Új privát üzeneted érkezett!

Udv ujra!

Aludtam kicsit, mostanaban nem sokat! A tablazat nagyon jo, de meglepodve vettem tudomasul, hogy mar csak a 4. vagyok! Ez icipicit megremisztett. Vegre megrendeltuk a kisagyat, nagyon edes macis, fenyo, gyonyoru, amit szerettem volna! :)
De meg hatra van a festes, ami csak juni masodik feleben lehetseges! Meg kozben meg kitalatam, hogy parkettat csiszolni is jo lenne, hogy szebb legyen. Aztan hirtelen annyi minden osszejott, hogy rajottem, lehet hogy nem csak az idonkbe nem fer bele, de a penztarcankat is kimelni kellene (ferjem munkahelyet valt, cegben evzaras, gondjaim vannak vele, bevallasi hataridok, stb..)? Aztan meg igazabol ennek a babnak csak rank van szuksege elso korben. Lehet, hogy nem jol gonodolom?
Nah kicsit most kilatastalan a helyzet, de majd elmagyarazom, ha vege ennek a honapnak es tulelem! Bocs a kuszasagert!

Tudom mindenkinek meg van a maga baja! Cc67 Erted izgulok, de nem lesz semmi gond! Kati, orulok, hogy jol vagytok a picilannyal! Es persze a tobbieknek is drukkolok!

csok
nikike
 
 


Sziasztok!

Tündi (Cc67) ne izgulj az AFP miatt én is betöltött 17. hét után voltam, mert akkor volt időpont és teljesen jó lett az eredményem. Biztosan minden rendben lesz.

Zsolka, szerintem klassz, hogy örököltél ruhákat, kevesebb kiadás és a bébi azt hiszem még nem válogat :lol: Nálunk mi leszünk az első bébisek az egész családban, így nincs kitől örökölni. A barátnőim meg vagy szintén babát várnak, vagy még nincs gyermekük, vagy már túl nagyok a gyerekek és nincs meg a bébi ruha :) ezért megyek börzézni...

Üdv.
Ildi
mildiko
 
 


Tündi, nagy gratula a kislányhoz!!! :D :D :D

Szerintem az AFP miatt ne izgulj (na persze könnyű ezt mondani... tudom, én is reszkettem, mint a nyárfalevél...), mert ha a dokid is tudja, hogy nem pontosan akkor lett levéve, akkor lehet, nem is kell foglalkozni az eredménnyel - arról nem is beszélve, hogy Nálad amúgy is csinálják majd ezt a magzatvízvételt. Biztos hallottad azt is, hogy külföldön ezt az AFP-t már nem is csinálják, mert annyira megbízhatatlan. :evil: No meg nem egy kismamáról hallottam, akinek rossz lett az AFP-je, a babájával pedig semmi gond nincs... Egy barátnőmnél pl. nemes egyszerűséggel elszámolták az időpontot, amikor mennie kellett, és persze, hogy rossz eredménye lett, mára egy tündéri szuper egészséges kis babája van.

Kép
frusi
 
 

 
 

Nikike, szerintem jól gondolod: :D a babócát egyáltalán nem fogja érdekelni, hogy fel van-e csiszolva a parketta, számára egy a lényeg: érezze, hogy szeretitek!!! :D :D :D

Kép
frusi
 
 


Csajok, holnap jön vki. az előadásra? Elvileg szoptatás, anyatej, miegymás lesz a téma.

Kép
frusi
 
 


Nikike, Mildikó, Frusi: Köszönöm a biztatást!!! :D

Én megyek holnap az előadásra!
Ma este okosabb leszek remélem, ki tudja mit mond a dokikám! :lol: Megnyugtat majd, bízok benne! :!:

Puszi, Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok,

ha minden igaz, akkor holnap én is eljutok végre az előadásra.

Bmszsz
bmszsz
 
 


CSajok!

Orulok, hogy mindenkinek szep a napja!
Nalam is tisztul a kod, de meg azert nem orulok elore a medve borere! Marha jo lenne, ha holnap abba tudnam hagyni ezt az egesz melo dolgot! MAr annyira eleg!
Es egyre tobb minden marad az utolso egy-masfel honapra!
Mostanaban szulok? Meg van mar az uj hazassagi akvitok? Mar akinek kell! Baromsag, mit kell bizonygatnom, hogy a ferjem a gyerek apja? Bagyaszto!
Nah mindegy, aztan a sok TB-s igenylo urlap, meg azokat is be kell szerezni!

Tovabbi szep napot, jo egeszseget mindenkinek!
Gombolyodjunk! :P :P :P :D :D :D

Nikike
nikike
 
 


Hello!

Üdv újra itt, Nikike! Azért ne strapáld le magad túlzottan, ha lehet, jó? Hagyj egy kicsit a babának is! A parkettát én kihagynám. Otthon a függönymosáson még dilemmázom... :(

Lassan azért minden meglesz. Most épp azon pörgetem magam, hogy beszerezzek egy pár mosható nadrágpelust. Úgy döntöttünk (vagy ezt már mondtam régebben???), hogy ha nem túl nagy macera, és beválik, akkor olyat fogunk használni, ha már nem kell óvni a köldökcsonkot, és kinőtte a bébi az egészen újszülött méretet. HA emiatt minden éjjel +3 felkelés, piros popó, akkor storno. Na, ehhez most be akarok gyűjteni egy kisebb adagot, hogy legyen majd mivel kipróbálni. (Az egész garnitúrát nem venném meg elsőre, hátha potya...) Úgyhogy böngészek - összezavaró, hogy hányféle van ebből is!

Üdv: Zsolka

u.i.: Jaj, úgy várom már Lufit (aki benyújthatja majd a névváltoztatási kérelmét... :lol: ) meg a híreket!
zsolka
 
 


Sziasztok!

nekem egyre több a munkám és egyre kevesebb időm jut itt a fórumra, de azért bepótolom, vagy legalább visszaolvasom, amit ti írtok. A legjobb, hogy én Nikike írását ékezetek nélkül látom, így a gömbölyödjünk kívánsága helyett ez van: gombolyodjunk...én meg elképzelem, azt hogy kell...
Azon én is kiakadtam, h a férjnek bizonygatnia kell, hogy igenis ő az apja. De aztán rájöttem, ill. valaki magyarázta, hogy válás után x nappal még elvileg az ex-férjet tekintenék apának, vagy valami ilyen, nem is egészen értettem akkor (úgy látom, most sem) és itt lehet jelentősége.
Én is megyek előadásra.
Már a múltkor is kérdezni akartam, h Mildiko te is jársz előadásra? Melyik lány vagy te a sok közül?
Vagy rosszul emlékszem?

Üdv, Adri
adri29
 
 


Sziasztok!

Hát az az ex-férj valahogy úgy van, hogy pl. ha házas vagy de nem a férjed az apuka, akkor is a férjedet írják be papának, kivéve, ha ő ír egy lemondó nyilatkozatot. Gondolom válás után meg el kell telnie egy bizonyos időnek, ezért kell talán a 3 hónapnál nem régebbi házassági levél. Ha meg elvált vagy, akkor hivatalos válási dokumentumokat kell vinned magaddal.

Adri, jól emlékszel :) szoktam járni előadásra, magas vagyok, szőke melírcsíkok vannak a hajamban (de alapvetően barna hajam van) és a múltkor ha jól emlékszem hosszú virágos szoknyában voltam. Hogy most szerdán megyek-e az attól függ, hogy a dokibácsimtól mikor szabadulok és át tudom-e verekedni magam a dugón 5-ig Újpesttől a kórházig. Az igazság az, hogy amúgy meg munkából megyek (pont 15-éig dolgozom) és mindig épp hogy beesek 5-re...

Na futok most is dolgozni...
Üdv.
Ildi
mildiko
 
 


Nem tudom nálatok hogyan csinálták az AFP-t, de nekem előtte néztek egy UH-t hogy pontosan megállapítsák a terhességi kort, (16+5 napos voltam) + a súlyom alapján korrigáló értéket adtak hozzá, és így számították ki. Mondjuk nekem vidéken csinálták, megyei kórházban.

Niki: Mi nem gondolkoztunk a lakás felújításán , kompletten vertük szét a lakást a baba örömére :lol: , így se fürdő, se konyha nincs, + 5 falat vertek ki a lakásban, de muszály volt, mert nagyon sötét és zegzugos volt. Még jó hogy kétszintes a ház mert legalább fürdödni meg wc-re van hova menni, csak hát macerás éjelente 3 alkalommal emeletet mászni+napközben.
A babaszoba parkettázása, és tapétázása már nem fog beleférni az időnkbe, úgyhogy a pici velünk lesz egyenlőre, de talán 2 hónapos korára elkészül. De ha újra kezdeném nem vágnék bele még a parketázásba sem, mert így várandósan nagyon kimerítő, és a gondoktól csak ideges lesz az ember, ráadásul izgulhat hogy kész lesz e időben, sok a por, a festékszag kiborító.+anyagi csőd. Szerintem ne sajnáld ha nem lesz a parketta csiszolva, lehet hogy jobban jártok, ha nyugisabb időben csináljátok majd.

Ildi: a Tibához a gyöngyösi utcába, vagy az uzsokiba mész? Hogy vagy?
lmarie
 
 


Szia Méri!

Jól vagyok köszönöm, bár egyre hamarabb elfáradok, de már csak 2,5 hetet dolgozom :D

Tibához a Gyöngyösi utcába megyek 3/4 4-re, remélem nem lesz előttem senki és hamar végzek. Még nem tudom onnan, hogy a leggyorsabb átjönni az Uzsokiba.

Csak hogy én is csatlakozzam a felújításhoz mi ablakot cserélünk és erkélyt fogunk beépíttetni :) ami előzetes felmérés szerint július közepére lesz kész. Remélem nem csúszik...vagy bébink nem dönt úgy, hogy hamarabb érkezik :roll:

Nikike, azt akartam kérdezni, milyen TB-t kell intézned??? Van valami amit előre kell?

Ildi
mildiko
 
 


Sziasztok !

Nikike , végre ! Már akartam küldeni egy privit , hogy mi van veled !?

Csatlakozom az előttem szólókhoz , hagyd a csudába a parkettát ! Ráér !

Amúgy jól vagytok ? Mi történt az ékezeteiddel ?? :lol:

Én is megyek az előadásra .

Tündi(Cc67) ! Jelent kezz majd !

Puszi, Kati
kati16
 
 


Ildi, hát, elég bonyolult a Gyöngyösi - Uzsoki bkv-val, én is mindig ezen bosszankodok, innen Újpestről eljutni oda... pedig kocsival nem több 15 percnél (mondjuk szerintem ha mi szülni megyünk, és a párom vezet, 10 perc alatt is megjárjuk :D :D :mrgreen: ), de bkv-val cca. 1 óra tőlünk.

Na de: szerintem a leggyorsabb a következő:

1. kék metróval Árpád híd, majd 1-es villamos, erről leszállsz a Mexikói útnál, (vagyis elvileg Kacsóh P. út a megálló neve), és ha ott ismered a járást, az aluljáróban hipp-hopp átkeveredsz a 69-es vili végállomására, onnan azt hiszem, csak 2 megálló

2. kék metróval Deák tér, onnan földalatti a Mexikói útig, és megintcsak 69-es vili.

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Megjöttem doki bácsitól, megnyugtatott hogy nincs semmi baj! Azért megnézett Uh.-on is, kislánykám izgett-mozgott nagyon aranyos volt :lol: :lol: :lol: Jó lenne már érezni is.

Holnap találkozunk, délután. Én elöbb megyek, relaxálok is! 15.30-ra!
Mildikót hogy kéne felismerni?? :roll:

puszi,Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Ildi: gondolom kocsival jössza ahogy szoktál. Ha igen, akkor a rendelőből ahogy kifordulsz az utra (balra), újpest fele indulj, át a vasuton, és az útvégén balra, majd a lámpánál rögtön balra megint, és bent is vagy újpest központban. Ott elfordulsz jobbra, az az árpád út, és végig jössz egész az M3-as felhajtóig, onnan pedig a Nagylajos-ig. Utánna már ismered szerintem.
Ha ennél is pontosabb kell szólj, utca szerint leirom. Vagy hivj fel mikor indulsz, vagy eltévednél. Kb 25 perc alatt ott lehetsz a kórháznál, mégha dugó is van.
A lényeg hogy ne menj ki a váci útra, és úgy rá az Árpád útra, mert felújítják, és dugó van.

Másik lehetőség, hogy Árpád híd fele mész, rá a Hungáriára, és az M3 felhajtóra, úgy a kórházhoz. De ezen az úton tutira bedugulsz 4 óra után.
lmarie
 
 


Tünde: ha jösz relaxációra, velem tuti hogy találkozol, én eddig csak egy alkalmon nem voltam 8)
lmarie
 
 


Sziasztok !

Tündi ! Örülök , hogy minden rendben !!
Akkor,holnap találkozunk !!

Az érzésről jut eszembe , Én már múlthétóta érzem a mocorgását, tök jó ! :lol:


Üdv.: Kati
kati16
 
 


Imarie: De jó, csak nem tudom hogy ismerlek fel... :cry:

Puszi, Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok Lanyok!

bocsi az ekezetek miatt, ha nagyon zavar titeket, akkor abbahagyom, de ugyis mindig figyelni kell az irodaban a helyesirasra, meg kulalakra, ugy erzem igy szabadabb vagyok, de ha tenyleg zavaro visszaterek a megszokott "iskolas" stilushoz!:)

Mas: annyira jo neha olvasni, hogy masnak is van nyomora, marmint nem azt, hanem, hogy meg dolgoztok Ti is, stb... masnal is van szetvert lakas, meg gond! Igy legalabb nem erzem azt, amit folyton a fejemben jar, hogy bezzeg masok, megtudjak, hogy terhesek, mar mennek is tappenzre! Nah jelenlevok kivetelek ertelemszeruen! En elvileg holnap dolgoznek utoljara, de miutan egy barom lelkiismeret vagyok, meg a hetet vegighuzom, hogy mindent lehetoseg szerint flottul hagyjak magam mogott!

kosz mindenkinek, aki udvozolt, tenyleg hianyoztatok!

Megint mas: TB ugy! vannak ezek a mindenfele TGYAS, GYES, GYED,stb... tamogatasok. Namost multheten kaptam egy hasznos listat egy masik kismamtol, hogy erdemes a Teve utcaban beszerezni a nyomtatvanyokat (a cegunk nem TB kifizetohely), hogyha megszuletik a baba, mar kitoltve tudjuk vinni, ferj, nagyi, szoval egy meghatalmazott, es akkor lehet ugyetintezni, nem kell honapokat varni.

Nem is tudom meg mit akartam, ja kepzeljetek, hugom kijelentette a vasarnapi ebednel (csak csajok voltunk: nagyi, anyukam, meg o), hogy en nem vagyok boldog kismama, nem latja rajtam, hogy orommel varnam a babamat, stb... Bezzeg az o baratnoje, aki kesobb szul nalam mar minden kesz van, kivasalva minden kisruha... Na jol bepipultam, mondanom sem kell, "Baratno" 4 honapos terhes kora ota otthon van tappenzen, nem azert mert barmi baja lenne! Ha nekem is ennyi idom lenne, biztos mas sem jarna a fejemben, mint a gyerek!

Bocs mindenkitol, ha sokaig raboltam az idotoket, jo hosszura sikerult ez a bejegyzes!

Szep napot Mindenkinek holnapra!
Jo ejt, szep almokat!

Nikike

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


tünde, tutira megfogsz ismerni, mert 5-nél többen nem szoktunk lenni, illetve az Éva mindig azzal kezdi, hogy bemutatkozás, ha valakit nem ismernénk. :D amúgy valószínűleg rózsaszín felsőben leszek.
lmarie
 
 


Sziasztok!

Zsolka, ki az az Itykó??
Én nem mondtam neked, hogy ő következik.:D

Én nem tudom megyek-e az előadásra, majd d.e. eldől..
Zsolti ma reggel itthon van velem, későbbre megy csak oviba.
Utánna megyek Kalocsai dokihoz, majd bankba..aztán d.u. megyek Zsoltiért, s főzizek..
Meglátjuk, hogy jön össze a mai nap.

Szép napot, szebbet, mert ez az eső lehangoló!!!
sziszike1000
 
 


Szia Ildi!

Nem felejtettelek ám el... :)

Nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok!!!

Kép

Sziszike.

Szonja :wink:
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Boldog születésnapot Ildi!!

Jaj, Nikike, nem azért írtam az ékezetes dolgot, mert zavar, hanem mert annál a szónál pont aranyosan jött ki, hogy mennyire mást jelent.
És ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel, hogy mások szerint boldog kismama vagy-e, mert ők nem is tudhatják. Egyetértek azzal, h munka mellett sajnos a kismama napközben nem tud annyira elérzékenyülni az állapotán, én is dolgozom, és csak este símogatom a hasam, foglalkozok babaágy-kérdésekkel. Nem ítélem el azt, aki már rögtön az elején táppénzre íratja magát, szíve joga, pihenjen, ha anyagilag is megtehetik. Én nem csak a pénz miatt dolgozok még hat hónaposan, és előreláthatólag még további két hónapot, hanem mert otthon unatkoznék is. Jó itt bent lenni a barátnőkkel, kollégákkal, mindig érdeklődnek, hogy vagyok, velem örülnek...otthon meg bámulhatnám a tévét és vasalhatnék. Megjegyzem, ez utóbbi csak előnyömre válna :D

Szóval fel a fejjel, a múltkori orvosnő is azt hangsúlyozta, hogy nem az a rossz anya, aki nem tud szoptatni kezdetben vagy nem akar fizetős szobába menni majd szüléskor, hanem aki elhagyja a gyermekét.

Üdv, Adri
adri29
 
 


Sziasztok!

Tudnátok segíteni,hogy a mai előadáson mi lesz a téma, és helyileg hol tartják a kórházon belül? A másik, hogy mehetek-e egyáltalán: uh-k, genetikai uh-t ott csinálták (örs vezér téri terhesgondozó utalt be),de még nincs választott orvosom, sőt még abban sem vagyok biztos, hogy az uzsokiban fogok szülni (persze ez utóbbit nem fogom reklámozni délután:-)))

Köszi! :D :D :D
pelle
 
 


Szia Pelle!
Mindettől függetlenül jöhetsz az előadásra, a kutya nem kérdezi, ki vagy és hol fogsz szülni :D
Csecsemősnővér tart előadást, a kórház területén van egy u alakú faház, sok pocakos nővel a környékén :lol:
Gyere nyugodtan, párt is lehet hozni.
adri29
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT ILDIKÓ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziszike: Itykó, Május 23.-án írt utoljára azóta nem tudom merre járhat.....

Üdv.Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Tünde, segíts ebben a ticker-dologban!!!
ha kész, a html-es kódot másoljam és illesszem?
E-mailekhez is be lehet rakni?

Köszi.
Adri
adri29
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon köszönöm szépen a jó kívánságokat! Máris vidámabb ez az esős, hideg nap :D Anyukám is azt mondta ilyen idő még sosem volt a szülinapomon!

Méri, kocsival megyek, köszi az infókat, csak azt nem tudom, hogy az M3-ról hogy lehet átmenni a Nagy Lajos kir. úti felüljáróra a többi menni fog :) Nem is terveztem a Hungária felé, mert az járhatatlan 4 után...

Frusi Neked is köszönöm az infókat, nem tudhattad, hogy még autóval járok, bár a szüleimre már a frászt hozom, hogy ekkora pocival miért autózok még mindig :D De nekem jobb így.

Mai felismerhetőségem: farmer, kék hosszú ujjú felső... és Mérit már ismerem :lol:

Tündi (cc67) örülök, hogy jól vagytok és minden rendben, ez már így lesz egészen a végéig :D :D :D

Nikike: szerintem sem az a "boldog" kismama, aki már bevásárolt és otthon van és készülget egészen a terhessége elejétől. Mindenki csinálja úgy, ahogy neki jó! Én Adrival értek egyet, én is azért dolgozom elsősorban, mert nem bírnám az otthon létet, és nagyon szeretem a kollégáimat. Kedvesek, fiatalok, sokat nevetünk és otthon meg csak aggódnék, ennék és unatkoznék, mivel mindenki dolgozik... Nekem is ma lenne az utolsó napom, de még vállaltam júni 16-ig, és így jó. Most kezdek fáradni. Vásárolgatni meg butaság olyan korán, főleg bébi ruhákat. Ahogy Sziszike is írta, meg védőnő is mondta, csupán néhány darab kell, ha nem örökölsz és majd ha megszületik és tudod mekkora is kell rá, akkor érdemes még venni ruhát. Napközben én sem tudok a bébire figyelni, na de este meg hétvégén :D :D :D Én csak arra figyelek, hogy minél kevesebb stressz érjen és aludjak eleget, nekem már ez sokat jelentett. Bocsánat, ha ilyen sokat írtam, de attól senki nem rossz anya, hogy nem íratja ki magát rögtön táppénzre!

Sziasztok!
Ildi
mildiko
 
 


Kép[/url]
adri29
 
 


Megvan Kamilla!!!!

igaz, most csak bemásoltam, valahol a profilba el is kellene mentenem, ugye?

Ha valki itt van, aki már megcsinálta, help!!!

Köszi,
Adri
adri29
 
 


Ildi!
Az M3-ról jobbkéz felé szinte rögtön ott van van a 32-es busz meg vmi troli megállója, ott elmész, olyan, mint egy szervízút, és az felvisz a Nagy Lajosra.
adri29
 
 


Tünde!
Azt hiszem, itt megoldottam, de azt még mindig nem tudom, h pl. outlookban hogy lehet beállítani. Ha netán visszatérsz ide, elmeséled?

Köszi.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Adri, köszi még megnézem térképen. A profilosba nem tudok segíteni, de a másolatodat látom, spanyolul van? :)
Ildi
mildiko
 
 


Igen :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Csajok!


Koszi a nyugtato szavakat!
Adri: ertettem, hogy gombolyodunk, de azert lehet, hogy valaki szamara zavaro, akkor valtoztatok a stiluson szivesen, hiszen mostmar ez egy eleg jol alakulo kis kozosseg! Mar varom, hogy a babainkkal talalkozzunk egyutt!

Kepzeljetek mi tortenik erre ma a munkahelyemen! Az osszes fiu (en vagyok egyedul no) osszegyulik, aposom (cegvezeto) kitodulnak a szobabol, es tok varatlanul felkoszontenek. Azt hittem dobok egy hatast, persze akkor mar ott alltam talpig konnyekben, a fene gondolta, hogy ez ennyire rossz lesz, pedig alapvetoen mar szabadultam volna! Kaptam egy plakettet: Szep volt Niki felirattal, es most realizaltam, hogy mar 10 eve itt vagyok (bagyaszto), egy gyonyoru feherarany nyaklanc medalt, rengeteg viragot, nem tudom hogy fer be a kocsiba es persze csokikat!:)
Jo erzes volt, de nagyon meglepett!

Es meg a napocska is kisutott! Barcsak jonne a jo ido!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


ildi: az m3-as lehajtót úgy a legegyszerűbb kiszúrni, hogy jobb oldalon lesz a Shell kút ott kell lehajtani.+ a többi amit a többiek irtak.
lmarie
 
 


Szerintem is szervezhetünk majd baba-mama klubot, hogy ne otthon unatkozzunk (vagy nem is fogunk unatkozni :? ) én is kíváncsi vagyok a már megszületett babákra is, a leendőkre is. Ezért sajnáltam egy kicsit, h nem mindenki egy környéken lakik...
Látod, Niki, ők remek kismamának tartanak!

Üdv,

Adri és

Kép
adri29
 
 


Nagyon ügyi vagy Adri :lol: :lol:

Puszi, Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Hé, Tünde, akkor az outlook-os dolgot tudod? azt hiszem, néhány üzenettel ezelőtt írtam.

köszi

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok !

jaj, annyi mindent tudnék írni nektek !

Elösször is ILDIKÓ Nagyon Sok Boldog Szülinapot !! Kép

Nikike ! Egyépkén meg babonából nem is szoktak nagyon venni semmit amíg meg nem születik a baba !!

A problémákról meg annyit, hogy áruljuk a házat !!
Férjem "talált" Szadán egy klassz telket , egyre messzebb leszünk Pesttől! Ráadásul ott még a ház sem áll sehogy , még jó hogy építési vállalkozó , úgy-hogy ez nem gond.
Engem csak a telek érdekel ami gyönyörű, de a közlekedéssel még nem vagyok kibékülve, nem tudom mi lesz !!

Hát most ennyi, du. találkozunk remélem !!

Puszi , Kati
kati16
 
 


Hé, hé !

Nem akar valaki Fótra költözni !! ???

Ha valaki tud valakit aki szeretne Fóton házat venni az szóljon !

Köszike ! :lol:

Puszka !

Kati
kati16
 
 


Sziasztok Csajszik! :D

Ildi, nagyon boldog szülinapot kívánok én is!! :D

Nikike, csak csatlakoznék az előttem szólókhoz: tényleg nem az dönti el, hogy mennyire vagy "jó anyuka", hogy mikortól vagy otthon, vagy mennyire állnak katonás rendben a kisrucik... A babádat ez a legkevésbé sem fogja érdekelni... :wink: Nekem is van olyan barátnőm, aki már a 12. héten kiíratta magát, mert akkor volt egy kisebb problémája, de utána már vissza sem ment dolgozni - de ettől se nem jobb, se nem rosszabb kismama, mint bárki más. Ráadásul ez is alkat kérdése, van, aki vidáman el tudja foglalni magát egész nap otthon, másnak pedig tovább van arra szüksége, hogy dolgozzon...

Rám meg épp azért néztem sokan furcsán, hogy milyen korán itthon maradok (27. héttől vagyok itthon, kereken egy hónapja), de én pl. azért döntöttem így, mert elég stresszes volt a munkám, plusz én is az a kis lelkiismeretes típus vagyok, vagyis inkább olyan, aki minden feladaton képes volt izgulni előző este... Ezt pedig már nem akartam... :roll: Néha azért engem is elkap, hogy unatkozom egy kicsit, bár van egy csomó tervem, hogy mit is kéne megcsinálni, mibe kéne belefogni, stb. és így rögtön más...

Csajszikák, tudjátok min gondolkodom? Hogy azt mondják, nem kell semmit vinni majd a babának a kórházba, csak popsitörlőt. OK, de gondolom, hazamenős ruhát is kell, nem? :D Gondolom, ez annyira magától értetődő, hogy azért nem is mondták. Én meg nagyon zöld vagyok. :lol:

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!
Sajnos mégsem tudok menni az előadásra, úgyhogy Frusi, Kati, Tünde és a többiek, légyszi jegyzeteljetek és majd meséljetek, mi hasznosat hallottatok!!!!

Főnök talált programot, nem mer egyedül elmenni a közgyűlésre - nem csodálom, kapni fog - és kellek hátvédnek :?

Üdv,

Adri és

Kép
adri29
 
 


Adri, szurkolunk!! :twisted: Nem semmi a főnököd. :shock:

Délután leírtam Neked, hogy nekem hogyan sikerült betennem az outlookba az aláírást, aztán nem küldte el a hsz-t, majd közölte a "RENDSZER", hogy ilyen topik nem is létezik, sőt, még a topiklistában sem találtam meg!!! :? A hsz-em meg persze jól elveszett, de este majd összeszedem magam, és leírom újra.

Kép
frusi
 
 


Te Sziszike!!!

Neked néhány napja még csak 2 tickered volt, most pedig 3 van!!! És Te erről csak így hallgatsz, hééka?? :D :D :D

Kép
frusi
 
 


Sziasztok !

Frusi! Hazamenős ruha kell, de ráértek majd az 5. napon amikor kiengednek Titeket, behozatni. ( Majd Apa beviszi nektek !)

Puszka, Kati
kati16
 
 


Hűűű, akkor jól gondoltam, köszi. :D

Kép
frusi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?