Sziasztok!
Lányok!
Na most segítsetek!!!!!!
Tudom, hogy nem kimondottan ide tartozik a téma, és már a szoptatás topicba is írtam, de hátha hamarabb téved ide valaki aki segíteni tud.
Úgy néz ki kezd kevés lenni a tejem. Már tegnap is pótlást kellett adni egyszer Dórinak, ma pedig kétszer.
A legnagyobb baj az, hogy a fagyasztott tejet, ma este csak nagy nehézségek árán tudtam elfogadtatni vele. Egyszerûen a ciciért ordított. Úgyhogy adtam neki cicit, aztán amikor eltelt azzal a kevéssel, jött a pótlás. Nehezen, de így elfogadta.
Ez érdekes, mert ugye Dóri néha teázik cumisüvegbõl, és azt elfogadja. Na jó, 10-20 g-ot naponta.
Két napja nyûgös, mint rájöttem: éhes. Ugyanis amikor pótoltam neki, utána nyugodt volt és aludt. Délután tele volt a cicim, és kíváncsiságból lemértük Dórit. 120 g-ot evett, és ezután is nyugodtan aludt.
Most a cicim üres. Esténként mindig tudtam kifejni 60-70 g-ot, de most szinte semmi nincs benne.
Ugyanúgy eszek, iszok mint eddig.
Elõször azt hittem azért van az egész, mert kissé ideges voltam, hogy két hete rendesen megvan a mensim. Vagyis a szülés óta szinte egyfolytában megvan. Eddig csak olyan tisztulásféle volt, de két hete rendesen megvan. A doki látott, semmi gond, van ilyen "elhúzódó" vérzés. Szóval emiatt megnyugodtam már, de a tejcsi nem állt helyre.
Tudom, hogy volt már itt téma, hogy lehet visszahozni a tejcsit, de most egyszerûen nincs energiám visszakeresni.
Elõre is nagyon köszi nektek, ha van valami bevállt módszeretek, hiszen Dórika nagyon profin szopizó baba, borzalmasan szeretném még szoptatni.
Kata
Ui: Az autósülés nálunk is tuti kaki-hozó!
Igaz nekünk nincs gondunk a kakival vagy a széllel, de az autósülésben mindig produkál valamit!