Új privát üzeneted érkezett!

De, vannak... bár nem valami sok. Szolnokon kevés a kreatív ember. Most is volt a Ligetben, csak elmosta az eső. :(
szilbee
 
 


Ja a búcsú, meg elég gagyi. Bocsi azoktól akik szeretik, de errefelé nagyon bóvli az egész. Én elvből nem járok búcsúba. Komolyan kiráz tőle a hideg... Brrrr
szilbee
 
 


Szilbee!

Hát jó kis alvókája van a lurkódnak! Irigy-irigy..Csongi öszesen jó ha ennyit alszik nappal, 2x másfél órát tud max, mondjuk régebben még ennél is rosszabb volt a helyzet, úgyhogy nem panaszk. tovább. Na de én ha nem tanulok, akkor meg a házimunkával kellene haladnom, mond6om, ma sem sokra haladtam... mert itt ültem... és még egy szigorlat 10-én...

Nálunk jó idő volt délután 4-ig vasárnap :D , így néztünk pónikat, bábosokat...jó volt, csak a Levente Péterről maradtunk le :( , az már 5-kor volt, biztos elmosta az eső...

Üdv:Mariann

Mariann
Kép
kmarian
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

Sziszike!
Meg ne sértődj! Lemaradt az idézőjel az előnyök szóról.De tényleg vannak.Én nagyon élvezem most a babázást.A nagyok már olyan nagyok :D

Andrisom is most már feláll mindenhol és a legtöbbször nem is dől el :P Pakolhatok mindent egy emelettel feljebb.Ma kapott a drágám egy siesta szandit.Nagy szerencsével fél áron 3090,-ért vettem,mert a nap egy kicsit megszívta az egyik pár színét.

:?: Körkérdés: Szandálban vagy mezitláb tanuljon a gyerek járni???

Az eső a mi gyereknapunkat is elmosta,de most szombaton talán bepótoljuk.Ha van kedvetek csatlakozzatok

Szeretettel meghívjuk egy fergeteges születésnapi Oriflame Családi Napra!

Helyszín: KAMARAERDEI IFJÚSÁGI PARK
Budapest, XI. ker., Kamaraerdei út 12-14.
Időpont: 2006. június 3. (szombat) 10.00 - 20.30

Hogy méltóképpen ünnepelhessük az Oriflame Magyarország 15. születésnapját, sok meglepetéssel készülünk:

- a délelőtt és a délután folyamán 1-1 órás cirkuszi előadásnak tapsolhatunk,
- lesz Játszópark: óriás bálna, óriás csúszda, légvár, hernyópark, kisvasút, körhinta,
- kézműves foglalkozások,
- foci,
- délután és este koncertek: Moszkvicsbuszslusszkulcs, Matyi és a Hegedűs, Tóth Vera, Roy és Ádám, Somló Tamás, Fenyő Miklós
- malacsütés
- disco
- tűzijáték

Ne felejtse otthon a fürdőruháját, hiszen a helyszínen gyermek- és felnőttmedence is üzemel!

Üdvözlettel:
Oriflame Magyarország

Kép
flocika
 
 


Flocika!
Nagyon tuti a vonalzón lévő kép Andrisról. :)

Körkérdés
Mezítláb kell járni tanulni. Én legalábbis így tudom.
szilbee
 
 


Nekem is Zalán a kicsi bubám :)

Mindenki figyelmébe ajánlom a www.gryllus.hu címet, ahol a Vilmosnál meg lehet nézni a koncertek menüpont alatt, hogy mikor és hol. Hajógyárin is, asszem 9-én. Én megyek :D Még valaki?

Én itthon nem adok semmit a lábára. Különben megfordul már a tengelye körül egyedül, és 5 lépés a rekord. Olyan édesen megy :P

Nem akartam elkiabálni, eddig ezért nem is írtam. Anyukámmal, meg tesómmal közösen nyitottunk egy használt ruha üzletet, a Radnóti Miklós utca 29 szám alatt. A nevünk Hétszínvilág. Mindenkit szeretettel várunk, nemcsak gyerekruhák vannak, hanem felnőtt is, bár férfit nem sokat tudtunk szerezni, de folyamatos a feltöltés. Ja, és hát a Szent István parktól 3 percre van, a Jászai Mari tér és a Nyugati között.

Annamari,
meghívó elment?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Minyu,
Liberoék az utolsó nyuszihoz is küldenek majd kérdőívet?
Nem csodálom, hogy Nándi már lelóg a karodról. :) Én ma raktam el a szoptatós párnát, amikor egész pici volt elveszett rajta, a végén meg már csak a háta közepéig tartotta… :) És egy kicsit :cry: .

Rayo,
Könyv tényleg szuper. Felhő mögül előbújik a napocska, ki lehet venni egy zsebből, csörgős papír is van benne, meg ilyenek. Brendon kupont nem lehet tudni nagyon előre, amikor megjelennek a magazinok (Baba Mag., Anyák Lapja), abban benne van. Én ezeket már nem szoktam megvenni, úgyhogy ki kell várjam minden hó elsejét, mert akkor a honlapra is felteszik. Aztán persze megveszem a magazint, mert mindig kinézek valamit. :lol: Már alig várom a júniusi kuponokat... :roll:

Sziszike,
Várjuk holnap a beszámolókat! :)

Szilbee,
Nálunk is a lapozgatás a sláger. Én sajna nem tudok majd UH-s képeket feltenni, mert nincs szkennerem (ezt írják így magyarul? Bár a fájl sőt a júzer után már nem hiszem, hogy leforrázok vele valakit!). Pedig a petezsákról már van két felvételem. :oops:

Flocika,
Igen, ez a körkérdés engem is érdekel! Oriflames buli nálam nem játszik, egy másik cég elkötelezettje vagyok a munkahelyem miatt. Volt munkahelyem. Pontosabban. Nagyon ügyes Andris, én most nem látom a képet a vonalzón! Nem igazság! :evil:

Rita,
Gratulálunk. :) Dolgozol is majd már? Vagy csendes társ vagy egyelőre? Gryllus honlap, még meg sem néztem. Most megyek is!

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Sziasztok

Most csak gyorsan néhány sort írok.

Dóri
Hát én ma már tudtam beszélni. Én énekelni nem tudtam mert nekem szó szerint nem volt hangom. Tegnap már néha jött ki hang a torkomon. Apám felhívott, beleszóltam erre a faterom lerakta azzal hogy bocsánat téves. Oli szeme mára gázosabb lett. Reggel nem tudta kinyitni. Teljesen össze volt ragadva. Nóri szeme már rendbejött?
Ha nincs szkenneretek, fényképezd le a képet! Én egy csomó mindent úgy tettem fel a gépre, nem annyira szép, mint az eredeti, de több mint a semmi :)

Szilbee
Mi Kecskemétem voltunk gyereknapozni, mert itt Cegléden semmi nem volt. Terve volt véve az abonyi vadaspark, de az eső miatt ott hatalmas sár volt (szerintem) ezért maradtunk Kecskemétnél. Búcsú ügyben egyetértek veled. Mi sem nagyon szeretjük. Milcsi miatt meg semmilyen kirakodóvásáros helyre nem megyünk , mert mindent meg akar vetetni magának.

Körkérdés: asszem egyszer már írtam amit az ortopédán mondott a doki, miszerint bármilyen cipőt a lábára kivéve siesta. (nekeünk azért van siesta cipőnk, sőt én nagyon szeretem), meg azt is mondta hogy mezítláb járjon, főleg kint a fűben. Az a baj, hogy még nincs annyira jóidő, hogy szandi nélkül mennünk ki az udvarra.

Floci
De jó áron vetted a szandit! Itt nincs már siesta üzlet, de volt tulajoknak marad egy csomó cipőjük. Sajna pont a 19-20-asból ninsc szandijük :(

Sziszike
Nagy-nagy gratula a pocakodhoz. Én is irígy vagyok egy kicsit (de csak kicsit :) )

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Sziszike
Gratula neked is a kis pocaklakóhoz. :lol:

Körkérdés: nekünk azt mondta az ismerős gyógytornász, hogy a lakásban mindig adjunk cipőt a gyerekre, mert ott túl sima a talaj, így nincsen megfelelő inger a talpizmoknak, viszont szabadtéren legyen sokat mezítláb.

Anna is csatlakozott a két lábon járók csapatához. :lol: Kb 2 hete kezdett először lépegetni, de csak amolyan imbolygósan, mostanra viszont szépen teszi a lábacskáit. Bármibe megkapaszkodik, feláll, és már indul is. Időnként elfeledkezik magáról és elfelejt kapaszkodni, mikor észbekap, meglepődik és dob egy popsist. :P

Rayo
Nálunk a Brendonban ki szokták tenni, hogy melyik újságban milyen kuponok vannak, de egyébként én is a honlapon szoktam megnézni.

Ti látjátok a vonalzók melletti képeket? Nekem nem jelennek meg :cry:

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a körkérdésre adott válaszokat.Azt tudtam én is,hogy a természetes talajon,(homok,fű,kavics) jó a csupasz lábikó,de Andris most még csak a lakásban közlekedik.Az pedig túl sima.Majd váltogatjuk a cipős és a meztelen verziót. :)

A képeket sajna most én sem látom. :(

Dóri!
Nem kell céget váltanod :D csak bulizni gyere!!! Nem mondjuk el senkinek :lol:

Ana!
Engem érdekel nagyobb méret is a Siestából.Ha tud a tulaj küldeni képet,árat légyszi add meg neki a mél címem. Köszi.

Rita!
Mi is szivesen megyünk a Matáv szigetre,azaz már nem is matáv a neve. De a 9.-e péntek,akkor nincs buli.Szerintem.
Üzlethez gratula!! Én is ilyesmiben töröm a fejem.Angol krém minőséget szeretnék árulni.De még túl kicsi Andris a bölcsihez.Majd....

Kép
flocika
 
 


Körkérdés
Én úgy tudom (részben) azért kell hagyni mezítláb járni amikor csak lehet, hogy megtanuljon a talpán gördülni. Ezért nem értem miért mondja a gyógytornász bentre a cipőt vagy a szandit. Annak is van annyira sima a talpa mint a lakás padlójának vagy padlószőnyegének, ha nem simább. Nem hinném, hogy abban több inget kapna a láb.
szilbee
 
 


Roberta

Én látoma képeket... :)
szilbee
 
 


Lányok!
Névre szóló mesekönyvet lehet rendelni a gyerekeknek: www.libellus.hu
Puszi

Kép
rayo
 
 


Mi is angol ruhát árulunk, nagyon.nagyon jó minőségben :) Szerencsére Anyum és tesóm is dolgozik, így Zalán simán ott van velünk, nem kell bölcsibe tenni. Nem is tenném, akkor nem vágtam volna bele az egészbe. Szóval most az elején reggeltől estig munka, aztán majd kialakul. De nagyon élvezzük!

Igen, tényleg 9-én a Vörösmarty téren lesz a Könyvhéten Gryllus! A Hajógyárin 17-én és 24-én lesz! A 17-iein Levente Péterrel :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok!

Alig győzlek olvasni titeket, csak úgy peregnek az infok!

Sziszike! Gratula nektek! Úgy látszik , sok helyen fészet raktak a gólyák.

Gyereknap: mivel lakzisok voltunk, másnap még vissza kellett menni ebédre, utána alvás, aztán a nagy eső. Nagyon sok program volt a városban, de nekünk ezek most kimaradtak. Amúgy kisfiam nagyon élvezte a lakodalmat. Rengeteget "táncikált" a drága.

Járás: mászik 1000-rel, de lépni egyáltalán nem akar előre, csak oldalazva még mindig. Négykézláb még biztonságban érzi magát!
Amúgy én mezítláb fogom járatni a lakásban.

Vonalzó: na, az lehet, hogy nekem nem lesz. Kissé béna vagyok, bár Minyu elég érthetően leírta, de akkor nem volt időm kutatni utána, most meg nem tudom, melyik oldalon esett szó róla. De ha éppen zuhog az eső, még próbálkozom!

A Németh Lajos szerint a nyár össz-vissz 2 hétből fog állni. Nagyon "jó"lesz!!! Remélem félrebeszélt a hapsi!

Betegeknek jobbulást, kismamáknak örömteli várakozást!

Teszek fel egy képet a névnapi nyuszibuszról! Kép
bockbrigi
 
 


Jdóra!

Szerintem ha viszel egy CD-t, felveszik neked rá az UH-s képeket!
Próbáld meg! magánrendelésre jársz?

Üdv:mariann

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Brigi :)
Irtam PÜ-t!
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu Drága! Nagyon köszike! Kíváncsi vagyok sikerült-e vagy ismét bénáztam egyet!
bockbrigi
 
 


No, akkor még egyszer!

bockbrigi
 
 


Hurrá! Puszi Minyuka!

bockbrigi
 
 


Floci
Hű, mél címet nem tudok, mert én a siestásokkal mindig telefonon beszélek. 30%-ot engednek az eredeti árból, ha jól emlékszem. Estefelé felhívom Őket hogy van e méljük, és hogy tud e küldeni képet a cipőkről. Mekkora méret kellene? Egyébként kicsi méretből csak szandi nem maradt, cipőcskék vannak.

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Na mit szóltok, milyen rohadt hideg van kint! Komolyan nem hiszem el, hogy mindjárt június van! :evil:

Ana,
Nóri szeme teljesen rendbe jött. Kopp-kopp-kopp. :) De ő kapott krémet is, amit reggel és este kellett a szemébe maszatolnom. Plusz a cseppek, amilyet Ti is kaptatok. Megnézem a krém nevét. Tobrex szemkenőcs. Szegény Olika. :) Ez a képfényképezés jó ötlet, olyan béna vagyok, hogy eszembe sem jutott. Petezsákért még nem fáradozok :oops: , de ha majd már látszik valami fotózásra érdemes, akkor majd így fogom.

Rayo,
Jópofa ez a névre szóló mesekönyv, de azért nem bánnám, ha valaki referálna magáról a meséről is, mielőtt megrendelem, ja és arról, hogy nem két oldal az egész. Vagy én vagyok negatív? :)

Brigi,
Ezt én is hallottam, hogy hűvös nyarunk lesz. Meg azt is, hogy aki júniusban és júliusban meg nyaralni, annak nem valószínű, hogy lesz egy teljes kánikula-hete. Most látom, hogy Milánkának nemsokára itt a szülinapja! Mi lesz az ajándék? Milyen torta lesz? :roll:

Mariann,
A Jánosba járok a dokimhoz, nem a magánrendelésre, de tejelek ugyanúgy, mintha oda mennék, csak nekem ez van közelebb. Annyit így azért nem kell várnom, de azért sosem végzek hamar. Nekem nem is ő csinálja az UH-ot, szerintem minden technikai kütyühöz halál béna, de operációkban, meg ilyenekben kíváló. Szülni is nagyon jó volt nála. Azért ezt nem mondtam volna mondjuk 8 hónappal ezelőtt, de ahogy múlnak a hónapok, egyre szebbre emlékszem vissza. :lol: De az ottani UH nem tud CD-re venni, elég ócska. Nórikával is annak idején elmentem egy 3D-sre, hogy legyen valami emlék, ne csak a képek.

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Sziasztok!

Köszi az izgulást.

Agyilag is fárasztó volt ez a mai nap.
6órát voltunk ott a Heim Pál-ba.
D.e. röntgen 3 db, vérvétel, majd, d.u. pisiltetés.
A vérvétel miatt haragszom, mert 3 *szúrták meg, nem találta el a vénát, majd a vér csöpögött mindenfele..utánn beadott valami szérumot(jódos..), amit kicsit mellé adott, púpos lett a keze.
Azt mondták, majd estére lehúzódik.
D.u.2 fele már hatalmas volt mindkét keze, kitalálták-ödémásodik-allergiás reakció. Nem kicsit ijedtem meg!
Most CA pezsitablettát kap.
A röntgen egész jó lett, de jhét csütörtökön mondanak többet UH után.
A vizelet zacsiba nem ment, kértem megint steril bilit és sikeredet és negatív.
Kicsit nyugodtabb vagyok, holnap reggel megyek a dokimhoz 8:30-ra és kérek új időpontot UH-ra nekem.
12.hetes, miatt sűrgűs.
Csütörtökön meg a védőnővel találkozom.
Lassan megint fogok járni futni, a dokim szerint lehet. Már alig várom!

Anna egész jól van, de a mai nap mindkettőnknek hosszú volt, még a szoptatást sem hagyták.
Tejtermékeket nem fogyaszt Anna, de szoptatom.
Abból nem engedünk!
Most ennyi, majd holnap doki után írok!

Köszi a gratulációkat is!

Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike,
Hát, pörögsz ezerrel :) Nagyon sajnálom szegény kis annát, és remélem, hogy hamar meggyógyul :P Nem lehetett semmi a feldagadt kezecske :(


Dora,
Azért a petezsák is egy kisebb fajta csoda :P

Én is megpróbálok már majd feltenni centit, ha sikerül...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Van centiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :P

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Dóri
De jó hogy Nóri szeme már rendbejött! Olival megyünk holnap megint dokihoz. Most már a másik szeme is váladékozik. Szegényke annyir nyűgös volt egész nap. Fáj a kötőhártyagyula? vagy viszket? Nekem még nem volt soha. Milcsinek sem volt még, neki még csipás sem szokott lenni a szeme. Olivérkémnek reggelre összeragadt mind a két szeme. Annyir sírt!
Nekem van már hangom. No nem az igazi még, de már tudok beszélni. Most meg elkezdtem nagyaon köhgni. Köptetőt meg hát nem lehet a szoptatás miatt. Szóval így állunk. Neked hogy áll a hangod?

Sziszike
Hű, jó hosszúra sikeredett a mai napotok. Remélem minden rendben lesz. Szegény Annácska! próbálj meg pihenni, mert neked is szükséged van rá.

Rita
Most jut eszembe! Nagy gratula az üzletetek miatt.

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Jóreg :)

Ana
Kötöhártyagyulladás kellemetlen, viszketös, olyan, mintha apró homokszem ment volna a szemedbe. Ezért vol annyira nyügi a picur!!!

Brigi
nyuszibusz :) Mienk is ilyen, de nem nagyon szeret rajta ülni :(

Hrk
Bóthoz grat, majd lehet, hogy mi is benézünk :)

Sziszike
nagyon sajnálom szegény picurt :( De reméljük minden rendben lesz!

Pusz mindenkinek
( :( ebben a vacak idöben még játszótérre sem nagyon tudunk kimenni :cry: ) [/b]

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Ana,
Nekem ovis koromban sokszor volt kötőhártya gyuszim, iszonyúan viszket :evil:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Jdora!
Én rendeltem a keresztlányomnak, ha megérkezik lefotózom és felteszem a képet. És megírom, hogy hány oldal..stb.

Sziszike!
Elhiszem, hogy megijedtél! Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!

Rita!
Szuper lett a centid!!!

Rohadt egy idő van! Teljes depi!!!!
Regi tegnap óta folyton a jobb vállát húzza a füléhez! Megnyomkodtam, de nem fáj neki, mert még nevetett is! Mi lehet??? Idegesít!!!

Puszi
Kép

Kép
rayo
 
 


Sziasztok!

Anna keze lejebb ment, CA pezsitabletta mellett csak szopi van, így, ha szomjas, kénytelen meginni. :wink:

Este 11re kerültem ágyba. :( Addigra teljesen kész voltam.
De sok minden munka volt még itthon...

D.e. megyek a nőgyógyászhoz, majd d.u.mesélek.

Puszi.

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Szegény Anna-baba! A szívem tud megszakadni, hogy milyen hősök tudnak lenni ezek a kis betegek. Az anyák meg halálosan izgulnak! Én legalábbis nagyon tudok aggódni!

A kötőhártyagyuszi tényleg gáz, fertőző is lehet és nagyon viszket!

Ma nem zuhog. Ma fúj a szél, mint a fene. Ha ma sem lesz séta, kiakadok! MIlánka csak mutogat kifelé, de hát elvinne minket babakocsistól a szél!

Szép napot mindenkinek!

bockbrigi
 
 


Sziasztok!

Bocs az elmaradásért, de nagyon magam alatt vagyok a napokban. Sőt, azt is mondhatnám, hogy az egész évünk ilyen sz@r. Na mindegy, a lényeg, hogy nincs erőm írni.

A fiúk jól vannak, pörögnek ezerrel, most már húzogatják a fiókokat is, eddig szerencsére nem fedezték fel. De most meg iszonyatosan össze tudnak veszni egy-egy harisnyáért is.

Hrk!
Kösz a meghívót, tényleg, majd igyekszem valamivel honorálni.
Gratula a bolthoz! Mennyi gyerekruhátok van? És milyen áron?

Sziszike!
Pocaklakóhoz neked is hatalmas gratula, olyan csoda ez, én még fel sem fogtam igazán. Irigyellek ám rendesen, de sajnos a férjemnek a két gyerek is sok.

Jdora!
Megjött a kupon, nagyon szépen köszönöm. A borítékod tetszett :D

Na ennyit mára, még ez a hülye idő is rátesz egy lapáttal a depimre:(

Puszi

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Hello csajok!

Új gépem van, egy iBook, kicsit béna vagyok vele, de majd belejövök. :) Férjem egy ideje iMac-et vett dolgozni és annyira beleszeretett, hogy itthonról is száműzte a PC-ket. Nem bánom ám! :D Sajna még nincs wireless internet, de megoldottam, hogy a kanapén kényelmeskedhessek. :D
Mi voltunk ma is sétálni, újra be kell takarni és meleg sapkát ráadni, nem igazság!!! :evil: Már egy szál nyári ruciban kéne pucérkodnia! :lol:

Sziszike,
nagyon húzós lehetett a tegnap Nektek. Szegény Annácska, mennyi mindent kellett kibírnia. Reméljük minden rendben lesz! :)
Futni járni? Nem semmi! Várjuk a beszámolót, én pénteken megyek.

Rita,
nagyon szupi lett a centid, Zalán autót vezet rajta? Igazi kis pasi! :)

Ana,
Nórinak szinte kifolyt a szeme, de nem nagyon viszketett és nyűgi sem volt. Lehet, hogy az övé valami más fertőzés volt. Én gyanakodtam arra, hogy a fikuszt belekente, mert éppen náthás volt. Hangom már nekem is van!

Rayo,
köszi, aranyos vagy, én is a keresztgyerekeknek gondoltam rá. :) Ilyen vállhuzogatás nálunk még nem volt, passz. Ha lenne ott valami kellemetlen nem hiszem, hogy még vigyorogna hozzá!

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Sziszike

a hideg is kirázott, mikor olvastam, hogy mit műveltek a kislánnyal a kórházban! Nem semmi hidegvéred van, hogy nem verted ki a balhét, én ilyenkor nagyon durva tudok lenni (bár tudom, hogy sajna nem segít) :oops:

Az időjárás felénk is brutális, így aztán én is eléggé depis vagyok már. Anna nagyon megszokta a mindennapos sétákat órákon át, de ebben az időben max fél órát viszem ki. Szerencsére azt már elértem nála, hogy itthon is alszik rendesen. Hétvégére terveztük a kiruccanást a barátokkal, most már a hősugárzót is felvettem a csomagolandó holmik listájára!! :cry:

Képzeljétek, kb 3 napja Anna "énekelget". Állva, ülve és 4kézláb helyzetben elkezdi ringatni magát és dúdolászik közben. Ha észreveszi, hogy figyeljük, akkor abbahagyja és megtapsolja magát
:lol: Imádom, mikor produkciózik.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Sziasztok!

Nem kicsit akadtam ki a nővéren, mondtam neki, ne szúrkálja, Bethesdába, legalább elsőre eltalálták, sőt kiis küldtek.
De mégis mit tehetek, majdnem felálltam, de ez a pici érdeke, nem játszom evvel, de a főnővérrel azért beszéltem az esetről.
Nagyon rossz volt látni, még engem se szeretem, ha szúrnak..de a picimet: nagyon rossz volt. A szívem szakadt meg, aztán elkezdtem szoptatni, mire jönnek vinnék a picit röntgenbe, hagyjam abba, de mondtam nekik, még várjanak 2 percet, ebből nem engedek. Aztán csodálkoztak, hogy nem pisil Anna, mikor ott összepisilte a fájdalomtól a pelust.
Hüpsz fel sem hívtam a főnővért,ő aranyos volt.. :( Na, majd mindjárt..a keze már egész jó, de még nem a régi.
Nőgyógyászom haza ment, mire mentem, kicsit későn indultam neki. :)
UH-ra viszont kedddre van időpontom. :D

Ma a Bankokat jártam, hol kaphatnánk, milyen feltételekkel hitelt.
4 Bankba voltam, nem semmi...

Most ennyi, köszi az izgulást mindenkinek, aranyos tőletek.

Roberta: Anna nagyon édi lehet: próbáljátok lekamerázni. :wink:

Szép napot.
sziszike1000
 
 


Na, mit szóltok, milyen idő lett du-ra? Nálunk legalábbis ragyogott a nap. Na, hőség azért nem volt, de legalább lehetett sétálni egy nagyot.

Mikor fektetitek este a babákat? Milánt legkésőbb negyed 9-kor etetni kell, mert ha nem, kiborul. Próbálnám csúsztatni, hogy reggel továb bírja, de hiába. Így ő már most édesen alszik!

Dóri! Neked elfelejtettem válaszolni! Még nem tudom mit kap Milánka a szülinapjára! Imádja a leporellokat, így mesekönyv biztos lesz az ajándékok között. Mindigb viszi a könyveket, "ezt" mondja, és mesélni kell neki! Meg talán valami logikai játék, hogy ügyeskedjen a drága. A tortát sem döntöttem el, hogy milyent rendeljek.Az én kedvencem a feketeerdő, de ugye nem nekem lesz a szülinapom. Szóval majd meglátjuk.

Sziszike! MI a házvásárlás előtt szintén sok bankban voltunk. Nekünk a K§H jött be. De ha újat vesztek szocpol is szóba jöhetne, nem?

Jóéccakát mindenkinek!

bockbrigi
 
 


Sziszike
Nekem erre az egész borzalomra csak egy szavam lenne, de akkor a moderátor kivágna egy életre a babanetről. Hát ez nagyonkemény... :x Komolyan szóhoz sem tudok jutni... :evil: Leventénél is elcsesztek egy vérvételt. Ki is borultam tőle, de az közel sem volt ilyen durva. Miért pont egy gyereknél ilyen bénák??

Roberta
Fantasztikus egy lányod van. :D Igazi kis előadóművész. :D

bockbrigi
Nálunk 19:30 és 20:00 között van fürdtés, utána csicsika. Ja és hiába tesszükle később, akkor sem alszik többet... sajna.

Más
Tényleg!! Azok akik már este nem szoptatnak, hogy csinálják a vacsoráztatás és fürdetés procedúráját? Milyen sorrendben?
szilbee
 
 


Na már megint itt vagyok!

Robi,
az énekelgetés csúcs lehet! :) Nórika most már vadul kúszik. Az az új, hogy két hely van, ahova nem szabad kúsznia és amikor ezeket szemeli ki magának és elindul felé, akkor én mondom, hogy Manci, ezt nem szabad, erre ő sikongatva ezerrel nyomul a tiltott tárgyak felé. Lehet, hogy most b.szom el, hogy ezen szórakozok, de annyira édi!!! :lol:

Sziszike,
akkor ma sem volt egy nyugis napod! :) Szokott néha azért olyan is lenni?

ESTE: amióta kimarad a 11-es szopi, vagyis amióta nem keltem fel, ugyanúgy alszik a drága, mint előtte. 3/4 8-kor fürdetés, 1/4 9 vacsi, utána még végignézi, ahogy mi vacsizunk és 9-1/21O felé elkezd nyígni, akkor leteszem cumival és szerintem azonnal elalszik, mert egy hangja sincs. Előfordul, hogy felsír, mert nem találja a cumit és be szeretné tenni magának, vagy volt, hogy fog miatt sírt, akkor ki is vettem a karomba, de pár perc után vissza is lehet tenni, alszik tovább. Reggel 8 körül ébred, vagy játszik egymagában, vagy nyíg és akkor átjön hozzánk. 9-kor kelünk ki az ágyból. Na mit szóltok, milyen mázlim van? :lol:

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Sziasztok Lányok!
Most írok elöször mióta megújult a babanet. Nem semmi. :shock:

Sziszike
Gratulálok!
Kicsi Annának jobbulást. Heim Pállal nekem sincsenek jó élményeim.

Bettina elindult egyedül kb két hete, vagy már nem is tudom.
Egész nap közlekedik és pakol. Sőt kijött egyszerre 4 rágó foga, pikk-pakk. Immár 12 foga van. Száműztem a tejpépet, rágjon csak.
kkry
 
 


Sziasztok!

Bank: nekem a K@H és a Raiffaisen jött be a legjobban.
Szocpolt igénybe vesszük, ami gond lehet, hogy csak megszületett gyerekre jár, magyarul csak decemberben tudjuk igényelni, addig meg nem lehet lakhatási jogot igényelni, mert a szocpol-t csak előtte lehet megkérni. Szóval nehéz...

K@H 4hetet igér folyósításnak, Raiffaisen max.2 hetet, ez is döntő lehet. Még nem tudjuk melyik lesz, mert a lakást, ahol vesszük K@H kapcsolatos. Pénteken kiderül..akkor lesz beszélő.

Ha már biztos a lakás, többet írok róla. :)

Heim Pál miatt tüske van bennem, de megvárom a végét, mert lehet segítenek itt. Jobban érzem magamat, ha több véleményt hallok. Mert az nem bolodgít, hogy várjuk meg, míg beékelődik, aztán jön egy komoly műtét.

Sziszike.
sziszike1000
 
 


Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat :)

És örülök, hogy teccik a centim :lol: Igen, zalán nagyon szeret vezetni :P

Annamari,
darabáron adjuk a rucikat, és mindenféle méret van, igyekszik az ember. Persze meg kéne nézned :P "Gyógyulgass"!!!

Sziszi,
Gondolok rátok!!!

Zalán 9 körül szeret lefeküdni, plusz-mínusz fél óra. Addig muszáj befejezni a fürdetést, utána azonnal szopi, és alvás. Reggel fél 8-fél 9 között ébred.

Kkry,
Mennyi fogacska!!!! :shock: Zalánnak csak 4 db van!!! Igaz várjuk bőszen a többit, de eddig még sehol semmi. Rágni mit adtok nekik? Én szeretnék kiflit adni, de a tej miatt nem merek, és az elmúlt 2 napban nem találtam olyan pékséget, ahol tejmentes kiflit kaptam volna. Van vkinek ötlete?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok!
Itt a könyv, amit ígértem! Nem biztos, hogy megér 3000Ft-ot, de emléknek nagyon szép és eredeti!
23oldalas és elég jó kis történet!

Kép Kép Kép
Kép

Kép
rayo
 
 


Hello,

bocsi, leragadtam ennél a centis dolognál: Ti hogyan éritek el, hogy naponta frissüljön a babó kora? Csak nem naponta kell változtatnom? Ráadásul a régi hsz-khez is a legfrissebbet teszi be :( . Most meg,hogy honnan vette,hogy Csongi két napos? Én ilyet soha ne csináltam, hozzá se nyúltam pár napja, akkor még 11 hónapos volt...

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Kamarian

Erről az oldalról válsztottál ... gondolom: http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... signer.php
szilbee
 
 


Kmarian
A birthday-es részt választottad a listából?? Mert én ott csináltam meg a sajátomat. Ha nem sikerül megcsinálnod valami betöltési hiba miatt, akkor szivesen megcsinálom és elküldöm neked priviben. Csak akkor küld el a picúr adatait, meg ilyesmit...
szilbee
 
 


Sziszike,
ha nem elég, hogy útban van a második babu, akkor papíron bevállalni nem lehet? Vagy azt csak új építésűre lehet?

Rayo,
nekem tetszik a könyv, rendelek én is. Lenne még egy utolsó kérésem ezzel kapcsolatban, leírnád még 1x a linket, mert azóta új gépem van. Köszönöm! :)

KépKép
KépKép
jdora
 
 



Kép
rayo
 
 


Rayo,
köszi, nagyon gyors voltál! :lol:

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Kukucs :)

Hrk :)
Én sem adok neki tejet, de kiflicsücsit azt igen. Meg kenyérhéjat, pufit (sómentes extrudált kukoricapehely :) ) kölesgolyót, bulátát, Hippes babakekszet (bár ezt még csak Krisztáéknál evett, de izlett neki), dédi babapiskótáját.

Sziszike :)
Ezt a szocpol dolgot én sem értem. Bár mi 3 éve igényeltük a hitelt, azóta sok minden megváltozott, de mi "bevállalósra" igényeltük 2 gyerekre. Ebböl 1 megvan :D

Csajok!
Bkriszta eladja a babakocsiját. Ugyanolyan, mint a mienk ugyhogy bátran ajánlom mindenkinek. Ha valakit érdekel: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=119877

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Hello mindenkinek!

Ma azért sokkal jobb idő volt, így sétáltunk egy nagyot, a kedvem is sokkal jobb lett. :P
Nálunk este fél 9 körül van a fürcsi, utána vacsi, majd 9 - 1/4 10 fele irány a kiságy. Magától szokott elaludni max 20 perc alatt. Reggel nincs ilyen szerencsém, 6 - fél 7 körül mindig fenn van. :roll:

Rágcsa: babapiskóta és kiflicsücsök megy nálunk, ritkán babakeksz.

Szocpol kérdés engem is érdekelne, örülnénk, ha családi házat vehetnénk nagyobb lakás helyett.

Nálatok is féltékenyek a gyerekek? Ha összeölelkezünk apával Anna előtt, ő mindig sírni kezd és nyújtja felénk a kezét.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?