Sziasztok Lányok!
Mindenkinek nagyon köszönöm szépen a jó kívánságokat! Máris vidámabb ez az esős, hideg nap
Anyukám is azt mondta ilyen idő még sosem volt a szülinapomon!
Méri, kocsival megyek, köszi az infókat, csak azt nem tudom, hogy az M3-ról hogy lehet átmenni a Nagy Lajos kir. úti felüljáróra a többi menni fog
Nem is terveztem a Hungária felé, mert az járhatatlan 4 után...
Frusi Neked is köszönöm az infókat, nem tudhattad, hogy még autóval járok, bár a szüleimre már a frászt hozom, hogy ekkora pocival miért autózok még mindig
De nekem jobb így.
Mai felismerhetőségem: farmer, kék hosszú ujjú felső... és Mérit már ismerem
Tündi (cc67) örülök, hogy jól vagytok és minden rendben, ez már így lesz egészen a végéig
Nikike: szerintem sem az a "boldog" kismama, aki már bevásárolt és otthon van és készülget egészen a terhessége elejétől. Mindenki csinálja úgy, ahogy neki jó! Én Adrival értek egyet, én is azért dolgozom elsősorban, mert nem bírnám az otthon létet, és nagyon szeretem a kollégáimat. Kedvesek, fiatalok, sokat nevetünk és otthon meg csak aggódnék, ennék és unatkoznék, mivel mindenki dolgozik... Nekem is ma lenne az utolsó napom, de még vállaltam júni 16-ig, és így jó. Most kezdek fáradni. Vásárolgatni meg butaság olyan korán, főleg bébi ruhákat. Ahogy Sziszike is írta, meg védőnő is mondta, csupán néhány darab kell, ha nem örökölsz és majd ha megszületik és tudod mekkora is kell rá, akkor érdemes még venni ruhát. Napközben én sem tudok a bébire figyelni, na de este meg hétvégén
Én csak arra figyelek, hogy minél kevesebb stressz érjen és aludjak eleget, nekem már ez sokat jelentett. Bocsánat, ha ilyen sokat írtam, de attól senki nem rossz anya, hogy nem íratja ki magát rögtön táppénzre!
Sziasztok!
Ildi