Sziasztok!
már elgé régen nem jelentkeztem, de olvastalak Titeket. Az mindig jól esett, de írni nem volt mostanában kedvem.
Gratulálok az új kisbabákhoz. És a fotók nagyon cukik. Tényleg nagyon jó nézegetni Őket.
Mi jól vagyunk, csak a lányom hajnali 5-kor kel mostanában,
ez elégg megvisel, főleg hétvégén, mert hétközben miután elvitte a apus a bölcsibe, én visszafekszem szundikálni.
Vettem mellszívót, Aventet. Interneten. 6500 volt, és jövő februrárig garis. Jó lenne, ha addig tudnám használni. Tényleg látszik, hogy alig volt használva.
valaki kérdezte egyszer, hogy hol szoktam vásárolni, de aztán jött ugye a haláleset, és nem nagyon bírtam válaszolni neki. Szóval elnézést, hogy már nem emléxem ki volt az, de én a Babaszoba.hu-n az apróhirdetések között szoktam mazsolázgatni. Ott vettem a babakocsit, a forgót és most a mellszívót is.
Ma kértem kölcsön egy fekete nacit a temetésre. Hát ölég gáz, mert kicsit rövid is, meg szűkszárú, de én még 3000 forintot sem akarok kiadni erre az egy alkalomra.
Most próbálom felidézni a témákat:
Orrszívó porszívó, nekünk szerencsére az elején nem kellett használni. Aztán nagyon nem szerette, pedig tényleg nagyon jól kiszívja. Most ott tartunk, ha szükség van rá, Ő magának szipkodja vele. A manuálist vittem magammal a múltkoriban, és teljesen kikészült tőle, és én sokkal drasztikusabbanak láttam, ahogy a hirtelen erős vákum kiszippantja a nóziját. Szóval a porszívós témát én is csak ajánlani tudom.
Szopi mennyiség. Én úgy emléxem, persze ez már csak halvány emlék, hogy azt mondta drnéni, hogy 24 óra alatt a testsúlyának 1 hatodát, hetedét kell megennie egy csecsemőnek. De az nem baj, ha egyszer 30-at, aztán meg 80-at eszik. Erőltetni úgy sem tudod.
Már én is nagyon várom a NST-t. 16-án megyünk az elsőre.
A köldökcsonkos témához nem tudok hozzászólni, mert nekem az nem nagyon jött össze, vissza kellett mennem vele a dokihoz, mert vérezgetett. Akkor a MÁV-ban leszedték neki, de lehet, hogy csak én paráztam túl a dolgoz. Most is félek tőle.
Csandy, a kisfiad annyira cuki, hogy nagyon. És nagyon örülök, hogy ilyen szépen fejlődik. A műtéten meg gyorsan túl lesztek.
Pil, mikor téged olvaslak mindig saját magamat látom három évvel ezelőtt. Én soha nem jöttem rá mi volt a baja, de felnőtt. Igaz én kicsit leamortizálódtam. Azért kitartást.
A fürdető krém engem is kiborított, viszont már valaki írta, az ekkora babák még igazából nem koszosak, tehát ha teszel a fürdetővizébe, az bőven elég ahhoz, hogy tiszta legyen. Gusztának mondjuk nem mondható.
Most ennyi jutott eszembe.
Pusza mindenkinek.
Katus, neked szurkolok. A nyákdugó után én fél nappal már a kezemben tartottam a babámat. Hátha neked is így lesz. Izgi.
Edit