Szia Mindenkinek!
Nahát!Egyre szebbek a baba-szalagok,és egyre több van belőle:kivirultunk.
Zsu!Én sem tudtam belépni előző felhasználónevemen,ezért a "babinti" álca.
Sok más felhasználó is panaszodhatott,mert kaptam egy levelet a fenntartótól,hogy bocsi,ez van...Na,nem:elnézést kértek,és javasolták,hogy egy általuk megadott internetcímen próbálkozzak tovább,de nem éltem a lehetőséggel.Most már maradok babinti.
Boszorkányos előérzetem nem csalt húgom románcát illetően.Révbe értek.Hiába a rövid ismeretség,a bizonyosság az bizonyosság.Egészen kivirult,boldog és szerelmes. Már rég nem érzett hasonlót,ha egyátalán érzett valaha.Már botorságnak találja az összes,exek miatt átélt,kesergéssel töltött napot.Nincs nap,hogy ne találkozzanak.Komoly a dolog...
(Már hallom a nászindulót...
)
Bea!Ó,igen:nagy a zsibongás itthon.De csak négyen lakunk együtt.Anyukám,pintyőkém,párom és én.Sajnálom,hogy nem tudok msnezni,pedig nagyon szeretnék.A két húgom,néha egyikük kedvese,és a párom is rendszeresen elhesseget a géptől.Már nem akarom ismételni magam,ld. korábban az okokat.
Most például csak azért tudok írni,mert Marci egyértelműen kinyílvánította,hogy elege van belőlem,apával akar játszani.A hugaim pedig pasiznak...
Majd legközelebb,ha több időt kapok netezni,én köszönök Rád,ha be leszel jelentkezve.Amúgy amikor a Hiper Tescoban vásárolunk,mindig leslek,de azt hiszem,nem Te vagy ott...
Szia Lujza!Neked külön szia!Gratulálok pöttyöcskédhez!Ne aggódj egészsége miatt.Tudom,könnyű mondani,de nálam aggódósabb kismama nem létezett kerek e földön.És totál felesleges volt.Hidd el,hogy minden rendben,és beszéld meg picúrkáddal,hogy legyen egészséges.Szeresd nagyon,figyelj rá.Gondolom,ezzel nem lesz gond.
Csodára meghálálják a magzatok a méhen belüli törődést.
Nagyon sok stressz ért míg babintimet vártam (meghalt párom apukája,elhunyt első kutyám,költöztünk,felújítottunk,autóbaleseteztünk,stb),igyekeztem nyugalommal,rendíthetetlen bizalommal ellensúlyozni.Semmi nem hagyott nyomot a személyiségén,a lelkén.Tehát kitartás,élvezd a csodát.Júj,de irigyellek benneteket (Niki,Juci titeket is)...