Na mit szóltok, milyen rohadt hideg van kint! Komolyan nem hiszem el, hogy mindjárt június van!
Ana,
Nóri szeme teljesen rendbe jött. Kopp-kopp-kopp.
De ő kapott krémet is, amit reggel és este kellett a szemébe maszatolnom. Plusz a cseppek, amilyet Ti is kaptatok. Megnézem a krém nevét. Tobrex szemkenőcs. Szegény Olika.
Ez a képfényképezés jó ötlet, olyan béna vagyok, hogy eszembe sem jutott. Petezsákért még nem fáradozok
, de ha majd már látszik valami fotózásra érdemes, akkor majd így fogom.
Rayo,
Jópofa ez a névre szóló mesekönyv, de azért nem bánnám, ha valaki referálna magáról a meséről is, mielőtt megrendelem, ja és arról, hogy nem két oldal az egész. Vagy én vagyok negatív?
Brigi,
Ezt én is hallottam, hogy hűvös nyarunk lesz. Meg azt is, hogy aki júniusban és júliusban meg nyaralni, annak nem valószínű, hogy lesz egy teljes kánikula-hete. Most látom, hogy Milánkának nemsokára itt a szülinapja! Mi lesz az ajándék? Milyen torta lesz?
Mariann,
A Jánosba járok a dokimhoz, nem a magánrendelésre, de tejelek ugyanúgy, mintha oda mennék, csak nekem ez van közelebb. Annyit így azért nem kell várnom, de azért sosem végzek hamar. Nekem nem is ő csinálja az UH-ot, szerintem minden technikai kütyühöz halál béna, de operációkban, meg ilyenekben kíváló. Szülni is nagyon jó volt nála. Azért ezt nem mondtam volna mondjuk 8 hónappal ezelőtt, de ahogy múlnak a hónapok, egyre szebbre emlékszem vissza.
De az ottani UH nem tud CD-re venni, elég ócska. Nórikával is annak idején elmentem egy 3D-sre, hogy legyen valami emlék, ne csak a képek.