Én nem gondolom, hogy csak marketing lenne az allergia veszélyére való felhívás. A mi generációnk nagy része már allergiás, és örökítjük a hajlamot, így egyre nagyobb az esélye a kialakulásának. Nem kell hisztit csinálni belőle, de szerintem vannak olyan gyümölcsök, ételek, amit jobb, ha nem ad az ember. Lehet, hogy most semmi tünetet nem produkál, csak majd egyszer később. És adja az ég, hogy később sem semmit. Abból indulok ki, hogy tudom milyen pl. az ekcéma. Fáj, éget, viszket, nem tudsz aludni, és szégyelled. Ja, és baromi ronda, felreped a bőr, undorító. Végigkísérte a gyerekkorom, sajnos. Szerintem semmi baja nem lesz a gyereknek, ha nem kap egy ideig pl. epret. Minden fontos vitamint és ásványi anyagot megkaphat másból is. Én megpróbálom nem kísérteni az ördögöt.
Nem szeretnék ezzel a hozzászólással senkit sem bántani, vagy kioktatni
Mi nem fűtünk éjjelre. Ennyire hideg lenne
Én felébredek a gyerek minden mozdulatára, mert mellettem alszik, így csak betakarom újra. Smici, zsákban nem tudod altatni? Tökjó nyári zsákok is vannak.
mensi: nekem még mindig nem jött meg
Apropó, fűtés. Képzeljétek, pár napja égett szagot érzünk a lakásban, nagyjából már be is lőttük az okát. Valamelyik falban lévő vezeték éghet, ha használjuk. Elég gáz, vészforgatókönyv van az agyamban egy esetleges éjjeli menekülés esetére. Asszem holnap férjuram leszedi a lambériát, és bekukkant alá, hátha nincs a vezeték a falban. Reménykedünk.