Szia Mindenkinek!
Osia!
Nagyon szép,karakteres babu cseperedik a pocidban.Egész elérzékenyültem...Némiképp emlékeztet Marcim hasonló felvételére.Sajna nem tudom itt megmutatni,mert nincs fenn a gépünkön.Mindig nagyon örülünk az újonnan csatlakozott kismamáknak.Kérdezz és mesélj!
Farkasbogi!
Rálestem a Bugyor Tudor honlapra.Nagyon tetszik.Noha ígértem már,hogy mi is fogunk rendelni Tőletek,nem tettük.Ezer oka van,kár lenne felsorolni.A honlapotok alapján egyre jobban érik bennem az elhatározás.Nagyon várom a bodykat.Remélem,nagyobb méretben is kaphatók lesznek!Nagyon jó minőség a prince Oliver.Marcimnak is több van.Már mind kinőtte.És igen:fogcsikorgatva vettük mindet a Brendonban.
A hordozókendős fotókon Te vagy látható?Mert azt a hölgyet ismerősnek találtam...
Gratulálok kislánykádhoz!Marcus még nem lépett tovább;a felguggolás elszórakoztatja.Bár,ha belegondolok,két bútordarab között már lépett egyet-kettőt.Nagyon bizonytalanul,sután.Inkább vetette magát,mint lépett...
Mi elhatároztuk,hogy karácsony körül állítjuk magunkat kistestvér üzemmódba
.Akkor Marci másfél éves lesz (majdnem).Ha ügyesek vagyunk,legkésőbb rá egy évre világrajön második babintink.Így valamivel több,mint két év lesz picúrkáink között.Két bátyám között is ennyi a különbség.Elmúltak harminc évesek,de egész csöpp koruktól kezdve,túl azon,hogy a testvéri ragaszkodás összeköti őket,nagyon jó barátok.Anyusom mesélte,hogy soha nem volt közöttük testvérféltékenység,és nagyon jókat játszottak együtt.Bízom abban,hogy én is képes leszek megteremteni gyermekeim között a harmóniát.Talán ennyi korkülönbség nem is kevés,nem is sok.Bár minden relatív.
Eszti!
Kitartás!Ráhel gyermekéhez hasonlóan Marcim is nagyon bújós volt (igaz,ő nem volt hasfájós,sőt,kifejezetten nyugodtnak mondanám,csak mindig velem akart lenni,ő is játszott a cicimmel,de olyan mulatságos volt,hogy nem aggódtam rajta és mára kinőtte).Mindig viccelődtem,hogy 24 órás ügyelet.Fárasztó volt,és derékfájdító,ugyanakkor feltöltött pozitív energiával.Könnyű mondanom,de nem tudok mást tanácsolni:legyél vele minél többet,nyugodj meg,lazíts!
Mi is túl vagyunk a nehézségeken.Az első hónapok minden perce édes emlékké vált.Semmi keserűség,csalódás nincs bennem.Valószínüleg Te is így fogsz majd érezni...
Annyit még esetleg: menjetek el a védőnőtökhöz,gyermekorvosotokhoz próbaszoptatásra.Hátha abból kiderül valami,ami eddig rejtve kínozta csöppöd.Talán ők hatékonyabb segítséget tudnak nyújtani,hisz közvetlenül tapasztalják a problémáitokat.
Szóval:fel a fejjel!
Zsu!
Jó volt olvasni az állatkerti élményeteket.Mi elnapoltuk,helyesebben elhónapoltuk a zoo-látogatást.Marci első szülinapján,a családi örömprogramok részeként megyünk állatokat csodálni.Biztos nagyon fogja élvezni,mert itthon is sok állat veszi/vette körül.Van két kutyánk,két macskánk,két degunk(a macskák a hugaimé,bár mi vigyázun rájuk,viszont a degukat már elköltöztették,és az egyik kutyuska is csak átutazó vendég).
Moha a babaőr
Lila kutya a már elhunyt anyai dédinél
Én is a Gézengúzt akartam javasolni.Ha valakit érdekelne leírom az elérhetőségeiket (bár mi nem oda járunk,most sehova se járunk tornázni,otthon ügyeskedünk):
9025
Győr
Liget u.1.
06-96/439-115
06-30/989-4108
Zsu!Babauszira is a Gézengúzhoz jártok?Nyáron szünetel a mi úszásunk,s arra az időre csatlakoznánk hozzátok.Ha nem baj...
Tünde!
Gratulálok!Jó példaként jársz előttem...
Bea!
Igaz,hogy a hugaim nem laknak már itthon,de mindennapos látogatók.Egyrész Marci miatt,másrészt a nethozzáférés is sokat nyom a latba,harmadrészt még nem önállósodtak igazán.Anyusomnak is és Babintinek is jó a zsibongásuk.Bár hogy ma még nem jelentkeztek, egy kis csenddel és nyugalommal kecsegtet.
Talán most,hogy mindkettejük életében első a szerelem,magukra találnak,és "talpra" állnak.Mert bizony,a "pünkösdi szerelmes" hugim újdonsült kedvesével pont úgy érzi magát,mintha évek óta boldogságban együtt járnának.Nagyon helyesek.Nemhiába cseng fülembe a nászinduló...
Juci!
Ahogy Lujza utalt rá,terhestorna a szülésfelkészítő tanfolyamnak is része .Én jártam.Nagyon üdítő volt.Ha nem is ezt választod,mindenképp tornázz valahol,mert nagyon hasznos,és kellemes élmény.
Jó volna egy képstabilizátoros fotóapparát,mert a szobában mesterséges fénynél készült képeink háttere mindig fekete...,amúgy meg homályos.
No,gondolom most egy időre megint csak olvasótok lehetek (ezért az állandósult bőbeszédűség,ha végre hozzászólhatok).