Szilbee,
Nagyon ügyes Levente leül már és trükközik a hűtőmágnessel! A fogzásba jól belehúzott!
Brigi,
Igen, a család persze tudja. De egyébként még nem reklámozzuk nagyon baráti körben. Ma volt nálunk a drnéni és az asztalról egy kupacból kivadászta az UH-os felvételt. Kérdezte, ez még a Nórika? Mondtam, nem, ez már kistesó.
Nagyon kíváncsi egy nőszemély!
Nórikának kötőhártyagyuszija van.
Tegnap nagyon váladékozott a szeme, reggelre jól összecsipusodott. Drnéni szerint bármitől lehet. Kaptunk rá cseppet és krémet. Egyiket fincsibb beadni, mint a másikat!
Hello Flocika,
Rég voltál már! Szegény kék-zöld fejű Andris!
Mi most kihagyjuk a mazsolát, mert a múlt héten beszabadultam a Benetton outletbe, úgyhogy nyárra el vagyunk látva!
Ana,
Ismerőseinknél 3 év a korkülönbség és az elején nagyon nehéz volt a nagynak. Meg a szülőknek is, mert olyanokat mondott a kislány, hogy vigyék vissza a kórházbaa babát, ahonnan hozták, meg még azt is, hogy egyék meg!!!!!
Na ezt sem lehet könnyű kezelni!
Tök jó ez a homokozó és tényleg egyszerűbb lehet „tisztán” tartani! Szerintem szuper, hogy ilyen nagy játékterük van erdővel, mindennel.
Lehet, hogy Oli is kötőgyuszis?
Annamari,
Gratula Gergőnek is, nagyon ügyesek a fiúk.
Csak győzd összeterelni őket! Küldtem a kupont.
Sziszike,
Jó, hogy nem 33 napja lázas! Megy a drukk!
Szuper a fűnyírós kép! Nagy ölelés!!! Nekem ennyi a teletubbies tájékozottságom!
Minyu,
Rekedt Nándinak jobbulást.
Nem lehet, hogy kicsit ferdített a hirdető a 2,5 kg-os babakocsival? Az gyanúsan kevés szerintem. Én amiket néztem a 4,5 kg-os Bébé Confort a Brendonos eladó szerint a legkönnyebb. Viszont a hátipánt szuper!
Rayo,
Én szeretem a Brendont. Legfőképp a kuponakciókat. Hogy engem hogy behülyítettek ezzel! Minden hónap első napján már nézem a honlapjukat, hogy mi lesz kuponos.
A márkás játékok a kedvenceim, p. Fehn szokott sokszor lenni. Jövő héten jönnek az új kuponok, alig várom…