Saara!
Részvétem a horrorhoz, ami előfordult veletek! Biztos, hogy én is jól megijednék ilyenkor. De szerintem ne hibáztasd Magad, főleg, ha a doki azt mondta, hogy ez hajlam kérdése. A második esetnél nem Te csináltad, és úgy is kiugrott a helyéről. Biztos, nagyon ijesztő így látni! De tényleg ne hibáztasd magad!
Reklámanyagokat illetően: a klinikán nekem ügyesen többször is odacsúsztatott egy-egy nővér valami papírt, általában hivatalos papírok mellett (pl.zárójelentés), hogy ezt is töltsem ki, és rakjam le a nővérpulton. Aztán kiderült, hogy mindenféle reklámhoz adatgyűjtés, nem is hivatalos dolog. Első nap még elég kába voltam, de szerencsére feltűnt a turpisság, és iktattam a papírosokat a szemetesbe. Nem lehet, hogy ilyenkor szerezték meg az adataidat? Ági is panaszkodott a minap, hogy nem tudott valamilyen ügynököt lerázni. Nálunk még szerencsére nem kopogtatott senki.
--- Ja, most látom, hogy Ági is megválaszolta Neked a rejtélyt.
Lilla!
Köszi a bíztatást, kicsit aggódok, mi lesz, ha anyukám hazamegy. Pedig voltunk már egy hetet nélküle, igaz, akkor a férjem volt itthon velünk.
Ma nagyon nyűgös volt Máté, szinte egész délelőtt alig aludt, és sokat sírt egész nap. Nincs ma valami front?
Gabek!
Szerintem nem vagy „rossz anyuka” ha egy kicsit szeretnél dolgozni a baba mellett. Bevallom, én is gondolkodom rajta, hogy valamit majd bevállaljak, mert kell ami egy kicsit „viszi az agyamat” – ahogy anyukám mondja. A sógornőm nem dogozott, de két baba mellett megtanult spanyolul. Én meg azt tervezem, hogy amint lehet újra elkezdem a hastáncot, hogy legyen valami, ami más. Illetve úgy tudom, hogy a másoddiploma ingyenes, illetve sok mindent lehet tanulni. Ezen is el fogok gondolkodni..
Timiban!
Jobbulást Hannának és gratula Ákosnak!!
Ági!
Bocs, azt hiszem, felírathatok magamnak egy szemüveget felületesség ellen: tényleg benne vagy a táblában!
Pepe 10 hetes kora óta átalussza az éjszakát?! Mázlisták vagytok! Úúúgy remélem, hogy nekünk is lesz ilyen szerencsénk. De nem panaszkodhatok, gyakorlatilag Máté most már csak egyszer ébred éjjel, ha leszámítjuk a fél tizenegyet este (de akkor még fent vagyok), meg a reggel hét-nyolcat (na, ekkor még nem vagyok fent). Hát, remélem, hogy szépen lassan kitolja azt a hajnali etetést reggelre.
Mi is Pampers-esek vagyunk, úgyhogy sajna nem tudom küldeni a nyuszikat...
Dorka!
Ha altattak, akkor gondolom tényleg „csak” a fáradtság okozza. Nekem is fájt a fejem első héten. Meg az a gyanúm, jövő héten is fog, ha anyukám elmegy...
Gratula a mosógéphez! Máté is szokott nyitott szemmel aludni.
Prücsök!
Gratula a huszáros megoldáshoz! Nem is gondoltam, hogy az oldaltfekve szoptatás megoldás lehet. Pedig mi is a napokban fedeztük fel a dolgot, nagyon jót alszom közben én is, csak utána olyan rossz felkelni büfiztetni. Valahol azt olvastam, hogy alvó gyereket nem kell felkelteni büfiztetni, de az a baj, ha nem büfizik, akkor tök hamar felébred, és nyöszörög, aztán sír, hogy fáj a hasa. Ami a székrekedést illeti: pont múltkor írtam Lillának, hogy nekünk a védőnő a kamillateát javasolta, az kihozza belőle a kakit. Esetleg próbáld meg, talán kíméletesebb a szélcsőnél, és hátha beválik. Visszaaltatásra nincs ötletem – én sajna, cumit adok neki, ha nyöszög – az összes cumizavarral fenyegetőző LLL tanácsot figyelmen kívül hagyva.
De úgy látom, nem zavarja be, már elég régóta ügyesen szopizik.
Évi!
A spinálist ne kérd, azt a szülésznőm nagyon nem ajánlotta. (Azt hiszem, nagyon fejfájásra hajlamosít utána, vagy valami egyéb miatt nagyon nem jó...) Igaz, hogy a spinális közben ébren lehetsz, és ez előny, míg ugye, altatásnál nem fogsz emlékezni a dolgokra. De nekem az altatással nem volt bajom utólag, igaz, nem is tudom összehasonlítani a spinálissal. Na, most sokat segítettem.
Mindenki!
Azt hiszem, tényleg olyan ez, mint a régi törzsi életben, ahol a nők összejöttek, és megosztották egymással a tapasztalataikat, együtt nevelgették a barlang előtt a porontyokat.
Szóval, tök jó, hogy így megtaláltuk egymást. Alig várom a találkát! Jajj, most nézem, pont 29-e 15:10-re van időpontunk csípőszűrésre!!!! Légyszilégyszi legyen valami megoldás, hogy ott tudjunk lenni!!!! a) legyen délelőtt (tudom, hogy többségeteknek a délután jó, úgyhogy e nem jó megoldás) b) legyen máskor? (ez meg azért nem jó, mert annyiótoknak jó ez a nap) Légyszi találjunk ki valamit!
Üdv,
Rita