Sziasztok!
Bocs, hogy csak most írok! Egy kicsit el vagyok veszve. Munka után rohanok haza 1-2 órát aludni , utána meg a főzés-mosással tengetem a napokat.
ÁGI és PÉTER MIKLÓS
Gratulálok!
Ági, remélem, hamarosan képet is raksz fel a kicsiről
És -persze, majd ha egyszer lesz időd
, a szüléstörténetedre is kíváncsi lennék. Jó sokáig vajúdtál. Te kis Hős! Örülök, hogy van tejcsid elég és remélem a sok anyuka majd tanácsot tud adni szoptatásügyileg.
Betti
Szorítok!
Lara
Tök jó, hogy már majdnem"elkezdődött" az inszem!
Anita
Annyira hihetetlen, hogy már 35 hetes vagy! Olyan jó volt nézni a heteid mellett , hogy "haladunk". Kb. én is így örülök minden napnak, ami eltelik
Pihi
Nagyon szorítok! Remélem dupla örömhírrel jössz. Kétcsíkos teszt és sikeres államvizsga! De szerintem ne tesztelj az államvizsga előtt. Esetleg gyűjtsd össze a pisit és tedd hűtőbe. Én is így csináltam egy vizsga előtt az egyetemen. Csak utána ne fagyaszd a tesztet. Mert a sikeres vizsga után én a hűtőből kivett jéghideg pisibe mártottam türelmetlenségemben, aztán aggódtam, hogy mi van ,ha csak azért negatív, mert lefagyasztottam.
Kamilla
Gratulálok az esküvőhöz! Én is kérhetek képet?
nolina22@freemail.hu Szorítok a műtéthez! Mikor lesz?
Mi jól vagyunk. Két hete nem fájt a hasam(mióta dokinál voltam)
Hányinger nem volt és nem is lesz.
A cicim feszül nagyon. A pocakom meg néha nagyon látszik. Ill. nem pocak, hanem inkább alul a méh nagyobbodott meg. Olyan aranyos
Holnap megyünk dokihoz, nagyon izgulok. Tuti nem sokat alszom majd
A többieknek puszi! Remélem,holnap kiír a doki és utána már lesz időm írogatni. ill. relatív. Azt mondta, ha minden ok, kíir, de nem tudom, hogy ez tényleg jó ötlet-e. Na, mindegy, csak minden rendben legyen!