Sziasztok lányok!
Elnézést mindenkitől, hogy ezer éve nem írtam, de nagyon hosszú és fárasztó hetem volt, mindennap 12 óráztam, és utána már nem volt energiám, hogy írjak...
Csibe,
üdv itt a fórumon!
Barbi,
ezek nagyon jó számok!
:):) Mikor kell majd menned vérvételre?
Addig is mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++
Mot, Viki:
babanövesztők mennek: +++++++++++++++++++++++++++++++:)
Macika,
mi volt a vérvételen????
Dedina, Szuszi: mi van veletek? ezer éve nem jelentkeztetek... Remélem minden rendben van veletek, és csak nem értek rá, hogy írjatok nekünk
Mennek nektek is a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++
Minyuu,
jó volt hallani felőled!
Mindjárt itt az ősz
, és akkor már neked is küldhetjük a babatapikat, meg a növesztőket
Hajrá csajszi!
Zuzmó, Manda,
mi van veletek? Annyira eltűntetek, valami életjelet adjatok, hogy tudjuk, hogy jól vagytok, és hogy renden vagytok!
Kiscsillag,
te sem jelentkezel mostanában... remélem nincs baj!
Lehet, hogy csak nincs időd, és már rég túl vagy az inszemen?
Tessék írni!
Ria???????
Brigii, Share?????
Lucia kedves? Te merre jársz? Bocsi, hogy mostanában nem írtam mailt, de ahogy írtam nem egyszerű mostanság az életem... Ha nem jelentkezel, írok mailt (veheted fenyegetésnek
)
Nika,
hogy vagy drága? Írj azért, hogy mi a helyzet veled!
Chestimami,
remélem minden rendben!
Várjuk azért Niki pocakban való fejlődéséről az infókat, meg persze egy pocakos képet is rakhatnál igazán
:):)
Velünk a helyzet ugyanaz, sajna még mindig nem jutottam el a fogdokihoz, de hamarosan mostmár tényleg megyek
Amúgy a 40.cn-on vagyok - de tudjuk, hogy ez sajnos nálam nem jelent semmi bizalomgerjesztő dolgot, csak, hogy már megint gyógyi fog kelleni pirihez... de most nem erőltetem, így hogy a további konkrét lépéseket már csak őszre tervezzük (kivéve a hsg-t, azt még a nyáron remélem sikerül összehozni
)
Amúgy szervezzük a nyaralást, mert képzeljétek augusztus végén is megyünk, barátokkal Horvátországba!
:) Annyira várom már!
De még az is arrébb van...
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra! Jelentkezem a héten - ígérem többet
Addig is ehhez hasonló babaesőt mindenkinek!
Puszi!