Sziasztok!
Hú,látom,magammal levelezem..
Hajógyári ma elmaradt nekünk,bár elindultunk,csak elakadtunk a kutyás üzletben.A Fressnapfba mentünk,ott meg aztán lehet motoszkálni órákat.Ó,sosem gondoltam volna,hogy újra állatos család leszünk(régen 2 macsekkal éltünk együtt).Pláne nem,hogy doktor szöszi leszek ölebbel
És megbolondulok,de halványkék strasszköves(nem durva,csak épp szolidan) nyakörvet nézegettem ma neki
Vettünk neki kuckót,ne egy kis pléden aludjon,mégiscsak az anyukája mellett lenne még.Úgy sajnálom,nem is tudhatjuk mi megy végbe bennük,úgy nyüszített,mikor a 3 tesójától elhoztuk.és olyan szomorú volt látni,hogy a kis helyükön nem volt már ott az anyukájuk(szülés után elpusztult,ezért hoztuk el).Már nagyon jól beilleszkedett,a férjem (egyik) szeme fénye
.Domi szuperül gondoskodik róla,kakiját fölszedi,stb.Ja,és már megy a kutyapelusra,szobatiszta!!!!!!!!Először röhögtem,mi az a kutyapelus.....Olyan,mint a pelenkázó alátét,ami beszívja a pisit,de alul nem megy ki a nedvesség.Ugyanakkora még a mérete is.Maradt is nekem még Domitól,még Dorinát is átvészeltük,annyira nem használtuk.Én meg mindent elteszek,és most legalább hasznát vesszük
De amit Dorina művel a kutyival,attól kivagyok.Nem bántja ő,dehogy,óvja védi ő is,csak épp naggggyon szeretgeti,és ettől a kutyus nyomorogva érzi magát.Tegnap olyat "játszottak",hogy kergetőztek,aztán eldobjuk a kutyust.....Mikor megláttam,szegény kutyinak nyeklett a lába,Domi sírt keservesen,hogy mi baja lett a kutyinak,Dorinára meg olyan mérges voltam,hogy nem igaz.Nagyon okos,tudja,hogy nem szabad,de csakazértis dacból nem fogad szót.Megáll a járda szélén,kérem,hogy ne lépjen le,már megtanultuk,erre lassan direkt leteszi a lábát,majd a másikat,már üvöltök,és szaladok,erre ő ki az út közepére.Megbolondult,néha azt hiszem.Persze közben az okos eszével tudja,hogy nem szabad,azért is áll meg előtte,meg azért is nem dobálja,nem emelgeti,nem kergeti a kutyit.
Nem is mondtam,volt házassági évfordulónk.Pisti meglepit csinált nekem.Nem tudtam hova megyünk,csak megálltunk a Dunánál.Egy hajóra vitt,ami rögtön kifutott,svédasztalos vacsival,élőzenével.Mivel sok volt a külföldi,és inkább nyugdíjas milliomosok,úgy éreztük magunkat,mintha egy német luxushajón nyaralnánk.És érdekes,nem volt öreges hangulata az egésznek,hanem olyan nagyvonalú.Én még nem voltam ilyen helyen,de nagyon jól éreztem magam.Ó sole mióra táncoltunk,meg a lásáremíkántáre.....
Kaptam egy gyönyörű gránátköves(bordó)gyűrűt,medált lánccal,meg egy fülbevalót.Így szertben is gyönyörű,csak külön külön kaptam meg,és nem tudtam,hogy következik még...
Vigyorogtam mint egy vadalma,apára meg rászakadt a bank?????????