Sziasztok,
Floci,én még mindíg nem tettem le, hogy megtekintsem a rucikat, de ígérni már nem ígérek semmit!:(
Andris mászásához gratula:)Nekem volt egy ismerősöm akinek egész addig fókában kúszott a kisfia amíg nem kezdett el járni.Pedig semmi baja nem volt, és teljesen egészséges!
A színeket most én is tesztelem, de már látom, hogy menni fog.Viszont, nekem meg nem sikerül képet váltanom a profilomban
ezt is leírnád?!Köszi.
Goofyka,nagyon édesek vagytok, és tényleg jó nagy a pocid:)Mikorra is vagy pontosan kiírva?
Mellszívós téma amúgy kb. egy hete ment itt, de én is csatlakozom Dórihoz, vittem be jól is jött, és használtam is!Szerintem is legyen nálad abból baj nem lehet.
Nekem gátmettszésem volt, de én nem kezelgettem semmivel, mert igazán úgy tudom, hogy nem nagyon van rá ellenszer.Sokat kell majd langyos vízzel mosakodni amennyit tudsz, azt mondta a dokim.Viszont, nekem egyáltalán nem fájt a gátsebem!!!!Én már a szülés másnapján simán ültem az ágyon, annyira profin vágott, és varrt össze!És utána sem volt vele semmi gondom!
Dóri,mi is 99%, hogy megyünk.Nálunk csakis időfüggvénye a dolog, mert ha esik akkor nyilván nem akarunk elázni.De amúgy tuti!
Nekem jó a 11 is, de ha te csak délkörül érnél oda akkor legyen dél.Teljesen mindegy, alkalmazkodunk.
Jucc,nemáááá, hogy most nem jöttök???!!!Persze, ha családi vita lenne akkor megértelek, de nem lehet meggyőzni apáját egy szombati kirándulásról??Mondjuk a mi apukánk sem biztos, hogy jön, mert ő meg nem ilyen típus.Nem szereti az ilyesfajta nagy felhajtásokat, de mi attól még megyünk
ha nem akar, nem jön. Már megszoktam, hogy ilyen ezért nem is piszkálom érte!
Kriszti,ugye jöttök????Remélem nem csinálod meg velünk, hogy nem lesztek ott???!!!Mert akkor
harag lesz azt ugye tudod???!!!