Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mindenkinek!

Annyira megtetszettek a babaéletor szalagok,hogy én is megpróbáltam alkotni egyet.Bea,a tiéteket vettem alapul,mert azon a honlapon igazodtam el a legkönyebben.
Talán sikerült beraknom Marci szalagját az elköszönésbe...

Márti nagyon sajnálom,hogy pórul jártál a technikával;úgy látszik,valami elektromos rontó-lény járja át a szórakoztató elektronikánkat (ld.:tönkrement fényképezőgép akku elemein:) ).

Szia Juci!Érezd baráti körben közöttünk!Remek,hogy csatlakoztál.Remélem,többször írsz,mint én,mert bár írni alig van lehetőségem,amikor elcsípem néhány percre a gépünket imádok olvasgatni...:)

Na,most ugrik a majom a vízbe:

KépKép
KépKép
babinti

Hurrá!Sikerült!!!Ott a Marci-szalag!!!!! :D :D :D

Bocsi a gépelési hibákért!A billentyűzetünk megint begolyózott.Mondtam én,hogy rontó-lény garázdálodik...
Juci,neked szánt mondatomból pedig kimaradt egy "magad"...Tehát:Érezd magad baráti körben közöttünk! :D

KépKép
KépKép
babinti

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy nem jelentkeztem megint sokáig.
Sajnos sok a problémám.

Képzeljétek, Katica 10 hónap és 3 hét után úgy döntött, megelégeli a négykézláb járást, és felegyenesedik. Elindult! :-)

Beelőzte a nővérét több mint 1 hónappal.

Nagyon bátor, el mer indulni egyedül, aztán 10 lépés után lehuppan.

Lili ugyanolyan, mint volt, csak rövid a haja :)

Puszi: Bogi
farkasbogi

Babinti!
Jó lett a szalag, csini! Így nekem személy szerint könnyebb követnem ki kivel van 

Farkasbogi!
Gratula Katicának! Most aztán lehet utána futni!

Márti!
Az első kötelezettségek nélküli bölcsisnap könnyű, remélem nem lesz később se gond, hiszen jó hely az sok ott a játék :)

Orsi!
Zselyke csudacsini volt a keresztelőn!

Juca!
Akkor üdv itt a közös részben is :)

Tünde!
Nagyon jók lettek a képek, igazán szépek a színek és tündériek a gyerekek.

Mi tegnap kifogtuk a sokat emlegetett dokit az uh-n aki elfordítja kismamiktól a monitort. De rájöttem, hogy csak a kismamikat nem szereti, mert a páromnak lelkesen mutogatta mi merre hány centi. Nem baj, a páromnak úgy is ez volt az első alaklom, hogy tudott velem jönni uh-zni, eddig csak dvd-n látta. Sajna méhlepény nem túl jó helyen tapadt, rálóg a méhszájra, de legalább most két hetente mehetünk kukkolni, hogy feljebb húzódik-e vagy végleg császár lesz a szülésből.

Üdv

kancellárka

Sziasztok!

Na végre! Mióta új a babanet,azóta nem sikerült belépnem!

Bogi!
Gratulálok nektek! Biztosan nagyon büszke vagy a picurra.

Bea!

KITARTÁS !! Gondolok rátok,Marcell miatt is! Remélem jobb éjszakátok lesz!

Eszti!

Hintáztatni fogod a bébit? Nem korai ez neki? Vagy lehet benne feküdni is?

Kriszi!
Nem írtad mi lett a vége húgod love story-jának!
[color=darkblue]
Nálunk változatlanul nyűgösen telnek az éjszakák,pedig új fogacska nem várható. Nagyon anyás lett lett Krisztofer,játszani is csak úgy akar,ha mellette vagyok. Pluszban még náthás is szegény,úgyhogy nem unatkozunk!

Remélem a többi baba jól van.

Juci!
Üdv a győri társalgóban!

Minden pocakosnak kitartást ebben a hülye változékony időben!

Puszi:

[/color]

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Képzeljétek, tök kivagyok, nem jött be az elektromos hinta :( Tegnap hoztuk el Beáéktól, hát ugyanúgy ordít benne mint máshol... Hogy ennek a gyereknek semmi se jó! Tiszta apja, komolyan :D
Viszont hogy jó hírem is legyen, tegnap volt először olyan, hogy fél órán keresztül nem sírt, csak nézelődött! Annyira örültem, hogy az utána lévő 2 óra ordítás már nem is stresszelt annyira! Ez nagyon nagy szó, nem is hittem volna hogy eljutunk idáig. Már nagyon rosszul viseltem hogy vagy sír, vagy eszik, vagy alszik (bár ez inkább csak este illetve a kocsiban fordul elő)

Bea, az Urticat hogyan szeded? 2x5 golyócska?

Niki, én sem szeretem az a dokit akit említettél, mindenesetre amikor szülés után 9 nappal belázasodtam ő nem engedett haza, megnézett UH-val és kiderült hogy a méhem nem tisztult ki és van még egy nagyobb darab "valami" odabent. Úgyhogy végül is neki köszönhetem hogy nem húzódott tovább az ügy, és másnap már meg is műtöttek.

Bogi, gratula a nagylány Katicának! De jó nektek, én is úgy várom már az ilyen dolgokat!

Tündikém, én nem tudom beilleszteni a profilomba azt a szalagot :( Tök béna vagyok... Hiába jelentkezm be, a profilomban nem találok semmilyen automatikus aláírást. Vagy Ti minden egyes írásnál bemásoljátok? Próbálta már azt is, de csak kiírta a linket...

Puszi!

Eszti+Kannus
esther1000

Sziasztok!

Eszter!
Szakmailag tök rendes volt az ürge, mert amikor említettem neki hogy a szívét nézzék meg jobban a kezdeti "problémák" miatt akkor szó nélkül megtette és még az aszisztens vagy milyen nő is odaült megnézni. Nekem először fel sem tűnt csak délután a magándoki rendelésén találkoztam össze délelőtti uh-n járt kismamikkal és velük hülyéskedtünk rajta és akkor leesett, hogy a múltkor itt is róla írtatok. Utólag vicces volt.
A hintáról én azt hallottam, hogy akinek bejön annak is úgy csak, ha anyuka a közelben van. Sajnálom, hogy nálatok még úgy sem sikerült megnyugtatni, de azért látszik a fény az alagút végén, ha már volt egy jó kis félórája :) Majd lehet később jobban bírja.
Ja vonalzó, a profilban van olyan hogy Aláírás nem automatikus hanem sima aláírás, oda kell bemásolni a htp kódot. Segíthetek ha gondolod, nem tudom milyen vonalzód van.

Na mára eldugulok, emészteni :)

kancellárka

Sziasztok!

Örülök, hogy találtam egy fórumot, ahol nem (csak) budapesti kismamik beszélgetnek... Látom, összeszokott csapat vagytok, de csatlakoznék hozzátok, ha befogadtok...

Győrtől nem messze lakunk, és pont ma vagyunk 19 hetesek...

Persze kérdeznék is :) a helyi tapasztalatokról, mert a triplatesztem eredménye után böngészve kicsit elbizonytalanodtam, bár az orvos és a védőnő is azt mondja, minden normális... a mai két perc alatt lezavart "genetikai uh" szerint is... de hátha Győrben minden másképp van... :)

Az afp értékem 0,54MoM, a HCG 1,22 az uE3 pedig 0.62. A down-kór esélye 1:320-hoz, ez azért soknak tűnik... Ezzel az afp-vel máshol már pocakszúrásra küldik az ember lányát, nekem meg azt mondják, minden rendben, de nem tudok megnyugodni... Nektek milyen eredményeitek voltak, vannak?

Hát, már azt is köszi, hogy leírhattam :)

Szép napot mindenkinek!

Lujza
lujza11

Sziasztok!

Eszti!
Hát nem semmi ez a csajszi. De ne add fel, rakjad csak bele a hintába, kapcsold be neki a zenét, maradj mellette, hátha megynyugszik egy idő után. Lehet, hogy idegen neki, de csak megszokja. Olvastam arról, hogy a hintáztatás nagyon pozitív hatással van az idegrendszer fejlődésére.
Az Urtica-ból én naponta 3x 4-5-öt szoktam bevenni.
A profilodban a profil információban találod az aláírás rublikát, oda kell a BBCode-ot bemásolni. Fontos, hogy engedélyezve legyen az aláírás.

Bogi!
Nagyon ügyes kislány a Katica. Most aztán futhatsz utána. :D

Kriszi!
Téged aztán nem lehet elérni MSN-en, mindig valaki másnak köszöngetek. :D
Jó sokan laktok együtt.

Zsu!
Hát nem volt jobb éjszakánk. Talán csak annyival, hogy nem keltette fel a Kyrát mivel a kisasszony nem jött haza a mamáéktól.

Nem tudja valaki Csilla és Norwell nem szültek még? Ha jól emlékszem már itt az idő mindkettőjüknél.
beátab

Lujza!
Én úgy tudom, hogy egyrészt az afp csak 70 %-os másrészt 1:150-hez aránynál van a váltás és annál nagyobb kockázatnál küldenek magzatvízvételre. Amúgy meg csodálkozom, mert én spec. itt győrben inkább azt tapasztaltam, hogy nagyon hamar küldenek amniora. Engem is akartak, de kikerültem.

Bea!
Csak Norwellről tudom, hogy június 22-re van kiírva, jól vannak, csak sokat jár éjjel is pisilni :)

kancellárka

Szia Niki,

köszi a válaszod, én sem kívánom a pocakszúrást.. .brrrr...
csak ez az 1:320 arány hangzik elég rosszul... meg amiket találtam a neten ezzel kapcsolatban. Persze, tudom, nem kell mindent elhinni, de először történik velem ez a csoda és jó lenne tudni, hogy minden a legnagyobb rendben...

Üdv
Lujza
lujza11

Lujza!
Az internetes határértékek nem személyre szabottak, az AFP eredmény elemzésénél figyelembe kell venni, pl anya testsúlyát baba méreteit stb. Az a lényeg, hogy megbízz a dokidban akihez jársz.
De külföldön pl vagy nem végeznek afp-t vagy csakis kombinált/integrált vérvétellel együtt (Londoni módszer), mert annyi téves eredményt ad.

kancellárka

Sziasztok!

Niki, Bea, hiába vagyok a Kanna mellett ha hintáztatom, tök nem érdekli... :( Próbáltam már szopi után is, akkor egy kicsit nyugodtabb, de simán elkezd sírni... Hát az idegrendszerén pedig lenne még mit csiszolni szegénykémnek... Szerintem azért is ilyen sírós, mert még nem fejlődött ki neki rendesen. Legalábbis ezt hallottam...
Egyébként sajnos hogy ha sír akkor semmi nem nyugtatja meg, hiába veszem fel. Csak a babakocsi meg az autó :roll:

ÖÖÖ, hát nekem nincs olyan a profilomban hogy aláírás... Az létezik??? Biztos bennem van a hiba :lol: Meg sem lepődök már... Szóval úgy csinálom, hogy bejelentkezem, aztán az irományomnál rákattintok a profilra, és csak ennyit látok:

Profil megtekintése :: esther1000

Új felhasználó Csatlakozott: 2006.03.24. Péntek 19:43
Összes hozzászólása: 43
[Az összes 0.00%-ka / Naponta 0.63 hozzászólás]
esther1000 hozzászólásainak keresése
Honlap:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:

Kapcsolat: esther1000
Email cím:
Privát üzenet:
MSN Messenger:
Yahoo Messenger:
AIM:

Aztán privát üzenetet írhatok magamnak meg visszakereshetem a régi üzeneteimet :lol: Marha jó :lol:

Vagy máshol kellene ezt néznem? Bocsi a bénázásért, de most ezt nagyon nem vágom. Amióta Anna-babó van úgy látszik az IQ szintem rohamosan csökken :oops:

Lujza, visszakerestem az apf eredményemet:
AFP: 44.79 IU/ml MoM 1.37
HCG 21.95 IU/ml MoM 0.78
uE3 0.93 ng/ml MoM 0.96
Nekem rendben volt minden, de én sem értettem ezeket az adatokat. Nálunk a kockázat 1:7020-hoz, ez azért megnyugtatott...

Puszi
esther1000

ÓÓÓ, banyeg, asszem megtaláltam... Ott fent van ugye a legördíthető menüben? Na, megyek aztán megvizslatom a dolgokat amíg az anyósom sétáltatja a terroristánkat :lol:
esther1000

[quote="esther1000"] írta:esther1000ÓÓ, banyeg, asszem megtaláltam... Ott fent van ugye a legördíthető menüben? Na, megyek aztán megvizslatom a dolgokat amíg az anyósom sétáltatja a terroristánkat :lol:

Igen az az!

kancellárka

Na, megvan!!! :idea:
Milyen találó képet tettem fel, mi? :lol:
Most már csak a szalagot kell felvarázsolnom, aztán minden okés!
Köszi a segítséget! :oops:

Kép
Kép
esther1000

Nagyon kis aranyos, jó lett, ügyi vagy. :)

kancellárka

Sziasztok!

Csak bekukkantottam egy kicsit, gyorsan visszaolvastam.

Eszti, ne csüggedj!! Ha a babakocsiban szeret a manóka , akkor tologasd abban. a hintázás tényleg jót tesz az idegrendszeri fejlődésnek.

Lujza, üdv köztünk, írj gyakran!

Bogi, gratula az új tudományhoz!

Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Asszem én rosszat másoltam be:(

Márti
Kép
hideyoshi

Nem is rosszat:) SIKERÜLT!

Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Szia Mindenkinek!

Nahát!Egyre szebbek a baba-szalagok,és egyre több van belőle:kivirultunk. :)

Zsu!Én sem tudtam belépni előző felhasználónevemen,ezért a "babinti" álca. :) Sok más felhasználó is panaszodhatott,mert kaptam egy levelet a fenntartótól,hogy bocsi,ez van...Na,nem:elnézést kértek,és javasolták,hogy egy általuk megadott internetcímen próbálkozzak tovább,de nem éltem a lehetőséggel.Most már maradok babinti.
Boszorkányos előérzetem nem csalt húgom románcát illetően.Révbe értek.Hiába a rövid ismeretség,a bizonyosság az bizonyosság.Egészen kivirult,boldog és szerelmes. Már rég nem érzett hasonlót,ha egyátalán érzett valaha.Már botorságnak találja az összes,exek miatt átélt,kesergéssel töltött napot.Nincs nap,hogy ne találkozzanak.Komoly a dolog...:oops: (Már hallom a nászindulót...:))

Bea!Ó,igen:nagy a zsibongás itthon.De csak négyen lakunk együtt.Anyukám,pintyőkém,párom és én.Sajnálom,hogy nem tudok msnezni,pedig nagyon szeretnék.A két húgom,néha egyikük kedvese,és a párom is rendszeresen elhesseget a géptől.Már nem akarom ismételni magam,ld. korábban az okokat. :D Most például csak azért tudok írni,mert Marci egyértelműen kinyílvánította,hogy elege van belőlem,apával akar játszani.A hugaim pedig pasiznak... :D Majd legközelebb,ha több időt kapok netezni,én köszönök Rád,ha be leszel jelentkezve.Amúgy amikor a Hiper Tescoban vásárolunk,mindig leslek,de azt hiszem,nem Te vagy ott...

Szia Lujza!Neked külön szia!Gratulálok pöttyöcskédhez!Ne aggódj egészsége miatt.Tudom,könnyű mondani,de nálam aggódósabb kismama nem létezett kerek e földön.És totál felesleges volt.Hidd el,hogy minden rendben,és beszéld meg picúrkáddal,hogy legyen egészséges.Szeresd nagyon,figyelj rá.Gondolom,ezzel nem lesz gond. :) Csodára meghálálják a magzatok a méhen belüli törődést.
Nagyon sok stressz ért míg babintimet vártam (meghalt párom apukája,elhunyt első kutyám,költöztünk,felújítottunk,autóbaleseteztünk,stb),igyekeztem nyugalommal,rendíthetetlen bizalommal ellensúlyozni.Semmi nem hagyott nyomot a személyiségén,a lelkén.Tehát kitartás,élvezd a csodát.Júj,de irigyellek benneteket (Niki,Juci titeket is)... :)

KépKép
KépKép
babinti

Sziasztok!

Lányok, nem tudjátok, hol és mikor lesz eperföld?
Vendég

Tündi!

Újfalu után,Zámoly előtt már megnyílt az eperföld!

Kép
Kép
deaknezsu

Csajok!

valaki leírná szájbarágósan,hogy kell ezeket a vonalzókat csinálni? Plusz képet felrakni? Mert sehogy se sikerül..

Köszi

Kép
Kép
deaknezsu

Ez egy próba:

Kép
Kép
deaknezsu

Zsu, köszi!
Vmit még elhibáztál, de csak így tovább, menni fog az a szalag!

Eszti, nem lehet, hogy Kannus tejcukor-érzékeny? normális a kakija? Nem habos? Úgy sajnállak ám Titeket, és szorítok, hogy jobb legyen minden nappal!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors idekukk.

Tünde!
Abda előtt (Győr felől) is megnyílt az eperland, és nem is olyan régen, úgyhogy még bizti van sok piros.

Üdv: Niki

kancellárka

Sziasztok győri anyukák!

Én még csak nemrég csatlakoztam. Végre találtam egy olyan oldalt, ahol nem csak Bpesti anyukák társalognak.
Ahogy olvasgatom, ti már összeszokott banda vagytok.
Igyekszem tartani a lépést.

Kislányom, Viktória most 7 hónapos, s ha rájövök hogyan, akkor képet is teszek fel.

Zsu
zsu75

Sziasztok!

Kedden megszülettek Csilla kislányai, most olvastam az újságban.
Luca és Sára. Többet nem tudok róluk. Majd Bogi informálódik felőlük.

Szia Zsu 75!
Üdv. közöttünk.

Zsu!
Na most aztán figyelni kell, hogy ki kicsoda. Te az új neveddel, vagy a másik Zsu. :D
Képzeld már kétszer szopizik Marcus éjjel. Este, vagy éjszaka, mikor felmentem, ő akkor kelt, és óránként mentem hozzá. Egyre jobb. :(
beátab

Sziasztok!

Csilla anyukájával beszéltem.
Betöltött 39. hét után születtek a lányok.
2,8 és 2,7 kg-mal. Nagyon jól vannak, minden rendben van velük.

A centiket majd Csillától megtudjuk, mert anyukája nem tudta :)

Üdv minden új kismaminak!

Képzeljétek tegnap a győrújbaráti ovisoknak tartottunk csillagászati előadást apával, meg távcsöveztünk is kicsit. Nagyon élvezték, és annyira édesek voltak.

Minden évben a nagycsoportos ovisoknak van egy 3 napos tábor a Sokoró Alapítvány erdei iskolájában a hegyen. Utolsó együtt töltött napok, kis elszakadás a szülőtől :) Másodszor tartottunk előadást. Én is élvezem, mert nagyon okosak.

Na puszi: Bogi
farkasbogi

Sziasztok!

Óriási GRATULA Csillának és a lányoknak!!! Nem semmi ikrekkel kihúzni a 39. hétig!!! Biztosan minden rendben lesz! Sok kitartást és tü0relmet kívánok az egész csa0lád0nak a0z első0 időkhöz!

Zsu 75, üdv közöttünk!

Szép napot Mindenkinek!
Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Jó reggelt mindenkinek!

Tünde neked külön, nagyon boldog névnapot kívánok !! :P

Bea!
Sajnálom. Valami van a levegőben,vagy a szájában... :)

Krisztofer viszont 2. éjszakáját töltötte a saját ágyában. Át nem alussza az éjszakát,sokszor ébred,de legalább kibírja az ágyában. Nálunk ez is haladás,és én nagyon örülök neki!!!

Szia Zsu és Lujza (azt hiszem) !

Dobjatok fotókat,meséljetek sokat! Zsu,hát hogy leszünk megkülönböztetve? Mindegy,a többiek eldöntik! Nekem egy 9,5 hós kisfiam van, Krisztofer.

Bogi!
Jó érzés lehetett valóban a kicsik közt! Te üzletasszony! Összejött a rádiós interjú?

Csilla!

GRATULÁLOK! SZÉP VOLT !

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
deaknezsu

Zsu75!
Üdv itt.

Csilláéknak hatalmas nagy gratula! Nagyon szép nevük van a lányoknak! Sok sok egészséget és boldogságot kívánok nekik!

Bogi!
Én is megyek hozzád csillagászati előadásra :) Bírom élvezni az ilyeneket, mert hót sötét vagyok hozzá (mint az esti égbolt :)), de érdekel!

Ja és hogy milyen béna vagyok és nem is nézema naptárat!

Tünde!
Boldog névnapot kívánok! Kép

kancellárka

Sziasztok,
Tünde! én is megnévnapozlak: Boldog névnapot!
Csilla! úgy látom Neked meg holnap lesz, neked is hasonló jókat és a nagy GRATULA a babákhoz, ügyik voltatok nagyon!!
Bea! lehet Marci ezt a hülye időjárást érzi...

Az Újaknak üdv, bár én sem vagyok itt régi:)

lánykám már gyógyulgat, lázon túl vagyunk, már csak a szájában a hólyagocskákat kell eltüntetni...amúgy nagy hős a csaj, mert fáj neki piszkosul, nagy krokodil könnyek közt eszi a kedvenc joghurtját:( én nem lennék ilyen bátor mint ő...
fiamnak szombaton oviévzáró..el sem hiszem h már sulis lesz...

puszi mindenkinek
Erzsi
erzsi100

Tünde!
Kép
beátab

Sziasztok!

Tündi, nagyon boldog névnapot kívánok!!!! A sírós Kannával együtt :lol: Egyébként már lassan 2 hete nem eszem semmilyen tejterméket, de nem jobb a helyzet :(

Csilla, boldog névnapot neked is holnapra! De nem áprilisban van Csilla-nap? A húgom is Csilla, de ő ápr. 22-én tartja...
Az ikrekhez meg gratula, nem semmi!!! Kíváncsi vagyok milyen volt a szülés, remélem könnyű!

Nincs köztetek véletlenül szoptatás illetve anyatej szakértő? Tegnap megint nem volt estére tejem, de éjszaka meg szét akar durranni a cickóm, nappal meg megint alig van... Ráadásul ok nélkül elkezd az is folyni, ha csak a csajszira vagy a szoptatásra gondolok... Én ezt nem értem... Már hívtam a LLL-es Bertát, gondolom egy szoptató ligás csak tud már valami érdekeset mondani. Épp fel tudtam vázolni neki a helyzetet telefonon, amikor pironkodva megjegyezte hogy sajnos le kell tennie mert a kisfia éppen egy bottal veri a játszótér kellős közepén :lol: Hát jótól kérek én is tanácsot! Mindenesetre majd du. újra hívom!

Puszi

Kép
Kép
esther1000

Sziasztok!

Jaj, naygon aranyosak vagytok, köszönöm a jókívánságokat!

Eszti, ha esetleg Kannus tejcukor érzékeny lenne, az a te tejedtől is lehet, mert abban is van laktóz. Egyébként mit mond a gyerekdokitok a sok sírásra?
A szoptatós ligásokat nem szeretem. Egyébként azt fogja mondani, hogy tedd többet mellre, és akkor több tejed lesz. Ide a rozsdás bökőt! :lol: :wink: :roll:

Ez a Zitalánykám jó kis hisztipalánta lett, amióta mászik. Ha kiszedem vmilyen tiltott helyről, jó kis patáliát rendez, és próbál visszamenni. De még én nyerek. :D

Csilla, gratulálok az ikrekhez, jó egészséget és kitartást Nektek!
Vendég

Eszti: Én is sokat küzdöttem a szoptatással. Reggel még volt 260g, a következő szopira már alig 100g és így csökkent fokozatosan. Én is kipróbáltam mindent (homeopátiás bogyók, teák) nekem sajna egyik sem segített, így Viki csak 5 hónapos koráig tudott szopni.

Zsu75
zsu75

Sziasztok!

Tünde! Ne haragudj! Boldog névnapot!!!

Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Sziasztok!

Jujjjjjjj, de rég nem jártam erre, ne haragudjatok... :oops: Olvasni azért olvastalak Benneteket! Így, a finisben már szinte minden perce be van osztva az embernek, el sem tuodm képzelni, mi lesz, ha a kicsi kint lesz... :wink:

Csilla!
Gratulálok az ikrekhez, és hát igen, nem semmi, hogy kihúztátok eddig. Szép nagy súllyal születtek (én sokszor úgy érzem, hogy egy is elég odabenn, mi lehet, ha kettő bokszol-rugdal... :D )

Lujza!
Amíg a dokid nem aggódik, addig Te se tedd!

Eszter!
Ha lefejed a tejet éjjel, és elteszed, az nem jó?

Mi ma vagyunk kerek 37 hetesek, és tegnap voltunk doktor bácsinál. Azt mondta, hogy most már akármikor szívesen lát a szülőszobán... Mondtam neki, hogy most már én is szívesen megyek! :D Néha érzek érdekes szurkálásokat odalenn, meg keményedek is, igaz, nem túl sokat, de nem vagyok biztos benne, hogy ezek jóslók-e vagy sem. No, mindegy, majd kiderül... Szombaton megyünk az első NST-re, már nagyon várom és izgulok! Barátnőm azt mondta, hogy háton kell feküdni, csakhogy egyrészt baromira fáj tőle a derekam, másrészt pedig nekem általában akkor rendez Kende baba patáliát, ha oldalt vagyok, úgyhogy nem tudtok valami ötletet, hogy ha bealudna az NST alatt, mit csináljak?

Biztos nagyon jól sikerült a tali, a gyerkőcök gyönyörűek... Te jó ég, és már milyen nagyok!!!!

Megpróbálok gyakrabban jönni, puszilok minden babácskát!

Sziasztok

Kép
Kép
norwell

Tündi!
Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!!!

Kép

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!! Húú, itt aztán zajlik az élet! Azt sem tudom hol kezdjem!
Először is köszönöm a kedves fogadtatást mindenkinek!! :)
Magamról: 30 éves vagyok; fél éve költöztünk Szentivánra, Ráckevéről; tanár vagyok, de már nem dolgozom, mert veszélyeztetett a terhességem (beparáztattak egy mióma miatt, de szerencsére nagyobb volt a füstje, mint a lángja).
Ma voltunk uh-on, valszínűleg ugyanannál a dokinál akinél Nikiék, ugyanis míg én már szinte 90fokba törtem magam az ágyon, h lássak vmit a monitoron, ő csak a páromnak mutogatta lelkesen a kis csurink minden egyes porcikáját:) sőt, egyik olyan részét is, ami seperc alatt szertefoszlatta bennem azt a képet, h copfos, göndör kis fürge lábú tündérkével feszítek majd az Aranyparton :) úgyhogy már tudok igenlő választ adni Eszti a kérdésedre: egy kis Milánt rejt a pocakom :D

Tünde < boldog névnapot!
Eszti < szurkolok, h bejöjjön Annácskádnak az elektromos hinta :)
Orsi < Ti merre laktok Ivánon? Mi a Diák u.-ban. Zselyke minden képen olyan komoly, nyugodt, ha általában ilyen, akkor nagyon szerencsések vagytok.
Bea < elképzelem Kyrát :)) nagyon leleményes :D
Babinti < nagyon-nagyon jó az a fotó Marciról az almában!! :D Hát én sem fogok vmi gyakran írni, szívesebben olvasok másokat, meg aztán... nekem még nem is igazán van miről :) :wink:
Bogi < gratulálok a honlapodhoz!! Nagyon klassz és hasznos!! (a Petz A.-nál találtam) sajnos nekem is elég kevés esélyem van rá, h természetes úton tudjam megszűlni a babát, (legalábbis erről akarnak meggyőzni, de én bízom benne, h mégis menni fog), uh. a császármetszés menetének a részletes leírása jól jött, megnyugtatott, köszönöm.
Csilla < gratula az ikrekhez!! és boldog névnapot!
Még1x köszönöm a kedves fogadtatást! Remélem lassan az idő is ki/vissza-melegszik (már próbálkozik)!! és többet lehetünk kint.
Puszi mindenkinek!
Juci
és

Kép
juciferr

Sziasztok Lányok!

Hihi!
Én az üzletasszony! Bár, ha belegondolok :)
Szóval a csillagászati előadásokat általában felebaráti szeretetből, és társadalmi munkában vállaljuk :) Max. útiköltséget kérünk, ha mondjuk Kecskemétre hívnak, de nem hívnak.

TÜNDE!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
És AMÚGY hogy vagytok?

Norwell!
Jó volt hallani rólatok! Vagy olvasni :)
Finishben? De jó!
Én most, ellentétben az eddigiekkel, annyira nem irigykedek a most szülő kismamikra. Ez a két rosszcsont és a munka annyira leköt, hogy csak na.

Zsu!
Összejött bizony! Bár megrendelés még nem jött Pécsről :) Úgyhogy nem lehetett nagy foganatja, vagy valaki beelőzött.

Niki!
Gyere nyugodtan. Óvodás szintű előadást már nagyon jól tudok tartani, meg nyugdíjas szintűt is :)

Jusus! Vagy Juci!
Örülök, hogy tetszett a honlapom, annak meg különösen, hogy hasznosnak találtad.
Mi is gyakran járunk Szentivánra. A férjem tesójáék laknak ott a Páskom utcában, és már elég sok megrendelőm van onnan, úgyhogy pelenkát is hordok oda.
A férjem tesójának a lánya is Judit, és fodrász üzlete van ott helyben. Mesterfodrász! :)

Csak hogy mindenki értse :) Férjem késői gyerek, 8 év van közte és a nővére közt, akinek már felnőtt, 25 és 24 éves gyerekei vannak. Nagyjából én is így leszek a húgommal. 14 év van köztünk. Lili és Katica már nagyok lesznek, mire neki gyerekei lesznek :)

Na puszi: Bogi
farkasbogi

Sziasztok!

Márti!
Melyik bölcsibe fognak járni az ikrek? Mész dolgozni?

Kriszi!
Most akkor én nem értem, ha csak anyukáddal laktok együtt, hogy jönnek a képbe a tesóid ?
Hát én csak beugrani szoktam a Kodakba, nyáron viszont megyek egy hétre dolgozni.

Eszti!
Én is csak azt tudnám ajánlani amit nekem is mondtak, hogy gyakrabban kell mellre rakni a babót ettől talán több lesz a tej, de ez nekem sem vált be mindig. Én éjjel lefejtem a tejet, ha nagyon feszült a mellem.
Nem lehet, hogy nappal nagyon feszült, ideges vagy és ezért kevesebb a tej mennyisége? Vagy fáradt vagy? Próbálj többet pihenni. Tudom könnyű ezt mondani. Annyira szeretnék segíteni Neked, de kifogytam az ötletekből. :cry:
Remélem hamarosan vége lesz ennek a sírós időszaknak.
Jövő héten megyek az Ady Endre utcába szervizeltetni Kyra bicaját, sétálhatnánk egyet a picikkel, ha Te is ráérsz.

Csilla!
Boldog névnapot Neked! És nagy gratula a bébikhez! Ha itthon lesztek szívesen segítek Nektek bármiben. Délelőttönként ráérek, átugrom, ha gondolod. A "nagylányra" is tudnék vigyázni.

Juci!
Kislányt szerettél volna? Majd a következő az lesz. Nálunk fiú, lány, fiú az arány. És szerintem nem rossz a felállás.
Ki az orvosod? Vagy még nem választottál itt Győrben dokit magadnak?

Norwell!
Jó hogy előkerültél. Örülök, hogy jól vagy. NST-n oldalra kell félig fordulni, nem mindig túl kényelmes. Ha aludna a baba, majd felkeltik, de jobb ha erre nem kerül sor.

Bogi!
Nem semmi időpontban írtál. :D
Te nem vagy ilyenkor már fáradt?

Domy!
Igen eltüntél innen?
A környéken figyelem a babakocsis anyukákat, hátha valamelyik Te leszel, de hát itt olyan sok baba van, és én nem ismerlek még. :(
beátab

Sziasztok!

Norwell:
Nekem bevált az NST-n, hogy cirógattam a hasamat, vagy ha igen mélyen aludt kézzel egy kicsit megrázogattam. Amúgy tényleg nem egy kényelmes helyzet, ráadásul én ödémás voltam és akárhogy feküdtem, zsibbadt mindenem, próbáltam egy kicsit mocorogni, amikor már nem bírtam, de ilyenkor meg kellett igazítanom a gépet. A végére már elég jól belejöttem.

Mindenki:
Tud vki olyan szervizet vagy boltot, ahol ROAN babakocsit javítanak?

Zsu75
zsu75

Köszönöm a további névnapi köszöntéseket!

Norwell, az NST-n félig oldalt kellett feküdni, de én volt, hogy teljesen ioldalt feküdtem, ha úgy volt kényelmes. Az a lényeg, hogy legyen magzatmozgás.

Juci, miért riogatnak császárral? Nekem a dokin kívül mindenki azt mondta, hogy tuti császár, mert ngyon vékony voltam, Zita mégis kibújt rendesen.

Bogi, köszi az érdeklődést, elég szarul vagyok. Pár napja szedek homeós bogyót, tegnap jobb volt, és ma még nem volt hányingerem (bal kézzel állra kopp-kopp-kopp). Alig eszem vmit, de hát nem félek, majd behozom. :lol: Szerdán megyek uh-ra.
Vendég

Sziasztok!
Bogi < hol van az unokahúgotok üzlete? Egy helybéli fodrász jól fog jönni, eddig bejártam Győrbe.
Bea < igen, kislányt :) pedig mindenki jósolgatott, h tuti fiú lesz (O.o csak tudnám miből gondolták), én pedig el sem tudtam képzelni fiút, mert nálunk mindenkinek kislány volt az első és eddig csak kislányokat babusgattam (aztán később tesómnak és sógornőmnek is a második fiú lett, de akkor mi már nem laktunk a közelben, így a srácokat nem volt alkalmam megszokni). Köszi a bíztatást! :) a párom is ezzel vigasztal, h majd a következő kislány lesz :) Úgy legyen!
Csollányhoz járok.
Tünde < Jobbulást! Azért lesz valószínűleg császározás, mert van egy meglehetősen nagy mióma a méhem falán, ami ugye kemény izomszövet a puha méhen, és a szülésnél majd nem hagyja szépen összehúzódni a méhet, ami jobbik esetben csak meghosszabítja a szülést, rosszabbikban viszont bevérzést okozhat és akkor császárral kell befejezni. Ezért jobb ha nem kötöm az ebet a karóhoz, és belenyugszom a császározásba, mert az elég lelohasztó perspektíva, h kínlódok órákig és a végén mégis felvágnak ('én megmondtam' arckifejezéssel), na de majd meglátjuk! Majd hallgatok a kedves dokimra, teljesen megbízom benne.
Csak nem jön a szép idő :? Remélem nem ilyen lesz az egész nyár.
Szép napot mindenkinek!
Juci

Kép
juciferr

Bea! gratula a szép felálláshoz! mint egy sorminta :) (vagy hogy mondják,- nem jár a 'Fürge ujjak') én a háromhoz sajnos kicsit későn kezdtem el, de remélem a kettő összejön! :) Puszi!

Kép
juciferr

Sziasztok!

Juci!

Köszi.
Hát én sem gondoltam volna, hogy 30 fölött 2 gyerkőcöt is bevállalok. Harmadikat csak azért szerettem volna, hogy Kyrának legyen korban közelebbi testvére is. A két kicsi hamarosan együtt játszhat és ez szerintem nagyon fontos.
Láttam van MSN-ed, ha gondolod ott is tudunk beszélgetni, többen szoktunk naponta cseverészni egymással.
beátab

Sziasztok!

Tünde!
Zitával is volt ilyen? Hú de izgi! Mármint az UH. Biztos minden oké lesz.
Apukám feleségének a húga is, már 30 fölött van, és évek ót próbálkoztak a babával. Aztán találtak nála gondokat is, most volt méhszáj műtéte, aztán csak nem akart megbetegedni utána. Mondtam, hogy biztos terhes. Le is hurrogtak, hogy rossz vicc. Aztán már a 13. hétben van. Bár most kicsit megijedt, mert vérzett, de aztán a babával minden oké, valószínűleg a méhszájseb miatt volt.

Juci!
A Páskom utca legelején kinn van egy tábla a nevével. Ha gondolod megadom a számát is priviben. Szülés előtt jól jön egy fodrász, mert utána már nem fogsz menni!
És nem azért, mert rokon, de tényleg nagyon nagyon ügyes! Én voltam a modellje a mestervizsgán. Vagyis rajtam gyakorolt. Modell nem lehettem már sajnos. 3 éve egy vasárnap felébredtem, és észrevettem, hogy lebénult az arcom. De azért aznap még mentem, hogy tudjon gyakorolni rajtam :) Mindenki engem nézett, mert a számból csorgott a nyál :) Azóta már nagyokat nevetek rajta, de akkor elég kellemetlen volt.

Bea!
Én sem bánom a kis korkülönbséget, de be kell vallanom, hogy elég nehéz. Kb. 4 hónapja, mióta Katica mászik, feláll, stb.

Puszi
farkasbogi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?