Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Mindenkinek!

:)
mot

Jó reggelt lányok! :)

Csak gyors bekukk, megyek az AFP miatt, majd ha hazaértem bővebb leszek. Megakartam köszönni a névnapi köszöntöket Manda drága jó látni :)

Puszi mindenkinek :)
chesti

Viki!

Bizony-bizony no sex!!!! Már nagyon nehezen bírjuk, de a méhösszehúzódás (jó szex következménye) nem tesz jót...tehát türelelm..

utro napi 3x3 még mindig
mot

Sziasztok!
Köszönöm hogy válaszoltál kérdésemre.Nem fogok tesztelni mert már kétszer is meg jártam vele,már csak 1-et kell aludni és ugy is meg tudom.Van egy agykontrollos ismerösőm,és még évekkel ezelőtt kaptam tőle egy könyvet,és a második sikertelen inszemináció után elővettem és kiolvastam,probálok ugy élni ahogy írják.És én is naponta többször is elfekszek és relaxálok,szóval ugy csinálom ahogy te is teszed,minden este ugy alszok el.Majd holnap meg látom sikeres voltam-e.

Chesti
Szeretnék én is Boldog Névnapot Kivánni! :D
ria75

Chesti Drága :)

Boldog névnapot!!! :)
mot

Mot :)
Ezt te megkérdezted a dokitól vagy magadtól gondolod így?

Chesti 8)
Utólag is Boldog Névnapot!

Ria :lol:
Már csak 1 nap!
Drukkolok Neked! :wink:
nviki
Budapest III. kerület

Viki :)

W. doki elemezte ki a kérdést...a jó sex vége méhösszehúzódás....tényleg no sex!!!!!

Te hogy vagy??

Kedvesem mostanság össze vissza kívánja meg dolgokat.....aztán két falat után meggondolja magam....:)

2 napig nem szedte az Elevitet és elmúlt a puffadás....
mot

Chesti kedves!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!
Kép
Szeretettel:

Kép
Kép
kiscsillag

Mot,

Na jól van, elhiszem :)
Én nem vagyok kivánós, ugyanúgy mint eddig csak azt eszem meg amit meg akarok enni :wink:
Az Elevitet ma már én sem vettem be, mert valszínű, hogy ez okoz hasmenést. Tök jó!

Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jajj lányok és Mot apuka :) kösznöm szépen a névnapi köszöntőket nagyon nagyon aranyosak vagytok :)

Voltunk AFP-n minden rendben néz ki, bár a vérvétel eredmény még nem jött meg a többin úgy látszik ok.
Bemutathatom végre Stark Nikolettát :) Kis punis a drága, izgett mozgott kaplimpált a kis kezeivel :) Mindenkinek kívánok ilyen gyönyörű érzést és látványt :)

További szép napot mindenkinek :)
chesti

Chesti :)

Hurrrrrrrrrrrááááááááááááá!!!
mot

Chesti :lol:
De jó, de jó, de jó!
Gratulálok a punishoz! :lol:
nviki
Budapest III. kerület

Chesti drága!!!

Gratulálok én is kiscsajszihoz!!! :):):):):):)

Akkor a táblázatban szereplő adat bejött Neked is! :)

Puszi! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Chesti
Szeretnék gratulálni a kis nunishoz,gyönyörű neve lesz!
Képzeljétek,kaptam ma egy új telcsit,tök örültem neki,jókor jött legalább leköt egy kicsit,nem gondolok egyfolytában a tesztelésre.Puszi mindenkinek! :lol:
ria75

Sziasztok :)

Köszönjük szépen :) Azt hiszem amugy néha már érzem, csak nem akarom bebeszélni magamnak,hogy ő kalimpál :D

Ria sok sok drukk holnapra :)
Nika a kedd is mindjárt itt van :) kapjátok a babatapikat :) Kellenek a szivecskék még :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mot, Viki, Dedina, Szuszi mennek a babanövesztök, hogy minnél hamarabb láthassátok őket kalimpálni :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci drága hát nem tudjuk elkapni egymást msn-en :( Na majd legközelebb, pusszantalak :)

Kép Kép
chesti

Sziasztok!
Szép estét kivánok mindenkinek!Lassan megyek alukálni,hogy minnél elöbb reggel legyen,és végre mehessek a BMC-be.Szeretnék zebrás lenni,kérlek szépen benneteket nagyon szorítsatok nekünk!Amint tudok jelentkezek holnap,de nem tudom mikor érünk haza mert még megyünk máshová is.Aztán utcai rally lesz a városban igy le lesz zárva a haza felé vezető út egészen este 6-ig,de majd csak haza érünk valahogyan.Jó éjt mindenkinek! :D
ria75

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Ria :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mot

Jó reggelt :)

Ria sok sok drukk neked, várunk nagyon :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mot hogy vagytok? :) Mesélj :)

macika remélem ti is jól vagytok, és nincs depi hangulat :)
Már szinte itt is van a hétfő :) mennek neked a babatapik :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek Eszti és Niki :)

Kép
chesti

Sziasztok!

Chesti!

Gratulálok a pici lányhoz!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Köszönöm, hogy feltettél a táblázatba!!!

Ria!

Nagyon-nagyon szorítok értetek!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Brigikém merre vagy?????

Mindenkinek minden jót kívánok!!!!!!!!!!!!!!!
macika68

Chesit Drága :)

Kedvesemmel minden rendben. Alvás, pisi, kaja. Nem szedte az elevitet két napig és rendbe jött a poci. Hányinger sehol ami miatt egy kicsit para, de nyugtatom, hogy jönni fog. Vagy nála ez a tünet nem fog jelentkezni.

mot

Hol lehet "vonalzót" csinálni?
mot

macika[b] örülök, hogy jól vagy :)

[b]Mot
:) Elevitet szedje ha nem is mindennap azért az jó hidd el, a folsav miatt. Nekem se volt hányingerem, se rosszullétem, szerintem pont az elevit miatt, mert mi időben kezdtünk. :)
Vonalzót több helyen lehet, múltkor adtam web cimeket.
Az enyém innen: http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
de van másik: http://lilypie.com/create_baby_days.php?
http://image.lafemmebonita.com/cgi-bin/ ... ickers.cgi

ezek angol nyelvűek, én photoshopban szerkesztettem magyarra. Beállitod az utolsó mensi első napját és akkor kiszámolja hány hetes napos, és mennyi van hátra :)

Kép
[/b]
chesti

Chesti! :)

Köszi, még nem sikerült, de nem adom fel....

És az elevites tippeket is.....
mot

Mot :)

Ha nem sikerülne akkor szólj, szivesen segitek. Emilben is segithetek :)

Kép
chesti

Nagyon jó hétvégét MINENKINEK!!!!!

mot

Sziasztok,

Ma egy baromi erőset görcsölt a hasam :cry:
Ez normális?
Valaki válaszoljon légyszi...
nviki
Budapest III. kerület

Kedves Niki :)

Semmi baj nyugi, szeded a magne B6-ot? Nekem is görcsölt én napi 3*1et szedtem belőle. Ilyenkor alakulnak át bennünk a dolgok azért görcsölsz, ez természetes és jó jel :)
chesti

Sziasztok Csajok!
Hát ne tudjátok meg mi volt ma a BMC-ben, pfúúú kész vagyok. Képzeljétek csak 2 doki volt W. és Újv. hát nem semmi volt. Ott voltam reggel 3/4 7-kor biztos ami biztos, be is kerültem hamar, aztán 1/4 9-kor eltünt W. doki kb. 2 órára (műtétek, punkciók) aztán csak utána került elő. Közben ezer ember várt reá. Hát szép volt. :?
Van több tüszőm, 1 db 14-es, 2 db 12-es. Marad a Puregon adagom 50-en, aztán hétfőn megint mehetek, szuper! Remélem addigra már előkerül Sz. ügynök is.
esperanza

Köszi a választ.
Kolléganőim is azt mondták, hogy ne fossak, ez nem gáz.
Magne B6-ot nem szedek csak Elevitet, azt is már két napja nem, mert egy kicsit meghajtott. 8)

Esperanza :lol:

Kitartás és meglesz az eredménye, én bízom benne!

Jó hétvégét mindenkinek!
nviki
Budapest III. kerület

Esperanza nem semmi :) Jó hir a tüszökről :) csak igy tovább :)

Viki csodálkozom, hogy a dokid nem ajánlotta magne B6-ot...én a vérvétel elötti napon görcsöltem már, amikor mondtam Sz.ügynöknek, akkor mondta, hogy szedjek 3*1et naponta. Igy nem görcsökkel teli éltem át, hogy rendeződnek a dolgok bennem ami jó volt :) azt hiszem talán a 10. hétig szedtem, de lehet 12 is volt az. Elevitet tessék szedni kell a babának a 12. hétig, most nagyon fontos. Utánna majd lehet már csökkenteni. :)

Kép
chesti

Igenis Chestimami, értettem :D Holnap már beveszem az Elevitet.
A doki nekem nem mondott tul.képp semmit azon kívül, hogy sikerült. No, de majd kedden jól kikérdezem :lol:

Ria????????????? :)
Van már valami?????????
No, ezt már csak hétfőn fogom megtudni, mert otthon nincs net. :(

Ja és ne felejtsünk el Macikának :lol: drukkolni hétfőre,
Nikának :D meg keddre!

Hali
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Köszi a drukkokat,de sajna ez se jött össze.Ez van.Hétfön megint kell mennem,mert nem volt az orvosom és meg kell beszélni a továbbiakat. :cry:
ria75

Sziasztok lányok!

Sajna egész héten nem voltam net közelben,tegnap későn érkeztünk meg vidékről, és ott nincs net. Ma pedig egész nap dolgoztam.Csak gyorsan bekukknatottam, mi is történt valójában....de annyira lusta , vagyis fáradt vagyok, hogy majd holnap fogom átolvasni, miről is volt szó egész héten!

Igaz nagyon megkésve, de Chestimaminak nagyon sok boldog névnapot kívánok! És ha jól futottam át az oldalakat, akkor külön gratuláció a kislányhoz!!!! :)

Mindenkinek további szép estét, és jó hétvégét kívánok.
Vendég

Kedves Chesti:
Utólag is szeretnék neked BOLDOG NÉVNAPOT kívánni.
Teljesen elbambultam itt a héten és annyira koncentráltam hogy kivel mi történt, hogy neked meg nem üzentem.
Szóval ne haragudj.
Jó hétvégét!
Ez az ajándék:
Kép p

[/b]
esperanza

Jó reggelt!

Lányok annyira aranyosak vagytok, Kriszti, Esperanza puszi nektek, és mindenkinek még egyszer :)

Ria sajnálom, hogy nem sikerült, mondhatnék most sok mindent, de úgyis tudod erre nincs szó, vagy vigasztalás. Ne add fel drága, erősnek kell lenned.

Kép
chesti

Sziasztok!

Ria drága,
sajnálom, hogy nem jött össze, de kitartás, erős csajszi vagy!
Legközelebb már biztos nem állhat semmi az utatokba ahhoz, hogy kisbabátok legyen! Kép

A kismamáknak mennek a babanövesztők:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Nika, Macika:
mennek nektek a babatapik:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Chesti (Nikianyu :)),
előbb-utóbb csak sikerül összefutnunk msn-en.
Szerintem, amit érzel a pocódban, az már Niki lesz :) Tök jó!!!!!!
Így egyre valóságosabb számotokra, hogy nemsokára kisbabát tarthattok a karotokban! :):):)

Velünk nincs semmi különös, sok-sok munkával telnek napjaink, úgyhogy azért nem jövök olyan sűrűn.
Most vagyok a 31. cn-on, úgyhogy szerintem most sem lesz spontán pirim... Most annyira nem is izgat, de úgy érzem, hogy lesz még idő, amikor bosszantani fog, hogy már megint gyógyiznom kell a mensiért.
Most a munkára koncentrálok, sok minden tennivaló van bent, szinte mindennap 12 órát dolgozom, de remélem hogy pár hónap múlva már elég lesz a 8 is, addig meg ez van...
Addig a babaprojekt jegelve, és remélem addigra már a fogászatra is eljutok :D

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Millió puszi!!!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Köszi lányok az együtt érzést,tudom én is hogy elöbb utobb sikerülni fog,érzem hogy egyszer sikerülni fog!Most nem vagyok ugy kiborulva mint multkor,már kezdek meg eddződni.Kiváncsi vagyok hétfön mind mond az orvosom,lehet azt mondja pihizzek kicsit a 4. elött,bár én nem szeretnék,de azt csinálom amit mond.Figyu csajok olvastam ma a gynevac szuriról,hogy újból lehet kapni,szerintetek milyen lehet?Én erősen gondolkodok rajta,lehet be kellene adatnom,hátha valami gyulladás vagy baci miatt nem sikerül jól megtapadni a bébinek.Mert mindig elkezdődik a beágyazodás de valami miatt meg szakad,hátha segitene.
Kellemes hétvégét mindenkinek! :lol:
ria75

Csajok!
Szerintetek lehet tüszőrepedés a 8. napon? :o
Ugyanis ma fájt a hasam, és még folyásom is volt. Lehet hogy valamelyik 15 mm körüli megrepedt volna? De hát az nem jó méret.
esperanza

Sziasztok!

Ria!
:-((( Nem tudok mit írni, én is mentem át sajna hasonlón. Azt utáltam a legjobban, ha azt mondta valaki, hogy sajnálom, ezért nem írok neked inkább semmit, csak azt, hogy tudom mit érzel!

Én kedden megyek, megfogadtam Chesti tanácsát, így most nem tesztelek. Kedden úgyis kiderül. Amúgy pocsékul érzem magam, mert a barátnőm tegnap volt abortuszon, egy gyerekük van és már nem akar másikat. Kicsit kikészültem. Gondolhatjátok.

Majd jelentkezem.

Nika
nika31

Sziasztok!
Nika
Én tudom hogy együtt éreztek velem,és szinte valamennyien átmentetek hasonlón.De azért köszönöm.Abortusz istenem hát engem nem vinne rá a lélek.Párom haverjának az asszonykája is multhéten volt abortuszon de azért van 3 csemetéjük,de az a lényeg hogy szinte fél évente jár abortuszra.Általában oda sikerül spontán a bébi ahová nem kéne,tisztelet a kivételnek.Ilyen az élet.Ne teszteljél várjál türelmesen.Szoritok neked nagyon!!!! :D
ria75

Jó reggelt lányok! :)

Ria érezzük, hogy tudod veled vagyunk, csak szavak nincsenek erre. Az abortusz...szerintem itt mindenki azon a véleményen van, hogy "úristen". Hát igen múltkor én is belefutottam egy ilyen nőbe. Igaz ő 39 éves van egy kisfia és a házassága sem valami rózsás. Mégis amikor mondta, hogy UH-n megmutatták neki semmit se érzett...nem tudtam mit mondani.

Nika a kedd már itt toporog :) Remélem jól vagytok, és boldog vagy :) a babatapikat megkapod ám :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci drága, hát ahogy olvastalak elszomorodtam. Úgye rosszul érzem, hogy kicsit feladtad a dolgot...msn-en jó lenne dumcsizni. Ma nem leszek, lassan indulunk szombathelyre még rendezni a múltkori dolgokat.Remélem nem lesz gond, de legalább tudni fogom tartják e még az exbarátokkal a kapcsot vagy sem. Számomra ez sokat elárul majd.

Tegnap amugy iszonyú miket éreztem a köldököm tájékán, elég sokszor szarul voltam. Olyanokat nyilalt, görcsölt, hogy nem tudtam kiegyenesedni. Nem tudom mi volt ez mára elmúlt. Úgy voltam vele ha ma is ilyen lesz akkor irány a doki.

Mindenkinek kellemes, nyugis vasárnapot.

Kép
chesti

Sziasztok!
Nem megy nekem a rendszeres fórumozás. :oops: :( Ne haragudjatok, most is csak szólok, mi a helyzet, hiszen drukkoltatok nekem. Visszaolvasni nem tudok.
Szóval van egy 14 mm-es tüszőm a jobb petefészekben, és 9,7mm az endometrium. Ez már pénteken volt. (Kedden a bal petefészekben volt egy 12mm-es, csak az nem nőtt tovább).
CSajok, azt hiszem, rekordot döntöttem a BMC-ben. 9-17,50-ig voltam ott. És még 4-en voltak utánam, amikor eljöttem. Le a kalappal W. előtt. Velem türelmes volt, még mutogatta is a képernyőn a dolgokat. Hétfőn megyek újra.
Ria, :(, sajnálom! Fel a fejjel, kitartás!
Chesti, nem lehet, hogy csak a növekedéstől húzódott a pocid? Remélem, nem lesz folytatás.
További kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
share

Share:
Én is és Ria is megyünk hétfőn, lehet találkozunk, bár nem ismerlek. :D
További jó pihenést mindenkinek!
Esperanza
esperanza

Sziasztok lányok!
Mondhatnám úgy is, jó reggelt, mert én most keltem fel.(na jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy éjszakás voltam, és 1/2 9-re értem haza.)

Chesti!

Remélem elmúlik a pocifájás, és a kis hercegnő nem rosszalkodik! :lol:

Esperanza!

Mi is hétfőn megyünk a a BMC-be, csak mi korán szeretnénk odaérni, 1/2 6-kor indulunk, mert sietni kell vissza, párom megy délutánra dolgozni, és előtte még meg kell látogatni egy közjegyzőt.

A kép alapján hátha megismerjük egymást, és összefutunk, bár én 8- 1/2 9 körül már szeretnék hazafele jönni!

Kellemes szép napot mindenkinek az eső ellenére!
Vendég

Sziasztok!

Chesti drága,
sajna igazad van. Most, hogy olvastam soraidat tudatosult bennem is, hogy kicsit feladtam... :( Olyan rég óta szeretnék gyerkőcöt, olyan rég óta nem védekezünk, hogy pici szomorúság költözött a szívembe, hogy még mindig nincs babó...:( Az a gond, hogy hajlamos vagyok arra, hogy mindent elhúzzak, lásd fogászat, és aztán meg panaszkodom, hogy még mindig nem tartok sehol.
Úgyhogy arra jutottam, hogy jövőhéten a cél a múltkori fogacskámmal kapcsolatos kezelés befejezése, utána következhet a másik, amivel ehhez hasonlóan gyökérkezelésre kell majd járjak, és ha addig nem jön meg, megyek a nődokimhoz Norcolutért, és itt, a Délpesti kórházban fogom megcsináltatni a hsg-t (mert itt előtte nem küldenek vérvételre...) Persze azért meg fogom nézetni, de ha nem a legjobb, akkor is befogom vállalni szerintem. Ha sikerülne, akkor megyek újra a BMC-be - de ez már valószínűleg csak augusztusban lesz, mert ugye júliusban megyünk nyaralni...
Szóval köszönöm, hogy felnyitottad a szememet, hogy igazából mi is zajlik a lelkemben :)

A pocifájásodról: ahogy a vonalzódon is olvastam most éri el a méhed felső része a köldököd magasságát. Ez azzal is jár, hogy a fölötte elhelyezkedő szerveket tolja felfelé. Véleményem szerint ettől fájhatott a pocakod, hiszen ez azért nem lehet kellemes érzés... Szerintem nyugi, de azért ha megint ennyire fog fájni, nem ártana megkérdezni a dokidat.

Remélem nem fogod magad felidegesíteni Szombathelyen, és hogy mindent sikerül lerendeznetek. Szorítok, és várom majd, hogy mesélj! :) Puszikállak!

Ria kedves,
örülök, hogy nem keserdetél el, és hogy pozitívan állsz a következőhöz!!! :) Nagyon helyes, így kell ezt csinálni!!! :)

Nika,
nagyon ügyes vagy, hogy kibírod, hogy nem tesztelsz!!!
A kedd már mindjárt itt van!
Addig meg a babatapik mennek: +++++++++++++++++++++++ :)

MIndenkinek megy minden, osszátok be :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Millió puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Szia Kriszti!

Én Riáékkal megyek (elvisznek kocsival) de csak 8 óra felé megyünk, szóval lehet hogy elkerüljük egymást, ha tudom hogy ilyen korán mentek elmentem volna veletek. :D
De majd legközelebb.
Jó utat!
Esperanza
esperanza

Esperanza!

Ha gondolod, még eljöhetsz velünk.....
Nagyon szivesen elviszünk! :lol:

Mit is csinálnak most neked?
Nekem csak egy vérvétel, és controll HSG, ami kb. 10 perc. Csak az orvoson múlik, mikor ér oda....
Vendég

Kriszti:
Aranyos vagy, de már lebeszéltem Riával, nem akarok már kavarni, de ha legközelebb egy napon megyünk, akkor megyek. :D
Tudod én szinte mindig egyedül megyek Pestre, és mindig vonattal, csak akkor jön a párom, amikor neki is kell (inszemkor).
Kocsival azért gyorsabb, mint azzal a hülye átszállásos vonattal. Ha együtt megyünk, mi is mindig reggel 1/2 6-kor megyünk. :D
Nekem csak tüszőnézés lesz Szűcsnél, én sem leszek sokáig.
Hátha összefutunk.
Azért küldd el az emailcímedet, tarthatjuk a kapcsolatot!
És köszi mégegyszer a kedvességedet!
Ajándék:
Kép
esperanza

Esperanza,

remélem azért összefutunk...

Tudod én nagyon besz.ri alak vagyok, így minden egyes vizsgálatra párom kisér el.
Úgy intézi, ha előre tudjuk az időpontot mikor menni kell, hogy szabad legyen, ha pedig nem szabad, akkor elcseréli. Na meg aztán a nagy pesti forgalom eltévednék... A keletiből a nyugatiba sem tudok elmenni. :oops:

Meg egyébként van ismerősöm a korházban, és utiköltséges papírt kértem az autóra, így minden felmenetel ingyen van, mert az oep kifizeti.

Csak sokan ezt nem tudják, ezért nem is kérik.

Nagyon szivesen látunk bármikor!
Vendég

Ez lemaradt:
Email címem: morzsa25@gmail.com,de ami itt van megadva, az is jó.

Fent vagyok a Skype-n, és MSN is, a skypen morzsa25 néven, az MSN-n pedig csak morzsa néven.(párom így becéz, azért ez a nevem ) Majd barátnőmtől szerzek az iwiwre meghívót(neki minidg van mindenhova), és ott is megkeressük egymást.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?