Sziasztok!
Chesti drága,
sajna igazad van. Most, hogy olvastam soraidat tudatosult bennem is, hogy kicsit feladtam...
Olyan rég óta szeretnék gyerkőcöt, olyan rég óta nem védekezünk, hogy pici szomorúság költözött a szívembe, hogy még mindig nincs babó...
Az a gond, hogy hajlamos vagyok arra, hogy mindent elhúzzak, lásd fogászat, és aztán meg panaszkodom, hogy még mindig nem tartok sehol.
Úgyhogy arra jutottam, hogy jövőhéten a cél a múltkori fogacskámmal kapcsolatos kezelés befejezése, utána következhet a másik, amivel ehhez hasonlóan gyökérkezelésre kell majd járjak, és ha addig nem jön meg, megyek a nődokimhoz Norcolutért, és itt, a Délpesti kórházban fogom megcsináltatni a hsg-t (mert itt előtte nem küldenek vérvételre...) Persze azért meg fogom nézetni, de ha nem a legjobb, akkor is befogom vállalni szerintem. Ha sikerülne, akkor megyek újra a BMC-be - de ez már valószínűleg csak augusztusban lesz, mert ugye júliusban megyünk nyaralni...
Szóval köszönöm, hogy felnyitottad a szememet, hogy igazából mi is zajlik a lelkemben
A pocifájásodról: ahogy a vonalzódon is olvastam most éri el a méhed felső része a köldököd magasságát. Ez azzal is jár, hogy a fölötte elhelyezkedő szerveket tolja felfelé. Véleményem szerint ettől fájhatott a pocakod, hiszen ez azért nem lehet kellemes érzés... Szerintem nyugi, de azért ha megint ennyire fog fájni, nem ártana megkérdezni a dokidat.
Remélem nem fogod magad felidegesíteni Szombathelyen, és hogy mindent sikerül lerendeznetek. Szorítok, és várom majd, hogy mesélj!
Puszikállak!
Ria kedves,
örülök, hogy nem keserdetél el, és hogy pozitívan állsz a következőhöz!!!
Nagyon helyes, így kell ezt csinálni!!!
Nika,
nagyon ügyes vagy, hogy kibírod, hogy nem tesztelsz!!!
A kedd már mindjárt itt van!
Addig meg a babatapik mennek: +++++++++++++++++++++++
MIndenkinek megy minden, osszátok be
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Millió puszika!