Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat. Nagyon jól estek. Én is tudom, hogy a két gyerkőcre kell koncentrálnom. Meg teszek mindent, amit tudok.
Most kajoltam, csinátam rántott csirke májat, petrezselymes újburival, meg tejfölös ubisalival. Nyami, nagyon jól esett.
Látom most a szülés utáni betét a központi kérdés. Nekem már csak halványan dereng, de nekem a párom szaladt el venni ügyeletes gyogyszbai, és fogalmam sincs mekkorát hozott (Tennát), de jó nagynak tűnt. Azt használtam, amíg el nem fogyott, nekem csak 1-2 napig volt iszonyú erős, de mivel ahogy Pil is írta, elég szagos a téma, így nagyon sűrűn kellett cserélni. Aztán a MÁVban a fszt-en van egy kis bolt, ahol lehetett darabra venni, és ott vettem kisebb méretűt, de otthon asszem már sima betétet használtam.
Satuk, gratulálok a sok szopihoz. Ez olyan jó érzés nem?
Ex. emlékszem még én is, hogy annyit mozgott a lányom, hogy nem lehetett megmérni. De mintha a kölcsön mérlegünkön lett volna ilyen pllanat állj szerű gomb, és akkor valahogy le lehetett mérni. De már tutira nem emlékszem.
Kisvirág, örülök, hogy nem rosszabbodik az állapotod. Az télleg jó lenne, ha egyszerre szülnék. Amúgy egy napra vagyunk ám kiírva, csak az elején voltam eltolva, és nem akartam hogy Ex. változtasson. Szóval júl.14.
Pil írta, hogy neki mennyire fájt a gátmetszés utáni stoppolás. Én pl. meg sem éreztem, tök jól eldumáltunk a dokival. Bár Ő mondta, hogy ha csak egy picit is érzek valamit szóljak, mert azonnal ad érzéstelenítőt. Nekem erről nincsenek rossza tapasztalataim, tehát ezért nem kell és nem is lehet álltalánosítani.
Na, lépek. Megyek a kiscsajsziért a bölcsibe.
Ja, amúgy jól vagyok, a kis punás majd kirugja a ház oldalát. Tegnap voltam laboron, meg a doki is megnézett. Minden OK. A lányom megkapta a 3éves szurit. Az első éjszaka ölég gáz volt, semmit nem aludtunk. De a bölcsibe már semmi baja nem volt. Persze mikor engem meglátott borzalmasan sántított, mert hogy nagyon fáj neki a szuri helye. Mikre képesek ezek a Manók.
Puszmogás mindenkinek aki, még 2in1, meg aki már nem annak is, csak ott külön a babának is.
Edit