Sziasztok!
Régen jelentkeztem, és bevallom őszintén nem is nagyon olvasta vissza. A képeket megnéztem, minden baba nagyon cuki!
Csandy!
Nektek különösen örülök
Rólunk:
Amikor itthon volt a férjem a gépről dolgozott így nem tudtam írni, most meg mire ide kerülök, negyon sokat kell(ene) olvasnom,hogy felvegyem a ritmust, de majd most pótolom a mulasztásaimat
Azt hiszem én itt azon kisebbséghez tartozom, akinek múlóban vannak a gondjai. Minden hasfájós gyereknek ajánlom az Infacolt, nekünk nagyon bejött. Van homeós szer is, de abban részint nem hiszek, részint nálunk nem lett volna adható, de az ügy érdekében még a rántott kutyagumit is odaadnám, hogy ne szenvedjen!
Szopi nem ment könnyen, a kórházban pár dolgot rosszul csináltak vele, és ezeket nehéz elfelejteni. Volt tápi bikalukú cumiból, meg nyomták a kis fejét e mellemre, amikor sárga volt és nem akart enni. Ennek a vége lett a "cicifrász". Van horrorvideóm is, de azt nem mutatom meg, mert ilyenek lesztek
.
Szóval Kinga meglátta mellemet, pepörgött, hergelte magát, és ennek volt hogy három óra bömbi lett a vége! Már minden szoptatós pózt kipróbáltam. Aztán egyszercsak minden átmenet nélkül feladta az elveit, és rámcuppant.
Na most úgy néz ki, hogy normalizálódik a helyzet, már csak éjszaka szokott bömbizni, akkor is keveset, általában pár percet.
Amúgy jól eszik, hízik is szépen
és kb. 3-4 óránként eszik, éjszaka egyszer kétszer kel fel.
A másik, hogy a kórházban mindketten megfáztunk, én maszkban mászkáltam, úgy néztem ki, mint Dart Véder és Shrek közös gyermeke. Persze ott állították, hogy csak azért magasabb a hőm, mert megjött a tejem, sajna a köhögésre és a takonyra nem tudtak mit mondani. Kinga is tüsszög(ött) persze ő meg a pollenektől. Aha, azóta is porszívózzuk az orrát! Ja ezt meg úgy tűri, mint egy Buddha. Egy nyikk nélkül. Valami hiba csúszott a tervezésbe és a kivitelezésbe
.
Ja és az éjszakáink is viszonylag nyugisak, mert egyszer vagy kétszer kel fel ennya! Nappal meg kifejezetten jó baba. Homeós bogyeszről lecsusszantunk, infacol megy neki, orvos, védőnéni is rábólintott, így viszonylag keveset szenved a hasfájástól, bár így is van, hogy fáj neki. Ja és a legújabb tudománya, van neki egy zenélő bohóca, ma szemezett vele, meg pofozgatta, de a legjobb az volt, amikor szopizni akart. Itt nevettünk a kis manón, annyira mókás volt! Persze aztán adtam neki tejcit, ha már a bohóctól nem kapott
Mindenkinek pussz:
Juca
UI: tud nekem valaki küldeni olyan listát, amin rajta vannak a tiltott, és nem ajánlott élelmiszerek a szoptatás alatt? Az e-mail címem:
telekes.judit@gmail.com