Icus!
Igazad van én is annak a híve vagyok, hogy nyíltan megkérdezni, csak olyan szűk az idő és ha épp nem jut eszembe vagy másra terelődik a szó., akkor elmarad, mint most is történt. Katival továbbra is meg vagyok elégedve, nincsenek rossz érzéseim vele szemben, csak ez a találka most nem olyanra sikerült, mint számítottam. Tudod az ember mindig mindenre kifizett egy csomó pénzt és szeretne kapni is érte valamit
Viszont amit tegnap írtam, hogy szerintem most Balázs életében annyi a változás, hogy a tornán nem kéne, ezért felhívom.
Ellenállás nem volt Balázsban, de a végén levágott egy jó kis hisztit.
Melcsi, Fanny!
Amit küldtem elérhetőséget mailben azt másoljátok ki és szúrjátok be a böngészőtökbe vagy egy szerűen bökjetek rá. Ha már elindult és bejött az oldal, akkor bal oldalon az Ide kukk alatt vannak a képek.
Melcsi, Balázs minden babával ilyen kedves imádja őket
Terápia szükséges, tudom hogy aranyosan viselkedett a talin nem is mondtam, hogy a nap 24 órájában hisztis, de naponta legalább 2x van nagy hisztije, amit én terhesen már nem tudok kezelni akárhol. Na meg e mellett a kis hisztik, amik hamar végetérnek. Pl az udvarnál messzebb nem merek menni vele, mert ha rájön a hiszti eldobja magát rám üt és csak ordít. Nekem meg állandóan időre kell mindent csinálnom az inzulin miatt és felemelni nem tudom. Az elején volt, hogy fél órát késtem az inzulinnal, mert a eldobta magát és nem akart hazajönni, mindezt azért, mert a lábam véletlen hozzáért a botjához. Hiába hagyom ott, nem mindig szalad utánam és félek is ott hagyni, nehogy kiszaladjon az úttestre. Egyszerűen semmivel nem tudunk rá hatni. Ha valahova időre megyünk. pl tegnap 8-ra a tornára, akkor jóval hamarabb el kell kezdenünk készülődni. 6-kor keltettem és éppenhogy odaértünk, fél órás volt az út. kd 45 percig tartott a zokni felvétel, mert kiverte a hisztit, hogy neki csíkos zokni kell és nem a macis. Kapott egy csíkos zoknit, de az se volt jó, mert nem arra a csíkosra gondolt. Tök mindegy, hogy mit csinálunk, ha Ő hisztizni akkar akkor talál okot. Már írtam múltkor, hogy mikor csigát vágtunk ki papírból akkor azért hisztizett, mert az egyik túl pici a másik túl nagy volt. Amúgy alig volt méretbeli különbség a túl pici és túl nagy között. Na ilyenkor bepöccenek és elküldöm a franvba, hogy játszon egyedül. Ja a tegnapi hisztije a következő volt. Gyógytornász után megálltunk egy picit a játszótéren. Tényleg csak 20 percünk volt és ezt előre megbeszéltük, hogy csk rövid időre, mert nekem 10-kor ennem kellett és nem volt nálam semmi. Na az utolsó csúszdázás úgy történt, hogy felmászott a várba, amiről két irányba lehetett lecsúszni. Először a kicsi csúszdát nézte, majd átment a nagyhoz, hogy ott csúszik. Mondtuk, hogy jó de siessen mert anyának mennie kell. Aztán visszament a kicsihez, hogy mégis inkább ott, majd meggondolta magát és közölte, hogy akor csúszik a nagyon, de persze a két csúszda között mindig lassított felvételben ment. Ekkor az apja kikapta és vitte a kocsihoz. Hatalmas hiszti, hogy Ő nem csúszhatott és 10 percig tuszkolta be a kocsiba. Még a férjem is kifáradt fizikailag én nem is bírtam volna. Egyszerűen nem lehet megértetni vele, hogy ha sietünk, de néha olyan érzésem van, hogy szándékosan húzza az időt.
Pedig mostanában állandóan mondjuk neki, hogy a barátai milyen jó kis programokra mennek. Múltkor is az udvaron egyedül homokoztunk és szerette volna, ha a barátja lejön, de mondtam, hogy Ő a játszótérre ment, de mi ilyen jó helyekre nem tudunk menni, mert nem fogad szót és nem merek elindulni vele. Ezt mostanában sokszor hallja. Lehet, hogy nem jó, de már kiborultunk tőle és más ötletem nincs. Ma szerencsére jó napja volt, bár 2 kis hiszti azért becsúszot, de az még belefér. Ezért ma nagyon megdícsértem és beigértem egy holnapi gyerekszigetet, mert ha hisztiért büntetés jár akkor jó viselkedésért jár a jutalom. Ja és ma egész nap édességet evett, aminek nem vagyok híve, de 2 napig semmi édességet nem kapott és mesenézés sem volt, mert bünti volt. Hát bepótoltuk a 2 nap lemaradást