Sziasztok Lányok!
Tehát szombaton lesz a leszivás, a Doktorom szerint 5 esélyes sejtecske várakozik, ami azért még több is lehet, a HCG-nek hála. Ezt ma este kapom, és jelentem, a szurik száma ezzel napi 1-re csökkent!
Keddre taksálta a visszarakást, tehát a hétfőre nagyon készülök.
A háztartásomat rendezgetjük Pörivel, mosás-vasalás megy ezerrel, lévén 2 hétig minimális mozgást fogok végezni (Pörivel csak), tegnap este elvégeztem a nagybevásárlást is, hogy hetekig semmit ne kelljen venni szinte.
Tegnap az uszáson megsirattam Pöri vállán az utolsó ilyen együttlétünket. Mintha érezte volna, hogy többet nem én viszem, olyan édes volt, játszott, ölelt a kis karjával, beszélgetett, és nevetett rám végig. Nem is nagyon abalygattam most a merülésekkel, csak élveztük egymást, játszottam Vele, ringattam a vizen, ölelgettem, csak keveset merültünk. Nem az volt a fontos... Emlékezetes együttlét volt.
Ma amikor láttam az UH-n a kis növendékeket, arra gondoltam, lehet hogy 3 hét mulva kismama leszek megint
Nagyon várom. Boldogság lesz Pörinek kistestvért adni, ez lesz a legnagyobb ajándék, amit adhatok Neki, mert Máté már nem játszótárs
Persze fellnőttkorukban nyilván nagyon egymáshoz tartoznak majd.
Tegnap este olyan furcsa gondolat fogott el. Tescoban voltam vásárolni miután Pörit lefektettem, és a kasszánál kérdezte a nő, hogy kocsival vagyok-e, mondtam, igen, érdekes lenne gyalog ennyi cuccot hazavinni. Rám mosolygott, és azt mondta, vigyázzak magamra... De mire gondolt? Rám van irva hogy megint készülök valami sorsdöntőre? Még sose láttuk egymást...
Tali.
Jó a csirke, persze, férjem kedvence, és Ő is a szárnyát szereti.
Akkor viszünk itókát, Paga, és férjek, ki mit iszik? Gondoltam, vinnénk 1 kis bort, pl. a fehér száraz kinek hogy izlik?
Némi pogácsára is gondoltam, a szemben levő pékségben isteni apró turós pogácsát sütnek.
Én innék vörösbort kólával, de sajna vezetni fogok, tehát alkohol kilőve. A kávé minket sem érint.
Kedves Mandula!
Szerintem el kéne menned dokihoz, mielőtt bármivel próbálkozol.
Kedves Fanny!
Sajnálom hogy nem sikerült
De lehet hogy a jós igazat mond végül
A "nyaralás" csodákat tehet különben is, de azért vigyél hócipőt, ugy hallom, Spanyolországban is cidri van egyelőre
Látjátok nyáron szülő nők, talán az idén el is marad a nyár, semmi meleget nem igérnek. Ez engem csak annyiban zavar, hogy a hugom multkor meglepett 1 halom nyári ruhácskával a lányáról, és annyi van, hogy egész nyáron hőségnek kéne lenni, hogy mindet használni tudjuk
Különben utálom a meleget, nekem pont ez a z ideális hő ami most van.
Icus, meg akartam nézni azt a müsort, de muszáj volt elintéznem a vásárlást tegnap.