagyon eleven kishölgy.

Mandula!

UH után azért gyere és hozd a jó híreket!

Rabkri!

Igen Luca lányod miatt volt egy kis lelkiismeret furdalásom, mert ezek az önző fiúk nem igazán vették be maguk közé a játékba. AZ én fiam most ilyen "fúj lányok" korszakát éli, így első blikkre, de aztán ha veszi a fáradságot, hogy megismerjen egy lányt, akkor már jól elvan vele, a suliban több lány barátja is van.
De nagyon helyesek a lányaid, Luca is meg a kis Lili is, biztos sok örömöd telik bennük.

Na, megyek dolgozni!

Szép napot mindenkinek!

Gabi
paga

Paga!
Én is köszönöm a lehetőséget. Így háznál azért sokkal jobb.
Végül nemcsak a vásárlás, sütögetés,hanem a mosogatás is rátok maradt! De remélhetőleg lesz még hasonló tali/talik is akkor viszonozva lesz.

Nekem rövidnek tűnt (pedig utolsónak jöttem el Ádival). Valahogy gyorsan elszaladt az idő, de azt hiszem mindenkivel tudtam váltani pár mondatot.

Kislánykám csak ma lett jobban. A talira is úgy mentem, hogy aznap is nagyon kókadozott és ez elég nyomasztó volt számomra. És még tegnap is egész nap feküdt, nagyrészt aludt is. Hát, jó kis vírust szedett össze...

Kriszta
Megkaptam én is a mail-t, köszi. Megnéztem az oldalt, jók a képek, de tényleg kevés.
regina3

Sziasztok!

Kriszta! Megkaptam én is a mailt, nagyon jók a képek! Föleg a gyerkők nagyon aranyosak! Persze a felnőttek is mindannyian :lol: !

Zsenge! Ne csigázz, küld el a képeket Krisztának, had lássuk mi is :) ! Látom mindenki egy véleményen van veled, hogy Niki örökmozgó! A cica jó ötlet, szerintem is sok minden kibírnak!

Bea! Hát Marcell tényleg jó gyorsan nő! Nagyon helyes kisfiú :) ! Azért remélem néha majd Kyrát is sikerül lefotózni!!

Melinda! Nagyon jó az alvós kép :) ! Azért szívesen látnám ébren is!!

Rabkri! Remélem legközelebb majd tudnak a lányaink együtt játszani!

Paga! Végülis bevált az új munkahely?

Én voltam ma UH-n, egyenlőre minden rendben, mutogatta az orvos a kezét, lábát stb., bár én nem mindíg értem a képeket. Azért azt láttam, hogy sokkal nagyobb mint 3 hete volt, mostmár hadonászott kézzel-lábbal :) ! Majd 3 hét múlva kell megint menni, akkor lesz genetikai UH, júliusban meg amnio. Azért még mindíg nem merem nagyon beleélni magam, de megpróbálok minél kevesebbet stresszelni ezen. Az orvosom azt mondta, hogy szinte lehetetlen, hogy fejlődési rendellenesség ismétlődjön.
Ma megyünk közjegyzőhöz, a héten már kifizetjük a házat, de még utána egy hónap míg kiköltözik az eladó. De már nemsokára nyírhatjuk a füvet 1600 nm-en :lol: !

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Én is újra itt vagyok. Úgy látom Mindenkinek jól telt a hétvégéje. Azért írhatnátok egy kicsit többet is a taliról, meddig voltatok, milyen idő volt? Sajnálom, hogy nem voltam ott, de majd legközelebb! Képzeljétel el, most értem haza Pécsről, (szó szerint, csak levetkőztem és már kapcsoltam is be a gépet, - azért ez jelent valamit!) túl vagyok az államvizsgán, két jegyet kaptunk, mindkettő jeles lett. Kicsit furcsán érzem magam,hogy vége, nem kell többet utazgatni, dolgozatot írni, vizsgázni, azért hiányozni fog.
Próbáltam Krsiztának emailt küldeni, hogy írja meg az oldal címét, ahol a fényképeket meg lehet nézni, de valami hibát lejzett úgyhogy inkább én megadom a benti címem légyszí küldd el. Köszi.
elazar@axelero.hu Fanny
fanny01

KrisztaNyanya!

Hétfő hazafelé menet a fiam megkérdezte, hogy az a kínai nő hogyan került közénk. Rád gondolt. Hát, sötét haj, mandulaszem...

Aztán ahogy visszaolvasgattam a topicot láttam, hogy egyszer Te is írtál valami ilyesmit magadról (azért nem vagyok kínai).
regina3

Regina!

Azt én se tudom hogy lettem "kínai", mert a családban senkinek sincs ilyen szeme. Lehet, hogy a póstás kínai volt :lol:
Azért ritka a göndör haj a kínaiaknál, de már sokan összetévesztettek velük :)
Talán akkor említettem, mikor Icussal randiztunk, mert ez elég jellemző tulajdonságom.

Fanny!
Mail ment.

Kép

KépKép
nyanya67

Szia Fanny!

Nagy-nagy gratula az államvizsgához :) :!: :!: :!:
Ügyi vagy!

KépKép
mandula35

Fanny!

Én is gratulálok. Nagyon ügyi vagy! És biztosan hiányozni fog a suli.

Mandula!

Örülök, hogy Uh-n minden rendben volt. Tényleg ne aggódj, most már tuti minden rendben lesz.

A fűnyírást még meg fogod unni, az biztos, de jó hogy sínen vannak a dolgok az álomlakás felé.

Kérdezted az új munkahelyet. Kezd alakulni! Az elején nagyon rossz volt, mert tök új feladat, teljesen más körülmények között, nem voltam tőle feldobva, már-már majdnem megbántam hogy vátottam, de most már kezd jobb lenni. Már saját feladatom van, rendes közvetlen kollégákkal, segítőkkel. Lesz ebből még valami! Csak azért nem szívesen beszélek róla, mert próbaidős vagyok, és babonás, és nem szeretném elkiabálni, hogy ez a tuti hely, amíg még a munkáltató bármikor meggondolhatja magát.

Melcsi Mátéja jöhetne néha! Vagy ne legyek ennyire türelmetlen!?

Sziasztok

Gabi
paga

Fanny!
Annyira siettem, hogy el is felejtettem gratulálni, szóval nagy nyagy GRATULA.

Zsenge!
Ne lazsálj, küldd a képeket :) mindenki benned bízik
Icus is csinált képeket, de neki most szarakodik a gépe, ezért nem tud netezni :(

Mandula!
Már túl vagy a kritikus 3 hónapon, innentől már nem lehet baj.

Melcsi!
Pihenj sokat. Drukkolok neked.

Kép

KépKép
nyanya67

Kedves Kriszta!

Nagyon jópofa az oldalad, megnéztem, és a képek is!
Érdekes lehetett megismerni és beazonosítani az emberkéket az írások után. Tényleg kár, hogy nem voltam ott...

Üdv: Ancsi
ancsi65

drágáim ,Én küldeném a képeket de ahhoz elöbb lekellene szedni a fényképezöröl,nos ehhez meg nem értek.De ma megeröszakolom a párom :lol:

és hova is küldjem?

Se a boszorkányoldal se Nyanyuska cimét nem tom: :oops:

Valszeg kitöröltem(bocsi)

Kép
zsenge

Zsenge!
Az alsó sorban az írásaimnál bökj az email-re.

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanyuska.........nem hotmail hanem citromailra küld légyszives.

Kép
zsenge

Sziasztok!

Gyorsan kihasználom hogy működik a gépünk, mert most pár napja gyakran vacakol. Mikor hazajöttem a taliról, a férjem épp ezen mérgelődött, másnap sem tudtam konnektálni a netre... tegnap úgy tett mintha működne, de mikor el akartam küldeni a hsz.-t, sztrájkolni kezdett. Mintha valami hülye vírus bohóckodna, de a víruskereső nem találja...

Paga
Köszi a vendéglátást, nagyon klassz volt! A férjed isteni husikat sütött!!! Az időjárás is kegyes volt hozzánk, szóval jó volt összejönni.

Melcsi
Gondoltam rád tegnap déltájban, drukkolok a transzferhez!!! Várjuk a jó hírt.
Pöri nagyon helyes, még szebb mint a fényképeken.

Regina
Nagyon finom volt a muffin, kár hogy csak egyet ehettem belőle, de ha letelik a diétám majd elkérem a receptet, Főleg ha ilyen hamar kész van, imádni fogom...

Kriszta
A fényképeket elküldöm mailban. Tudsz egyszerre 17 képet ( 12 megát ) fogadni?
A progival kapcsolatban: az install nem működött, vagy a feltelepült program nem indult el? A férjem nem onnan töltötte le, valahonnan szerezte a telepítőt, de nem emlékszik már, honnan van...
Ja, és köszi hogy hazavittetek :)
Balázsról pedig hiába terjeszted hogy milyen rossz, úgysem hisszük el... :D Láttuk a saját szemünkkel.

Jó hogy ilyen sok gyerek volt, nagyon helyesek voltak mind, és nagyon rendesen viselkedtek. Szinte meglepett hogy még a kicsik sem voltak nyűgösek :)

Bea
Kérdezted a babakocsit. Sajnos nincs még döntés az ügyben, mert most a sógoromék mondták hogy odaadják a lányuk régi ( amúgy alig használt) babakocsiját, ami fenn van 10 éve becsomagolva a padláson... fogalmam sincs, milyen állapotban van és hogy egyáltalán miféle kocsi... De visszautasítani is ciki... Majd megpróbálom úgy intézni hogy az maradjon lenn vidéken anyósoméknál, hogy amikor lenn vagyunk, arra jó lesz...
Marcell nagyon édes, kár hogy a kislány ilyen elfoglalt :D

Fanny
Gratula az államvizsgádhoz!

Az enyém csak egy sima vizsga lesz július elején, de most valahogy a babás témák sokkal jobban érdekelnek mint a tanulás :cry:

Mandula
Örülök hogy minden rendben van a babussal! :D
Tessék csak bizakodni, kétszer egymás után nem lehet baj!!!

Tegnap voltam orvosnál, a méhszáj teljesen zárt. Mondtam neki hogy kicsit tartok a koraszüléstől de a doki szerint első terhesség lévén inkább túlhordásra lehet számítani. Hát, majd meglátjuk.

Icus
szücsi_66

Kép

KisZsenge és még Zsengébb
:lol:

Kép
zsenge

Icus!
Képeket felraktam, jók lettek.
Programot letöltöttem felinstalláltam, de nem működik. Jó lenne tudni, hogy a DVD-n lévő fájlokat melyilk program convertálja 100%-ra képpé, mert tippeket már kaptam, de nem jöttek be.

Koraszüléstől nem tudom miért félsz. Tényleg első babánál sokkal kisebb a kockázat, ráadásul semmi olyat nem csinálsz, ami miatt félned kéne. Nekem már 3 hete nyitott a külső méhszájam, de nem félek, mivel nem dohányzom, nem élek stresszes életet és nem emelgetek súlyokat, amik előidézhetik a koraszülést. Most már pláne ne aggódj, mert ha meg is születne, már egészséges lenne.
Én csak azért izgulok, hogy a dokim és a szülésznőm beérjen a szabadságáról, mert mindketten szabin lesznek.

Kép

KépKép
nyanya67

Zsenge!
felraktam a Te képeidet is. Látszik a képeken, hogy ki bűvölt el legjobban :) A képek felén csak Pöri van :)

Ha valamelyik képet nem látjátok kicsiben, csak bökjetek a zárójelben lévő AD-re

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Megnéztem a képeket, nagyon örülök, hogy legalább így "megismerhetlek" benneteket :) ! Az összes gyerektől továbbra is el vagyok ragadtatva, csak Balázsról és Beniről kevés a kép! Zsenge, látszik, hogy a legkisebbed lány :lol: !

Egy kis segítséget kérnék! Régebben beszélgettetek arról, hogy valamelyikőtök férjének valami ekcéma szerű viszkető valami van a karján. Ha jól emlékszem valaki javasolt is valami kenőcsöt rá, de már nem emlékszem, hogy mit. Most a férjemnek is kijöttek apró pöttyök a felkarján amik viszketnek. Tudtok javasolni valamit? Sajna nem fog elmenni orvoshoz, ez biztos :( !

Regi! Meggyógyult már a kislányod? Képzeld most a fiam egész éjjel hányt, és reggel is. Láza is van, nem tudom mi lehet, nem merek csak teát adni neki. Du. rendel az orvosunk, csak akkor tudunk menni. A kislányod valami vírust kapott el?

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

nyanyuska................
ne idegelj már,áruld el a boszorkány oldal cimét!!!!

Mint irtam nem találom az oldalt.Ja és ezer bocs Lányok de engem tényleg Pöri baba büvölt el a legjobban :lol:

Amugy Balázskára egy szavad se lehet,jo fiuka volt föleg hogy Nikim totál bejött neki :wink:

egy kép...cime szeretem a cicát :P Kép

Kép
zsenge

Hurrá sikerülr a DVD-ről képet menteni :)
Na akkor fel is rakom Blankát
Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Zsenge!
Elküldtem a citromailes címedre is. Most ismét elküldtem arra a címre, amiről a képeket küldted. Ez most egy harmadik cím, a BT címe. Remélem végre megkapod.

Icus!
Képzeld épp grebbelő programot kerestem és elsőként valami dvdx programot talált, gondoltam kipróbálom és sikerült kockáznom vele a dvd-t és lementeni képlopóval a képeket :)
na megyek és keresem tovább a grebbelőt, mert a férjemnek mp3 cd-t kell csinálnom és a régi progit letöröltem, de még a nevét se jegyeztem meg.

Kép

KépKép
nyanya67

Mandula!
Jó lenne tudni, hogy milyen pöttyök. Fiamnak ekcémája van és arra nekünk az Elidel krém jött be, de ezek nem pöttyök, hanem kisebb-nagyobb száraz viszkető foltok. Férjemnek vannak apró pöttyei, de nem csak a karján, hanem mindenhol, de neki a melegtől jön ki és csak a szteroidos krém használ rá. Pl Apulein krém. De érdemes lenne először valami enyhébbel, mondjuk Fenisztil géllel próbálkozni, az elsősorban csípésre vagy allergiás kiütésre jó. Azért megkérdezem a férjemet, most laikusként ezek jutottak eszembe, de tényleg tudni kéne mitől vannak a pöttyök. Addig is a Fenisztilt próbálja ki.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Megnéztem a képeket, köszi Nyanyus hogy feltetted, nagyon ügyi vagy: Te meg Zsenge nagyon ügyes fotós vagy. Jók a képek nagyon. Mindenki jó rajta, csak maggammal nem vagyok kibékülve, de hát elég kort megéltem már ahhoz, hogy rájöjjek nem a fénykép arcom nem jó hanem én magam vagyok ilyen, mégha magamat egyébként szebbnek is gondolom.

Zsenge!

Látom a kicsi cica még él. Nem lesz ott semmi baj. Nagyon jó a cicás kép is.

Nyanyus!

Egy kis magyarázat elkélne nekem a képpel kapcsolatosan, mert én béna sok mindent nem igazán látok belőle. De nagyon jó, hogy már tudsz belőle képeket gyártani. Akratam írni már, hogy a 2006. őszieknél le van írva, hogy hogyan lehet képeket csinálni, a 4D-s felvételből, de lekéstem, és már látom megoldottad.

Bocsi-bocsi visszavonom, még egyszer megnéztem, és nagyon szépen látszik a kis arcocskája, nagyon édi!

Sziasztok, megpróbálok egy kis rendet varázsolni, és még jövök!

Gabi
paga

Sziasztok!

Nyanyus! Azt hiszem én az arcocskáját veszem ki a képből. Így van?
Köszi a tanácsot, nem tudom mitől lehetnek a pöttyök, csak a felkarján hátul vannak és viszketnek. Nem most jött ki, hanem általában télen jön ki amikor több ruha van rajta. Megpróbáljuk a fenistilt.

Paga! Azért jó, hogy megtalálod a helyed a munkahelyeden :) ! Remélem minden jól fog alakulni!

Voltunk orvosnál Alexel. Sajna a mi doktornénink szabin van helyettesítés volt, ezt a dokinénit nem nagyon szeretem. Valami vírusról beszélt, amit most nagyon sokan megkaptak. De a férjem telefonált, hogy bemondták a rádióban, hogy ott ahol mi lakunk valami baktérium van az ivóvízben és ez okoz hányást meg hasmenést stb. Érdekes, a gyógyszertárban is ezt mondták! Remélem azért hamar túl lesz rajta, nagyon rossz látni, hogy egész nap fekszik :( . Szerintem 3 éves korában volt utoljára ilyen beteg.

Szép estét mindenkinek! Itt süt a nap!

KépKép
mandula35

Paga!

A képek nem az én érdemem. Zsenge és Icus küldték. Én összesen 3 képet csináltam.
Azért megnézem a 2006 őszieknél is, hogy csináltak 4D képet, már csak kiváncsiságból. köszi.

Mandula!
Férjemnek is télen mikor beizzad vannak pöttyei, de neki a nyári melegtől is.

Kép

KépKép
nyanya67

Ez az, ezt találtam, kiollóztam és idetettem, hátha hasznosítani tudod:

képleszedés DVD-ről:
1. elindítod a filmet a számítógépen, és ami kép kell, azt megállítod (pause).
2. van a menüben/vagy jobb egér alatt egy olyan funkció, hogy capture frame. Ezt megnyomod, és lementi a kívánt képet (van, amelyik programnál saját könyvtárba ment, más program felkínálja a lehetőséget, hogy hová akarod).
3. Előszeded a képet és paint vagy photoshop segítségével "átkereszteled" jpg-re (és ha szükséges, átméretezed).
A férjem aszongya, hogy a PrintScreen nem jó, fekete képernyő lesz belőle...

Gabi
paga

Sziasztok Lányok!
Csak 1 gyors iromány, mert Máté nem ér rá az én üzeneteimmel foglalkozni :x
10 sejtes és 6 sejtes állapotuak voltak amikor visszakaptam őket, most szépen fekszem rajtuk amennyit csak tudok, Pöri mellettem mászkál a nagyágyon, és mondogatjuk: KAPASZKODJATOK,KAPASZKODJATOK! Remélem hallják :D
Melinda, nem Téged hallottalak ma a Vendég-ben?
Ne haragudjatok, nem olvasok most vissza, de remélem csupa jók történnek Veletek! Szerintem nekem 2006.06.06. szerencsét fog hozni! :D

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Paga!
Köszi, közben rákérdeztem őszi babások topikban és már válaszolt is egy lány. Csak annyi maradt le a tiedből, hogy mindezt a PowerDVD programmal.
Teszek is fel képet, amit azzal mentettem
Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Nagyon jók a képek. Én is csak magammal nem vagyok megelégedve. A gyerekek mindannyian nagyon helyesek. Jó így a képek segítségével visszaemlékezni.

Kriszta!
Nagyon jól látszik a kicsi lányod arca. Fantasztikus ez a technika!

Melcsi!
Vigyázz nagyon magadra! Drukkolunk!
A Vendég a háznál műsorban valóban én voltam ma. Ezen a héten másodszor ért az a meglepetés, hogy saját magamat hallottam. Kedden a nyílvános helyen való szoptatással kapcsolatban tették be egy hozzászólásomat. Előttem egy férfi véleményét lehetett hallani. Kifejtette, hogy szerinte milyen szörnyű, hogy manapság már a nők mindenhol szoptatnak és különben is , az ilyen pici gyermekkel rendelkező anyukák inkább ne is nagyon menjenek el otthonról. Nem tudom ő mit szólna hozzá, ha fél évig gyakorlatilag ki sem tehetné a lábát a lakásból?!
Melinda
fermel

Sziasztok!

Megnéztem a többi képet is, hát nagyon aranyosak vagytok így együtt, babák-mamák, Mindenki! :lol:

Kriszta!

Hogy Neked milyen szép nagy pocakod van! Biztosan nem könnyű már cipelni, de hát édes teher :) ! A baba is nagyon jól látszik, aranyos.
Mikor kell befeküdnöd a kórházba? :(

Icus, másik kismama!

Hát Rólad láttam a legkevesebb fotót! :) Elhiszem, hogy most inkább a babázás érdekel, és a tanulás kevésbé, de nagyon ügyi vagy, hogy így pont belefért a babavárásba még egy tudomány is! :)
Kíváncsi vagyok majd, mennyire fog közelíteni egymáshoz Kriszta és a Te babád születése?

Fanny!

Neked gratulálok az államvizsgádhoz, remélem a köv. talin mi is ott leszünk!

Melcsi!

Drukkolok :!: :!: :!:

Mindenkinek szép napot kívánok!

Ancsi
ancsi65

Icus!
Ma voltunk L. Katinál kontrollon. Hát elég nagy csalódás volt nekem is és a férjemnek is. Semmit nem mondott egyszerűen végigcsinálta Balázzsal a gyakorlatokat és kész. Amiket nem jól csináltunk, az Ő hibájából azokat kijavította. Pl egyik gyakorlathoz elfelejtette a versikét egy másikhoz az ismétlések számát és egy harmadikat nem egyértelműen rajzolt le. Egyik sem volt vészes, nem is e miatt voltam csalódott, csak vártam volna egy kis szakvéleményt, hogy az Ő szemével előző találkozásunk óta lát e változást. Javult e Balázs vagy sem. 3-4 hét múlva megint megyünk, remélem az már nem kidobott pénz lesz, mert ez az volt. Amilyen elégedett voltam elsőre olyan elégedettlen vagyok most :(
Ja és pl elhangzott, hogy fontos a feladatok gyors pörgős egymásután elvégzése, ami szerintem elhangozhatott volna 1 hónapja is. Vagy azért menjünk vissza, hogy 3ezerért még 2 fontos mondatot halljunk és megnézze mindent jól írt e fel? Hmmmm. Amúgy Kati megint nagyon aranyos volt, csak nem kaptuk meg a pénzünkért amit vártunk.

Ancsi!
Elvileg a 35. héttől. Július 3. a 36. hét első napja. Az előtt nem szeretnék, de még alkudozom a dokimmal :) Hátha sikerül még tolni az időpontot.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!
Gyorsan írok egy pár sort, mert ma vagyok utoljára és sok az elintézendő dolgom.
Megtaláltam a gportált, de nem tudom, hogy kell a képeket megtalálni. Ahhoz is kell regisztrálni?, vagy hogy????
Kriszta! Én az első fotót egyáltalán nem tudtam "értelmezni" , ez a második már számomra is egyértelmű, hogy az arcocskája van rajta. Jól látom, hogy az orra ekőtt van a kis ökle, meg az alkarja? Mert ha igen jó kis dundi lesz.
jövő héten otthon leszek szabin, lesz több időm, pénteken meg irány Spanyolország, már nagyon izgatott vagyok!
Sziasztok:Fanny
fanny01

Fanny!
Baloldalon Képtár alatt az Ide kukk-ra bökj és azon belül a Találkozó 2006.06.05.-re
UH képet jól látod :) Az első torzítva lett felrakva véletlen, azért elég nehéz kiigazodni rajta. Szerintem maszatolódhat annyira az felvétel, hogy nem tudni dundi lesz e, de Balázs dundi volt, így lehetséges :)
De irigyellek, hogy utazol. Olyan jó lett volna, ha mi is ki tudunk menni Rómába még utoljára, dehát a dokim nem engedett :( Ki tudja mikor lesz lehetőségünk külföldre utazni. Én gyerekkel semmiképp nem mennék, mert az több munka mint élvezet. Majd ha nagyok lesznek és már Ők is élvezik, addig meg jó a Balaton meg a hétvégi telek.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!
Megőrülök, mert ha csak a gportalt írom be, akkor nem találom, ha beírom, hogy gportal.hu/portal/oreglanyok akkor meg nem találja az oldalt. Mit csinálok rosszul?
Paga!
Amikor a Tv-ben a metro építésről van szó, mindig eszembe jutsz, azért nagyon jó lehet a tudat, hogy egy ilyen nagy beruházásnál dolgozol.
Melcsi!
Kitartás a pihenéshez! Szó szerint feküdnöd kell? Gondolom igen. Nagyon drukkolok a babáknak. Hajrá!!!! Pont mire hazajövünk már felkelhetsz. Mikor derül ki, hogy hány baba maradt meg?
Nem tudom nektek van-e az elevittel kapcsolatban tapasztalatatok, de én harmadik hónapja szedem és szépen gömbölyödök, már 3 kg híztam.Ez őrület. A férjem azt mondta, hogy mostmár ne szedjem, mert nem nekem kell híznom. (a babának kéne, de az meg nincs)
Üdv mindenkinek, remélem ilyen szép idő marad hétvégére is.Fanny
fanny01

Sziasztok!

Kriszta
Nem tudtam ma bemenni a reggeli órákra, de látatlanban van néhány gondolatom a kontrollal kapcsolatban: a változáshoz, az eredményhez idő kell. Az első kontrollnak csak az a lényege, hogy Kati megnézi, jól csinálják-e a szülők a tornát, az egyes feladatoknál tudják e mi a fontos benne pl. lényeges hogy hol, hogyan fogják meg a gyereket, mikor, mennyit segítenek, ezeket szokta megmutatni mégegyszer ha úgy látja hogy kell. ( Néha nagyon mást csinálnak a szülők, van aki nagyon félre érti, ezt kell javítania ilyenkor ). Azt is figyeli hogy a gyereknek milyen a viszonya a helyzethez, mennyire együttműködő vagy ellenálló a tornában, alakul-e a feladattudata, a ráhangolódása, emlékszik e a sorrendre – ezek is jelzik a fejlődést, nem a mozgásét hanem a szociális érettségét, ami legalább olyan fontos. A rendszeres torna erre is hatni fog és ez is fontos cél a majdani iskolai beválás szempontjából. Az hogy ő nem emlékezett mindenre (pl. vers) nem csoda, több mint 500 gyerek jár oda és mindenkinek más a tréningje. Ami lényeges, az a feladatokban való fogás, a mozgás kivitelezése, hogy az jó legyen. A mozgás fejlődése pár hét alatt még nem lehet szembetűnő, ehhez kell legalább 2-3 tréning. Ha lejár a 34 ismétlés, utána fogja megírni a következő tréninget a 34 torna után tapasztalható változásokra építve. Eddig hány ismétlésen vagytok túl? Legközelebb nyugodtan kérdezz rá arra amiről magától nem beszél, és ne add fel, türelem. Nem megy egyik hétről a másikra.
Örülök hogy találtál megfelelő progit a DVD-hez és tudtál képet menteni. Blanka nagyon édes :D
A koraszüléstől nem konkrét ok miatt félek, csak úgy általában tartok a lehetséges kockázatoktól. És tudom, látom, hogy a koraszülések nagyon sok veszélyt rejtenek. Viszont júliusban még vizsgám lesz, úgyhogy addig mindenképpen pocakban van a lányom helye :)

Fanny
Én nem híztam az Elevittől, de ez mindenkinél egyéni.

Ancsi
Persze hogy alig vagyok a fényképeken. Majdnem a felét én csináltam, a mási két fotósnak meg nem én tetszettem a legjobban de ezen cseppet sem csodálkozom :D Amúgy Kriszta is csak 1 képen látszik... Ez a kismamák sorsa... :D
szücsi_66

Fanny!
Nem véletlen küldtem mindenkinek emailben :)

Kép

KépKép
nyanya67

Fanny!
Én egyáltalán nem híztam az elevittől. Egyébként a B (valahányas) vitamin az ami hízlalhat és abból nem tudom mennyi van az elevitben, de nem hiszem, hogy sok. Én szedném a helyedben, mert fontos a terhesség előtt és az első hónapban.

Icus!
Ebben csak az a bökkenő, hogy nem a férjem csinálta, hanem megkérte a tanulóját vagy Ő maga csinálta a gyakorlatokat. Talán 3 gyakorlat volt, amit a férjem csinált. Elég szégyenlős és ha nem mondja neki, hogy menjen és csinálja, akkor nem fog ott nyomulni. Kati vezeti a foglalkozást ezért neki kell mondani, hogy menjen és csinálja.
Mint mondtam, nem azon akadtam ki, hogy elfelejtette az egyik gyakorlathoz a verset odaírni, de az amúgy sem kifogás, hogy több mint 500 gyerek, mert én is 1 vagyok az 500-ból, aki nem kevés pénzt fizetek és a többi 499 gyerek egy cseppet sem érdekel.
Inkább az volt a bajom, hogy nem a férjemet ellenőrizte és nem mondott a gyerekről véleményt csak foszlányokban valamicskét. Na mindegy, majd a következőnél meglátjuk, de ez most kidobott pénz volt. Én már telefonon mondtam, hogy felesleges, mert nem csináljuk olyan régóta, és Ő is azt mondta, amit Te, hogy a szülőket kontrollálja, ami jó lett volna, de nem történt meg.
Igazad van rá fogok kérdezni. Itthon én is feltettem magamnak a kérdést, hogy miért nem kérdeztem rá. Valahogy így alakult, meg Kati sem volt jó formában. Alig várta, hogy végezzünk, mondta, hogy már kint vár a következő, de közben mi is vártunk 10 percet mert épp telefonált, pedig időben érkeztünk, nem a mi hibánk, hogy csúszik. Na de ezeket nehogy elmeséld neki :)
Kb 11-13 tornán vagyunk túl. A heti 5 ismétlés elég körülményes és ha kórházban leszek nem is tudom, hogy oldjuk meg. Ha a szüleimnél alszik, oda nem tudjuk átvinni a cuccokat. Nyaraláshoz még csak csak levisszük, de ha nem lesz ott a férjem, akkor elég nehéz. Júli 9-én megyünk kontrollra és azt mondta, lehet hogy feladatsort változtatunk. Szerinted nem sok ez a változás. Én szívesebben változtatnék, ha már itthon vagyunk Blankával. Addig épp elég, hogy 11 hét oviszünet, közben anya kórházban. Többnyire nagyszülőknél, mert apának nincs 11 hét szabija és ha még erre a torna változás is hozzájön, az már kész katasztrófa.

Kép

KépKép
nyanya67

Kriszta!

Ne viccelj, nyilván nem fogom visszamondani amit mi itt levelezünk. Katit egyébként nem akarom védeni, egyrészt nem voltam ott, nem láttam a szitut, meg különben sem az én dolgom, de ami aggályod van azt jobb ha megkérdezed tőle miért úgy csinálja, mintha magadban morfondírozol rajta ( Tudod, ugyan ezt írtam amikor az óvónőkkel volt a gond, nyíltín beszélni kell a rossz érzésekről mert a másik csak akkor tud ezen segíteni ha tudja mi bánt).
Általában Kati akkor szokta átvenni a gyakorlatok vezetését ha a gyerekben ellenállást érez a helyzettel kapcsolatosan, ilyenkor próbálja mutatni hogy ilyen esetben hogyan célszerű folytatni a gyakorlást, hogyan lehet leszerelni az ellenállást.
A versnél félreértettelek, azt hittem elfelejtette melyik vers következik, most már értem hogy ráírni felejtette el...
Egyébként a folyamatos időhiány jellemző rá, ez a tanfolyamon is kiderült... Naponta több tucatszor keresik telefonon különböző problémákkal a szülők, folyton meg kell szakítania a tanítást is, de hát ez van...
szücsi_66

Sziasztok Lányok!
Kicsit lazitok... Nyanyuska, a másodikon már látom azt a szép kis bébit!
Egyébként Balázs szerintem egyáltalán nem rossz kisfiu, olyan aranyos volt, és tényleg tetszenek Neki a babák, olyan kedvesen bánt Pörivel!
Nem gondolod, hogy a gyerekek nem egyformán fejlődnek, és lehet hogy nincs is szüksége erre a terápiára?
Megirnád nekem is mégegyszer, hogy tudok felmenni arra a magánportálra?
Kedves Fanny!
Krizsa doktorom és a Parragh doktor is szó szerint eltiltott az Elevittől( nem is akartam szedni), nagy étvágyat és nagy gyerekeket csinál. A hugom igy járt most, igaz lehet.
A Kaáliban azt mondják, nem szükséges feküdni, de pl. a Dévaiban és a Nyirőben is 2 hét szigoru fekvés. Akit ismerek, annak mind fekve jött össze, és nekem is 2x. Ezért igen, szerintem kb. 18 órát minimum fekszem még Pöri mellett is. Apja emelgeti, ő viszi sétálni, és Máté is segit, szóval ki vagyok szolgálva.
Sajnos az apósom egyre rosszabbul van, felülni is csak támasztékkal tud már, és mára belázasodott... Szemét dolog, de örülnék ha nem most bonyolitaná az életünket... Dezső tegnap is elment hozzá, Mátéval maradtunk, és valszeg vasárnap is oda lesz. :o
Na megyek feküdni.

melcsi1967

Sziasztok!

Kriszta!
Képzeld el először nem is értettem az üzenetet. Majd hosszas gondolkodás után beugrott!!!!!!!!!!!!!!
Bocsi, de nem gondoltam rá, de talán csak nem okoztam akkora tragédiát!. Elnézést mindenkitől.
Többet nem írok, mert kiújult a lumbáhóm és nem bírok mozogni.
Üdv.Fanny
fanny01

Nyanyuska

Lehet postagalambot lelötték,ugyanis a citromailre semmi nem jött.
ird meg légyszi zsenge@citromailre hogy jutok el a boszorkányportálra,ok? :roll:
Mindent elfelejtettem amit a multkoriba használtunk(jelszo,stb) valszeg hülyülök vagy simán öregszem :lol:

Cicus még él :P

Sziasztok zsenge

Kép
zsenge

Fanni!
Semmi tragédia nem történt :lol: Sikerült eljutnod a képekig?
Hát látod ebből is látszik, hogy már öreglányok vagyunk, hogy mindenféle nyavajánk van. Azért gyógyulj meg hamar, hogy visszagörnyedhess a gép elé :)

Zsenge!
Fanni megírta az oldal címét csak olvasd vissza a tegnap délutánt. Még egy www-t biggyessz elé :)
Azért elküldtam a citromailedre is még 1x.

Kép

KépKép
nyanya67

Paga!
Elloptam az aláírás ötleted, bocsi :lol: csak megtetszett

Kép

KépKép
nyanya67

Icus!
Igazad van én is annak a híve vagyok, hogy nyíltan megkérdezni, csak olyan szűk az idő és ha épp nem jut eszembe vagy másra terelődik a szó., akkor elmarad, mint most is történt. Katival továbbra is meg vagyok elégedve, nincsenek rossz érzéseim vele szemben, csak ez a találka most nem olyanra sikerült, mint számítottam. Tudod az ember mindig mindenre kifizett egy csomó pénzt és szeretne kapni is érte valamit :(
Viszont amit tegnap írtam, hogy szerintem most Balázs életében annyi a változás, hogy a tornán nem kéne, ezért felhívom.
Ellenállás nem volt Balázsban, de a végén levágott egy jó kis hisztit.

Melcsi, Fanny!
Amit küldtem elérhetőséget mailben azt másoljátok ki és szúrjátok be a böngészőtökbe vagy egy szerűen bökjetek rá. Ha már elindult és bejött az oldal, akkor bal oldalon az Ide kukk alatt vannak a képek.

Melcsi, Balázs minden babával ilyen kedves imádja őket :) Terápia szükséges, tudom hogy aranyosan viselkedett a talin nem is mondtam, hogy a nap 24 órájában hisztis, de naponta legalább 2x van nagy hisztije, amit én terhesen már nem tudok kezelni akárhol. Na meg e mellett a kis hisztik, amik hamar végetérnek. Pl az udvarnál messzebb nem merek menni vele, mert ha rájön a hiszti eldobja magát rám üt és csak ordít. Nekem meg állandóan időre kell mindent csinálnom az inzulin miatt és felemelni nem tudom. Az elején volt, hogy fél órát késtem az inzulinnal, mert a eldobta magát és nem akart hazajönni, mindezt azért, mert a lábam véletlen hozzáért a botjához. Hiába hagyom ott, nem mindig szalad utánam és félek is ott hagyni, nehogy kiszaladjon az úttestre. Egyszerűen semmivel nem tudunk rá hatni. Ha valahova időre megyünk. pl tegnap 8-ra a tornára, akkor jóval hamarabb el kell kezdenünk készülődni. 6-kor keltettem és éppenhogy odaértünk, fél órás volt az út. kd 45 percig tartott a zokni felvétel, mert kiverte a hisztit, hogy neki csíkos zokni kell és nem a macis. Kapott egy csíkos zoknit, de az se volt jó, mert nem arra a csíkosra gondolt. Tök mindegy, hogy mit csinálunk, ha Ő hisztizni akkar akkor talál okot. Már írtam múltkor, hogy mikor csigát vágtunk ki papírból akkor azért hisztizett, mert az egyik túl pici a másik túl nagy volt. Amúgy alig volt méretbeli különbség a túl pici és túl nagy között. Na ilyenkor bepöccenek és elküldöm a franvba, hogy játszon egyedül. Ja a tegnapi hisztije a következő volt. Gyógytornász után megálltunk egy picit a játszótéren. Tényleg csak 20 percünk volt és ezt előre megbeszéltük, hogy csk rövid időre, mert nekem 10-kor ennem kellett és nem volt nálam semmi. Na az utolsó csúszdázás úgy történt, hogy felmászott a várba, amiről két irányba lehetett lecsúszni. Először a kicsi csúszdát nézte, majd átment a nagyhoz, hogy ott csúszik. Mondtuk, hogy jó de siessen mert anyának mennie kell. Aztán visszament a kicsihez, hogy mégis inkább ott, majd meggondolta magát és közölte, hogy akor csúszik a nagyon, de persze a két csúszda között mindig lassított felvételben ment. Ekkor az apja kikapta és vitte a kocsihoz. Hatalmas hiszti, hogy Ő nem csúszhatott és 10 percig tuszkolta be a kocsiba. Még a férjem is kifáradt fizikailag én nem is bírtam volna. Egyszerűen nem lehet megértetni vele, hogy ha sietünk, de néha olyan érzésem van, hogy szándékosan húzza az időt.
Pedig mostanában állandóan mondjuk neki, hogy a barátai milyen jó kis programokra mennek. Múltkor is az udvaron egyedül homokoztunk és szerette volna, ha a barátja lejön, de mondtam, hogy Ő a játszótérre ment, de mi ilyen jó helyekre nem tudunk menni, mert nem fogad szót és nem merek elindulni vele. Ezt mostanában sokszor hallja. Lehet, hogy nem jó, de már kiborultunk tőle és más ötletem nincs. Ma szerencsére jó napja volt, bár 2 kis hiszti azért becsúszot, de az még belefér. Ezért ma nagyon megdícsértem és beigértem egy holnapi gyerekszigetet, mert ha hisztiért büntetés jár akkor jó viselkedésért jár a jutalom. Ja és ma egész nap édességet evett, aminek nem vagyok híve, de 2 napig semmi édességet nem kapott és mesenézés sem volt, mert bünti volt. Hát bepótoltuk a 2 nap lemaradást :)

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Ma végre idejutottam a géphez. Visszaolvastalak Benneteket,de már a felét elfelejtettem :oops: . Kicsit szita az agyam mostanában.

Örülök, hogy jól sikerült a találkozó. Megnéztem a képeket, Kriszta köszi, hogy elküldted az elérhetőséget. Jó volt látni Benneteket. Aranyosak voltak a gyerekek. Látszik, hogy jól éreztétek magatokat.

Melcsi!
Gyönyörűséges Emese a képeken. Nem hiába tetszik Marcellomnak :wink:
Remélem minden rendben lesz Veled. Pihenj sokat. Sok pozitív energiát küldök Feléd!!!

Kismamák hogy bírjátok ezt a szeszélyes időjárást?
Nekem folyamatosan fáj a fejem. A gyerekek is nyügösebbek.

Kriszta!
Nagyon jól sikerült a 4d-s fotó, Blanka nagyon szép rajta. Mekkora a súlya? Jó nagy babának gondolom a kép és a pocid nagysága alapján.
Nem emlékszem, hogy írtad-e már, hogy normál szülésed lesz-e,vagy császármetszés?
Balázs meddig megy még óviba?

Fanny!
Én is gratulálok a sikeres vizsgához. És jó útat, jó pihenést kívánok Nektek. Babaügyben ne lazsáljatok :wink:

Icus!
Mikor Kyra született mi is kaptunk egy babakocsit,de nekem nem olyan volt az elképzelésem,és én is úgy oldottam meg, hogy anyunál tartottuk,így nem volt belőle sértődés.
Van egy nagyon jó oldal ,rengeteg babakocsi található itt, különböző márkák,minden árfekvésben típusban. Nézz be ide.
http://babakocsi.uw.hu/

Ma sikerült Kyrát elkapnom egy fotó erejéig. A nagy rohangálás közepette kicsit kipirult arccal behuppant az ölembe, apa gyorsan lefotózott bennünket és már szaladt is tovább - a barátaival bujócskáztak. Szerencsére több hasonló korú gyerkőc is van a környezetünkben, mindig van társasága.

Jó hétvégét Mindenkinek! Kép
beátab

Na addig bohóckodtam az aláírással, míg végül Balázs vonalzóját elrontottam :(

Bea!
kb 1700g és normál szülés lesz. Balázsnál is hatalmas pocim volt és 3630g-al született a 41. hétre. Reménykedem, hogy Blanka is kb ekkora lesz. Még jövő héten ovi, aztán 19.-től 1 hónapra bezárnak és szeptember 1.-ig csak összevont csoportok lesznek ügyeletes ovónénikkel, oda meg nem szívesen vinném. Bár aranyosak a többi óvónénik is, amennyire látom az udvaron néha, de Balázsnak idegen és elég sok változás éri így is.

Icus!
Szerinted az normális, hogy soha nem beszél az óvodáról, hiába kérdezem, hogy mi történt? Most pl 2 napig helyettesítő óvónéni volt és meg sem említette, nem kérdezett rá az óvónénijére. Mint ha misem történt volna. Persze örülök, hogy jól érezte magát és nem viseli meg ez a változás, de azért szóvá tehette volna. Én se mondtam semmit. Kellett volna? Vagy szerinted butaság ilyenen töprengenem?

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok Lányok!
Gyors irás :)
Megtaláltam az oldalt! Milyen jók lettek a fotók, megfogtak még engem is :lol: Ég a pofám, a felén tényleg Pörike van :D .Mentségemre szolgál, hogy nem volt nálam gép.
Viszont megcsinálták, szuperál, és a fetrengést ujabb képek készitésére használom ki.
Tényleg mindenki jól néz ki Lányok, korunkhoz képest jól tartjuk magunkat :lol: :lol: :lol:
A legszebbek a gyerekek. Kár hogy nem csináltunk 1 össznépi fotót, de majd legközelebb!
Nyanyuska, nem tudok hiszti tanácsot adni, Máté csak 1x próbálkozott, amit sikerült véletlenül olyan jól reagálnom, hogy nem csinálta soha többet. Igaz, ezelőtt Pöri is próbálkozott a maga szintjén, de azt is sikerült lebeszélni. Ilyen makacs hisztivel nem találkoztam. De elhiszem, hogy félsz Vele elindulni. Ebből a talin nem látszott semmi :)
Kedves Bea!
Milyen szép kislány Kyra! Rád nagyon hasonlit. Marcelloddal is meg kéne már ismerkedni Pörinek, egyre jobban tetszenek Neki a gyerekek. Látom Marcell milyen szépen üldögél, ez még nekünk nem megy. Viszont a napokban elkezdett határozottan kuszni, méghozzá nagyon tempósan halad, és mindent elér, amit akar.
Kedves Mandula!
Remélem a fiad jobban van, aggasztó hirek érkeznek erről a vizibaciról, és remélem, Te nem kaptad meg! Ez most nagyon nem hiányozna!
Mi türelmesen várakozunk, nagy optimizmussal mondogatjuk: KAPASZKODJATOK KAPASZKODJATOK! Már Pöri is tudja a rigmust, nagyonkat nevet olyankor.
Megyek is segiteni nekik.

melcsi1967

Sziasztok!

Kriszta! Ezen a képen már jól látszik Blanka, nagyon aranyos! Balázs biztos kinövi majd a hisztit, bár tudom, hogy ez most nem nagyon vígasztal! Írtam régebben, hogy Kitti is nagyon hisztis volt, most meg nagyon-nagyon jó gyerek :) ! Képzeld, most hogy egy pár napig jó idő volt és a férjmen csak póló volt, alig van pötty a karján.

Bea! Nagyon helyesek vagytok a lányoddal :) ! Nem tudom az apukájára hasonlít-e, de rád igen!

Fanny! Én mióta megtudtam, hogy terhes vagyok, szedem az elevitet+ folsavat, de nem híztam feltünően sokat.

Melcsi drága! Minden nap gondolok rád, és küldöm a + energiát :) ! Alex 1 nap alatt rendbejött, szerencsére elég szívós gyerek :) ! Szerencsére senki más nem lett beteg a családból, általában csak Ő iszik csapvizet, mi ásványt iszunk! Mostmár úgy tünik rendeződni fog ez a víz dolog, már 10 perces forralás után lehet fogyasztani. Azért mi inkább zacskós vagy palackos vizet használunk a fürdésen kívül mindenre!
Pihenj sokat, és nagyon vigyázz magadra! Mikor is lesznek hírek?

Nálunk végre itt a nyár :lol: !

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Paga!

Nem tudom most tartjátok-e, de boldog névnapot Barnabásnak :) !

KépKép
mandula35

Helló Lányok!

Végre, ma jó idő volt, úgyhogy kimozdulhattunk a lányokkal! Nekem a kánikula nem hiányzik, kb. ezt az időjárást szeretem és várom :D
Holnap meg biciklizni szeretnék az osztályommal, akkorra is ilyen időt rendelek...

Mandula!
Nekem is mindig Ti juttok eszembe, ha a miskolci vizes híreket hallgatom. Ezért is nagyon örülök, hogy nálatok minden rendben, Te pedig fokozottan vigyázz magadra!
Látszik már valami rajtad?

KrisztaNyanya!
Nálunk Lucus hisztis, de nagyon :cry: Ráadásul annyira belelovallja magát, hogy a végén már levegőt is alig kap. Utoljára kb. két hónapja fordult elő, hogy csak az arcába fröccskölt hideg víz hatására vett levegőt. Még utána is percekig tart, míg normalizálja a légzését. Neki - ha enyhébb a hisztije - sokat segít a testi kontaktus, és hogy látja, én nyugodt vagyok - ami persze csak a látszat. :shock:
Ijesztő, amit ilyenkor csinál, és sokszor gondolok arra, amit félévesen mondtak róla. Szövődményes bárányhimlője volt, örültünk, hogy túlélte, de felhívták a figyelmet, hogy előfordulhat, hogy idegrendszeri következménye lesz. Lehet, ki kellene vizsgáltatnom őt... :?
Bár, ha belegondolok, engem sem csak a szójáték kedvéért hívtak Hiszti-Krisztinek :oops:

Amit játszóteres sztoriról és Balázsról írtál, az nem lehet inkább hatalmi harc?

Blanka nagyon helyes a 4D-n! :lol:

Lili sem beszél az oviról, ha megkérdezem, mi volt ma, csak azt mondja el, mi volt a menü... Úgy kell belőle minden infot kihúzni... De azt gondolom, nem szabad feladni: ha nem kérdezünk, azt gondolja, nem is érdekel, így meg elöbb-utóbb csak elkezdenek majd maguktól is mesélni. Legalábbis én így remélem :D

Paga!
Luca miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Ő így is jól érezte magát, bár az előző, buszon töltött éjszaka után nem nagyon volt magánál...

Melcsi!
Nagyon várom már a híreket! KAPASZKODJANAK!!!
Nagyon rendes kis családod van, hogy így vigyáznak rád/rátok! :D

Bea!
Szép ez a kislány nagyon! És tényleg rád hasonlít!

Fanny!
Én is gratulálok, nem semmi!
És jó pihenést, Spanyolországban állítólag tényleg nyár van!

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?