Új privát üzeneted érkezett!

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike,
NAGYON SZORÍTUNK!!!!! Remélem semmi komoly!
Jó ez a telletabbie-s fűnyíró :)

Annamari,
Gratula az elinduláshoz!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Szilbee
Nem, nem tervezünk több gyerkőcöt. Úgyhogy egyenlőre marad a homokozó. Egy ideig még beleférnek:)
Mondjuk egy kislány jó lenne :roll:

Annamari
Gratula a már járkáló Gergőnek! Na most már szaladgálhatsz mind a kettőjük után!
A kis autós homokozót één is nagyon szeretem. Kevés homok fér bele, hamar elfogy belőle, de nem bánom, mert így gyakan kell takarítani és mindig friss homokot hozunk bele. Ha jó és meleg idő van nappalra nyitva hagyom, hogy a napsütés kifertőtlenítse, éjszakára meg mindig becsukom. Mondjuk nekünk nincs semilyen háziállatunk, de persze a kerítés nem akadály egy macskának. Játszótérre nem nagyon szoktam a fiúkat hordani, inkább itt játszanak az udvarban, vagy a sarkon van egy nagy üres telek, ami be van füvesítve, a ház mögött erdő van, 100 méterre a háztól pedig egy patak (Gerje patak). Szerinte ennél jobb játszótér nem is kell. Plusz rengeteg gyerek van a környéken. Milcsi nem is akar máshová menni játszani, csak ki a gyerekekhez. Tudom most mindenki arra gondol, hogy miért nem félek, hogy belefullad a patakba, vagy hogy valami baja lesz az erdőben, de már most nem megy a vízpírtra. A gáton nem megy le, onnan nézi a vizet. Sokat járunk arra és megpróbálom nekik elmagyarázni, hogy mennyire veszélyes lehet.

Sziszike
Sok-sok gyógypuszi Annának. Majd írd meg mi volt a dokinál.

Rólunk
Mi is megyünk dokihoz. Olinak be van gyulladva a szeme. Nagyon piros és sárga váladék jön belőle. Szegényke! Nem is bírja teljesen kinyitni azt a szemét.

Ana
gyomberana
 
 

 
 

:oops: Elfelejtettem válaszolni arra a kérdésre, hogy miért a hóna alatt kell a gyereket fogni, ha járni tanul. Hogy ne dőljön előre és jól tanulja meg a testtartást. Ha a kezét fogjuk, a felsőteste előredől!

Annamari!
Gratula! Jó neked!!! :!:

Sziszike!
Én is szorítok, hogy nem legyen baj!!!
Tök jó a "járgányotok"!!!

Puszi

Kép
rayo
 
 


Hát Lányok!
Jobbulást minden csemetének!! :( Remélem hamar meggyógyul mindenki. Nem igazság, hogy pont gyereknapra betegednek le. :(

Sziszike
Nagyon jó az fűnyíró. :lol: Gondolom forognak rajta a telletabbiek. Levente is megörökölt egy telletabbiet - Lalát - aki beszél is ha menyomják a hasát. Nagyon imádja. Különösen a szemét szereti bizgerélni, mert pislogós a "manó".

Más!
Nem tudom ki írta korábban, hogy a spenótot babánnal vagy valamilyen gyümölcsel adja a picúrnak, de tök igaza volt. Nem akartam akkor elhinni, hogy ez működhet, de ma kipróbáltam... és IGEN. Megette!! :shock: Én is megkóstoltam és nagyon fincsi volt. :D Szóval így a távolból is köszönöm neki az ötletet. :mrgreen:

Fog
Végre kiderült, hogy Levente mitől olyan szomjas mostanában és mitől olyan étvágytalan... Azt hittem, hogy már megint beteg lesz. (Persze ezt sose lehet kizárni.) Jön a foga megint... egyszerre 3 is. :shock: Az összes fölül egymás mellett. Hát nem aprózza el a kisprücsök. :)
szilbee
 
 


Haho!
beteg babócáknak jobbulást. Sajni, ránk is ránkfér,. mert Nándorom be van rekedve. Egyelöre semmi más, és remélem, itt meg is tudjuk fogni a dolgot. :roll:

Annamari :)
Ez igen, ezek a fickók nagyon ügyik! Az ember meg sem mondaná, hogy korán jöttek!!!

Képzeljétek, teljesen beleszerelmesedtem egy esernyöbabakocsiba a babaszobán, de sajni elvitték elölünk. :( Pedig még volt remény :? Most ezt körözöm, látott valaki ilyet:
Kép
Babydream a neve és állitolag csak 2,5 kg és van rajta egy pánt, amivel felveheted a hátadra. A csajszi mailcimét sem találom :(
Na, ha láttatok ilyen, szóljatok nékem!

Na, pusz midenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu
A Gabriell oldalán láttam hasonlót. Nekünk is valami olyasmi színben van, mint amilyet te is mutattál. Bár nincs rajta vállraakasztós cucc.
Kép
szilbee
 
 


Szilbee :)
Én is néztem a top ridert (bár nem a gabriell honlapján), meg a Bébé go is hasonlo, de mindkettöre 5.5 kg-ot ir, és tudomásom szerint amit én keresek, az csak 2.5 kg.
De nagyon köszi a keresést, aranyos vagy. :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!
Június 1-én nyílik nálunk Brendon!
Szoktatok onnan vásárolni? Van olyan dolog, amit érdemes? Pl. azt hallottam, hogy a Fischer Price-os játékok szuperek, de eddig még csak képen láttam "őket". :oops:

Betegeknek gyógyulást!!!

Sörfesztivál van a héten és mi elég közel lakunk a helyszínhez. Ma Edda van... :D

Puszi

Kép
rayo
 
 


Sziszike
Mikor dől el, hogy mi lesz a vesekővel? Most kap valamit anna kezelés gyanánt?

Minyu
Most, hogy "mondod" nekünk Bébé Go van. :roll: :) Nem is gondoltam hogy 5 kiló körül van. A másik "dömper" mellett olyan könnyűnek tűnt. Mikor kiruccanunk mindig azt használjuk, mert az legalább nem foglalja el az egész csomagtartót. :wink:
szilbee
 
 


Szilbee,
Nagyon ügyes Levente leül már és trükközik a hűtőmágnessel! A fogzásba jól belehúzott! :)

Brigi,
Igen, a család persze tudja. De egyébként még nem reklámozzuk nagyon baráti körben. Ma volt nálunk a drnéni és az asztalról egy kupacból kivadászta az UH-os felvételt. Kérdezte, ez még a Nórika? Mondtam, nem, ez már kistesó. :oops: Nagyon kíváncsi egy nőszemély!

Nórikának kötőhártyagyuszija van. :( Tegnap nagyon váladékozott a szeme, reggelre jól összecsipusodott. Drnéni szerint bármitől lehet. Kaptunk rá cseppet és krémet. Egyiket fincsibb beadni, mint a másikat! :shock:

Hello Flocika,
Rég voltál már! Szegény kék-zöld fejű Andris! :) Mi most kihagyjuk a mazsolát, mert a múlt héten beszabadultam a Benetton outletbe, úgyhogy nyárra el vagyunk látva!

Ana,
Ismerőseinknél 3 év a korkülönbség és az elején nagyon nehéz volt a nagynak. Meg a szülőknek is, mert olyanokat mondott a kislány, hogy vigyék vissza a kórházbaa babát, ahonnan hozták, meg még azt is, hogy egyék meg!!!!! :mrgreen: Na ezt sem lehet könnyű kezelni!
Tök jó ez a homokozó és tényleg egyszerűbb lehet „tisztán” tartani! Szerintem szuper, hogy ilyen nagy játékterük van erdővel, mindennel.
Lehet, hogy Oli is kötőgyuszis?

Annamari,
Gratula Gergőnek is, nagyon ügyesek a fiúk. :) Csak győzd összeterelni őket! Küldtem a kupont.

Sziszike,
Jó, hogy nem 33 napja lázas! Megy a drukk! :) Szuper a fűnyírós kép! Nagy ölelés!!! Nekem ennyi a teletubbies tájékozottságom! :lol:

Minyu,
Rekedt Nándinak jobbulást. :) Nem lehet, hogy kicsit ferdített a hirdető a 2,5 kg-os babakocsival? Az gyanúsan kevés szerintem. Én amiket néztem a 4,5 kg-os Bébé Confort a Brendonos eladó szerint a legkönnyebb. Viszont a hátipánt szuper!

Rayo,
Én szeretem a Brendont. Legfőképp a kuponakciókat. Hogy engem hogy behülyítettek ezzel! Minden hónap első napján már nézem a honlapjukat, hogy mi lesz kuponos. :roll: A márkás játékok a kedvenceim, p. Fehn szokott sokszor lenni. Jövő héten jönnek az új kuponok, alig várom…

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Te jó ég, mennyit írtam megint! Most dolgozok egy kicsit ezen a Lilypie-os aláíráson, hátha sikerül beállítanom! :lol: Reményteli smiley fejet nem találtam.

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Ez gyors volt! És most látom, hogy visszamenőleg is odanyomatja! Na megnyugodtam, ügyes vagyok, megyek TVzni! Jó éjt!

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Dóri
Olinak is kötőhártyagyulája van. Csak brumimaci (brulamycin)cseppeket kapott. Mondjuk délutánra javult a szeme, szerintem a kamilla segített. Viszont most meg nekem ég, meg viszket a szemem.
Nórinak javult már a szeme?
Estére teljesen elment a hangom. Már csak néha jön ki hang a torkomon. Ennek legfőképpen a férjem örül :lol:

Na most megyek alszikázni.

Pusza
Ana

(hogy kell ezeket az aláírásokat csinálni? annyira béna vagyok)
gyomberana
 
 


Dóra :)
Lehet, hogy gyököt vont a csajszi az eredeti súlyból :lol: De azért még nézelödök, hátha mégis.
A mim ostani kocink 6 kilos, nem tul nehéz, ez a könnyü kategóriába tartozik, viszont nem esernyös és szeretnék nyárra egy könnyebb esernyökocsit.

Ana :)
Lehet, hogy te is elkpatad, a kötöhártyagyuszi ugyanis ragályos-pl megdörzsizte a kis szemét, te megfogtad a kezét, aztán te dörzsizted a szemedet és már kész is van. Sajna nekem ált. isk-ás koromban nagyon sokszor volt :(
Sima aláirást a "profil"-ban lehet csinálni (segédletek-profil) a tickert is itt kell beállitani, de elöször létre kell hozni pl a www.lilypie.com vagy www.tickerfactory.com vagy www.baby-gaga.com oldalon és a html kódot bemásolni a profilba.

Rayo :)
Én nem nagyon rajongok a Brendonért, szerintem nagyon drága. De lehet,hogy én vagyok smucig :oops:

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Dóri :)
Neked volt igazad, a csajszi tuti elgépelte, mert 5.5 kg. Találtam most egy eladó kocsit, de mostmeg vivódok, hogy ha van ennél könnyebb :oops: :roll: :shock:
Jaj, nagyon nehéz eset vagyok

Apája ma dógozik, ugyhogy kettesben vagyunk Mókival. Már lenyirtuk a füvet (félig)... Ha valakinek hasizomgyakorlatra lenne szüksége, szivesen látom egy fünyirásra :D Tutti jó gyakorlat.

Na, megyekpusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu
Szerencsére én nem kaptam el a kötőhártyagyulladást, de annyira meg vagyok fázva, hogy egyáltalán nincs hangom. CSak suttogni tudok.
Az aláírás nem sikerül. A beállításoknál azt írja, hogy HTML kikapcsolva és nem tudom bekapcsolni. Tudom, hogy tiszta béna vagyok, de már felidegesített, mert nem sikerült.

Hát a mi fűnyírónk nem csak a hasizomrajó! Akkora hogy alig bírom tolni. Ez féjecském új szerzeménye, a régi annyira jó, kis aranyos, kicsi volt, de elcserélte erre a tankra:)

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Ana :)
Az nem baj, hogy ki van kapcsolva. Ha megcsináltad a tickert (akármelyik oldalon, akkor kiad neked több lehetöséget. Ezek közül azt kell kimásolnod, ami "[url]"-el kezdödik és beilleszteni a profilban az aláirás ablakba.
Gyógyulj meg te is!

pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Na vajon most sikerül az aláírás?

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Na végre sikerült!
Köszi Minyu!
Nemtom eddig miért nem sikerült. Ugyanígy csináltam tegnap is.
Hangom még mindig nincs. Férjem azt mondta, hogy végre nyugta van, legalább nem karattyolok egész nap :lol:
Oli szeme már szépen javul, alig látszik, csak egy kicsit még váladákos.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a sok drukkolást!

Voltunk Pankával a Heim Pál-ba.
Lázas volt 3 napig, sokat ivott keveset pisilt..nyügike volt. Most meg is van fázva(taknyos)..lehet ezért. Ment is a hasa.
Szóval sok minden összejött.4 órát vártam arra, hogy pisizzen, majd hazajöttem, mert nem bírtam tovább a tétlenséget. Pici is éhes volt már...

Pankának 1cm-es veseköve van, félek nehogy beágyazódjon, mert akkor műtik...ez egy nagyon komoly műtét lenne.
Nincs 1 hónapja a hugyútinak, ahol magasak voltak az értékek nagyon, szóval nagyon figyelni kell őt.
Bethesdába azért nem mentem, mert befektettek volna kérdezés nélkül.
Heim Pál-ba az Urológián voltam, hogy többfelől érdeklődjek, kedden reggel lesz a röntgenje. Utánna mondanak többet.
Nagyon izgulok mit mond, egy nagyon jó dokit találtam. :D


Mára jobban van. :P Sokat pisizett és nem olyan kis nyügike.

Énis jobban vagyok, mert amikor a picilány szenved énis szenvedek. :(

A kis Teletubbies fűnyíró nagyon ari: forognak elől a figurák és fel-le jár a közepén a piros.:) Mellette valami hangot is ad..nagyon szereti a picilány. :)


De most megyek, mert vár a kis család, kellemes 7végét és jó gyereknapozást, mi Ligetben leszünk-ti??
sziszike1000
 
 


Minyu,most találtam,pár órája hirdették meg:
www.babaszoba.hu/services/smallad?cid=3;t=2 görgesd lejjebb kicsit, T. Mariann az eladó neve

Kép

Kép
tündérke26
 
 


BETEGEKNEK JOBBULÁST!

Szilbee
Sasa mostanában eléggé furcsán eszik... egy kanál bébiétel, egy kanál gyümölcsjoghurt... :lol:

Bébiételből elfogyasztjuk az itthon levőket, aztán eszünk rendes kajákat már :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Tündérke :)
Köszike! Én is láttam, fel is vettem vele a kapcsolatot, de aztán apája mondta, hogy mégse vegyük meg. Most licitáltam a tesz-veszen egy olcsóbb, egyszerübbre. Egyébként irta egy lány a babaszobáról (már miután lemondtam a babakocsit) hogy a corában lesz 1-töl :) Szóval nagy volt a szerelem, de csak fellángolás volt :lol:

Sziszike :)
örülök, hogy jobban van a kiscsaj!
mi csak itthon leszünk, nem megyünk sehova. Apája délután dolgozik majd, meg egyébként is elég borongós idö van.

Pusz mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Ana,
nekem sincs hangom! Nórinak sokkal jobb a szeme, már nem is kell mosogatni, mert nem csipusodik. :)
Na rohanok, mert megyünk anyósomékhoz.
Tegnap nagyon jól sikerült az esküvő, Nórika igazi angyalka volt! :)

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Kép

Kép

Próba csík. :)
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Minden kis betegnek jobbulást!!

Rayo
Brendonban szerintem is csak a kuponakciós dolgokat érdemes megvenni, mert egyébként kissé húzós, viszont nagyon jó minőségű termékeket forgalmaznak. Én játékokat egyenlőre csak ott szerzek be a gyereknek (inkább kevesebbet, de jó minőségűt).

Sziszike
Úgy látom nálatok is sláger a tologatnialó. Anna felállása után 2-3 nappal már egyből járni akart volna. Mi egy tologatós vizilóval leptük meg (igaz, már régebben megvettük), amire rá is lehet ülni. Ez most a nagy szerelem.

Gyereknapra jól elromlott az idő, így itthon töltöttük tapétázással, viszont pünkösd hétvégére kiruccanást tervezünk a barátokkal. Rossz idő esetén is jól fogjuk érezni magunkat!!!

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Szisztok

Dóri
Jaj, szegényke! Nekem még ma sem volt hangom. Oli szeme már nagyon szép. Kicsit még azért látszik, de nem vészes.
A rossz idő ellenére mi azért voltunk gyereknapozni.
Teszek is képet
Kép
Oli az ugrálóvárban

Kép
Milcsike

Kép
Alvó Oli

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana
 
 


Sziszike, Jdora,
Reméljük mostmár jobban vagytok!

Jó a lufis alvó Olis kép:)


Van egy wiw-es meghívóm, kéri vki?

Mi Gryllus Vilmos koncerten voltunk ma, ő Zalán nagy kedvence 8)

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Rita!

Át tudnád nekem adni? Mert a férjem épp elbénázott egyet ma reggel. Csak, ha nem gond és megvan még. Megköszönném.

Puszi

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Anna jobban van, ma jól aludt és a nátha is múlik.
Keden megyünk Urológushoz a röngen miatt. Akkor többet fogok tudni.

Mégegy hír...Szonjának fogják hívni.(sztem kislány lesz) :)
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike!
Én most lemaradtam valamiről????? :oops: NAGY-NAGY GRATULA! :lol: :lol: :lol: jAJJ, DE JÓ! Most tökjól indult a napom :D

Annamari,
megpróbálom a wiw-en keresztül átadni, még sosem csináltam.

puszi
Ja, és hát a Szonja csodálatos név :)

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziszike!

Egy nagy Gratula nektek is!
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
szilbee
 
 


Szia Rita!

köszi a gratulációt. :D
A név már Anna születése óta ki volt találva.
Már csak lánynak kell születnie :)

Szép napot nektek is!

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Kép

De jó, ez a madárka mostanában olyan sok felé jár!!! :P :P
Megírigyelted a nagycsaládosok előnyeit :lol:
Gratulálok, vigyázz magatokra.

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Szilbee: neked is köszi a gratulációt. :)
Flocika:köszi. Nem irigyeltem meg..egyenlőre még nem ezt látom.
Most keresünk nagyobb lakást, mert 3 gyerek mellett 1,5 szoba nagyon kicsi.
Még nem nyugodt a boldogság, de az öröm az meg van. :D

Puszi mindenkinek!!!

Szonja :wink:
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike,Jdora!

Gratula a picikhez a pocikban!!! :D

Az én aláírásomnál miért nem teszi be a csíkot, csak a html-helyet? Tud valaki segíteni?

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Köszi Szilbeee!

Te aztán mindig gyors vagy a válaszadásban! Elárulod, honnan van Neked ennyi időd? Vagy Levente folyton alszik? Én is beszereznék szívesen még időt....hol árulják? :O

Közben be is tette a gép a változtatást,úgyhogy már jó az aláírás!

Üdv

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Nocak nocak, micoda hirek :mrgreen: Sziszike :) nagy grat nektek :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Kmarian!

Nincs mit! Örülök, hogy segíthettem. :) Egyébként délelőtt 9-től gyakran 12:30-ig is alszik a kis lurkó. Szóval délelőtt van időm. Mondjuk nálam, ha itthon vagyok, állandóan be van állítva a babanet, csak F5-tel frissítek. :wink: De ha belegondolok, nekem azért van több időm, mert én még nem tanulok és nem vizsgázok úgy mint egyesek. :wink: Remélem jól haladsz a vizsgáiddal. Én jövőre jelentkezem majd a Szegedi Egyetemen másoddiplomás pszichológia szakra. Akkor már én sem leszek "időmilliomos"... mármint ahhoz képest, hogy most mennyi időm van.
szilbee
 
 


CSajok!

Képzeljétek! A Libero nekem minden felszólítás nélkül elküldte a nyuszis kézbábhoz szükséges papírokat és borítékot. Még ilyet!!! Pedig én már lemondtam róla. :D
szilbee
 
 


Sziszike,
Nagyon-nagyon gratulálunk mi is! Hogy-hogy csak most jön a hír? Most derült ki, vagy titkolóztál előttünk??? :D A vonalzódon látom, hogy már majdnem 12 hetes vagy. :) Én még csak 6 v. 7, a hét végén megyek dokihoz, most már csak kiderül, hogy kinek van igaza. Kedd miatt drukkolunk. :)

Ana,
Van már hangod? Nekem még mindig nincs. Azért továbbra is énekelgetek Nórikának, eddig még nem reklamált, hogy mi ez a repedt fazék. :lol: Nagyon jók a képek, az alvó Oli, ahogy álmában is szorongatja a lufiját, az tetszik a legjobban, abban minden benne van! :)

Rita,
Gryllus koncert miatt irigy-irigy. Mi is imádjuk. :)

Mariann,
Köszönjük! :)

Szilbee,
Én pár hete kaptam meg a Libero-s könyvet, amit már olyan rég kellett volna küldjenek, hogy már én sem emlékeztem rá. Ha tudom, hogy ilyen szuper, akkor tuti naponta hívogattam volna őket! Lesz majd még valami, vagy a könyv az utolsó? :roll:

Minyu,
Nagyon ari a kép Nándiról a vonalzódon. :) Egyébként nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de ez az egy nagyon bejön most az új babanetben, hogy látom mindig, kinek mennyi idős a babuja. Az első életévet már betöltöttek remélem, nem kérik ki maguknak a babu megnevezést!
:oops:

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Dóra :)
Mi nem kérjük ki magunknak, mert még Nándi is babu :) Néha mikor az ölembe kucorodik, szoktam neki mondogatn: anya kicsi bubája, anya kicsi bubája s közben ringatom... Persze, már kilóg a karomból :P
Nekem még mindig nem kldték a könyvet :( De lesz még a nyuszi a legvégén 1 éves korban. Már arra is visszaküldtük a pontokat, hát nem tudom... :(
A vonalzó tényleg jó dolog!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!
Gratulálok a pocaklakókhoz!!! :D

Nekem a Libero csak a nyuszis kérdőívet küldte, kihagyva a könyvet és a békát, azt hiszem, hívni fogom őket. Tényleg szuper a könyv???????

Robi!
Honnan lehet tudni előre, hogy mi lesz az akciós a Brendonban? Küldenek havonta valamilyen értesítőt???
Bocs, hogy ilyen béna vagyok, de ez új számomra! Köszi Kép

Kép
rayo
 
 


Sziasztok!

Most csak gyors leszek, ma derült ki holnap kellene Uh-ra nekem mennem fél9re, s Annának fél9re röntgenre, persze Anna az első, majd visszafele kérek új időpontot.

D.u. mesélek, köszi a drukkolást.

Puszi: Sziszi.
sziszike1000
 
 


Dóri
Nekünk csak a teknőst küldték el. Utána jó sokáig semmi nem jött. :evil: Nem győztük kivárni így mi vettünk Leventének egy fogzós textilkönyvet februárban a névnapjára. Jó drága volt, de megérte, mert nagyon szerette... igen csak szerette, mert most már a komolyabb lapzgatós könyvekre tart igényt. Könyvvel lehet a legjobban lekötni. Fanatikus lapozgató. :lol: Egyébként az utolsó ajándék úgy tudom, a kézbábos nyuszi. Én arra gyűjtöttem, mert most már pont az a időszak van amikor lehet nekik bábozni. Sikong mikor az oroszlánjával bábozok. :D

Sziszike, Dóri :)
Tudnátok esetleg majd mutatni nekünk valamiféleképpen UH képet a picurokról?

Ana
Nagyon jók a képek! Nekem is a lufis a favorit. Hogy tudott így elaludni?? :shock: Jó nektek, hogy el tudtatok menni gyereknapozni, itt egyfolytában esett az eső. :cry: Pedig már úgy készültem rá... :x
szilbee
 
 


Szia Szilbee!

Lesz Matáv gyerek-sziget(hajógyárin) juni elejétől-júli elejéig minden hétvégén.
Lesz alkalmad bepótolni. :D

Kép van, de szerdán lesz friss, rakok fel.

Sziszi.

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike
Gratulálok!

Látom, egyeseknél felesleges lett egy időre miku.... ha kérhetném, küldjétek már ide egy kicsit... (1-2 alkalommal kellene csak...) :oops:

Dóri
Nekem Sasa még mindig az én kicsi babám... :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziszike!

Nekünk Pest iszonyat messze van. :( Rákóczifalva Szolnoktól délre van. Múltkor voltunk Százhalombattán, de Levente elég nehezen viselte, különösen a visszautat. Szóval várnom kell egy évet, mire újra el tudok majd menni gyereknapozni a Tiszaligetbe. :( :(
szilbee
 
 


Szia Szilbee!

Erre nem is gondoltam..de akkor marad a búcsú.
Az se rossz..tüzijáték utánna. :D

Nem vagytok közel, de biztos ott iy vannak rendezvények. Vagy nem?

Sziszike.
sziszike1000
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?